Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Модератор: dantho.mihov
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Еми-Кире-има и такива Хора.
Той държеше да почерпи.
Аз пък-съм почерпил с Туршия-1 кофичка от Сирене-щото му се ядеше нещо Нашенско-виж че ми я похвали,с ръка на сърцето

Той държеше да почерпи.
Аз пък-съм почерпил с Туршия-1 кофичка от Сирене-щото му се ядеше нещо Нашенско-виж че ми я похвали,с ръка на сърцето

Риболовци.
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Краско , ш съ поабиш
Инак само за статистиката , от Кауфланд са малко пазаруващите и държащи на името си продавници на печено месо , при положение , че у Софето има доволно транжорни от които сабаале моеш да си земеш пресно месо а ако имаш кръчме директно да ти го докарат още "димящо" . Демек нема сми да одат да си зимат залежала и визуално разхубавена продукция при положение , че им я карат на место пресна и проверена , ама при вазе , по Видин де , не по новото ти вазе , явно тая опция още не е налична
Верно , че си има бол такива де си поръчват кайма от лев килото и полу готови кебабчета по 16ст. бройката , ама такива и в Сърбия доволно та ... Та тук си има доста малки "месарници" също зареждащи директно от транжорните , в малки количества пресно месо та асортимент доволно . Аз лично от Кауфланд си купувам някои твърди сирена и някои салами , меса и пр. си има от де да се взимат
Важното в случаят е , че се установи , че с Люс имате различно виждане по въпроса с "истинското месо" 
Нищо де , нал ш се завърти и януари тука , та се ще измислим нещо 

У сръбско единственото нещо де е кът у соц време е , че масово гуедат да ти надпишат сметката и си се пуши насекъде , друго нема , а сигура съм одил там повече от теб като хронологирам от га заождаш натамGODzillata написа:... която е като от соц. време...

Директно с трихинелозата като бонус вътреGODzillata написа:...мое ти я завият и с амбалажна ъртия...

Инак само за статистиката , от Кауфланд са малко пазаруващите и държащи на името си продавници на печено месо , при положение , че у Софето има доволно транжорни от които сабаале моеш да си земеш пресно месо а ако имаш кръчме директно да ти го докарат още "димящо" . Демек нема сми да одат да си зимат залежала и визуално разхубавена продукция при положение , че им я карат на место пресна и проверена , ама при вазе , по Видин де , не по новото ти вазе , явно тая опция още не е налична

Мммм и мен ме тормози туй нящо още от как почерпи човека , ама от де да знам да не се окаже докачлив ако се задърпамGODzillata написа:...Начи тряаше Краско да дофърчи от Швецко да ви почерпи вазе у Софето, а?...

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Павел Иванов
- Красимир Атанасов
- учете се от него
Еееееее,Люс прекоси София с кофа туршия на ръце,а Павката го накарах да чака.
Важното е,че се видяхме!
Всичко друго е ала тире бала ; )
Важното е,че се видяхме!
Всичко друго е ала тире бала ; )
Може да ви кажа че вноса на Месо от Сърбия-е забранен за лична консумация.
Един на Баща ми са му казали да го хвърли в кофата за Боклук-та се наложи да им обясни че е грехота на митничарите,на тия гладни години-така да приказват-и то на Българи-та помислиха малко и казали-айде минавай,ама другия път неможе-месо и млечни в Багажника.
За цигарите е ясно-трева-нищо не струват-добре че не пуша.
Краси-Кажи му пак-За мойто качество на туршията
Един на Баща ми са му казали да го хвърли в кофата за Боклук-та се наложи да им обясни че е грехота на митничарите,на тия гладни години-така да приказват-и то на Българи-та помислиха малко и казали-айде минавай,ама другия път неможе-месо и млечни в Багажника.
За цигарите е ясно-трева-нищо не струват-добре че не пуша.
Краси-Кажи му пак-За мойто качество на туршията

Риболовци.
- Павел Иванов
Това тъй , ама съм ти приготвил едно малечко пакетче с няколко различни от Мепс примамки и аку требва на летището щъ дебна та да ти го харижаКрасимир Атанасов написа:...Важното е,че се видяхме!...

Люс , това май го дъвкахмеlusienn написа:Може да ви кажа че вноса на Месо от Сърбия-е забранен за лична консумация...

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Павел Иванов
Павел Иванов
- GODzillata
Павел Иванов написа:...Мммм и мен ме тормози туй нящо ...
Ми штом толкоз те затормозяват такива раути, кът се видим с теб - аз няма да се дърпам, че да ти не прилошее нещо

ПаФ, за мен, с един Кауфланд и Лидл, Српско е врхта на сладоледа! Обичам таме скарата, пийеньето и т.н., нема шанс да си одил повече от мен - редовен съм йош от 1991г., а па да не говорим едно време с бензин къ съм одил таме по няколко пъти на ден, та и на обратно да тичаш - па не мое ме стигнеш!

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Една туршия от мойта-имам и морков и зелен домат.
Павка-то го дъвкахме,ама да припомня-некой да не е забравил-Деменция-та те така.
То Нали не всеки е чел 1300 страници-на мен ми липсват първите в прочита,
Според вас-колко време трябва да ги прочете човек всичките.
А може и в други теми да сме писали-то и аз не помня какво съм писал преди 3-4 години.
Все пак-това не е научен труд-ай наздраве с една малка гроздова ракийка-вижда се до туршията.
А така почнах Бъдни вечер-А сърмите ви ги показах-нали Не си Ти ако не си покажеш -Сърмите

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

Риболовци.
- Martin Mihailov
- учете се от него
Еееее това ембарго и нас хранеше.Москвичо беше като цистерна.Продадеш един Москвич обичан иси у живото.GODzillata написа:Павел Иванов написа:...Мммм и мен ме тормози туй нящо ...
Ми штом толкоз те затормозяват такива раути, кът се видим с теб - аз няма да се дърпам, че да ти не прилошее нещо.......то Краско европеец, не е Ганьо кът мен!
![]()
![]()
ПаФ, за мен, с един Кауфланд и Лидл, Српско е врхта на сладоледа! Обичам таме скарата, пийеньето и т.н., нема шанс да си одил повече от мен - редовен съм йош от 1991г., а па да не говорим едно време с бензин къ съм одил таме по няколко пъти на ден, та и на обратно да тичаш - па не мое ме стигнеш!
То по Ембаргото-Сърбите идваха тука-не ние там.
Ама имаше и такива къде изнесоха Влакови композиции с Гориво-са се Вагоните-и досега се търсят,
къде изчезнаха при сателитно Наблюдение-близо 800 вагона от БДЖ.
Ама имаше и такива къде изнесоха Влакови композиции с Гориво-са се Вагоните-и досега се търсят,
къде изчезнаха при сателитно Наблюдение-близо 800 вагона от БДЖ.

Риболовци.
- Martin Mihailov
- учете се от него
Големите риби караха с вагони.А ние с Москвичи.
- GODzillata
И с Лади и МЗ-тки.........с мойта емзетка 150 прекарвах по 40 л. - се едно минавах с колата.Martin Mihailov написа:Големите риби караха с вагони.А ние с Москвичи.

Бях надул резервоара, отделно рамата и въздушния филтър бяха резервоари, под задния калник карах още 2 л. и те така, а па зимата минавах и с по 50 л., като 10 бяха по мен.

Еееееееех, кви времена бяха, а?!

На риба - като на война! Fish'n'chicks!

Хмммм...GODzillata написа: ......с мойта емзетка 150 прекарвах по 40 л.
Бях надул резервоара, отделно рамата и въздушния филтър бяха резервоари, под задния калник карах още 2 л. и те така, а па зимата минавах и с по 50 л., като 10 бяха по мен.

Късмет.Всичко е до късмет. 

- Martin Mihailov
- учете се от него
Ама иначе много пичове беха сьрбите.Зимахме от тех грамофонни плочи дьнки цигарени дьвки и ехеееи.Вечерта катосе нагласиш с дьнки и еспадрили и у джобо марки и дьвки абе немадасе вьрнат тия години.
- Красимир Атанасов
- учете се от него
Баш там се завряхlusienn написа:...От другата страна на реката до....

Всичко беше ок с изключение на това,че пърленката ми е докараха със сметката,и се наложи да я откажа,въпреки извиненията.
Иначе най-ми хареса салатата,не бях хапвал такава досега

Салата България

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- G.Petkov
Който има деца по света - знае, каква мъка е,
Аз моето го виждам вече по веднъж на годината - на Коледа.
Преди беше поне по два пъти годишно, ама сега - не.
Това е положението и човек трябва да се примирява с обстоятелствата.
Та и тази Коледа в Берлин,

И щото беше 23 декември - малко на авто тематика
,
Ето тук се набутвам всеки път,

И най-хубавото авто-
,

И хубава цена, разбира се
,

Нататък имаше разни авто-, ама нямаха цени, да го ева и не можах да се ориентирам дали са хубави или не
,

Тъмната "девойка" да не се брои като аксесоар към авто-то, просто случайно съвпадение
.
Обаче "леваците", които ще си купят тази кола, да знаят че двигателя е в купето и ще им трябват шлемофони
, снимката е през задното стъкло -

Ето тази кола за "богати" бих искал да я подкарам с мръсна газ по дупките на София и "легналите полицаи" в паркингите на МОЛ-овете
!

Имаше и още,
Класика нали
?

Споделял съм и друг път, че имам едно обещано 911, само дето не се знае кога ще го получа
!
Мултивана ми е любимата кола, карал съм нещо подобно осем години, много бях доволен, широко, много седалки, много място за багаж, и с много як двигател беше - петак с 2500 куб.см. Въдици и багаж се товареше доволно и спях в цял ръст на задната седалка
,

Имаше и по-прости коли, на по-ниски цени, ама си бях забравил кредитната карта
,

Добре, че беше германския зет с неговата карта, та се повозих на едни БМВ-та, той е голям фен на марката
,

И една кратка история за търговия - как зетя станал фен на БМВ ?
Отишъл преди години да си купи кола в салона на Мерцедес-Бенц, ама щото не бил облечен лачено, не му обърнали и внимание.
Човека си излязъл и влязъл в салона на БМВ, там пък го забелязали и от тогава само това купувал
!
Аз моето го виждам вече по веднъж на годината - на Коледа.
Преди беше поне по два пъти годишно, ама сега - не.
Това е положението и човек трябва да се примирява с обстоятелствата.
Та и тази Коледа в Берлин,
И щото беше 23 декември - малко на авто тематика

Ето тук се набутвам всеки път,
И най-хубавото авто-

И хубава цена, разбира се

Нататък имаше разни авто-, ама нямаха цени, да го ева и не можах да се ориентирам дали са хубави или не

Тъмната "девойка" да не се брои като аксесоар към авто-то, просто случайно съвпадение

Обаче "леваците", които ще си купят тази кола, да знаят че двигателя е в купето и ще им трябват шлемофони

Ето тази кола за "богати" бих искал да я подкарам с мръсна газ по дупките на София и "легналите полицаи" в паркингите на МОЛ-овете

Имаше и още,
Класика нали

Споделял съм и друг път, че имам едно обещано 911, само дето не се знае кога ще го получа

Мултивана ми е любимата кола, карал съм нещо подобно осем години, много бях доволен, широко, много седалки, много място за багаж, и с много як двигател беше - петак с 2500 куб.см. Въдици и багаж се товареше доволно и спях в цял ръст на задната седалка

Имаше и по-прости коли, на по-ниски цени, ама си бях забравил кредитната карта

Добре, че беше германския зет с неговата карта, та се повозих на едни БМВ-та, той е голям фен на марката

И една кратка история за търговия - как зетя станал фен на БМВ ?
Отишъл преди години да си купи кола в салона на Мерцедес-Бенц, ама щото не бил облечен лачено, не му обърнали и внимание.
Човека си излязъл и влязъл в салона на БМВ, там пък го забелязали и от тогава само това купувал