Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Асеновград-регион<реки,язовири,езера,блата>
Модератор: sapuna
-
- ще става разбирач
Re: Асеновград-регион<реки,язовири,езера,блата>
днес бях на поповския язовир
основно излизаше червеноперка и уклейн и чат пат костур
таксата са го направили 10лв сома и шарана се плаща

основно излизаше червеноперка и уклейн и чат пат костур

таксата са го направили 10лв сома и шарана се плаща

-
- сериозен играч
Миналата година са го позарибили с шарковци,за това и взеха да се хващат чат пат шаранчета!До преди 1 година на Леново да хванеш шаран беше чудо невиждано!Още като чух,че са пускали различна риба от дребна каракуда се досетих,че ще има и увеличение на таксата!Очаквах,че ще е 10 лв.,но за сега явно се въздържат,до година и това ще стане!georgi30 написа:А кога са пуснали шарани?Че нещо не се сещам.

- pacho109
- сериозен играч
Днеска ,след 12 дни на море , изгорял и загорял за риба,отидох на Даскалово- една 4-ка ;две тройки и няколко по дребни
Снимки и репортаж по-късно 

Чърчил: "Нима искате избори, които се решават от най-ненужните гласове, дадени за най-ненужните кандидати?"
Чърчил:" На Балканите има повече история,отколкото те могат да понесат!"
http://vremeto.v.bg/
-
- сериозен играч
Добре дошъл отново на кораба колега Пачо!
Аз се чудя къде изчезна, пък ти си си топкал дупето в морето! 

- pacho109
- сериозен играч
От сряда до петък съм в Пловдив,евентуално и на риба ,там някъдеdobrin_dinev написа:Добре дошъл отново на кораба колега Пачо!Аз се чудя къде изчезна, пък ти си си топкал дупето в морето!

Чърчил: "Нима искате избори, които се решават от най-ненужните гласове, дадени за най-ненужните кандидати?"
Чърчил:" На Балканите има повече история,отколкото те могат да понесат!"
http://vremeto.v.bg/
- Local
- учете се от него
Айде и Леново го зачеркнах, и без това не ми беше любим водоем... мамка им гадна...
Клавиатура риба не лови!!!
Коментарите от горните постове за Леново са от хора които тотално не познават водоема и собствениците.
-
- научил се да хвърля
За какви собственици ми говориш,това е държавен водоем даден под аренда!!!На тия хора не им се дава лев за поддръжка(как толкова години не хванаха един трактор да заравни пътя,сума и народ си потроши колите там).А относно мойте познания,имам над 100 излета на Леново!!!
Дали не го познавам водоема?Арендаторите не ми и трябва и да ги знам,там кметове ,кметици хич и не ме интересуват.Май ти се изказваш тотално неподготвен,освен ако не си от ''собствениците" на язовира.
Дали не го познавам водоема?Арендаторите не ми и трябва и да ги знам,там кметове ,кметици хич и не ме интересуват.Май ти се изказваш тотално неподготвен,освен ако не си от ''собствениците" на язовира.
-
- сериозен играч
До колко познавам язовира!?kameloth написа:Коментарите от горните постове за Леново са от хора които тотално не познават водоема и собствениците.

Ако имаш 100 аз имам 500, но няма да споря повече на тази тема. На някои навярно им се плаща от конкурентни арендатори да пишат отрицателни мнения.
Язовир Брягово ЛЮБИТЕЛСКИ РИБОЛОВ влязло е в сила от публикуването в държавен вестник 01.03.2011г.
ето и линк http://dv.parliament.bg/DVWeb/showMater ... dMat=45696
арендаторите се оплакали на мой приятел ,че ги били хубаво изпраскали взели им язовира и щели да събират такса докато някой не се оплаче интересно......
арендаторите се оплакали на мой приятел ,че ги били хубаво изпраскали взели им язовира и щели да събират такса докато някой не се оплаче интересно......
-
- сериозен играч
Колега щом имаш толкова богат опит с риболова на Леново,моля те сподели нещо свързано с негоkameloth написа:Ако имаш 100 аз имам 500, но няма да споря повече на тази тема. На някои навярно им се плаща от конкурентни арендатори да пишат отрицателни мнения.

-
- сериозен играч
В България явно всичко е с главата надолу!yasen81 написа:Язовир Брягово ЛЮБИТЕЛСКИ РИБОЛОВ влязло е в сила от публикуването в държавен вестник 01.03.2011г.

утре ще ходя до ИАРА пловдив да отчитам билетите и ако шефа е там ще разговарям с него за да стане ясно....
Здравейте и от мен и аз да се запиша в хубавата тема за нашия регион...Та така тръгване 6.30 от града, минаване през рибарския за стръв и захранка и газ към Леново, но оп изненада яко панаира и всеки си хвърлил дънните, както си иска, периметър на човек около 100-на метра и как да се намърдаме ние там, обиколихме го целия и не си намерихме място, а и водата беше яко жабурнясала в маслено зелен цвят по брега, последва обаждане от приятели, че са на Сушица и ние какво да правим отидохме при тях...и това беше най-голямата ни грешка, за 4 часа риболов само 1 кефал и една цацка(чаушанче бебе), никаква активност от страна на рибите, колкото и да са те в язовира, пълно разочарование, броихме по 5лв като попове и си тръгнахме умряли от студ и валат поне 10-на човека, които бяха около нас. Без коментар, а изглежда го точат да се поливат полята наоколо...Сори за снимките, но от бързане сутринта забравих фотото и снимах със старата ми нокия на VGA резолюция:
http://biohimika.snimka.bg/photos-from- ... iba.604239
http://biohimika.snimka.bg/photos-from- ... iba.604239
Да живее България!!!