Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Стръв и захранка
naRiba.com

Форум

ЧЕРВЕЙ-бял,шарен,пинки-цени
Модератор: Paublo_Eskobar
Re: ЧЕРВЕЙ-бял,шарен,пинки-цени
Чак да ме убият не им идва.Знаят много добре,че съм етичен и не им се ровичкам по клиентите.Всички сме на равни начала.Но старото полужение с цените няма да го бъде.Те трябва да са нормални както за клиента,така и да не се стимулира внос на червеи от вън и то с по-лошо качество.В случая аз не им се явявам шеф....само говорител на шефа,а той е един и се казва Васил.stich написа:За това ще да е! Иде им да те убият сигурно!Emo-83 написа: Никой не им е забранил да се включат в темата.Още се чудя,защо не го правят......Може би им е трудно да лъжат в ефир.
![]()
В Бургас давам червей на Ив.Янков,Ив.Попов(меден рудник)и нов клиент Петьо.Защо не им предадете на другите търговци от къде да се зареждат.cecodevil написа:Колеги прочетох цялата тема и така и не разбрах къде в Бургас мога да си намеря бял или шарен на цена от 12-14лв. килограма след като има магазини който зареждат от тези червей![]()
![]()
Здравейте на всички.
Имам магазин във Варна и ще отварям нов в Пловдив.
Така за да имам клиенти разбрах по труден начин следното нещо:
1.По-добре да продавам по-голямо количество червей на същата цена.
Стремя се не да подбивам цените,а да предлагам на хората да купуват повече.
Щото човека вместо да ходи с 100 гр ще отиде с двойно и като трябва да купува отново няма да отиде при кожодерите,а веднага ще се сети за мен.
2. От цена не се печели ама "булгар си остава булгар".
Всеки месец виждам как все повече клиенти влизат в магазина и купуват.
Клиента като влезе за червей естественно ще си вземе и нещо друго.
Погледнете в хранителните магазини и се замислете що се продават цигари "без печалба" от тях.
Щото клиента няма да си купи само цигари като влезе ами ще поиска и нещо за хапване и пииване.
Преди нямаше да се и замисля да продавам с малка надценка.
Това което прави Емо е много хубаво и ще има успех.
Значи к'во се случи,за да почна да продавам с малка надценка.
Един ден влиза в магазина младо момче 20-25г и ми вика продавам калифорнийски червей.
Викам ок кажи цена и той ми вика от 10 до 20лв.Следва смях...от 10 до 20 лв е голяма разлика.
Викам дай да ги видя да знам за какво става дума.След 2-3 мин се връща с пластмасова кутия с 20 кила калифорнийски червей.И ми заяви,че ми ги оставя да си избера колкото искам и утре ще дойде за пари и да си вземе останалите с кутията.И най-странното,че щял да ми върне парите за умрели които не съм успял да продам.
Ок всичко супер вземам и почвам да избирам и си викам по-добра оферта няма да намеря...та кой ти дава да си избираш и то на такава цена,че и за умрелите щял да ми върне парите.
Идва утре и момчето влиза в магазина и почваме да теглим червей.
По едно време ми вика: "имам условие"
Аз са зачудих...викам тоя не е много добре с главния.
И ми вика,че ще ги продавам с до 5лв./кг надценка и че няма да ми дава ако ги продавам с повече.
Гледам и не вярвам на ушите си някав ми обяснява с колко надценка да продавам.
Изнервих се много и викам няма да вземам от тоя повече ама платих си ги и той си замина.
Викам хайде ще пробвам(бях на вълна да изпробвам какво върви и какво не).
След месец - месец и нещо почнах да правя сметки и к'во виждам:
Продажба на червей подщи два пъти повече.
Печалба от червей малко повече от предния месец.
Викам си е...случайност ама звъня му и пак поръчах.Върна ми 1лв. за няколко броя умрели.Тоя път ми даде килограма за 8лв. и пак каза,че ако има умрели ще ми върне парите за тях.
Минава още месец и гледам много повече червей се продава и печалбата като цяло си е много добре.
Почвам вече сериозно да се замислям какво става.
И решавам всички неща като куки,червей и всички дребни неща да ги продавам с минимална надценка.
Еми резултата беше повече от добър.Просто няма смисъл да се говори.
Звъня аз на момчето да ми донесе червей и като дойде си говорим...
Той бил студент икономист и ми обясняваше как кое и защо трябва да се продава.
Обяснява ми,че цената на която продава той е такава защото зависи от това от къде взема и колко е доставката.
Продава със супер малка надценка и от там печели.
Ако всички правим бизнес като това лапе България ще е много напред!!!
Незнам дали е правилно да му оставям телефона,но... викат му Лоренцо телефона му е 0896815642 . Продава само Калифорнийски червей.
ЧЕ ЗА ТОВА СЪМ С ДВЕ РЪЦЕ ЗА ЕМО-83
Остави,че прави благо на клиентите,ами и на нас също
Браво ЕМО Успех!!!
P.S Емо-83 свържи се с Лоренцо може да измислите нещо как да се справите с цените.
Имам магазин във Варна и ще отварям нов в Пловдив.
Така за да имам клиенти разбрах по труден начин следното нещо:
1.По-добре да продавам по-голямо количество червей на същата цена.
Стремя се не да подбивам цените,а да предлагам на хората да купуват повече.
Щото човека вместо да ходи с 100 гр ще отиде с двойно и като трябва да купува отново няма да отиде при кожодерите,а веднага ще се сети за мен.
2. От цена не се печели ама "булгар си остава булгар".
Всеки месец виждам как все повече клиенти влизат в магазина и купуват.
Клиента като влезе за червей естественно ще си вземе и нещо друго.
Погледнете в хранителните магазини и се замислете що се продават цигари "без печалба" от тях.
Щото клиента няма да си купи само цигари като влезе ами ще поиска и нещо за хапване и пииване.
Преди нямаше да се и замисля да продавам с малка надценка.
Това което прави Емо е много хубаво и ще има успех.
Значи к'во се случи,за да почна да продавам с малка надценка.
Един ден влиза в магазина младо момче 20-25г и ми вика продавам калифорнийски червей.
Викам ок кажи цена и той ми вика от 10 до 20лв.Следва смях...от 10 до 20 лв е голяма разлика.
Викам дай да ги видя да знам за какво става дума.След 2-3 мин се връща с пластмасова кутия с 20 кила калифорнийски червей.И ми заяви,че ми ги оставя да си избера колкото искам и утре ще дойде за пари и да си вземе останалите с кутията.И най-странното,че щял да ми върне парите за умрели които не съм успял да продам.
Ок всичко супер вземам и почвам да избирам и си викам по-добра оферта няма да намеря...та кой ти дава да си избираш и то на такава цена,че и за умрелите щял да ми върне парите.
Идва утре и момчето влиза в магазина и почваме да теглим червей.
По едно време ми вика: "имам условие"
Аз са зачудих...викам тоя не е много добре с главния.
И ми вика,че ще ги продавам с до 5лв./кг надценка и че няма да ми дава ако ги продавам с повече.
Гледам и не вярвам на ушите си някав ми обяснява с колко надценка да продавам.
Изнервих се много и викам няма да вземам от тоя повече ама платих си ги и той си замина.
Викам хайде ще пробвам(бях на вълна да изпробвам какво върви и какво не).
След месец - месец и нещо почнах да правя сметки и к'во виждам:
Продажба на червей подщи два пъти повече.
Печалба от червей малко повече от предния месец.
Викам си е...случайност ама звъня му и пак поръчах.Върна ми 1лв. за няколко броя умрели.Тоя път ми даде килограма за 8лв. и пак каза,че ако има умрели ще ми върне парите за тях.
Минава още месец и гледам много повече червей се продава и печалбата като цяло си е много добре.
Почвам вече сериозно да се замислям какво става.
И решавам всички неща като куки,червей и всички дребни неща да ги продавам с минимална надценка.
Еми резултата беше повече от добър.Просто няма смисъл да се говори.
Звъня аз на момчето да ми донесе червей и като дойде си говорим...
Той бил студент икономист и ми обясняваше как кое и защо трябва да се продава.
Обяснява ми,че цената на която продава той е такава защото зависи от това от къде взема и колко е доставката.
Продава със супер малка надценка и от там печели.
Ако всички правим бизнес като това лапе България ще е много напред!!!
Незнам дали е правилно да му оставям телефона,но... викат му Лоренцо телефона му е 0896815642 . Продава само Калифорнийски червей.
ЧЕ ЗА ТОВА СЪМ С ДВЕ РЪЦЕ ЗА ЕМО-83
Остави,че прави благо на клиентите,ами и на нас също
Браво ЕМО Успех!!!
P.S Емо-83 свържи се с Лоренцо може да измислите нещо как да се справите с цените.
- Венелин Радушев
- разбира нещата
Мит е, че цигарите се продават без надценка...... 12-13 стотинки мисля е надценката за пакет. А след последното им поскъпване вероятно са повече. Иначе право говориш, но не са много търговците мислещи така. На два пъти оставям постнатия телефон на колегата Emo-83 на най-посещаваният от мен търговец в града ми. Репликата му беше, че неискал, защото нямало да бъде етично спрямо конкурентите му.
Само леко се опули когато го попитах "дали още дълго ще му плащаме за "етиката" му". Много е лесно човек да е добър и етичен за чужда сметка. Но това няма да е задълго, хората започват да се освяткват.....

"Досадното на този свят е, че идиотите са уверени в себе си, а умните са изпълнени със съмнения."
Така ама колкото пъти отида да си купувам червей ги питам какъв е,а отговора е "ами румънски какъв да е".Emo-83 написа:Има бре при Мариян.Взима го от Юлиян-Цирка.Има вече и в Горна Оряховица.
100гр.-1.5лв.

Не зная какво да кажа.Явно ме лъжат и мене и вас.Намери ми магазини,които желаят да взимат качествен червей на 7лв. белия и пинките 9лв. за шарения и ще знаеш точно.Там явно се играят някакви игри.От Г.Оряховица взима Ваня,от Търново Владимир,от Габрово Пенчо.Съобщи и на останалите магазини или им кажи къде да прочетът за какво става въпрос.aisfish написа:Така ама колкото пъти отида да си купувам червей ги питам какъв е,а отговора е "ами румънски какъв да е".Emo-83 написа:Има бре при Мариян.Взима го от Юлиян-Цирка.Има вече и в Горна Оряховица.
100гр.-1.5лв.![]()
![]()
Всичко това с етичноста се оправя много бързо,когато само един се навие да започне да продава нормално.А етично ли е всички клиенти да страдат заради тяхните договорки.Все пак си мисля,че е въпрос на време да се оправят нещата.Ако имах магазин бих подарявал 100гр червей на всеки клиент с оборот над 15лв.Сигурен съм,че така той ще ми се вдигне поне тройно за сметка на 70ст.Тествано е...действа.Венелин Радушев написа:Мит е, че цигарите се продават без надценка...... 12-13 стотинки мисля е надценката за пакет. А след последното им поскъпване вероятно са повече. Иначе право говориш, но не са много търговците мислещи така. На два пъти оставям постнатия телефон на колегата Emo-83 на най-посещаваният от мен търговец в града ми. Репликата му беше, че неискал, защото нямало да бъде етично спрямо конкурентите му.Само леко се опули когато го попитах "дали още дълго ще му плащаме за "етиката" му". Много е лесно човек да е добър и етичен за чужда сметка. Но това няма да е задълго, хората започват да се освяткват.....

а на мен тук нещо ми намирисва ,и аз държа около 80 % от риболовния пазар в един сегмент и аз се сблъсквам със същия проблем но това тук е поведение на монополист "няма внос- само епизодичен" тоест АЗ съм човека и то добрия а тея с дюкяните -лоооши, много лоши. Търговеца има една желязна логика -щом съм ти го платил ,какво искаш от мен, знам си разходите ,сложил съм си надценката и това е....Като не ти оттърва прави си фирмени магазини - ТИ си... Сравнението български-италиански е като небостъргач и барака а и с нетърпение очаквам отговорите на въпросите на КРЕАТИВ щото разполагам с филм за ферма произвеждаща бял червей в Италия и имам някакви резерви ,че се работи като тях.Меко казано сам си говорех като видах тази КЛИНИКА
Не зная кой филм сте гледалиlefi написа:а на мен тук нещо ми намирисва ,и аз държа около 80 % от риболовния пазар в един сегмент и аз се сблъсквам със същия проблем но това тук е поведение на монополист "няма внос- само епизодичен" тоест АЗ съм човека и то добрия а тея с дюкяните -лоооши, много лоши. Търговеца има една желязна логика -щом съм ти го платил ,какво искаш от мен, знам си разходите ,сложил съм си надценката и това е....Като не ти оттърва прави си фирмени магазини - ТИ си... Сравнението български-италиански е като небостъргач и барака а и с нетърпение очаквам отговорите на въпросите на КРЕАТИВ щото разполагам с филм за ферма произвеждаща бял червей в Италия и имам някакви резерви ,че се работи като тях.Меко казано сам си говорех като видах тази КЛИНИКА

Що се касае за качеството на продукта ни....искам да споделя,че значително се доближаваме до Италианския.Още малко работа ни трябва.Същественната разлика между нас и тях е,че те работят с матерял,а ние с технология.И това също е нормално.В Италия и цяла Европа има прекалено много отпадачен продут.Във България този продукт липсва,защото работим безотпадъчно....ядейки копита,кожи и кокали+соя във повечето салами(даже се внасят цели тирове,бутайки тези отпадаци в месопреработката).
И моля,спрете да говорите за Италиански червей в България.Внасяли сме го единственно и само ние.Всичко останало,което се продава е било и е Румънски,Унгарски и Полски червей......

Във Италия се издават документи и сартификати за стоката....правим го и ние.Мога да ви ги покажа с всички подписи и печати.Нека който казва,че продава Италиански червей да ни ги покаже и той.Поне със това съм запознат и не само с това.Ние сме единствената ферма в Европа в която няма замесен Италианец и произвеждаме отлично качество червей.Да...хваля се с това,защото производството на белия червей е технология.Дали сме я крали или сме измислили нещо ново си е наш проблем.И,ако беше всичко толкова лесно всеки щеше да започне да произвежда.Тогава нямаше да се говори за монополисти наляли над 3 милиона за това производство.
И накрая не приемам писането с анонимник в производството на червей.Представете се както съм го направил аз.Разкажете нещо за ващия бизнес и сегмент.Но дори и тогава няма да ви пусна снимки на нашия нов завод.Само ще ви споделя,че там наистина трябва да е много стерилно.Защото влизайки със обувките от улицата може да се вкара съвсем различна муха от тази с която работим.Ще ми бъде интересно да продължа разговора с вас.И не забравяйте да споменете за вашият сегмент....може и аз да намеря някой косур в ВАШАТА БАРАКА.....както се изразихте вие за нас.
чесно казано не смятах да отговарям защото тая тема тук за мене е абсурдна по много причини .Отговарям защото мразя спекулациите особено когато става дума за това което съм казал.Най- любезно Ви моля да ми подскажете - на кой ред точно съм благоволил да нарека вашата производствена база (която аз не съм виждал) БАРАКА. Няколко пъти четох това което съм писал (дори виках комшията от 5ия етаж -и той каза ,че няма такава дума .... Четете ,четете какво пише а после напад.. пардон отговаряйте.Вие предлагате на обсъждане Вашия бизнес ,не аз моя (говоря за интереса който проявявате към моето занятие)и направих опит да изчета всичките 15!!! страници но уви .... стигнах до 8 и ми заприлича на латино сериал - един добър срещу ХИЛЯДИ ЛАКОМИ ХИЩНИКА - класика в жанра.Не зная дали мога да си позволя да изкажа едно мнение ,но ако прекаля предварително моля за извинение:Не е трудно да направиш някъкъв бизнес - трудното е да го управляваш,както казва един колега икономист.Явно Вие имате някъкъв проблем в управлението но се съмнявам ,че "този национален референдум" относно цената на въпросните червеи ще има позитивен резултат.ЛОГИСТИКА И ДИСТРИБУЦИЯ - това е проблема Ви според моето скромно мнение и мисля ,че този форум а и самата тема тук е (ако позволите)автогол.ЗАЩО: до изчетените от мен страници разбрах-некопувайте те ви лъжат ,търговците слагат надценка която не са заслужили?,пишете ми за забелязани нарушения?,да,има вносен нооо той е с лошо качество(трудно доказуемо)за разлика от моя (също),днес откачих като разбрах....ако са съгласни да изнасят в Румъния ще им го дам по 2.5 евро. и.т.н.т Та защо тук у нас е по3.5- 4 евро ,а за Румънците по- евтино ....това навява на мисълта "ще видят те какво е да свалят цени„„" гарантирам за цитатите - те са Ваши .А между другото - какво стана с отговорите на колегата креатив ,чакаме отговора от доста време .Ноооо да прекъсвам (не ,че няма още какво да кажа) но навярно съм досадил до смърт на уважаемия форум ,а не исках да се получава така повярваите и простете
Много неща изписахте като половината не ги разбрах
,но е факт,че от както Емо пусна в нета офертите,цените рязко паднаха.В Карлово в един магазин даваха белият на 1.50-1.80лв-100гр.В друг магазин го пуснаха на 1лв-100гр.(както Бачо Илия писа).Вчера отивам в първоспоменатия магазин и какво да видя 0.80ст за 100гр.,7лв килото
Да живее капитализмът 

„Големият проблем с тъпите копелета е, че те са толкова тъпи, че не могат да повярват, че човек може да бъде умен”. Вонегът!
Ето вашия цитат........Сравнението български-италиански е като небостъргач и барака
Помолих ви да съобщите със кой сегмент сте 80% в риболовния бизнес.Мисля,че така е честно.Защото да се критикува някой за който имате инфо и 15 страници е лесно.Бих желал,когато разговарям с някой да сме в равностойно полужение.В случая няма да ви отговарям на критиките не,защото се притеснявам от тях.Просто всеки има право на мнение.Не очаквам то винаги да е позитивно....което е нормално.
И прочетете добре отново с комшията си обяснението,което съм дал за това.Явно не сте много в час с търговията.....вноса и износа,щом ми задавате подобни въпроси.От 12г. внасям на българския пазар Германските тапети РАШ.До влизането ни в Европейския съюз сме ползвали преференциални цени като страна от Източна Европа.Сега отново ползваме по-ниски цени от другите Еропейски държави.За сравнение една скъпа ролка тапет в Б-я струва 18-20лв.Но в Самата Германия струва 30-40 евро.Няма нужда да ти обяснявам,защо се случва всичко това.
За червеите може да излезнете с предложение и начин на търговия,като вие се поставите на местото на износителя.Ще вземате ли червей с цената на която продава всяко магазинче от Б-я.А вие да го продавате в друга държава правейки в нея камера.Плащайки транспорт.И взимайки с тонове,а не килограми.Начислете и наемите,които ще плащате там,както и заплатите на работниците ви и после пишете и забълбуквайте хората как срещу тях е застанал един изпечен лъжец.Впрочем ви отговарям без да намирам смисъл.Ясно е едно.....вие сте анонимен с вашия продукт и бизнес.Но тук не съм за да се карам с вас и да влизам в някакви лични полемики.Взел съм разрешение от модераторите за тази тема и отговарям и пиша в нея.Радостното от всичко до тук е,че целта се постигна.Крайния клиент получава червея с минимум 8-10лв по-ниска цена.И не жалете търговците за тях също е останало печалба от 100% на продукт,който е като цигарите и алкохола.Приятна вечер ви желая и наздраве на комшията.
Помолих ви да съобщите със кой сегмент сте 80% в риболовния бизнес.Мисля,че така е честно.Защото да се критикува някой за който имате инфо и 15 страници е лесно.Бих желал,когато разговарям с някой да сме в равностойно полужение.В случая няма да ви отговарям на критиките не,защото се притеснявам от тях.Просто всеки има право на мнение.Не очаквам то винаги да е позитивно....което е нормално.
И прочетете добре отново с комшията си обяснението,което съм дал за това.Явно не сте много в час с търговията.....вноса и износа,щом ми задавате подобни въпроси.От 12г. внасям на българския пазар Германските тапети РАШ.До влизането ни в Европейския съюз сме ползвали преференциални цени като страна от Източна Европа.Сега отново ползваме по-ниски цени от другите Еропейски държави.За сравнение една скъпа ролка тапет в Б-я струва 18-20лв.Но в Самата Германия струва 30-40 евро.Няма нужда да ти обяснявам,защо се случва всичко това.
За червеите може да излезнете с предложение и начин на търговия,като вие се поставите на местото на износителя.Ще вземате ли червей с цената на която продава всяко магазинче от Б-я.А вие да го продавате в друга държава правейки в нея камера.Плащайки транспорт.И взимайки с тонове,а не килограми.Начислете и наемите,които ще плащате там,както и заплатите на работниците ви и после пишете и забълбуквайте хората как срещу тях е застанал един изпечен лъжец.Впрочем ви отговарям без да намирам смисъл.Ясно е едно.....вие сте анонимен с вашия продукт и бизнес.Но тук не съм за да се карам с вас и да влизам в някакви лични полемики.Взел съм разрешение от модераторите за тази тема и отговарям и пиша в нея.Радостното от всичко до тук е,че целта се постигна.Крайния клиент получава червея с минимум 8-10лв по-ниска цена.И не жалете търговците за тях също е останало печалба от 100% на продукт,който е като цигарите и алкохола.Приятна вечер ви желая и наздраве на комшията.
става дума за червеите нали ? Мнението ми потвърждавам - е много в + за италианския а и Вие казвате "има какво още да правим за да ги стигнем" никаде не визирам ПОВТАРЯМ нещо което не съм виждал .Говоря за червейчетата .А що се отнася до ЗАНИМАНИЕТО ми не Сте ме разбрали правелно-не е свързан с риболов - много встрани и много на запад от риболова . И така - рекапитулация : поставиха се много въпроси отговори никакви , от мен едно голямо СБОГОМ а, и да не забравя -благодаря за отговорите
Да точно за червеите говорим,а вие от тях нищо не разбирате.В горния пост ви обясних,че аз съм човека който единственно ги е внасял от Италия(не е хвалба,а инфо).Всичко друго е лъжа и измама.Разбирам желанието ви да ме попитате нещо,но наистина така и не разбрах от какво сте недоволен.Ако е от мен....ОК....няма проблеми.Важното е от червеите да сте доволен и мисля,че има защо да е така.Приятна вечер анонимен мой събеседнико......"Много в страни и много на Запад".....отново ваш цитат,но явно не важи за мен имайки предвид червея.lefi написа:става дума за червеите нали ? Мнението ми потвърждавам - е много в + за италианския а и Вие казвате "има какво още да правим за да ги стигнем" никаде не визирам ПОВТАРЯМ нещо което не съм виждал .Говоря за червейчетата .А що се отнася до ЗАНИМАНИЕТО ми не Сте ме разбрали правелно-не е свързан с риболов - много встрани и много на запад от риболова . И така - рекапитулация : поставиха се много въпроси отговори никакви , от мен едно голямо СБОГОМ а, и да не забравя -благодаря за отговорите

Кво сте се задъвкали?Найш колко ми пука колко ще струва белия в Румъния
..Важното е,че Емо реално принуди търговците да свалят цените!В момента купувам вот кварталното магазинче на 10!!!лв
....Дет се вика-боли ме к.ра,че Унгария няма море!

- Венелин Радушев
- разбира нещата
Пределно ясно е, че колегата Emo-83 е не толкова заинтересуван за измъчения и ежедневно дран български рибар, повече с цел повишаване на продажбите и налагането му в България не само като стръв /повече продажби- печалба/ бидейки по-достъпен за българина. Ясно е и ОБАЧЕ, че всичко това съвпада и с нашите интереси. Та не ми е ясно един потребител какво против ще има от спада в цената на потребна стока. 

"Досадното на този свят е, че идиотите са уверени в себе си, а умните са изпълнени със съмнения."
Повечето хора,които са против от намалянето на цените са търговците,които са свързани с вносителите на другия червей.Но сега цените са ниски и на тях им е трудно да се вмъкнат в тях.Разчитат да има криза лятото и при недостиг те отново да продават.За ваша и наша радост криза за червей не се очаква.Една добра стока внесена от чужбина също би могла да има място на пазара при условие на добро качество.Не е редно да сравнявам нещата аз.....направете го вие.За мен реалноста е,че нашата стока има огромен напредък и разлика от миналата година.
Да прави сте....продавам яко.Миналия месец 10т.Но забелязвам,че и вие взимате вече яко.Няма кутийки,действате на грамаж.Само не се оплаквайте,защото аз съм доволен.....от съвпаденията на интереси.....
И ще ви издам още една тайна.Разработваме нова захранка.Сами ще си кажете мнението за нея.Във всеки случай.....няма да е ярма за животни.
Там отново ще има яко бучане,но разработката е заедно с Италия,а цените вече ги знаете нали
.....Да дреме ми за измъчения и лъган Български народ.Дреме ми и за мен,защото имам деца както имате и вие.
Да прави сте....продавам яко.Миналия месец 10т.Но забелязвам,че и вие взимате вече яко.Няма кутийки,действате на грамаж.Само не се оплаквайте,защото аз съм доволен.....от съвпаденията на интереси.....

И ще ви издам още една тайна.Разработваме нова захранка.Сами ще си кажете мнението за нея.Във всеки случай.....няма да е ярма за животни.

Последно промяна от Emo-83 на Пон Май 11, 2009 12:46 am, променено общо 1 път.