Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на фидер
naRiba.com

Форум

Каква макара използвате при риболов с Фидър
Модератор: Paublo_Eskobar
Re: Каква макара използвате при риболов с Фидър
колега тоя браунинг го вартях миналата седмица и имаше ужасни луфтове и се отказах
Тази е с метални шпули http://shop.fishing-mania.com/viewreels_3.php?id=7404 2 бр.abugarsia написа:колега тоя браунинг го вартях миналата седмица и имаше ужасни луфтове и се отказах
- ExTaZzY
- сериозен играч
- Обратна връзка:
ако е седяла в магазина с години и е била дефектна по начало може и да е имала луфтове,но тази която съм набелязал няма и един луфт,а аванса се затяга и отхлабва дори и с най-лекото движение на капачката,а и ако я разглобиш ще видиш ако е реален браунинг вътре има два балансиора и,четки под бигелаabugarsia написа:колега тоя браунинг го вартях миналата седмица и имаше ужасни луфтове и се отказах

Без риболов няма любов !
- lastika
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Наско не се излагай с тоя браунинг.Вземи си едно шимано бе пич 
Аз на пикера съм с катана 1000FA и да знаеш 4 кг шаран си го извади само макарата.Slaydera даже го извади.Ама ти си знаеш

Аз на пикера съм с катана 1000FA и да знаеш 4 кг шаран си го извади само макарата.Slaydera даже го извади.Ама ти си знаеш

Калин Запрянов
COLMIC BULGARIA
COLMIC BULGARIA
е тва да ти прилича на нещоExTaZzY написа:От скоро се замислям за една макара мисля да ви споделя коя е и къква е
http://www.jp-tackle.co.uk/browning-bac ... 10776.html
Browning BacFire
КЪЛВЕ ВЧЕРА И УТРЕ, ДНЕС НЕ ЩЕ
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Наско,бягай ......Шимано или има при вас един Куантум,Коцето го има и е много доволен.Абе пич ти работиш няколко месеца в риболовен склад,вече трябваше ние да се допитваме до теб.Горките клиенти. 

Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
- ivelin_1976
- разбира нещата
Имам една макара Milo Ginza и като гледам този браунинг разликата е само в цвета. Перфектна макара, мисля че подобни варианти са в пъти по-добре от някое никоразрядно, дървено шимано. Не мисля, че браунинга или куантума /и други/ отстъпват на шиманото в ниския ценови клас. Не е правилно човек да робува на марка.
п.п Четири килограмов шаран и с макара Делфин съм вадил, но това не я определя като върхово постижение на технологиите.

п.п Четири килограмов шаран и с макара Делфин съм вадил, но това не я определя като върхово постижение на технологиите.

shimano ANTARES BX FEEDER HEAVY 

- lastika
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Еми лови с делфин тогава бе колега що мило си си купил
п.п.Спамим в темата ама тва че приличата виншно не значи че е същата макара.

Калин Запрянов
COLMIC BULGARIA
COLMIC BULGARIA
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Аз ще предпочета да си хвърлям с бутилката отколкото да треперя след всяко замятане и навиване къде ще ми е кордатаivelin_1976 написа:Имам една макара Milo Ginza и като гледам този браунинг разликата е само в цвета. Перфектна макара, мисля че подобни варианти са в пъти по-добре от някое никоразрядно, дървено шимано. Не мисля, че браунинга или куантума /и други/ отстъпват на шиманото в ниския ценови клас. Не е правилно човек да робува на марка.
п.п Четири килограмов шаран и с макара Делфин съм вадил, но това не я определя като върхово постижение на технологиите.![]()

Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
- ExTaZzY
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Ицак за Куантума разбрах,че се плаща поивече за марка и лукс от колкото за качество...Предпочитам да си карам със твоя подарък от колкото да си давам парите за Куантум.Понеже колегите се залъгват много по тоя пусти Коркаст като гледам май разликата е повече в броя на шпулите.А като говорим за качество на макара с толкова време сред макари чух само едно и също "Отиваш при китаеца и му казваш искам еди коя си макара да ми струва толкоз и той ти я прави"....
Което ме навежда на мисълта защо има разлика от макара до макара
Аз за момента няма да си взимам фидерна макара защото имам страхотна макара,и ми върши работа,ако недай си боже нещо и се случи или се опарича да си взема SHIMANO BAITRUNNER 3000 GTE и да се рахатясам 
Което ме навежда на мисълта защо има разлика от макара до макара

Без риболов няма любов !
-
- ще става разбирач
Ще си купувам "Tica - Cambria LD2000", някой лови ли с нея на фидера, я кажете ?

напротив абсолутно същата макара е.даже ментачите са по истински.аз имам една слабост,да ги отварям и се оказва,че на не марковите лагерите са реални.а на "марковите"някой липсват.та незнам кои са по добри,след като всичко се произвежда в два завода в китай.lastika написа:Еми лови с делфин тогава бе колега що мило си си купил![]()
![]()
КЪЛВЕ ВЧЕРА И УТРЕ, ДНЕС НЕ ЩЕ
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Такъв модел не ми е познат ?!?!?!ExTaZzY написа:...ако недай си боже нещо и се случи или се опарича да си взема SHIMANO BAITRUNNER 3000 GTE и да се рахатясам