Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Какво кълве на яз.Сопот?
Модератор: Paublo_Eskobar
- Mr.Barry
- ще става разбирач
Re: Какво кълве на яз.Сопот?
Хем смешно ама си ме е и яд.
Абе к'во да ти кажа..... Ще ходя след някой ден да ги мъча пак пък каквото сопа покаже 

Сега как е нивото на язовира ?
- Menkata
- фен клуб-скобар
Колега откраднаха ми телефона иначе щях да ти снимам язовира.Относително да се каже какво е нивото,но все още си е високоDimy написа:Сега как е нивото на язовира ?

По-добре с жена на риба, отколкото сам на работа.
благодаря, че мисля да ходим , и имаме едно място и не знам дали не е залято
- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
Къде го взеха, колега, да не е на брега ?Menkata написа:Колега откраднаха ми телефона иначе щях да ти снимам язовира...Dimy написа:Сега как е нивото на язовира ?
Дими,там където беше шатрата ще е залято.Вчера говорих с един колега от Г.Желязна на Стамболийски и по мои и негови описания на мястото стигнахме до извода,че нивото е все още високо.Търпение му е майката.
- Menkata
- фен клуб-скобар
Не не откраднаха в един хотел.Иначе за нивото правете му сметка ,че все още има треви и водорасли ,но почти са пред изчезванеКъде го взеха, колега, да не е на брега ?

- Mr.Barry
- ще става разбирач
Колеги, на 13 август има акция по почистването на яз. "Сопот"! Нека всеки на който му е писнало да релаксира в мизерия и боклуци, да се включи доброволно и да помогне с почистването. Нека направим това място още по-приятно място за риболов, водни спортове и отдих.
Надявам се повече хора да се отзоват на молбата ми.
После ще се почерпим по някоя биричка сигурно за отмора и лаф моабет.

ми ще видим , ако не ще ти дойдем на гостиМанастира написа:Дими,там където беше шатрата ще е залято.Вчера говорих с един колега от Г.Желязна на Стамболийски и по мои и негови описания на мястото стигнахме до извода,че нивото е все още високо.Търпение му е майката.

- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Здравейте,
утре ще ходя на язовира за пръв път, подскажете, къде има подходящи места за щека и директен.
Кой бряг ще ми препоръчате, достъпно ли е с кола?
Благодаря!
утре ще ходя на язовира за пръв път, подскажете, къде има подходящи места за щека и директен.
Благодаря!
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
- Menkata
- фен клуб-скобар
Колега не искам да прозвуча глупаво,но за щека може би е малко раничко на Сопот.Миналата година от октомври до края на декември месец се ловяха прилични шарани на стената на язовира от 1 кг до 10 кг,както и зверски късания.Но единствено големите майстори ги ловяха.Аз така и не можах да се разпиша,но с удоволствие наблюдавах бяха колеги от София всяка сряда и четвъртък мачкаха шарана дори и в сняг пак го ловяха.Та за сега какво да ти предложа,щом стигнеш язовира, от страната на главния път,дано разполагаш с бинокъл огледай за някой по дълбок залив те си личат и дали можеш да стигнеш до там с колата.За улов където и да застанеш дълбочина около 4-5 метра 100 % успеваемост от каракуди от 300 гр. до трофейни над 1,5 кг. ,платички,червеноперки и уклей.В последно време рибата върви на млечна царевичка като в определен диапазон от време.Някой път кълве сутрин,някой път следобед.Някой път определен 1 час надърпаваш рибата за секунди и после пълно мъртвило.Ти сам ще усетиш.Ароматизатор ягода.Мисля че това е достатъчно.Където да застанеш риба ще си наловиш,но упорствай!5 часа съм стоял без мърдане на плувката и изведнъж се почва гол за гол.Наслука колега!chirusa_bg написа:Здравейте,
Благодаря!

- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Благодаря ти!
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
- kocet0
- вече хвърля и на тежко
За този язовир възможно ли е преспиването или къмпингуването ?
SPINING FOREVER 

- Mr.Barry
- ще става разбирач
E как бе, колега! Там с приятели сме стояли само на палатка по 2 месеца лятото. Има и много софиянци, които правят така само че не почистват след тях..... Там има страшни места по целия язовир за лагеруване.
Казано така излиза, че софиянците....Mr.Barry написа:Има и много софиянци, които правят така само че не почистват след тях..... .
Като почистващ софиянец не съм съгласен. Процентно сред софиянците има толкова непочистващи, колкото и от останалите населени места, че може и да са по-малко, поне сред тия, които са родени у Софето.