Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Искър - всичко за и по реката
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- ще става разбирач
Re: Искър - всичко за и по реката
Искъра полудя,нивото на реката е с около 2м по-високо от нормалното, сезона на Морунажа приключи още преди да е започнал за наше огромно съжаление.И с прогнозата за началото на Април,която е два дена вали,два дена дъжд,според мен до забраната смислен риболов няма да има.Тръгвам по-паткарници...
- vanko1988
- фен клуб-скобар
тази година морунажа ще извади късмет 

Ако искаш да си щастлив 6 месеца-купи си нова кола,ако искаш да си щастлив 1 година-ожени се,ако искаш да си щастлив 1 и 6 месеца-намери си любовница..А АКО ИСКАШ ДА СИ ЩАСТЛИВ ЦЯЛ ЖИВОТ-СТАНИ РИБАР !
И аз така мисля.vanko1988 написа:тази година морунажа ще извади късмет

Не сме наследили земята от дедите си,а сме я взели на заем от децата си.От нас зависи в какво състояние ще им я върнем!
-72см на Ореховица днес................................май има надежда.
- Menkata
- фен клуб-скобар
Под 111 трябва да падне ,за да се открият поне минимални места за риболов.А дано но се съмнявам ,спадат язовир ИскърTihomir75 написа:-72см на Ореховица днес................................май има надежда.

По-добре с жена на риба, отколкото сам на работа.
-
- ще става разбирач
За първи Юни да......Искъра е огромен,на пет метра от водата не може да се стъпи от кал.Трябва да падне най-малко 120-130см воден стълб,което няма как да стане в близкия един месец.Tihomir75 написа:-72см на Ореховица днес................................май има надежда.
Вчера приятел който живе е в Ореховица ми показа снимки от реката,и видях нещо което доста ме притесни,малко над моста от страната на Ореховица е тръгнало свлачище до самия път,срине лисе пътя .................незнам кой ще тръгне даго прави.
Където няма цигани с парашути ,може и да има късмет.vanko1988 написа:тази година морунажа ще извади късмет
Късмет.Всичко е до късмет. 

- vanko1988
- фен клуб-скобар
Да да точно,иначе тия с тройките и тия дето пълнят кофи и чували за да се похвалят са си 6ца от тототоПавел Три написа:Където няма цигани с парашути ,може и да има късмет.vanko1988 написа:тази година морунажа ще извади късмет
Ако искаш да си щастлив 6 месеца-купи си нова кола,ако искаш да си щастлив 1 година-ожени се,ако искаш да си щастлив 1 и 6 месеца-намери си любовница..А АКО ИСКАШ ДА СИ ЩАСТЛИВ ЦЯЛ ЖИВОТ-СТАНИ РИБАР !
- Бай Иван
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
От вчера инфо - реката е огромна и кална! Вецът при Мездра преливаше.
-
- вече хвърля и на тежко
Той си прелива, ама над него има хора по дигите и си ловят ама какво???Bayivan написа:От вчера инфо - реката е огромна и кална! Вецът при Мездра преливаше.
Тъкмо хванах една голяма и хубава риба и червеят взе, че я изяде!
-
- научил се да хвърля
Уклей.d.n.mihaylov написа:Той си прелива, ама над него има хора по дигите и си ловят ама какво???Bayivan написа:От вчера инфо - реката е огромна и кална! Вецът при Мездра преливаше.
-
- фен клуб-скобар
Не съм сигурен ,че е уклей , чух ,че ловели мряна по реката ама не знам къде, просто ми казаха, а вие тука си трайте....уш си споделяме във форума.
Знам само ,че на дъно ловят.
-
- вече хвърля и на тежко
Бе не е на дъно аз от колата като минах ги видях повечето са с директни! Е ще си траем много ясно!.....Като не съм ходил за риба по реката!N.Dimitrov написа:Не съм сигурен ,че е уклей , чух ,че ловели мряна по реката ама не знам къде, просто ми казаха, а вие тука си трайте....уш си споделяме във форума.
Тъкмо хванах една голяма и хубава риба и червеят взе, че я изяде!
- Бай Иван
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Ловят каракудки под бившото кафе.