Къде около Шумен?

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

Публикувай отговор
MartinRuskia
новобранец
новобранец

Re: Къде около Шумен?

Мнение от MartinRuskia »

Здравейте, колеги!Не съм ходил за риба от няколко години, но мисля от тази пролет да си възстановя любимото си хоби.Преди имах няколко любими места на които ходех: Шуменското езеро, Царев брод (по-далечния) и Свинския.Някой има ли прясна информация как е положението на тези три?Въпреки че е рано и предполагам само на Шуменския ще има някакво раздвижване, но все пак да попитам :)
Аватар
Sleepwalker_
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Sleepwalker_ »

Към момента:
Шуменския - по някоя бабушка на малкото гьолче
Свинския - дребни каракуди, чат-пат някоя по-едра
Царев брод - не знам, май е частен
Doncho69
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Doncho69 »

Колега здравей,а какво стана язовира на Кюлевча.
Аватар
Sleepwalker_
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Sleepwalker_ »

За него не знам нищо. :)
MartinRuskia
новобранец
новобранец

Мнение от MartinRuskia »

Sleepwalker_ написа:Към момента:
А на Шуменския и Свинския трябва ли да имаш билет?Нямам билет все още, ако ида на Свинския, дали правят проверки там?Съмнява ме честно казано да го проверяват.
Аватар
Sleepwalker_
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Sleepwalker_ »

MartinRuskia написа:
А на Шуменския и Свинския трябва ли да имаш билет?Нямам билет все още, ако ида на Свинския, дали правят проверки там?Съмнява ме честно казано да го проверяват.
Извади си билет, 25 лв. не са кой знае каква сума и ще ти важи до следващата година по това време. Вече можеш да си го направиш и в повечето риболовни магазини. ;) В момента ИАРА са доста активни, преди 1-2 седмици писаха актове на Шуменския. Свинския е свободен през заббраната и ще го обикалят.
Аватар
bad_santa
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от bad_santa »

Doncho69 написа:Колега здравей,а какво стана язовира на Кюлевча.
Кюлевча е източен и не се знае дали скоро ще го напълнят ;)
Ако някога се влюбиш в УЛТРАС, бъди щастлива, защото той най-добре знае какво е обич и вярност!!
dido18
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от dido18 »

Някой има ли ннфо за язовирчето до алуминиевия ?
MartinRuskia
новобранец
новобранец

Мнение от MartinRuskia »

Sleepwalker_ написа:
MartinRuskia написа:
Извади си билет, 25 лв. не са кой знае каква сума и ще ти важи до следващата година по това време. Вече можеш да си го направиш и в повечето риболовни магазини. ;) В момента ИАРА са доста активни, преди 1-2 седмици писаха актове на Шуменския. Свинския е свободен през заббраната и ще го обикалят.
Ще взема да послушам съвета ти.Не си струва за 25лв да ходя за риба и да мисля за проверяващи.Мога ли да си го направя в магазина, който се намира на ул.Алеко Константинов?Или при Кънчо със сигурност би трябвало да стане?И какви документи да нося?Предполагам само лична карта?
Аватар
IVKOPIVKO
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от IVKOPIVKO »

Ако вадиш билет за пръв път ще ти трябва и актуална снимка паспортен формат. Ако просто го подновяваш става и без снимка. Колеги какво излиза на малкия Шуменски обикновенно пролет рано дребен червенопер а и приличен уклей има. Има ли такса ? Чух, че пак щели да събират по 5 лв. гадовете мръсни. По големия има ли раздвижване. Нещо за Бели Лом каракуди ала бала ?
Аватар
Sleepwalker_
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Sleepwalker_ »

MartinRuskia, най-добре върви до един от двата магазина на бул. "Симеон Велики", намират се почти един до друг. Другите магазини не знам дали правят билети, но за тези съм сигурен. Във Фишинг мол-а даже май става веднага, за 5 мин., щото имат директен достъп до системата. Ако вадиш за първи път, ти трябва лична карта и снимка, иначе само лична карта.

IVKOPIVKO, преди големия студ преди около месец рибата сериозно беше тръгнала на малкото. Но сега пак е много трудна - преди седмица постоях около 2-3 часа, от 10-тина човека в полезрението ми никой нищо не хвана. Ако ходиш все пак, търси я на по-плитко, такса няма.
MartinRuskia
новобранец
новобранец

Мнение от MartinRuskia »

Sleepwalker_ написа:MartinRuskia, най-добре върви до един от двата магазина на бул. "Симеон Велики", намират се почти един до друг. Другите магазини не знам дали правят билети, но за тези съм сигурен. Във Фишинг мол-а даже май става веднага, за 5 мин., щото имат директен достъп до системата. Ако вадиш за първи път, ти трябва лична карта и снимка, иначе само лична карта.

IVKOPIVKO, преди големия студ преди около месец рибата сериозно беше тръгнала на малкото. Но сега пак е много трудна - преди седмица постоях около 2-3 часа, от 10-тина човека в полезрението ми никой нищо не хвана. Ако ходиш все пак, търси я на по-плитко, такса няма.
Имаш в предвид, където беше клуб Авангард преди?
Аватар
Sleepwalker_
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Sleepwalker_ »

Не се сещам къде беше Авангард. Ако се движиш по крайречния булевард от пазара в посока поликлиниката, веднага след кръстовището на зала Младост се падат двата магазина. Има автобусна спирка, до нея е единия магазин, 10 метра след това ще видиш табела Фишинг мол, самият магазин е навътре между две сгради. Върви до мястото, няма как да не ги видиш ;)
MartinRuskia
новобранец
новобранец

Мнение от MartinRuskia »

Sleepwalker_ написа:Не се сещам къде беше Авангард. Ако се движиш по крайречния булевард от пазара в посока поликлиниката, веднага след кръстовището на зала Младост се падат двата магазина. Има автобусна спирка, до нея е единия магазин, 10 метра след това ще видиш табела Фишинг мол, самият магазин е навътре между две сгради. Върви до мястото, няма как да не ги видиш ;)
Точно и аз там имах в предвид.Мерси, ще го направя билета, когато остане време.Сигурно в събота ще ида.
Ivan_nikolov
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Ivan_nikolov »

Добър вечер Колеги. Искам да попитам какво е положението на локвата до алуминиевия завод . Някой пробвал ли се е наскоро там ? За петък си правя планове да го посетя и малко информация няма да ми е излишна . Благодаря предварително на отзовалите се :) Наслука !
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”