яз.дрангово

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

Публикувай отговор
evgeniboy
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: яз.дрангово

Мнение от evgeniboy »

Колеги дайте инфо за язовира и по-точно за условията за риболов...такса, може ли да се пуска рибата, цена на килограм шарана, че нещо ми се е доял пържен :wink: :lol:
ramcho_gazara
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ramcho_gazara »

evgeniboy написа:Колеги дайте инфо за язовира и по-точно за условията за риболов...такса, може ли да се пуска рибата, цена на килограм шарана, че нещо ми се е доял пържен :wink: :lol:
13лв такса от 1до3 пръчки рибата несе плаща ;)
lubo79
новобранец
новобранец

Мнение от lubo79 »

рамчо,само на червей ли бара :)
Аватар
flyester
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от flyester »

lubo79 написа:рамчо,само на червей ли бара :)
и на царевица взима колега :wink:
ramcho_gazara
ще става разбирач
ще става разбирач

ем тогава на торен искарах
sevdalin1970
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от sevdalin1970 »

ramcho_gazara написа:ем тогава на торен искарах
Я пак че нещо не разбрах :axe:
ramcho_gazara
ще става разбирач
ще става разбирач

sevdalin1970 написа:
ramcho_gazara написа:ем тогава на торен искарах
Я пак че нещо не разбрах :axe:
кат та видя щи обясня :axe:
Аватар
katri
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от katri »

Вчера посетихме язовира.Прекарахме там целия слетобед(от 12 часа-нататък).Каква градушка ни би - направо не е истина.Времето беше много ветровито, но след градушката утихна и язовира стана като стъкло.Бъка от дребна каракъда.Не дава да хвърлиш - взема на всичко бял,червен,царевица....., но най-добре на торен.Ние разбира се хвърляхме само за щука.Още веднъж се убедих ,че от някогашните митични щуки, които обитаваха едно време водоема и следа не е останала.Цял слетобед - само един удар на тапа.Удари непосредствено преди дъжда и дърпаше като за световно.В резултат - чивия, около килото.За целия ден общо на язовира се изкараха още 3 чивии(същия бичим) и една щучка на клатушка колкото нея :).Явно все още има шанс да се улови някоя чивия, успяла да мине миналата и по-миналата година през отворите на мрежите :lol: .Много ялова работа , откъм хищник.За тази година не смятам да повторя - 13лв. за една чивия, не си заслужава отникъде, както и да го погледне човек.Иначе миналогодишните толупчета са вече станали около 2кг, но засега има само едно изкарано.Пазачът каза на царевица, но на мен хич не ми се вярва тази работа.Имаше 7 коли на язовира.Почти всички хвърляха за шаран, но не видях някой нещо да вади.
Риболовец,а не рибар съм аз!!
ramcho_gazara
ще става разбирач
ще става разбирач

katri написа:Вчера посетихме язовира.Прекарахме там целия слетобед(от 12 часа-нататък).Каква градушка ни би - направо не е истина.Времето беше много ветровито, но след градушката утихна и язовира стана като стъкло.Бъка от дребна каракъда.Не дава да хвърлиш - взема на всичко бял,червен,царевица....., но най-добре на торен.Ние разбира се хвърляхме само за щука.Още веднъж се убедих ,че от някогашните митични щуки, които обитаваха едно време водоема и следа не е останала.Цял слетобед - само един удар на тапа.Удари непосредствено преди дъжда и дърпаше като за световно.В резултат - чивия, около килото.За целия ден общо на язовира се изкараха още 3 чивии(същия бичим) и една щучка на клатушка колкото нея :).Явно все още има шанс да се улови някоя чивия, успяла да мине миналата и по-миналата година през отворите на мрежите :lol: .Много ялова работа , откъм хищник.За тази година не смятам да повторя - 13лв. за една чивия, не си заслужава отникъде, както и да го погледне човек.Иначе миналогодишните толупчета са вече станали около 2кг, но засега има само едно изкарано.Пазачът каза на царевица, но на мен хич не ми се вярва тази работа.Имаше 7 коли на язовира.Почти всички хвърляха за шаран, но не видях някой нещо да вади.
"пак нямоло много хора 7 коли :D" ния в петъка като бяхме ....точно имаше 55 човека само видях 3 шарана искарани ;) дати кажа и аз няма да ида скоро на този язовир .... може даже изобщо дане ида тази година ;)
Аватар
katri
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от katri »

"пак нямоло много хора 7 коли :D" ния в петъка като бяхме ....точно имаше 55 човека само видях 3 шарана искарани ;) дати кажа и аз няма да ида скоро на този язовир .... може даже изобщо дане ида тази година ;)
М-да , то и на мен така ми каза пазача, че предния ден било голям панаир - значи не ме е излъгал.Бая кинти е направил....., а уж собственикът не бил скъпар и всякаква риба имало в язовира.Май са останали само каракудата и толупите ,дето не кълват на никаква стръв....
Риболовец,а не рибар съм аз!!
ramcho_gazara
ще става разбирач
ще става разбирач

katri написа:
М-да , то и на мен така ми каза пазача, че предния ден било голям панаир - значи не ме е излъгал.Бая кинти е направил....., а уж собственикът не бил скъпар и всякаква риба имало в язовира.Май са останали само каракудата и толупите ,дето не кълват на никаква стръв....
и толупите ги няма .... останаха каракудите таз годишните шарани "няколко бройки" :)
batinkov78
новобранец
новобранец

Мнение от batinkov78 »

Ми как да има риба като пълните по цял багажник с риба колко време мислиш че ще дава язовира риба, чуха че дава и даваи днеска има утре няма циганията е голяма.
ХВАНИ И ПУСНИ ДА ИМА УТРЕ И ДРУГИ ДЕН
gabaria77
новобранец
новобранец

Мнение от gabaria77 »

или трябваше да сложат ограничение на рибата на човек.Само първата седмица се хванаха най-малко 700-800 шарана.Според мен има още доста риба в язовира , а да не забравяме и старите шарани и амури ,които обитават водоема.
Аватар
С.Върбанов
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от С.Върбанов »

gabaria77 написа:..... а да не забравяме и старите шарани и амури ,които обитават водоема.
Те са по интересни от килограмките :wink: :idea:
Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!

https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
ramcho_gazara
ще става разбирач
ще става разбирач

batinkov78 написа:Ми как да има риба като пълните по цял багажник с риба колко време мислиш че ще дава язовира риба, чуха че дава и даваи днеска има утре няма циганията е голяма.
ХВАНИ И ПУСНИ ДА ИМА УТРЕ И ДРУГИ ДЕН
ем той си опредил условия 13лв такса квото хванеш и кой го испънява аз от колко години отитам там до ся несъм виждаал някой да пусне освен миналогодишните амурчета
както вика колегата да направи 10лв такса и 2 риби имаш право примерно да земеш щом така :)
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”