Асеновград-регион<реки,язовири,езера,блата>

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
ramcho_gazara
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Асеновград-регион<реки,язовири,езера,блата>

Мнение от ramcho_gazara »

днес бях на поповския язовир :wink:
основно излизаше червеноперка и уклейн и чат пат костур :)
таксата са го направили 10лв сома и шарана се плаща :evil:
dobrin_dinev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dobrin_dinev »

georgi30 написа:А кога са пуснали шарани?Че нещо не се сещам.
Миналата година са го позарибили с шарковци,за това и взеха да се хващат чат пат шаранчета!До преди 1 година на Леново да хванеш шаран беше чудо невиждано!Още като чух,че са пускали различна риба от дребна каракуда се досетих,че ще има и увеличение на таксата!Очаквах,че ще е 10 лв.,но за сега явно се въздържат,до година и това ще стане! :(
Аватар
pacho109
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от pacho109 »

Днеска ,след 12 дни на море , изгорял и загорял за риба,отидох на Даскалово- една 4-ка ;две тройки и няколко по дребни :!: Снимки и репортаж по-късно :idea:
Изображение
Чърчил: "Нима искате избори, които се решават от най-ненужните гласове, дадени за най-ненужните кандидати?"
Чърчил:" На Балканите има повече история,отколкото те могат да понесат!"
http://vremeto.v.bg/
dobrin_dinev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dobrin_dinev »

Добре дошъл отново на кораба колега Пачо! :D Аз се чудя къде изчезна, пък ти си си топкал дупето в морето! :lol:
Аватар
pacho109
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от pacho109 »

dobrin_dinev написа:Добре дошъл отново на кораба колега Пачо! :D Аз се чудя къде изчезна, пък ти си си топкал дупето в морето! :lol:
От сряда до петък съм в Пловдив,евентуално и на риба ,там някъде :!:
Изображение
Чърчил: "Нима искате избори, които се решават от най-ненужните гласове, дадени за най-ненужните кандидати?"
Чърчил:" На Балканите има повече история,отколкото те могат да понесат!"
http://vremeto.v.bg/
Аватар
Local
учете се от него
учете се от него

Мнение от Local »

Айде и Леново го зачеркнах, и без това не ми беше любим водоем... мамка им гадна...
Клавиатура риба не лови!!!
kameloth
новобранец
новобранец

Мнение от kameloth »

Коментарите от горните постове за Леново са от хора които тотално не познават водоема и собствениците.
joko75
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от joko75 »

За какви собственици ми говориш,това е държавен водоем даден под аренда!!!На тия хора не им се дава лев за поддръжка(как толкова години не хванаха един трактор да заравни пътя,сума и народ си потроши колите там).А относно мойте познания,имам над 100 излета на Леново!!!
Дали не го познавам водоема?Арендаторите не ми и трябва и да ги знам,там кметове ,кметици хич и не ме интересуват.Май ти се изказваш тотално неподготвен,освен ако не си от ''собствениците" на язовира.
dobrin_dinev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dobrin_dinev »

kameloth написа:Коментарите от горните постове за Леново са от хора които тотално не познават водоема и собствениците.
До колко познавам язовира!? :?: :!: Не знам!И аз подобно на колегата joko 75 имам доста излети на въпросния водоем!Вярно,през последната година имам там само 5-6 риболова там,но...за предходните 2 години съм бил на Леново поне 50 пъти!Последната година има чат пат някакво разнообразие и точно за това казвам,че съм очаквал да вдигнат таксата.По -предходните години този язовир бе лишен от липсата на каквото и да е разнообразие!Каракудки шамарче до припадат,бебета чаушани и костури и много редки карабалъци!Нищо по-голямо от 100 грама!Не броим толупите!Ето за това залюбих Брягово,понеже колкото и да е слаба тази година има доста добри изненади и тръпка!Никога не знаеш какво ще хванеш! :D
kameloth
новобранец
новобранец

Мнение от kameloth »

Ако имаш 100 аз имам 500, но няма да споря повече на тази тема. На някои навярно им се плаща от конкурентни арендатори да пишат отрицателни мнения.
yasen81
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от yasen81 »

Язовир Брягово ЛЮБИТЕЛСКИ РИБОЛОВ влязло е в сила от публикуването в държавен вестник 01.03.2011г.
ето и линк http://dv.parliament.bg/DVWeb/showMater ... dMat=45696

арендаторите се оплакали на мой приятел ,че ги били хубаво изпраскали взели им язовира и щели да събират такса докато някой не се оплаче интересно......
dobrin_dinev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dobrin_dinev »

kameloth написа:Ако имаш 100 аз имам 500, но няма да споря повече на тази тема. На някои навярно им се плаща от конкурентни арендатори да пишат отрицателни мнения.
Колега щом имаш толкова богат опит с риболова на Леново,моля те сподели нещо свързано с него :!: Да се научим и ние,които нямаме такъв богат опит като твоя :!:
dobrin_dinev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dobrin_dinev »

yasen81 написа:Язовир Брягово ЛЮБИТЕЛСКИ РИБОЛОВ влязло е в сила от публикуването в държавен вестник 01.03.2011г.
ето и линк http://dv.parliament.bg/DVWeb/showMater ... dMat=45696

арендаторите се оплакали на мой приятел ,че ги били хубаво изпраскали взели им язовира и щели да събират такса докато някой не се оплаче интересно......
В България явно всичко е с главата надолу! :( Гледам в тази таблица за свободен любителски риболов са и доста други водоеми от асеновградския регион-Мечка,Брягово,Леново и прочие,а на всички споменати язовири се събира такса :!: Е,кажете ми това в друга държава има ли го :!: :?: И в крайна сметка ние любителите рибари какво трябва да правим,да плаща ме ли или да се бием с хората дето ни искат пари :!: :?: Моля за компетентен отговор :!:
yasen81
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от yasen81 »

утре ще ходя до ИАРА пловдив да отчитам билетите и ако шефа е там ще разговарям с него за да стане ясно....
Аватар
technolog
новобранец
новобранец

Мнение от technolog »

Здравейте и от мен и аз да се запиша в хубавата тема за нашия регион...Та така тръгване 6.30 от града, минаване през рибарския за стръв и захранка и газ към Леново, но оп изненада яко панаира и всеки си хвърлил дънните, както си иска, периметър на човек около 100-на метра и как да се намърдаме ние там, обиколихме го целия и не си намерихме място, а и водата беше яко жабурнясала в маслено зелен цвят по брега, последва обаждане от приятели, че са на Сушица и ние какво да правим отидохме при тях...и това беше най-голямата ни грешка, за 4 часа риболов само 1 кефал и една цацка(чаушанче бебе), никаква активност от страна на рибите, колкото и да са те в язовира, пълно разочарование, броихме по 5лв като попове и си тръгнахме умряли от студ и валат поне 10-на човека, които бяха около нас. Без коментар, а изглежда го точат да се поливат полята наоколо...Сори за снимките, но от бързане сутринта забравих фотото и снимах със старата ми нокия на VGA резолюция:

http://biohimika.snimka.bg/photos-from- ... iba.604239
Да живее България!!!
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”