Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на мач
naRiba.com

Форум

мачовите влакна
Модератор: Paublo_Eskobar
- Георги Кръстев
- сериозен играч
Re: мачовите влакна
Ако все пак става въпрос за мен... Нека и аз изкоментирам с подобаващ тон!haga написа:Констатацията за този ли е?LukaBrazi написа:Чудя се колко им плащат на определени хора да хвалят някой продукти на дадени фирми,за да ги наложат на пазара![]()
Георги Кръстев написа:
"този" си е сложил и името и фамилията, не се крие, не живее и не се прави на мишок зад псевдоним!
Нито ми се плаща, нито робувам на марка, но хората много са лъгани и вече на нищо не вярват.....
п.п. Днес разгледах новото влакно на колмик, на пръв поглед всичко ми хареса освен цвета некъв светло-сиво кафяво и аз немога да го определя. Инъче е твърдо, здраво и неразтегливо!!
Живей не така както трябва а така както ти искаш!!!
- LukaBrazi
- научил се да хвърля
Не става въпрос за теб,не забравяй че не веднъж съм те търсил за съвет-имах предвид че почти във всеки форум има хора на коит им се плаща за товаГеорги Кръстев написа:Ако все пак става въпрос за мен... Нека и аз изкоментирам с подобаващ тон!haga написа:Констатацията за този ли е?LukaBrazi написа:Чудя се колко им плащат на определени хора да хвалят някой продукти на дадени фирми,за да ги наложат на пазара![]()
Георги Кръстев написа:
"този" си е сложил и името и фамилията, не се крие, не живее и не се прави на мишок зад псевдоним!
Нито ми се плаща, нито робувам на марка, но хората много са лъгани и вече на нищо не вярват.....
п.п. Днес разгледах новото влакно на колмик, на пръв поглед всичко ми хареса освен цвета некъв светло-сиво кафяво и аз немога да го определя. Инъче е твърдо, здраво и неразтегливо!!
Тва е батко сметка направена по системата "сто коча,двеста мъди"
- Георги Кръстев
- сериозен играч
Аз преди време си купувах влакно на Тубертини с някакъв такъв цвят /пепел от розиГеорги Кръстев написа:Ако все пак става въпрос за мен... Нека и аз изкоментирам с подобаващ тон!haga написа:Констатацията за този ли е?LukaBrazi написа:Чудя се колко им плащат на определени хора да хвалят някой продукти на дадени фирми,за да ги наложат на пазара![]()
Георги Кръстев написа:

Трябва да видя от Тубертини кога ще ми преведат хонорара

- Дилян
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
С извинение че излизам малко от темата,искам да ви питам мога ли да сложа на мача Lazer Bravo?От години вече си купувам само такова за телескопи с водачи и макара на подвижна плувка около 4гр. и съм много доволен.Но не знам дали ще е така при Мач-а 

http://www.xfish.hu/images/gif/sexy-fishing.gif" onclick="window.open(this.href);return false;
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Ако ловиш с обикновени плувки и Аплаузи може да си сложиш,но за ваглер,слайдер потъващо или поне да пише,че е такова 

Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
- Дилян
- ще става разбирач
- Обратна връзка:

ОК
http://www.xfish.hu/images/gif/sexy-fishing.gif" onclick="window.open(this.href);return false;
- ivo24m
- вече хвърля и на тежко
Колега използвай потъващи влакна и ваглер опитай един път купи си едно потъващо влакно за 10 лв. и един свестен ваглер от естествени материали на по известните фирми Колмик,кралусо,трабуко,тубертини.... Направи един риболов с тях и ще откриеш разликата ако до сега си ловял на обикновена подвижна плувка и не потъващо влакно.Потъващото влакно е (един път като хвърлиш ваглера и потопиш линията и (плувката ти не мърда ,при лек вятър)а с не потъващото влакно това не може да се случи.Ваглера (подвижната плувка )е отнася,защото се получава корем от не потъващото влакно.shimano77 написа:С извинение че излизам малко от темата,искам да ви питам мога ли да сложа на мача Lazer Bravo?От години вече си купувам само такова за телескопи с водачи и макара на подвижна плувка около 4гр. и съм много доволен.Но не знам дали ще е така при Мач-а
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Забравяш нещоivo24m написа:Колега използвай потъващи влакна и ваглер опитай един път купи си едно потъващо влакно за 10 лв. и един свестен ваглер от естествени материали на по известните фирми Колмик,кралусо,трабуко,тубертини.... Направи един риболов с тях и ще откриеш разликата ако до сега си ловял на обикновена подвижна плувка и не потъващо влакно.Потъващото влакно е (един път като хвърлиш ваглера и потопиш линията и (плувката ти не мърда ,при лек вятър)а с не потъващото влакно това не може да се случи.Ваглера (подвижната плувка )е отнася,защото се получава корем от не потъващото влакно.shimano77 написа:С извинение че излизам малко от темата,искам да ви питам мога ли да сложа на мача Lazer Bravo?От години вече си купувам само такова за телескопи с водачи и макара на подвижна плувка около 4гр. и съм много доволен.Но не знам дали ще е така при Мач-а
- ivo24m
- вече хвърля и на тежко
Какво забравям ,колега наистина не мога да се досетя,а може и да не го знам!Би ли споделил какво забравям прочетох внимателно какво съм написал и не мога да се досетяbutnik написа:Забравяш нещоivo24m написа:Колега използвай потъващи влакна и ваглер опитай един път купи си едно потъващо влакно за 10 лв. и един свестен ваглер от естествени материали на по известните фирми Колмик,кралусо,трабуко,тубертини.... Направи един риболов с тях и ще откриеш разликата ако до сега си ловял на обикновена подвижна плувка и не потъващо влакно.Потъващото влакно е (един път като хвърлиш ваглера и потопиш линията и (плувката ти не мърда ,при лек вятър)а с не потъващото влакно това не може да се случи.Ваглера (подвижната плувка )е отнася,защото се получава корем от не потъващото влакно.shimano77 написа:С извинение че излизам малко от темата,искам да ви питам мога ли да сложа на мача Lazer Bravo?От години вече си купувам само такова за телескопи с водачи и макара на подвижна плувка около 4гр. и съм много доволен.Но не знам дали ще е така при Мач-а

- Veselin_fish
- вече хвърля и на тежко
Здравейте колеги. Имам въпрос за риболовно влакно и за да не отварям нова тема ще си задам въпроса тука. Може ли да използвам ето това влакно за мач, виждам че пише че е за спининг но аз съм длъжен да попитам по опитните. Благодаря на всички предварително. 

- Прикачени файлове
-
- 664688001261829041.jpg (37.15 KiB) Преглеждано 712 пъти
-
- product_79.jpg (11.69 KiB) Преглеждано 712 пъти
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Да,може да го използваш ....за спининг.И освен ако не искаш да потапяш кордата.
- Veselin_fish
- вече хвърля и на тежко
В смисъл ако искам да я потапям принудително ли...?butnik написа:...И освен ако не искаш да потапяш кордата.
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
В тая тема се коментират мачовите влакна и щом става на дума за мач риболов от там следва,че влакното трябва да е потъващо,а дали принудително ще го накараш или ще чакаш само да потъне
решаваш ти.Аз например го бия с топ сета докато се потопи и скрие под водата
Дано да носиш майтап 

- Veselin_fish
- вече хвърля и на тежко
Разбира се че нося на майтап. Просто ми е любопитно дали мога да го използвам за мач щото много ме кефи.butnik написа:... Дано да носиш майтап
П.С. Аз не мога да го потапям с топсета защото обикновенно топсета ми стои в кофата с дроперите, карбоновите килове, и 4–тото коляно. Ама ще пробвам с сеифти клипса от карповите сопи.