Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Тролинг
naRiba.com

Форум

Тролинг на Жребеца
Модератор: bobopeli
- vestel
- новобранец
Re: Тролинг на Жребеца
Скоро няма да е ... снощи пак е прелялKrasi-ribata написа:Наслука Дидо време е на Стамболийски да тръгнат

Тролинг - на Жребеца - и само за СОМ 

Благодаря за споделеното Вестел и браво за улова и майсторлъка.vestel написа: За 3 години сблъсквания със големия ... разбрах едно, че не трябва да се подценяват нещата или общо казано... влакно 40lb ... флуоро 45 lb и нагоре ... 0.60-0.90 ... минимум 1.0 - 1.50, че перките на мъжкарите са остри като ...
воблери ... ми не си правете експерименти със китайчета, или поне им сменете халките и куките, но не забравяйте че ако воблера е със черни куки и му сложите бели (морски) то този воблер повече може и да не лови.
Чета поста ти и се радвам,че когато съм говорел и спорел с колеги и най-вече с Троли съм бил прав относно здравината на такъмите.
Чак,когато се сблъскаш с товарния влак,се сещаш за това какво е говорено.Но такива риби не идват всеки ден,а ги улавят подготвените.
Ти си от риболовците с голям опит и те поздравявам още веднъж за трофея.
- petro_op
- ще става разбирач
Май наистина няма да е скоро. Миналия уикенд 2 дена тролинг и привечер кльонк. Само 1 хубав удър на тролинг и се откачи. Питах всички лодки с които се разминавам никой нищо, отделно и не видях изайнически въженца на кукани висящи от лодкатаvestel написа:Скоро няма да е ... снощи пак е прелялKrasi-ribata написа:Наслука Дидо време е на Стамболийски да тръгнат

- vestel
- новобранец
На последък срещам всевъзможни плавателни средства със какви ли не двигатели, че даже преди месец на Тича срешнах 2 ма без мотор на греблаEmo-83 написа:Благодаря за споделеното Вестел и браво за улова и майсторлъка.vestel написа: За 3 години сблъсквания със големия ... разбрах едно, че не трябва да се подценяват нещата или общо казано... влакно 40lb ... флуоро 45 lb и нагоре ... 0.60-0.90 ... минимум 1.0 - 1.50, че перките на мъжкарите са остри като ...
воблери ... ми не си правете експерименти със китайчета, или поне им сменете халките и куките, но не забравяйте че ако воблера е със черни куки и му сложите бели (морски) то този воблер повече може и да не лови.
Чета поста ти и се радвам,че когато съм говорел и спорел с колеги и най-вече с Троли съм бил прав относно здравината на такъмите.
Чак,когато се сблъскаш с товарния влак,се сещаш за това какво е говорено.Но такива риби не идват всеки ден,а ги улавят подготвените.
Ти си от риболовците с голям опит и те поздравявам още веднъж за трофея.

Затова слагайте нормално дебело ... на него вземат и малки риби

Тролинг - на Жребеца - и само за СОМ 

...и с 2,40м.10-30гр.пак няма да стане 

Става Янич, става, ама там трябва да владееш техниката "NO FISH"yankosan написа:...и с 2,40м.10-30гр.пак няма да стане

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Да,това ви е любимата техника и доста ви комплексирам от години с всякакави риби от Жребеца,но времето е пред вас и дано некогиш късмета ви огрее,та най-накрая да се надуете на чичо Троли!mdesov написа:Става Янич, става, ама там трябва да владееш техниката "NO FISH"yankosan написа:...и с 2,40м.10-30гр.пак няма да стане![]()
![]()

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Още първата ти дума е грешна,а в цялото изречение имаш 5 броя правописни грешки!vestel написа: На последък срещам всевъзможни плавателни средства със какви ли не двигатели, че даже преди месец на Тича срешнах 2 ма без мотор на гребла![]()

1.Лъжа е,че сом който удря на тролинг,на 3-4 метра дълбочина може да се гмурне на 19метра!

2.Лъжа е,че сом може да умре от този повърхностен разрез по гърба!

3.Не е лъжа,че много неуки хора фанаха по некоя голема риба-късметлийски и взеха,че се надуха на Троли или други "тъпаци",ма след това нещо омекват след време и все повече осъзнават,че нищо не знаят и просто са случили на час-пик при храненето без да искат и без да знаят,кога е то!

Та яжте големите сомове,пийте и се веселете без да апете Троли,щот не сте дорасли интелектуално и ще ви боли от горчивата истина!

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Правилното изречение се изписва така:
"Напоследък срещам всевъзможни плавателни средства с какви ли не двигатели,че даже преди месец на Тича срещнах 2-ма без мотор."
Но кой съм аз,че да разбирам от правопис,тролинг или сомове?
За това си има цели стада от разбирачи,начело с О.... или Е.... ,КОЙ И КАК МУ ХАРЕСВА,НА ТАМ ДА ПАСЕ!

"Напоследък срещам всевъзможни плавателни средства с какви ли не двигатели,че даже преди месец на Тича срещнах 2-ма без мотор."

Но кой съм аз,че да разбирам от правопис,тролинг или сомове?

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Сефте разбираме,че три години се мъчиш с Големия!vestel написа: За 3 години сблъсквания със големия ... разбрах едно,

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
И ся,ква стана тя?vestel написа:Но основно за сполуката, тоест за шанса да бъде извадена рибата са на Minn Kota та ... при 4-5м/с вятър и излязла риба на 3-4 метра от лодката ... при условие, че съм сам и в петъка имаше 2-3 лодки, ако не беше тя отново щях да изгледам как товарния влак си заминава ....

-
- научил се да хвърля
Тролка, като даваш съвети за правопис се научи след препинателен знак да поставяш интервал. А тези, които пишат за уловени риби и не претендират да са учители, нека продължават да радват с репортажите си!
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Радвайте се,нема проблеми!mitkom написа:Тролка, като даваш съвети за правопис се научи след препинателен знак да поставяш интервал. А тези, които пишат за уловени риби и не претендират да са учители, нека продължават да радват с репортажите си!

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Аз поне,не съм лицемер!
Хващам,убивам,фризирам и ям без да се отчитам и да се правя на девица!
Пускам дребното или ненужното /20кг. толстолоб/ без да се надувам!
На 40 либри плетеняк веднага ти качвам риби по 100+ кила,та не виждам нещо свръх-естествено или майсторско!
Нема как да спорите,просто ви трябва опит и ......,да не задълбаваме!Точка,мяу и чао,че не неам нерви за нови тъпи спорове!

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
На всички самозабравили се тролингисти от Жребеца,ето им една темичка от далечната 2006 година,па да знаят къде се намират в момента и кога започват нещата в тролинга реално,а не според техния часовник!
Ако некой има мозък,ще се запитга що Троли е толко "тъп"!
Но понеже всички са умни,нека се оправят в стадото сега!
http://www.nariba.com/forum/viewtopic.p ... 0%B8%D0%BB

http://www.nariba.com/forum/viewtopic.p ... 0%B8%D0%BB