Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?
Модератор: sapuna
-
- новобранец
Re: Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?
Вчера 23.10 на Венелин , 2 дънни (метод и чепаре) и 2 плувки за цял ден 6 таранки 300-400гр , около 20на кустура ~100гр. и няколко малки червенопери. Имаше доста колеги , някои с по 10 въдици
Никой не хвана нищо съществено. На 20 - 25м дълбочината беше около 70 см ...

-
- новобранец
Вчера на Засняново(големия) таранка много,ама само таранка.Всичко до стената.Имаше колеги с по над 50 рибока.Стръв-бял червей.Монтаж-дънен.На който му харесва тази риба там е има в големи количества.А забравих размера на риба 300гр+
-
- новобранец
здравейте,в сьбота реших да проверя каква е ситуацията в района-започнах от ,,левски,,имаше няколко бивака,дори и от петьк вечер,настоявахме докьм 14.00 часа,без удар,а сьщо и при колегите.,оттам -николаевка-седмия-хора доста,от сутринта всички без удар,такса -20 лв,защото,, арендатора бил пуснал риба,,!оттам надолу кьм първите два .на този ,който е до селото имаше един колега сьс доста вьдици,заложени около камьша -нула.на втория имаше колеги ,които казаха ,че все едно са хвьрлили в гората?!пуснах се и кьм стария-няма никой,две жени нещо готвеха там долу.попитах дали може да се лови-тя отговори ,че не знае.после се обади да попита по телефона и ми отговори -не.не исках да я разпитвам повече ,защото явно жената не бе в час.нямаше никой по брега,а вьв водата белееха тапи почти открай до край.давай сега викам на авера -да дзякнем и на страхил.както винаги много хора,от предната вечер,по целия язовир и един шаран бил извадил някой си.прьчки -като гора-риба нема!!а пьк хора много,може би заради природата.та така-ситуацията -я виждате сами!
- svetlio86
- ще става разбирач
Аз се чудя да не направя ли едно закриване на Колево от към стената???
Най си ми е добре,когато съм сред природата
....................................................За Риба с бутилка бира

имали около варна целогодишно да работи някои развъдник ?
В чакането му е майката!!!
Колеги малко късно пиша но моля за извинение в сряда бях на седмия развъдник на Николаевка до мене се излови доста риба но аз не бях много подготвен,затова след два дена реших да отида отново.Сутринта обаче за моя изненада виждам пазача да вади две лонди с риба за продажба .Към обяд вече бяхме около 10-11 коли но уви риба не видяхме и камбанки не чухме.Колеги забравете този водоем.
до 130км от Варна с риби над 3-4кг. да пише!
отиваи на Дунав кат ша бииш толкоз път.оня ден са върнах от там и смятам само там да ходя вече

отиваи на Дунав кат ша бииш толкоз път.оня ден са върнах от там и смятам само там да ходя вече

-
- новобранец
На Засмяново само каракуди наистина,но не бехме и за дълго.Може и само каракуди да има,но поне не се плаща както примерно на Брестак и пак нищо. 

-
- ще става разбирач
Колега кога последно си ходил на Брестак? Сподели ако обичаш. Моите впечатления са че го мрежосаха, но кажи и ти да сравним.Хаджи Пенчо написа:На Засмяново само каракуди наистина,но не бехме и за дълго.Може и само каракуди да има,но поне не се плаща както примерно на Брестак и пак нищо.
-
- вече хвърля и на тежко
Брестак вече е забранен за риболов ,по последни данни на пазача от събота/23.10.2010/.За мрежосванетоNikiStoianov написа:Колега кога последно си ходил на Брестак? Сподели.......Хаджи Пенчо написа:На Засмяново само каракуди наистина,но не бехме и за дълго.Може и само каракуди да има,но поне не се плаща както примерно на Брестак и пак нищо.

-
- новобранец
На Брестак не ходихме заради информацията че плащаш такса и не хващаш.Дадох го като пример,и аз чух че е затворен.А за големия развъдник на Николаевка местата според мен са най към чатмата дето има и дървета във водата,там мрежи и грип не могат да опънат.Приятен риболов на тези които няма да закриват сезона.NikiStoianov написа:Колега кога последно си ходил на Брестак? Сподели ако обичаш. Моите впечатления са че го мрежосаха, но кажи и ти да сравним.Хаджи Пенчо написа:На Засмяново само каракуди наистина,но не бехме и за дълго.Може и само каракуди да има,но поне не се плаща както примерно на Брестак и пак нищо.

-
- новобранец
николаевка стария е забранен в момента за редови риболовци,на брестак не пускат мрежи,просто я хранят отсреща ,преед камьша,шефа го прави за себе си ,не разчита на печалба от някои,,рибоядци,,,да не уточнявам ,а за хубави риби на 130 от варна,дето пита колегата -има -в карнобат,до зоопарка,такса 5 и кило-4.50.
Добротич затворен от утре.Голяма греда 12 сопи 6 таранчока
гр.Аксаково
-
- ще става разбирач
Някой да знае дали Пода още е разрешен?
В събота го дават топло и слънчево и ми се ще да закрия шаранския сезон, но понеже доста язовири са затворени вече, се чудя къде да ходя.
Ако някой знае да пише
В събота го дават топло и слънчево и ми се ще да закрия шаранския сезон, но понеже доста язовири са затворени вече, се чудя къде да ходя.
Ако някой знае да пише

"Пода" 052621296NikiStoianov написа:Някой да знае дали Пода още е разрешен?
Ако някой знае да пише