Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Презентация на съфорумниците
Модератор: dantho.mihov
Re: Презентация на съфорумниците
Казвам се Николай Николов на 32 г женен, с 1 дете на 7 год. И сега минутка за реклама
занимавам се с продажбата на осветителни тела и килими .

И аз малко късно ама по добре късно отколкото никога!
Казвам се Иван Иванов, на 31 години съм,от Стара Загора.Списъкът с професиите и заниманията, които съм упражнявал е доста дълъг,все пак в България всеки трябва да е мултифункционален за да оцеле.Професионален шофьор,агроном,радиоводещ и журналист,преводач,учител в момента.
Риболовствам по всички възможни позволени начини ,но СПИНИНГЪТ е моята голяма тръпка!Е как няма като първата ми по-голяма риба(щука 1.300кг) беше извадена от мен,когато бях на 10 години и то на въртяща блесна(имах добър учител)!От тогава се почна едно замеряне на рибите с железа(цитирам колега от форума), понякога успешно, понякога не ама пък няма друго такова удоволствие като да излъжеш рибоците със някаква железарийка или парче дървеняк !
Казвам се Иван Иванов, на 31 години съм,от Стара Загора.Списъкът с професиите и заниманията, които съм упражнявал е доста дълъг,все пак в България всеки трябва да е мултифункционален за да оцеле.Професионален шофьор,агроном,радиоводещ и журналист,преводач,учител в момента.
Риболовствам по всички възможни позволени начини ,но СПИНИНГЪТ е моята голяма тръпка!Е как няма като първата ми по-голяма риба(щука 1.300кг) беше извадена от мен,когато бях на 10 години и то на въртяща блесна(имах добър учител)!От тогава се почна едно замеряне на рибите с железа(цитирам колега от форума), понякога успешно, понякога не ама пък няма друго такова удоволствие като да излъжеш рибоците със някаква железарийка или парче дървеняк !
НЕ ЩЕМ АКЪЛ,ДАЙТЕ НИ ПАРИ!!!
-
- научил се да хвърля
ЗДРАВЕЙТЕ и от мен !!!
Казвам се Борислав Димитров - на 24години съм и съм от Варна.Завършил съм ВСУ"Черноризец Храбър"- Варна, специалност "Международни Отношения".В момента работя във фирма за немска PVC дограма като офис сътрудник отдел"Маркетинг & Продажби"- изготвям договори , оферти и т.н.
преди около година открих "магията" на риболова и съм още начинаещ и полека-лека навлизам в Материята /до голяма степен и с Ваша помощ/.Останах приятно изненадан от "сплотеността на Колектива"
- това е много хубаво и същевременно -рядко срещано в нашата страна /за съжаление
/
Казвам се Борислав Димитров - на 24години съм и съм от Варна.Завършил съм ВСУ"Черноризец Храбър"- Варна, специалност "Международни Отношения".В момента работя във фирма за немска PVC дограма като офис сътрудник отдел"Маркетинг & Продажби"- изготвям договори , оферти и т.н.
преди около година открих "магията" на риболова и съм още начинаещ и полека-лека навлизам в Материята /до голяма степен и с Ваша помощ/.Останах приятно изненадан от "сплотеността на Колектива"

-
- ще става разбирач
Здравейте колеги,казвам се Николай Стефанов 30г. от гр. Добрич женен с едно дете.Работя като ел.монтьор към мрежи високо напрежение.Наслука на всички 

Болки в ръката ми от хвърляне ...

- Камбата
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re:
Камбата написа:Аз Камен Иванов от Варна
камен написа: Камен Иванов

"Риболовът на дивите риби е твърде ценен, за да бъдат те улавяни само веднъж!"
- Лий Улф - 1939 г.
- Лий Улф - 1939 г.
- malkia_joro
- разбира нещата
Казвам се Георги Андонов.Роден съм през 1973 година на 23 октомври.От Разлог съм.Работя в Банско в склад за търговия на едро(алкохол,безалкохолно,бира...).Фен съм на Ливърпул и ЦСКА.Хобито ми е риболов.Това на снимката съм аз.
Красотата на живота е в това,че продължава.

Име: Светльо Стоянов
Години: 24
Месторабота: Глобул
Интереси : Риболов, Интернет
от както съм проходил съм по язовирите, практикувам риболов на мач и фидер
Години: 24
Месторабота: Глобул
Интереси : Риболов, Интернет
от както съм проходил съм по язовирите, практикувам риболов на мач и фидер
Здравейте и аз да се включа ! Казвам се Иван Илчев и работя във фирма за счетоводни услуги гр. Кърджали всеоще студент на 23 г.
Успех на всички !
Успех на всички !
Късметът е за неподготвените...
- vodi77
- ще става разбирач
Казвам се Борето Воденичаров на 36г от София,женен с едно дете.
Занимавам се с търговия на плодове и зеленчуци на борсата в Дружба-София.
Мразя да работя, обичам да ходя за риба
Занимавам се с търговия на плодове и зеленчуци на борсата в Дружба-София.
Мразя да работя, обичам да ходя за риба

Аз пак съм за риба;;;;
- bozhidar_kostov
- ще става разбирач
Здравейте и от мен колеги!Казвам се Божидар Костов , на 30г. от гр.Ловеч.Женен съм и имам син на 3.5г който е запален по риболова повече от мен.Вече има 2 въдици.Иначе по професия съм ветеринарен техник,но работя като водач на служебно куче в РПУ-гр.Ловеч.Всяко свободно време гледам да избягам от вкъщи за да се насладя на природата покрай някой водоем.

КОГАТО НЯМА РИБА И РАКЪТ Е РИБА!!!!
- danail kacarov
- научил се да хвърля
здравеите малко късно видях темата.
Данаил Кацаров оп Пловдив,студент във ВСУ"Черноризец Храбър" специалност защита на националната сигорноцт 1 година
и наче по професия сам военен.
Данаил Кацаров оп Пловдив,студент във ВСУ"Черноризец Храбър" специалност защита на националната сигорноцт 1 година
и наче по професия сам военен.
Здравеите казвам се Стилян Иванов,от русе съм на 27 години обичам природата и риболова и съм много щастлив че има такъв форум в които ще мога да се поуча от опитни рибари 

Аз съм Стефан Стефанов.От Павликени съм(за който не знае това е Търновска област) и засега още съм ученик.Между впрочем съм '94 набор.
-
- новобранец
Здравейте, казвам се Александър Шишков/111 кг./ на 29 години.Женен и имам едно прекрасно момче на пет месеца/виж лична галерия/.Миналата година едни приятели ме заведоха на риба и от тогава имам 5-6 въдици,лодка+двигател и два куфара джунджурии.Занимавам се с алуминиева и PVC дограма.Забелязах, че има доста колеги, така че можем да си помагаме взаимно и на всички от форума.Успех и на слука.