Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

яз.дрангово
Модератор: Paublo_Eskobar
Re: яз.дрангово
Колеги дайте инфо за язовира и по-точно за условията за риболов...такса, може ли да се пуска рибата, цена на килограм шарана, че нещо ми се е доял пържен

-
- ще става разбирач
13лв такса от 1до3 пръчки рибата несе плащаevgeniboy написа:Колеги дайте инфо за язовира и по-точно за условията за риболов...такса, може ли да се пуска рибата, цена на килограм шарана, че нещо ми се е доял пържен![]()

рамчо,само на червей ли бара 

- flyester
- разбира нещата
и на царевица взима колегаlubo79 написа:рамчо,само на червей ли бара

-
- ще става разбирач
ем тогава на торен искарах
-
- научил се да хвърля
Я пак че нещо не разбрахramcho_gazara написа:ем тогава на торен искарах

-
- ще става разбирач
кат та видя щи обясняsevdalin1970 написа:Я пак че нещо не разбрахramcho_gazara написа:ем тогава на торен искарах

- katri
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Вчера посетихме язовира.Прекарахме там целия слетобед(от 12 часа-нататък).Каква градушка ни би - направо не е истина.Времето беше много ветровито, но след градушката утихна и язовира стана като стъкло.Бъка от дребна каракъда.Не дава да хвърлиш - взема на всичко бял,червен,царевица....., но най-добре на торен.Ние разбира се хвърляхме само за щука.Още веднъж се убедих ,че от някогашните митични щуки, които обитаваха едно време водоема и следа не е останала.Цял слетобед - само един удар на тапа.Удари непосредствено преди дъжда и дърпаше като за световно.В резултат - чивия, около килото.За целия ден общо на язовира се изкараха още 3 чивии(същия бичим) и една щучка на клатушка колкото нея
.Явно все още има шанс да се улови някоя чивия, успяла да мине миналата и по-миналата година през отворите на мрежите
.Много ялова работа , откъм хищник.За тази година не смятам да повторя - 13лв. за една чивия, не си заслужава отникъде, както и да го погледне човек.Иначе миналогодишните толупчета са вече станали около 2кг, но засега има само едно изкарано.Пазачът каза на царевица, но на мен хич не ми се вярва тази работа.Имаше 7 коли на язовира.Почти всички хвърляха за шаран, но не видях някой нещо да вади.

Риболовец,а не рибар съм аз!!
-
- ще става разбирач
"пак нямоло много хора 7 колиkatri написа:Вчера посетихме язовира.Прекарахме там целия слетобед(от 12 часа-нататък).Каква градушка ни би - направо не е истина.Времето беше много ветровито, но след градушката утихна и язовира стана като стъкло.Бъка от дребна каракъда.Не дава да хвърлиш - взема на всичко бял,червен,царевица....., но най-добре на торен.Ние разбира се хвърляхме само за щука.Още веднъж се убедих ,че от някогашните митични щуки, които обитаваха едно време водоема и следа не е останала.Цял слетобед - само един удар на тапа.Удари непосредствено преди дъжда и дърпаше като за световно.В резултат - чивия, около килото.За целия ден общо на язовира се изкараха още 3 чивии(същия бичим) и една щучка на клатушка колкото нея.Явно все още има шанс да се улови някоя чивия, успяла да мине миналата и по-миналата година през отворите на мрежите
.Много ялова работа , откъм хищник.За тази година не смятам да повторя - 13лв. за една чивия, не си заслужава отникъде, както и да го погледне човек.Иначе миналогодишните толупчета са вече станали около 2кг, но засега има само едно изкарано.Пазачът каза на царевица, но на мен хич не ми се вярва тази работа.Имаше 7 коли на язовира.Почти всички хвърляха за шаран, но не видях някой нещо да вади.

- katri
- разбира нещата
- Обратна връзка:
М-да , то и на мен така ми каза пазача, че предния ден било голям панаир - значи не ме е излъгал.Бая кинти е направил....., а уж собственикът не бил скъпар и всякаква риба имало в язовира.Май са останали само каракудата и толупите ,дето не кълват на никаква стръв...."пак нямоло много хора 7 коли" ния в петъка като бяхме ....точно имаше 55 човека само видях 3 шарана искарани
дати кажа и аз няма да ида скоро на този язовир .... може даже изобщо дане ида тази година
Риболовец,а не рибар съм аз!!
-
- ще става разбирач
и толупите ги няма .... останаха каракудите таз годишните шарани "няколко бройки"katri написа:М-да , то и на мен така ми каза пазача, че предния ден било голям панаир - значи не ме е излъгал.Бая кинти е направил....., а уж собственикът не бил скъпар и всякаква риба имало в язовира.Май са останали само каракудата и толупите ,дето не кълват на никаква стръв...."пак нямоло много хора 7 коли" ния в петъка като бяхме ....точно имаше 55 човека само видях 3 шарана искарани
дати кажа и аз няма да ида скоро на този язовир .... може даже изобщо дане ида тази година

-
- новобранец
Ми как да има риба като пълните по цял багажник с риба колко време мислиш че ще дава язовира риба, чуха че дава и даваи днеска има утре няма циганията е голяма.
ХВАНИ И ПУСНИ ДА ИМА УТРЕ И ДРУГИ ДЕН
или трябваше да сложат ограничение на рибата на човек.Само първата седмица се хванаха най-малко 700-800 шарана.Според мен има още доста риба в язовира , а да не забравяме и старите шарани и амури ,които обитават водоема.
- С.Върбанов
- учете се от него
- Обратна връзка:
Те са по интересни от килограмкитеgabaria77 написа:..... а да не забравяме и старите шарани и амури ,които обитават водоема.

Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- ще става разбирач
ем той си опредил условия 13лв такса квото хванеш и кой го испънява аз от колко години отитам там до ся несъм виждаал някой да пусне освен миналогодишните амурчетаbatinkov78 написа:Ми как да има риба като пълните по цял багажник с риба колко време мислиш че ще дава язовира риба, чуха че дава и даваи днеска има утре няма циганията е голяма.
както вика колегата да направи 10лв такса и 2 риби имаш право примерно да земеш щом така