Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на кльонк
naRiba.com

Форум

Разкази за сома от Камилската долина
Модератор: bobopeli
Re: Разкази за сома от Камилската долина
Очаквам Троли, да се извини на СпокоМиро, естествено ако има достойнство и всичко ще е ок...поне той не е заслужил нищо лошо, което е писал за неговата скромност..
ако не-ще му тегля една пиростия... без дилафа...., че ми е бакшиш....от предишния собственик...
Щото тебе Славе взе нещо да те котка вече...
, ама него не..... дайте ми дилафааа....
Ще раздавам поне малко справедливост....с дилафа.....
ако не-ще му тегля една пиростия... без дилафа...., че ми е бакшиш....от предишния собственик...

Щото тебе Славе взе нещо да те котка вече...

Ще раздавам поне малко справедливост....с дилафа.....

при зор тука ша е срещата.
..http://www.facebook.com/groups/636519234334902
Адмирал-Краси 112kg, 2,56 m
Вицеадмирал-Милко Георгиев 102.5kg, 2,60 m
Контраадмирал- Николай Гълъбов 91.2kg, 2,51 m

След 5 месеца имаш подарък от мен едно коланче за пръчка. За следващия.Славее написа:..целия корем ми беше син от пръчката

По принцип не съм безчувствен, боли ме за много хора... Просто местата които ме болят, са различни...

Контев написа:"Рибите се откачат най-вече, когато не са добре закачени!"

Вярно е! (казвам го само срещу половинка Ямболска гроздова, запомниTroli Rapala написа:... Иииииииииииии..........Диман да не е наблизо,че се плаши от тъмното и бездната без да разчита на помощни средства!![]()
![]()
Аре бе Дими....

Като се качиш в самолет, слагаш ли спасителна жилетка

Как сомя из-скара ...
късметь...
Вчера сабалян взех да правя шкембе-чорба и за да забърша дъното на тенджероуто..
, тя е 5 кила и с палеца и показалеца я държа да и избърша дъното, та да не пука котлона...и таман си казах, много си як...ей ...по от на Славе пръчкотронито-20kW....
и се сецнах зад лявата плешка....: - егати си казах...получи инфаркт за едно свинско шкебе...
., да ама си останах сецнат до днес и отказах риболовва за тази седмица, така че и аз спасих поне 2-а сомски живота...
Ама таман си накупих малко скара със сина ми и взе, че ми мина...
-Сина ми вика: - Няма връщане назад вече..
.., като взе скарата
Та да са живи и здрави, тая седмица сомовете, ама другата-няма прошка...

Вчера сабалян взех да правя шкембе-чорба и за да забърша дъното на тенджероуто..

Ама таман си накупих малко скара със сина ми и взе, че ми мина...

-Сина ми вика: - Няма връщане назад вече..

Та да са живи и здрави, тая седмица сомовете, ама другата-няма прошка...

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Бе ти луд ли си,бе?yco написа:Очаквам Троли, да се извини на СпокоМиро, естествено ако има достойнство и всичко ще е ок...поне той не е заслужил нищо лошо, което е писал за неговата скромност..
ако не-ще му тегля една пиростия... бe

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Тоа па тармъкчия от Марица и тука ли се е омешал?аксел написа:Троли,имаш ли макара с макс-драг 23кг,знаеш ли каква е тя.........пак си се объркал........,пък и нали нещо плюеше мултитата.....ми тя наистина прилича на Пфлюгер,пък и пръчицата като гледам сигурно е с тест 10-30гр......по моему или си пълен аматьор или смяташ другите за будали,.........да ама будалите ги потрошиха големите сомове именно в твоята дисциплина,а пък ти показваш снимки с някакви костурчета.........като покажеш един сом/примерно като този дето хванах и пуснах жив обратно миналия месец/,ще те призная за Троли сома,а до тогава за мене ще си останеш Троли-костура или толстолоба,както си избереш.

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Е па нали беше голем дигач на лежанката у фитнеса,па сега се оплакваш от мускулна треска?Славее написа:Ицко,гузно ми стана от оная беля дето направихме през пролетта с оня другия красавец
и дума си дадох че рибата ако е над 40кг/защото до тея кила са много жилави и не им пречи
снимки и тн.....дори и да не вада рибата до брегъ,ако е от вънка режа воблера снимам във водата
и да си ходи,ако е в устата вада воблера и пак така.
Пожелавам ти там на Цимбала на 20градуса вода след буря пълна с кислород,да ти удари такава риба
да усетиш колко могат да бъдат силни тия риби,нема нищо общо с плиткажи до 10 метра,температура над 26гр. и под 10гр. много здрава риба,целия корем ми беше син от пръчката и една седмица мускулна треска навсякъде.

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Някои го наричат интуиция,пък други интелект!Diman написа:Вярно е! (казвам го само срещу половинка Ямболска гроздова, запомниTroli Rapala написа:... Иииииииииииии..........Диман да не е наблизо,че се плаши от тъмното и бездната без да разчита на помощни средства!![]()
![]()
Аре бе Дими....
) Риболова на кльонк си е тръпка през нощта. Това е риболов! Ти от къде знаеш, че не ползувам никакви помощни средства, не си ме виждал. Кой ме издаде? :wink

Не се коси. Това е ТО- "Великият заговор"!Troli Rapala написа: Емка е великият вредител в риболова на сом на тролинг и кльонк!И така ще бъде,докато не го разкрият всички заблудени!.....

Брях,брях,брях...браво Диманчо
Радвам се, че най после си прогледнал
Кат се сетя само, колко се луташе насам-натам
Ицко, поздравления за музикалното оформление на темата
Тази година съм поизоставил Камилската долина,но може и да закрия сезона с нея 

Ицко, поздравления за музикалното оформление на темата

-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Тоа па тармъкчия от Марица и тука ли се е омешал?
Тоа дано разбере от коя страна се държи кльонка,па тогава да се обажда от царевичака!
Изчакай да мине трактора и тогава на гола поляна,ша са ориентираш на къде беше градо!
[/quote]
Троли-костура,чак смешно ми става
мене ме нарича търмъкчия,пък той се гордо с толстолоп закачен на търмък/ми щото сом голям сом е виждал само отстрани,като зрител,че такова нещо не е хващал.........,като ме настигнеш на брой, големина на сомове
,когато хванеш сомове на спининг,че то не е като глупавото влачене,дето всеки застрелян антирибар, /като тебе/дето не може да върже един такъм,както трябва,може да прави въоръжен туризъм и после да се хвали,колко му разбира на сома,без да има грам истина в неговите твърдения.......

Троли-костура,чак смешно ми става

валатът не най-лошото нещо на света
Троли, тука няма нужда да се разтрояваш...theurgist написа:Брях,брях,брях...браво ДиманчоРадвам се, че най после си прогледнал
![]()
Ицко, поздравления за музикалното оформление на тематаТази година съм поизоставил Камилската долина,но може и да закрия сезона с нея

Нямаме нужда от фалшиви хора, които си самоподаряват воблери за троскот..

Ай..айлаха.лазин.гюйзън.аъндън.алай.атешь

Превод:
Шербетя ще е от мен (барабар с черпака...огинь)!...

Така че в с. Манафово не си поръчвай нивгъш "Курвоазие" , щото ще те разберат в търъ
....то и в турски превод означава буквално - азиатска курва....

Мастика и енираки- може...до следващият модерен господ...ин..

....то и в турски превод означава буквално - азиатска курва....

Мастика и енираки- може...до следващият модерен господ...ин..

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
А-ььььььь,кой е третият тогава?yco написа:Троли, тука няма нужда да се разтрояваш...theurgist написа:Брях,брях,брях...браво ДиманчоРадвам се, че най после си прогледнал
![]()
Ицко, поздравления за музикалното оформление на тематаТази година съм поизоставил Камилската долина,но може и да закрия сезона с нея
![]()
![]()

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Нещо омекна към Славе,което не е добре за един сомаджия,ако иска да е твърдо сомаджия и да не се напикава у лодката,га е сам по нощите и е фанал товарния влак!yco написа:Първо да ти чистия Славе за благородната постъпка, на която аз не се знае, дали ще устоя...![]()
и второ: - май плексигласите държат повече от карбона. То нали влакното "PE" - означава поли-етилен, а не поли-карбон....пфюууу....![]()
...и пак не вярвам....мамка му, моята ако вдигне 5-ть и до там....уж 20-50 либри, модел WASABI (егати тъпата горчица, може ли да кръстиш прът на зелена горчица....
) JKLA60501T- таман ми диктуваха....