Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Какво кълве на яз.Пясъчник?
Модератор: Paublo_Eskobar
Re: Какво кълве на яз.Пясъчник?
oот петък следобед до неделя 11 шарана от 1.5кг до 3.900 на дъно
-
- ще става разбирач
На кое място колега и с лодка ли вкарвате въдиците? 

- achocarp
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
А, що не кажеш и колко изпусна , аacko написа:oот петък следобед до неделя 11 шарана от 1.5кг до 3.900 на дъно

Аз се отчетох с 5 рибока от 1.400 до 2.200кг. но рибите ми влизаха само през ноща, що така ....................незнам и аз

адаш то4но 3 риби ми се отка4иха и то до брега а и да не си крия имах по 3 удара едновременно а бях само с жената и децата и няма6е кои да лови с третата въдица но сега слави поддържа огъня днес само 12 риби ти маи бе6е срещу мен но не се обадиachocarp написа:А, що не кажеш и колко изпусна , аacko написа:oот петък следобед до неделя 11 шарана от 1.5кг до 3.900 на дъно![]()
Аз се отчетох с 5 рибока от 1.400 до 2.200кг. но рибите ми влизаха само през ноща, що така ....................незнам и аз
Колега браво за улова !!!
Но даите пове4е инфо за мястото , страв , монтаж , с лодка ли вкарвах те вьдиците и т.н.
Благодаря предварително и все така големи успехи !!!

Благодаря предварително и все така големи успехи !!!

- batlar
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
на кое място си бил колега и на какво хвана толкоя шаровци ако не е таинаacko написа:адаш то4но 3 риби ми се отка4иха и то до брега а и да не си крия имах по 3 удара едновременно а бях само с жената и децата и няма6е кои да лови с третата въдица но сега слави поддържа огъня днес само 12 риби ти маи бе6е срещу мен но не се обадиachocarp написа:А, що не кажеш и колко изпусна , аacko написа:oот петък следобед до неделя 11 шарана от 1.5кг до 3.900 на дъно![]()

че смятам неска или утре пак да ходя към пясъка
колеги според мен не задавате правилните въпроси стига с това място то първо е заето партията е там и второ ако ви кажа и не хванете ни6о 6е ми се сърдите само казвам и моля ви не ме питаите за места дълбо4ина до 4.5метра стръв царевица и гребане наи малко 150 м ина4е рибата е напла6ена и не излиза близо до брега това е мое мнение
- batlar
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
колега питам за мястото защото бях на крушовския залив 3 дни и една компаниика до нас ловеше шарани на 50 м разстояние от нас а ние хранихме обилно с захранки и извадихме само 3,4 каракуди водата падна 10 см и беше много топла шамандурите бяха на 3 м дълбочинаacko написа:колеги според мен не задавате правилните въпроси стига с това място то първо е заето партията е там и второ ако ви кажа и не хванете ни6о 6е ми се сърдите само казвам и моля ви не ме питаите за места дълбо4ина до 4.5метра стръв царевица и гребане наи малко 150 м иначе рибата е напла6ена и не излиза близо до брега това е мое мнение
та си мисля че падането на водата + високата и температура ни изиграха лошата шега
колега извини ме но дадох достатъчно жокери водата не може да е паднала 10см за6ото на деноно6ие пада с 25 см вертикал това зна4и да си седял на язовира около 10 4аса не знам с какви захранки сте хранили обилно но мисля 4е за този сезон на пръ4ка по 6 7 шепи само царевица и нищо друго без конопи и разни манджи дълбо4ина около 4 4.5м останалото зависи от твоите знания сега ако напиша къде съм ловил и ще стане панаир в тази част на язовира за което се извинявам но все пак сме конкуренция налиbatlar написа:колега питам за мястото защото бях на крушовския залив 3 дни и една компаниика до нас ловеше шарани на 50 м разстояние от нас а ние хранихме обилно с захранки и извадихме само 3,4 каракуди водата падна 10 см и беше много топла шамандурите бяха на 3 м дълбочинаacko написа:колеги според мен не задавате правилните въпроси стига с това място то първо е заето партията е там и второ ако ви кажа и не хванете ни6о 6е ми се сърдите само казвам и моля ви не ме питаите за места дълбо4ина до 4.5метра стръв царевица и гребане наи малко 150 м иначе рибата е напла6ена и не излиза близо до брега това е мое мнение
та си мисля че падането на водата + високата и температура ни изиграха лошата шега

- batlar
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
ами и аз незнам каква точно беше захранката ама аромати разни кюспе царевица конопи жито и разни такива а водата падна с 15 20 см воден стълб докато аз бях тамacko написа:колега извини ме но дадох достатъчно жокери водата не може да е паднала 10см за6ото на деноно6ие пада с 25 см вертикал това зна4и да си седял на язовира около 10 4аса не знам с какви захранки сте хранили обилно но мисля 4е за този сезон на пръ4ка по 6 7 шепи само царевица и нищо друго без конопи и разни манджи дълбо4ина около 4 4.5м останалото зависи от твоите знания сега ако напиша къде съм ловил и ще стане панаир в тази част на язовира за което се извинявам но все пак сме конкуренция налиbatlar написа:колега питам за мястото защото бях на крушовския залив 3 дни и една компаниика до нас ловеше шарани на 50 м разстояние от нас а ние хранихме обилно с захранки и извадихме само 3,4 каракуди водата падна 10 см и беше много топла шамандурите бяха на 3 м дълбочинаacko написа:колеги според мен не задавате правилните въпроси стига с това място то първо е заето партията е там и второ ако ви кажа и не хванете ни6о 6е ми се сърдите само казвам и моля ви не ме питаите за места дълбо4ина до 4.5метра стръв царевица и гребане наи малко 150 м иначе рибата е напла6ена и не излиза близо до брега това е мое мнение

пък за мястото пази си го за себе си и дразни форумджийте че ловиш много риби на тайно място

желая ти успех с риболова

колкото до конкуренцията за която говориш тва е форум за споделяне а не за състезание
Аз май се досещам къде е мястото.Ама много трудно се стига до него,след 10 дена ще видя дали съм прав те колегите ще са още там предполагам.
-
- ще става разбирач
Аз бях на дупката до кулата и на другата дупка до пътя,но нямаше нито едно пипане.
- achocarp
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Ако ми позволите, ще внеса малко яснота, за така наречените "МЕСТА".
Първо- падали водата на този язовир, остават ли тревите на сухо, идва момента в който рибата огладнява и започва да налита на стръвта (през другото време тъпче рачета, миди, охлюви и т.н.). Едни места се отварят - други развалят.
Второ - едвали някой може да каже точното място, както е писал колегата АСКО в вчера на неговото място са извадени още 12 риби, но днес нямат пипане момчетата които са там- сами си правете изводите
Трето - на този язовир, след като напипа някой мястото, става страшно- то са нареждат ЧЕПАРЕТА,ЗАВЗЕМАТ СЕ ОГРОМНИ ПЛОЩИ, с две думи се разкатава мамата на рибата.......изводите.....пак си ги правете сами
Четвърто - аз лично НИКОГА не бих споделил именно по форумите, как, къде, на какво, съм ловил и съм имал успех, защо....ами много просто, веднага се сещам за погоре написаното от мен.
В заключение ще добавя, който иска да ме разбира, който иска да ме псува, но смятам, че всеки уважаващ себе си шаранджия, никога не чака наготово инфо, за да отиде и лови любимата риба. В потвърдение на горе написаното, нека който ме познава сподели, дали някога съм отивал при него или съм го претиснявал по телефона със въпроса - КЪДЕ, ПЪК КАК и т.н. Смятам, че прави чест на всеки, който споделя, че язовира е започнал да дава някоя и друга риба, за това може да му направим покщлон, а не да разпитваме
Поздрави на Всички и най-важно НАСЛУКА!!!!!!!!!!
Първо- падали водата на този язовир, остават ли тревите на сухо, идва момента в който рибата огладнява и започва да налита на стръвта (през другото време тъпче рачета, миди, охлюви и т.н.). Едни места се отварят - други развалят.
Второ - едвали някой може да каже точното място, както е писал колегата АСКО в вчера на неговото място са извадени още 12 риби, но днес нямат пипане момчетата които са там- сами си правете изводите

Трето - на този язовир, след като напипа някой мястото, става страшно- то са нареждат ЧЕПАРЕТА,ЗАВЗЕМАТ СЕ ОГРОМНИ ПЛОЩИ, с две думи се разкатава мамата на рибата.......изводите.....пак си ги правете сами

Четвърто - аз лично НИКОГА не бих споделил именно по форумите, как, къде, на какво, съм ловил и съм имал успех, защо....ами много просто, веднага се сещам за погоре написаното от мен.
В заключение ще добавя, който иска да ме разбира, който иска да ме псува, но смятам, че всеки уважаващ себе си шаранджия, никога не чака наготово инфо, за да отиде и лови любимата риба. В потвърдение на горе написаното, нека който ме познава сподели, дали някога съм отивал при него или съм го претиснявал по телефона със въпроса - КЪДЕ, ПЪК КАК и т.н. Смятам, че прави чест на всеки, който споделя, че язовира е започнал да дава някоя и друга риба, за това може да му направим покщлон, а не да разпитваме

- batlar
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
ами колега ти каква работа имаш тука след като не те интересува каде на какво и как само публика ли сиachocarp написа:Ако ми позволите, ще внеса малко яснота, за така наречените "МЕСТА".
Второ - едвали някой може да каже точното място, както е писал колегата АСКО в вчера на неговото място са извадени още 12 риби, но днес нямат пипане момчетата които са там- сами си правете изводите![]()
Трето - на този язовир, след като напипа някой мястото, става страшно- то са нареждат ЧЕПАРЕТА,ЗАВЗЕМАТ СЕ ОГРОМНИ ПЛОЩИ, с две думи се разкатава мамата на рибата.......изводите.....пак си ги правете сами![]()
В заключение ще добавя, който иска да ме разбира, който иска да ме псува, но смятам, че всеки уважаващ себе си шаранджия, никога не чака наготово инфо, за да отиде и лови любимата риба. В потвърдение на горе написаното, нека който ме познава сподели, дали някога съм отивал при него или съм го претиснявал по телефона със въпроса - КЪДЕ, ПЪК КАК и т.н. Смятам, че прави чест на всеки, който споделя, че язовира е започнал да дава някоя и друга риба, за това може да му направим покщлон, а не да разпитваме![]()
или просто чакаш някои да каже че дава шарана без да те интересува инво за това каде какво и как
не ми е изтрябвало нито мястото на колегата нито кои знае какви подробности
обикалям си по язовирите не за риба а за развлечение но сле 3 дни чакане на по едра риба просто ми стана любопитно за това каква е разликата между тяхното място и моето
колкото до краденето на мястото мои познати са на пясака всеки ден и ловят костур и шаран ако сам толко за рибата знам каде да ида тва е форум за споделяне ако някои не е видял а не да кайе че на еди си кой язовир дало шаран

едва ли ти колега не четеш всички мнения на други колеги които споделят за място стръв и начин на риболов

аре лек ден и да изловите рибите ня пясъчник ви желая

адаш много си прав а мен още ме е яд на себе си какви силни жокери съм дал от това пове4е здраве му кажи и затова спирам с инфото не съм искал да дразня никого само споделям 4е рибата тръгва здраво да дава но маи само за тези които си го могат с никого не се заяждам но ако кажа къде пак едни ще ловят а други ще гледат и пак недоволни това са фактитеachocarp написа:Ако ми позволите, ще внеса малко яснота, за така наречените "МЕСТА".
Второ - едвали някой може да каже точното място, както е писал колегата АСКО в вчера на неговото място са извадени още 12 риби, но днес нямат пипане момчетата които са там- сами си правете изводите![]()
Трето - на този язовир, след като напипа някой мястото, става страшно- то са нареждат ЧЕПАРЕТА,ЗАВЗЕМАТ СЕ ОГРОМНИ ПЛОЩИ, с две думи се разкатава мамата на рибата.......изводите.....пак си ги правете сами![]()
В заключение ще добавя, който иска да ме разбира, който иска да ме псува, но смятам, че всеки уважаващ себе си шаранджия, никога не чака наготово инфо, за да отиде и лови любимата риба. В потвърдение на горе написаното, нека който ме познава сподели, дали някога съм отивал при него или съм го претиснявал по телефона със въпроса - КЪДЕ, ПЪК КАК и т.н. Смятам, че прави чест на всеки, който споделя, че язовира е започнал да дава някоя и друга риба, за това може да му направим покщлон, а не да разпитваме![]()