Разкази за сома от Камилската долина

Модератор: bobopeli

Заключено
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Re: Разкази за сома от Камилската долина

Мнение от yco »

Очаквам Троли, да се извини на СпокоМиро, естествено ако има достойнство и всичко ще е ок...поне той не е заслужил нищо лошо, което е писал за неговата скромност..
ако не-ще му тегля една пиростия... без дилафа...., че ми е бакшиш....от предишния собственик... :lol:
Щото тебе Славе взе нещо да те котка вече... :wink: :lol: , ама него не..... дайте ми дилафааа.... :lol: :lol:
Ще раздавам поне малко справедливост....с дилафа..... :lol: :lol:

при зор тука ша е срещата. :evil: :lol: ..http://www.facebook.com/groups/636519234334902
Адмирал-Краси 112kg, 2,56 m
Вицеадмирал-Милко Георгиев 102.5kg, 2,60 m
Контраадмирал- Николай Гълъбов 91.2kg, 2,51 m
Аватар
capetano
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от capetano »

Славее написа:..целия корем ми беше син от пръчката
След 5 месеца имаш подарък от мен едно коланче за пръчка. За следващия. :D
По принцип не съм безчувствен, боли ме за много хора... Просто местата които ме болят, са различни...
Контев написа:"Рибите се откачат най-вече, когато не са добре закачени!"
:D
Diman
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Diman »

Troli Rapala написа:... Иииииииииииии..........Диман да не е наблизо,че се плаши от тъмното и бездната без да разчита на помощни средства! :mrgreen: :wink: :drinkers: Аре бе Дими....
Вярно е! (казвам го само срещу половинка Ямболска гроздова, запомни :!: ) Риболова на кльонк си е тръпка през нощта. Това е риболов! Ти от къде знаеш, че не ползувам никакви помощни средства, не си ме виждал. Кой ме издаде? :wink:
Като се качиш в самолет, слагаш ли спасителна жилетка :?: Или парашут? :rolleyes: :drinkers:
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Как сомя из-скара ... :lol: късметь... :mrgreen:

Вчера сабалян взех да правя шкембе-чорба и за да забърша дъното на тенджероуто.. :lol: , тя е 5 кила и с палеца и показалеца я държа да и избърша дъното, та да не пука котлона...и таман си казах, много си як...ей ...по от на Славе пръчкотронито-20kW.... :lol: и се сецнах зад лявата плешка....: - егати си казах...получи инфаркт за едно свинско шкебе... :lol: ., да ама си останах сецнат до днес и отказах риболовва за тази седмица, така че и аз спасих поне 2-а сомски живота... :lol:
Ама таман си накупих малко скара със сина ми и взе, че ми мина... :lol:
-Сина ми вика: - Няма връщане назад вече.. :mrgreen: .., като взе скарата :lol: :lol:
Та да са живи и здрави, тая седмица сомовете, ама другата-няма прошка... :lol: :lol:

при зор тука ша е срещата. :evil: :lol: ..http://www.facebook.com/groups/636519234334902
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

yco написа:Очаквам Троли, да се извини на СпокоМиро, естествено ако има достойнство и всичко ще е ок...поне той не е заслужил нищо лошо, което е писал за неговата скромност..
ако не-ще му тегля една пиростия... бe
Бе ти луд ли си,бе? :shock: :cry: Аз да се извинявам на Спокимиро? :rolleyes: Грях ти на душата,все едно ти да се извиняваш на Емка,че ти прасна БАН без никакви принципи и правила? :shock: Спокимиро и Емка са едно цяло,та бел ден нема да видят от мен до края на живота ми! :evil: :twisted: Сега ще се сблъскат директно с Божията и Трольовата ИСТИНА,па нека ги боли,защото този форум не е платен и истината си тачи без да се трие! :idea: :idea: :idea: Емка е великият вредител в риболова на сом на тролинг и кльонк!И така ще бъде,докато не го разкрият всички заблудени! :wink: Та тегли ми една,но все едно да го направиш към себе си,защото сме на един акъл и музика! :wink: :drinkers:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

аксел написа:Троли,имаш ли макара с макс-драг 23кг,знаеш ли каква е тя.........пак си се объркал........,пък и нали нещо плюеше мултитата.....ми тя наистина прилича на Пфлюгер,пък и пръчицата като гледам сигурно е с тест 10-30гр......по моему или си пълен аматьор или смяташ другите за будали,.........да ама будалите ги потрошиха големите сомове именно в твоята дисциплина,а пък ти показваш снимки с някакви костурчета.........като покажеш един сом/примерно като този дето хванах и пуснах жив обратно миналия месец/,ще те призная за Троли сома,а до тогава за мене ще си останеш Троли-костура или толстолоба,както си избереш.
Тоа па тармъкчия от Марица и тука ли се е омешал? :rolleyes: Тоа дано разбере от коя страна се държи кльонка,па тогава да се обажда от царевичака! :mrgreen: Изчакай да мине трактора и тогава на гола поляна,ша са ориентираш на къде беше градо! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :drinkers:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Славее написа:Ицко,гузно ми стана от оная беля дето направихме през пролетта с оня другия красавец
и дума си дадох че рибата ако е над 40кг/защото до тея кила са много жилави и не им пречи
снимки и тн.....дори и да не вада рибата до брегъ,ако е от вънка режа воблера снимам във водата
и да си ходи,ако е в устата вада воблера и пак така.
Пожелавам ти там на Цимбала на 20градуса вода след буря пълна с кислород,да ти удари такава риба
да усетиш колко могат да бъдат силни тия риби,нема нищо общо с плиткажи до 10 метра,температура над 26гр. и под 10гр. много здрава риба,целия корем ми беше син от пръчката и една седмица мускулна треска навсякъде.
Е па нали беше голем дигач на лежанката у фитнеса,па сега се оплакваш от мускулна треска? :rolleyes: :shock: Ше те скъсам на Канадска,тъй да знаеш! :twisted: :drinkers: Баси,колко си слаботелесен и все ми бегаш по тъча у кльонкаджийския форум,за да не те ударим в тролинговия за употреба на Харпуни тип Емка! :mrgreen: Троли сам се оправя с канджите,та има да учите още доста,дорде стигнете съвършенството! :idea: Нема къде да ми избегаш Гуджо ли си,Кличко ли си,ша тъ изям скоро-много скоро,лебеде мой! :bear: :drinkers:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Diman написа:
Troli Rapala написа:... Иииииииииииии..........Диман да не е наблизо,че се плаши от тъмното и бездната без да разчита на помощни средства! :mrgreen: :wink: :drinkers: Аре бе Дими....
Вярно е! (казвам го само срещу половинка Ямболска гроздова, запомни :!: ) Риболова на кльонк си е тръпка през нощта. Това е риболов! Ти от къде знаеш, че не ползувам никакви помощни средства, не си ме виждал. Кой ме издаде? :wink
Някои го наричат интуиция,пък други интелект! :wink: :drinkers: Усещам ги нещата и хората в цялата им същност и дълбочина на душата! :idea: Аз съм Архангела/рожденната ми дата/ и знам да си играя с душите Божии! :drinkers:
Diman
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Diman »

Troli Rapala написа: Емка е великият вредител в риболова на сом на тролинг и кльонк!И така ще бъде,докато не го разкрият всички заблудени!.....
Не се коси. Това е ТО- "Великият заговор"! :wink: Трябваше да се изпразнят магазините от всички ненужни (неудачни в този спорт) боклуци. Ненужни и на запад и изток, откъдето са внесени, за да се изчистят. Или е невежа, или е подкупен от търговците. Факт е, че години наред му слушахме глупостите, въпреки подхвърлените "удивителни" от хората, които го познават. Той всъщност се учеше от форума (от теб, ренде!) Не знам, дали е хващал някога голям сом, предвид на това, че снимките му са все с чужди риби. А неговите големи - изтървани. Ми...толкоз може човека! Филмирал се е и...ей гой на.... и ние покрай него. Доверихме се и сбъркахме. Иска ми се да кажа самата истина, но друг път, че....много ще ги заболи...риболовците. :wink: :D
theurgist
новобранец
новобранец

Мнение от theurgist »

Брях,брях,брях...браво Диманчо :drinkers: Радвам се, че най после си прогледнал :D Кат се сетя само, колко се луташе насам-натам :axe:
Ицко, поздравления за музикалното оформление на темата :drinkers: Тази година съм поизоставил Камилската долина,но може и да закрия сезона с нея :wink:
аксел
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от аксел »

Тоа па тармъкчия от Марица и тука ли се е омешал? :rolleyes: Тоа дано разбере от коя страна се държи кльонка,па тогава да се обажда от царевичака! :mrgreen: Изчакай да мине трактора и тогава на гола поляна,ша са ориентираш на къде беше градо! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :drinkers:[/quote]
Троли-костура,чак смешно ми става :idea: мене ме нарича търмъкчия,пък той се гордо с толстолоп закачен на търмък/ми щото сом голям сом е виждал само отстрани,като зрител,че такова нещо не е хващал.........,като ме настигнеш на брой, големина на сомове :idea: ,когато хванеш сомове на спининг,че то не е като глупавото влачене,дето всеки застрелян антирибар, /като тебе/дето не може да върже един такъм,както трябва,може да прави въоръжен туризъм и после да се хвали,колко му разбира на сома,без да има грам истина в неговите твърдения....... :idea: :idea: :idea: :idea: :idea:
валатът не най-лошото нещо на света
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

theurgist написа:Брях,брях,брях...браво Диманчо :drinkers: Радвам се, че най после си прогледнал :D Кат се сетя само, колко се луташе насам-натам :axe:
Ицко, поздравления за музикалното оформление на темата :drinkers: Тази година съм поизоставил Камилската долина,но може и да закрия сезона с нея :wink:
Троли, тука няма нужда да се разтрояваш... :lol: :lol:
Нямаме нужда от фалшиви хора, които си самоподаряват воблери за троскот.. :lol:
Ай..айлаха.лазин.гюйзън.аъндън.алай.атешь :lol: :lol: :lol: :lol: (чете се слято/стакато)... :lol:
Превод:
Шербетя ще е от мен (барабар с черпака...огинь)!... :lol: :lol: :lol:
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Така че в с. Манафово не си поръчвай нивгъш "Курвоазие" , щото ще те разберат в търъ :lol: :lol:
....то и в турски превод означава буквално - азиатска курва.... :lol: :lol: :lol:

Изображение

Мастика и енираки- може...до следващият модерен господ...ин.. :lol: :lol: :lol:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

yco написа:
theurgist написа:Брях,брях,брях...браво Диманчо :drinkers: Радвам се, че най после си прогледнал :D Кат се сетя само, колко се луташе насам-натам :axe:
Троли, тука няма нужда да се разтрояваш... :lol: :lol:
А-ььььььь,кой е третият тогава? :roll: :rolleyes: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Иначе признавам,че с "Худини" сме от едно духовно котило във Вселената и идваме от ядрото на Познанието! :idea: :drinkers: Когато някой може да каже нещата по-добре от теб,просто е задължително да си премълчиш и да се възхитиш! :wink: Едва в такива случаи осъзнаваш,че наистина има ЯДРО и не си сам на този Свят,колкото и да си уникален или различен от меласата! :idea: :rolleyes: С френския си екстра,но английския ти куца и за това изглеждаш......"не добре"=британски хумор! :mrgreen: Ако успееш все пак да намериш "третият",ще разбереш кои сме в кльонкането или риболова......................! :idea: :idea: :idea:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

yco написа:Първо да ти чистия Славе за благородната постъпка, на която аз не се знае, дали ще устоя... :lol:
и второ: - май плексигласите държат повече от карбона. То нали влакното "PE" - означава поли-етилен, а не поли-карбон....пфюууу.... :lol: :lol: ...и пак не вярвам....мамка му, моята ако вдигне 5-ть и до там....уж 20-50 либри, модел WASABI (егати тъпата горчица, може ли да кръстиш прът на зелена горчица.... :lol: ) JKLA60501T- таман ми диктуваха.... :lol:
Нещо омекна към Славе,което не е добре за един сомаджия,ако иска да е твърдо сомаджия и да не се напикава у лодката,га е сам по нощите и е фанал товарния влак! :roll: Та пак нищо не си разбрал от снимките с 566кила акула=нема такъв прът с който да вдигнеш тая риба от 500метра дълбочина,но ти не ми разбра намека и пак говориш за "ПОВДИГАНЕ"=бе всички станаха големи Кранисти на днешно време! :rolleyes: :mrgreen: Интелигентните копелета не разчитат само на физическа сила и за това могат да си позволят да "го вдигат" с пръчле с горна акция 30-45грама!Та праи сметка,кой е по-силен? :idea: :wink: :rolleyes: :drinkers: Кат ти увехнат ръчичките некой ден в Битка/а,дано/,па дано се сетиш за интелигентния Троли,защо е с такова пръчле? :rolleyes: :mrgreen: Интелектът служи точно за това,да елиминира страха и физическото напъване,защото рибата прави точно това през цялата Битка! :idea: :drinkers: Но няма как да си интелигентен без да четеш Троли или поне да се напънеш да го разбереш!Миналата седмица ми дойде един професор от Философския Ф-т на крака и предположи,че ме е скъсал през 1996-та година,защото малцина минават от първия път при него! :idea: Но го изненадах приятно,че съм минал /направих после справка-4-ка/ и за награда се върна с новата си книга и предложение за нов изпит,та приех с чест да съм част от Академичната общност-индиректно! :drinkers: Лягам си сит! :wink:
Заключено

Обратно към “Риболов на кльонк”