мачовите влакна

Модератор: Paublo_Eskobar

Публикувай отговор
Аватар
Георги Кръстев
сериозен играч
сериозен играч

Re: мачовите влакна

Мнение от Георги Кръстев »

haga написа:
LukaBrazi написа:Чудя се колко им плащат на определени хора да хвалят някой продукти на дадени фирми,за да ги наложат на пазара
Констатацията за този ли е? :wink:
Георги Кръстев написа:
Ако все пак става въпрос за мен... Нека и аз изкоментирам с подобаващ тон!
"този" си е сложил и името и фамилията, не се крие, не живее и не се прави на мишок зад псевдоним!
Нито ми се плаща, нито робувам на марка, но хората много са лъгани и вече на нищо не вярват.....

п.п. Днес разгледах новото влакно на колмик, на пръв поглед всичко ми хареса освен цвета некъв светло-сиво кафяво и аз немога да го определя. Инъче е твърдо, здраво и неразтегливо!!
Живей не така както трябва а така както ти искаш!!!
Аватар
LukaBrazi
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от LukaBrazi »

Георги Кръстев написа:
haga написа:
LukaBrazi написа:Чудя се колко им плащат на определени хора да хвалят някой продукти на дадени фирми,за да ги наложат на пазара
Георги Кръстев написа:
"този" си е сложил и името и фамилията, не се крие, не живее и не се прави на мишок зад псевдоним!
Нито ми се плаща, нито робувам на марка, но хората много са лъгани и вече на нищо не вярват.....

п.п. Днес разгледах новото влакно на колмик, на пръв поглед всичко ми хареса освен цвета некъв светло-сиво кафяво и аз немога да го определя. Инъче е твърдо, здраво и неразтегливо!!
Не става въпрос за теб,не забравяй че не веднъж съм те търсил за съвет-имах предвид че почти във всеки форум има хора на коит им се плаща за това
Тва е батко сметка направена по системата "сто коча,двеста мъди"
Аватар
Георги Кръстев
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Георги Кръстев »

:)
Живей не така както трябва а така както ти искаш!!!
miro253
фен клуб-скобар

Мнение от miro253 »

Георги Кръстев написа:
haga написа:
Георги Кръстев написа:

Аз преди време си купувах влакно на Тубертини с някакъв такъв цвят /пепел от рози :lol: /, но би трябвало да не е проблем. Всъщност цвета на мачовото влакно /освен за маркера/ има ли някакво друго значение?

Трябва да видя от Тубертини кога ще ми преведат хонорара :lol: .
Аватар
Дилян
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от Дилян »

С извинение че излизам малко от темата,искам да ви питам мога ли да сложа на мача Lazer Bravo?От години вече си купувам само такова за телескопи с водачи и макара на подвижна плувка около 4гр. и съм много доволен.Но не знам дали ще е така при Мач-а :?:
http://www.xfish.hu/images/gif/sexy-fishing.gif" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

Ако ловиш с обикновени плувки и Аплаузи може да си сложиш,но за ваглер,слайдер потъващо или поне да пише,че е такова :lol:
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Аватар
Дилян
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от Дилян »

:lol:
ОК
http://www.xfish.hu/images/gif/sexy-fishing.gif" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
ivo24m
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от ivo24m »

shimano77 написа:С извинение че излизам малко от темата,искам да ви питам мога ли да сложа на мача Lazer Bravo?От години вече си купувам само такова за телескопи с водачи и макара на подвижна плувка около 4гр. и съм много доволен.Но не знам дали ще е така при Мач-а :?:
Колега използвай потъващи влакна и ваглер опитай един път купи си едно потъващо влакно за 10 лв. и един свестен ваглер от естествени материали на по известните фирми Колмик,кралусо,трабуко,тубертини.... Направи един риболов с тях и ще откриеш разликата ако до сега си ловял на обикновена подвижна плувка и не потъващо влакно.Потъващото влакно е (един път като хвърлиш ваглера и потопиш линията и (плувката ти не мърда ,при лек вятър)а с не потъващото влакно това не може да се случи.Ваглера (подвижната плувка )е отнася,защото се получава корем от не потъващото влакно.
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

ivo24m написа:
shimano77 написа:С извинение че излизам малко от темата,искам да ви питам мога ли да сложа на мача Lazer Bravo?От години вече си купувам само такова за телескопи с водачи и макара на подвижна плувка около 4гр. и съм много доволен.Но не знам дали ще е така при Мач-а :?:
Колега използвай потъващи влакна и ваглер опитай един път купи си едно потъващо влакно за 10 лв. и един свестен ваглер от естествени материали на по известните фирми Колмик,кралусо,трабуко,тубертини.... Направи един риболов с тях и ще откриеш разликата ако до сега си ловял на обикновена подвижна плувка и не потъващо влакно.Потъващото влакно е (един път като хвърлиш ваглера и потопиш линията и (плувката ти не мърда ,при лек вятър)а с не потъващото влакно това не може да се случи.Ваглера (подвижната плувка )е отнася,защото се получава корем от не потъващото влакно.
Забравяш нещо
Аватар
ivo24m
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от ivo24m »

butnik написа:
ivo24m написа:
Забравяш нещо
Какво забравям ,колега наистина не мога да се досетя,а може и да не го знам!Би ли споделил какво забравям прочетох внимателно какво съм написал и не мога да се досетя :oops:
Аватар
Veselin_fish
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Veselin_fish »

Здравейте колеги. Имам въпрос за риболовно влакно и за да не отварям нова тема ще си задам въпроса тука. Може ли да използвам ето това влакно за мач, виждам че пише че е за спининг но аз съм длъжен да попитам по опитните. Благодаря на всички предварително. :D
Прикачени файлове
664688001261829041.jpg
664688001261829041.jpg (37.15 KiB) Преглеждано 712 пъти
product_79.jpg
product_79.jpg (11.69 KiB) Преглеждано 712 пъти
Нека опазим водоемите ни чисти. Моля, събирайте си боклуците!

30184 Изображение
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

Да,може да го използваш ....за спининг.И освен ако не искаш да потапяш кордата.
Аватар
Veselin_fish
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Veselin_fish »

butnik написа:...И освен ако не искаш да потапяш кордата.
В смисъл ако искам да я потапям принудително ли...?

30184 Изображение
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

В тая тема се коментират мачовите влакна и щом става на дума за мач риболов от там следва,че влакното трябва да е потъващо,а дали принудително ще го накараш или ще чакаш само да потъне :D решаваш ти.Аз например го бия с топ сета докато се потопи и скрие под водата :lol: Дано да носиш майтап :wink:
Аватар
Veselin_fish
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Veselin_fish »

butnik написа:... Дано да носиш майтап :wink:
Разбира се че нося на майтап. Просто ми е любопитно дали мога да го използвам за мач щото много ме кефи.

П.С. Аз не мога да го потапям с топсета защото обикновенно топсета ми стои в кофата с дроперите, карбоновите килове, и 4–тото коляно. Ама ще пробвам с сеифти клипса от карповите сопи. :D :D :D

30184 Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на мач”