Разкази за сома от залива на девиците

Модератор: bobopeli

Публикувай отговор
KRASSI
сериозен играч
сериозен играч

Re: Разкази за сома от залива на девиците

Мнение от KRASSI »

Troli Rapala написа:
KRASSI написа:Тролка къде е забранено използването на голяма кука в закона ???????????.
Аз ли да ти обяснявам,кое е Забранено в Закона или ти ако имаше разум сам щеше да се сетиш за какво служи Голямата Кука? :В Закона пише,че е Разрешена една кука за риболов със стръв,което изключва ползването на Втора Голяма Гола Кука за Изтърмъчването на Рибата! :finga: Ти си Търмъкчия според Закона,а и лично съм те виждал да Търмъчиш каракуди на Стената на Пясъчник на 7-Декември преди 7години,та така! :wink: :drinkers:
Цървурчооо ся и монтажа ми е бракониерски така ли.
За Твое съжаление нормативната уредба няма нищо общо с развинтената ти фантазия и ако аз търмъча ти с тез тройки по воблерите ко прайш - тралиш ли ? :lol: :lol: :lol:
http://iara.government.bg/?page_id=280
Чл. 24. (1) Лицата, упражняващи любителски риболов, са длъжни:
1. (изм. – ДВ, бр. 59 от 2012 г.) да използват не повече от 3 броя въдици (пръчки) за риболов с монтирани на тях до две куки (единични или двойни) в изкуствените водни обекти, в Черно море и река Дунав; във водите на Черно море може да се постави чепаре на една от въдиците;
(2) (Нова – ДВ, бр. 59 от 2012 г.) Използването на тройни куки се разрешава само при риболов с изкуствени примамки и при риболов на хищни риби със стръв – жива или мъртва рибка.

Давай нещо друго :roll: :roll: :roll:
И последно канджата харпун ли е или кърмак щот вечИ са обърках или то двете пак са едно и също. :lol: :lol: :lol: :lol:
Човек се ражда само с име и то дарено!
Живее в илюзия от мечти сред близки хора,
умира сам в реалноста !
Оставя добрите си дела за да го помнят,
отнася лошите със себе си отвъд !!!!!
KRASSI
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от KRASSI »

Troli Rapala написа:
KRASSI написа:Но наистина е лошо да си ЖАЛЪК ПРОСТ НЕКАДЪРЕН И ЗАВИСЛИВ ЦЪРВУЛ който една смешна риба не може да извади.
Точно това обяснявате 13години за Троли,но никой не ви вярва на Лъжите! :wink: :mrgreen: :drinkers: Рано или късно всеки лъжец и измамник сам попада в капана,който залага на другите! :wink: :drinkers:
Кое е лъжа???? Това, че 13години се бориш със смешни сомове , наричаш ги инормънси , правят те за смях пред жена ти :lol: :lol: :lol: :lol: или че за 13години не си изкарал нито един голям сом ???
Ай покажи един изваден от теб голям сом та да ти повярваме на теб ЦЪРВУЛЧО :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
умира сам в реалноста !
Аватар
SUPER MARIO
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от SUPER MARIO »

Diman написа:Аз знам, че фрикционни шайби на аванс НЕ СЕ СМАЗВАТ. Напротив, всячески се внимава в тях да не попадне смазка. От много акъл и престараване така прецаках два задни аванса.
Аз моите си ги смазвам от време на време и нямам никакви проблеми...
Бързай бавно.
Аватар
SUPER MARIO
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от SUPER MARIO »

Troli Rapala написа:
SUPER MARIO написа:
Diman написа:https://youtu.be/0FLcp5WiyL8
Някой от вас чувал ли е, че фрикционните шайби трябва да се смазват?
Да , моите са винаги смазани..
Смазването няма да ти помогне,щот макарата ще издъхне още на 3-тия по-голям сом! :wink: Аз за това съм с Ахаб,щот срещам по 5-6 Големи риби на Сезон и ми трябва надежност,а не за да се фукам с нея без да ми се налага използването на възможностите и! :wink: :drinkers:
Ще издъхне друг път.. :lol: :lol: Обещах да не те разстройвам повече, иначе щях да ти пусна още някоя снимка...Ма ние новобранците какво ли разбираме... :lol: :lol: :lol: Днес открих сезона ...Две бебета на силикон..
Не се отказвай от спининга, ами ходи ги пробвай всеки ден... :D
Бързай бавно.
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

SUPER MARIO написа:...Ма ние новобранците какво ли разбираме... :lol: :lol: :lol:
Вие? :shock: От името на стадо овце ли говориш в множествено число? :mrgreen: Кажете тогава колко много разбирате на чичо ви Вълк? :mrgreen: :drinkers: Вервай си,че макарата Ви е уникална и няма по-добра на света и Огледалото у вас това казва! :mrgreen: :drinkers:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

SUPER MARIO написа:Обещах да не те разстройвам повече, иначе щях да ти пусна още някоя снимка...
На кого си Обещал,на Чобанина си ли? :roll: Може би ти си по-разстроен,но още не си го осъзнал! :mrgreen: :drinkers: Давай снимките,пубер!Гаража по-Голем ли ти е от на оня? :mrgreen: :drinkers:
Аватар
SUPER MARIO
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от SUPER MARIO »

Troli Rapala написа:
SUPER MARIO написа:...Ма ние новобранците какво ли разбираме... :lol: :lol: :lol:
Вие? :shock: От името на стадо овце ли говориш в множествено число? :mrgreen: Кажете тогава колко много разбирате на чичо ви Вълк? :mrgreen: :drinkers: Вервай си,че макарата Ви е уникална и няма по-добра на света и Огледалото у вас това казва! :mrgreen: :drinkers:
Ти за вълк ли се имаш... :lol: :lol: :lol:
Бързай бавно.
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

KRASSI написа: И последно канджата харпун ли е или кърмак щот вечИ са обърках или то двете пак са едно и също. :lol: :lol: :lol: :lol:
Объркан си щот те е объркал твоя учител в кльонкането и който ти го наби в ръцете наричания от него многократно Кърмак да трепеш с него на тъмно сомовете! :mrgreen: :drinkers: Пуснете с Телето една темичка в eurosom.de и покажете бракониерския си уред да погледам шоу! :wink: Не смеете,нали? :mrgreen: Нямам кво повече да ви кажа. :drinkers: За мен не съществувате,като риболовци! :drinkers:
Последно промяна от Troli Rapala на Съб Фев 03, 2018 9:48 pm, променено общо 1 път.
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

SUPER MARIO написа: Ти за вълк ли се имаш... :lol: :lol: :lol:
А вие за стадо овце ли? :mrgreen: :drinkers:
KRASSI
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от KRASSI »

Цървулчоо .... с Тапета се запознах сутринта след 112ката. Та пак лъжи плямпаш. И боли ме фара дали съществувам за цървул като тебе.
Но ти за мен съществуваш - като клоун, йога и инструктор по балет :lol: :lol: :lol:
Сома му се разбонтувал след 1 час битка щот му било време да се храни :lol: :lol: :lol: :lol: колко прост трее да си да си помислиш това.
По скоро май току що разбра че нещо те е на ред след обедната му дрямка ..... :lol: :lol: :lol: ГОЛЕМ ТЪП ЦЪРВУЛ СИ :lol: :lol: :lol: :lol:
умира сам в реалноста !
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Като почнат да ви глобяват по гьоловете за Саморъчно направен Бракониерски уред на Въженце и праснат неколко хубави акта на няколко магазина в които се продават, пак ще си поговорим! :wink: :finga: :drinkers:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

KRASSI написа:Цървулчоо .... с Тапета:
Продавате без срам по гьоловете Саморъчно направени Бракониерски уреди и всички са гледали клипа в който Франко си поръча няколко на Краси на по-ниска цена от Тапетовата.Вие сте не само Бракониери,а и Производители на Саморъчно направени Бракониерски Уреди! :wink: :drinkers: Троли може да е всякакъв,но не и Производител или Притежател на Бракониерски уреди,защото за разлика от вас има Достойнство и Чест! :bear: :drinkers:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Всички видяха как разпорихте през корема 105-цата на тролинг от Ивайловград със Саморъчно направен Бракониерски уред на Въженце! :finga: Няма да позволя на Наглите Бракониери да станат Мнозинство по гьоловете,за това Атакувам директно основните Бракониери,Производители и Дилъри на Саморъчно направените Бракониерски Уреди-Красчо и Емчо! :finga: :drinkers:
KRASSI
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от KRASSI »

Troli Rapala написа:
KRASSI написа:Цървулчоо .... с Тапета:
Продавате без срам по гьоловете Саморъчно направени Бракониерски уреди и всички са гледали клипа в който Франко си поръча няколко на Краси на по-ниска цена от Тапетовата.Вие сте не само Бракониери,а и Производители на Саморъчно направени Бракониерски Уреди! :wink: :drinkers: Троли може да е всякакъв,но не и Производител или Притежател на Бракониерски уреди,защото за разлика от вас има Достойнство и Чест! :bear: :drinkers:
Ти ли имаш достойнство и чест бе ЦЪРВУЛ.
Единственото което плямпаш са само ЛЪЖИ.
Ако НЯКОГА съм правил КАНДЖА или КЛЬОНК за който и да било е било за ПОДАРЪК та нито съм производител, нито съм дилър - Капиш :wink:
Ай кажи на кой съм продал нещо правено от мен ??????
Или покажи един от МНОГОТО големи сомове дето разправяш че си фанал?????
НЯМА да го направиш - щот няма как , щот си лъжец и за тва си Жалко Цървулче с чест и достойнство заврени дълбоко в задника ти :wink: :drinkers:
умира сам в реалноста !
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

KRASSI написа: Ако беше поне малко по-умен щеше поне да разбереш че и Тролина ти се присмива на клипчето :lol: :lol: :lol:
А когато душевно почувствам нужда .
Това ли ти е душевната нужда,да се занимаваш с жена ми и децата ми? :finga: :drinkers: Тук написаното стои и ще те тормози Вечно! :finga: :drinkers:
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на кльонк”