Тролинг на Жребеца

Модератор: bobopeli

Публикувай отговор
Аватар
vestel
новобранец
новобранец

Re: Тролинг на Жребеца

Мнение от vestel »

Krasi-ribata написа:Наслука Дидо време е на Стамболийски да тръгнат
Скоро няма да е ... снощи пак е прелял :!:
Тролинг - на Жребеца - и само за СОМ ;)
Emo-83
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Emo-83 »

vestel написа: За 3 години сблъсквания със големия ... разбрах едно, че не трябва да се подценяват нещата или общо казано... влакно 40lb ... флуоро 45 lb и нагоре ... 0.60-0.90 ... минимум 1.0 - 1.50, че перките на мъжкарите са остри като ...
воблери ... ми не си правете експерименти със китайчета, или поне им сменете халките и куките, но не забравяйте че ако воблера е със черни куки и му сложите бели (морски) то този воблер повече може и да не лови.
Благодаря за споделеното Вестел и браво за улова и майсторлъка.
Чета поста ти и се радвам,че когато съм говорел и спорел с колеги и най-вече с Троли съм бил прав относно здравината на такъмите.
Чак,когато се сблъскаш с товарния влак,се сещаш за това какво е говорено.Но такива риби не идват всеки ден,а ги улавят подготвените.
Ти си от риболовците с голям опит и те поздравявам още веднъж за трофея.
Аватар
petro_op
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от petro_op »

vestel написа:
Krasi-ribata написа:Наслука Дидо време е на Стамболийски да тръгнат
Скоро няма да е ... снощи пак е прелял :!:
Май наистина няма да е скоро. Миналия уикенд 2 дена тролинг и привечер кльонк. Само 1 хубав удър на тролинг и се откачи. Питах всички лодки с които се разминавам никой нищо, отделно и не видях изайнически въженца на кукани висящи от лодката ;) ... та направих първи валат за сезона :lol: :lol: :lol:
Аватар
vestel
новобранец
новобранец

Мнение от vestel »

Emo-83 написа:
vestel написа: За 3 години сблъсквания със големия ... разбрах едно, че не трябва да се подценяват нещата или общо казано... влакно 40lb ... флуоро 45 lb и нагоре ... 0.60-0.90 ... минимум 1.0 - 1.50, че перките на мъжкарите са остри като ...
воблери ... ми не си правете експерименти със китайчета, или поне им сменете халките и куките, но не забравяйте че ако воблера е със черни куки и му сложите бели (морски) то този воблер повече може и да не лови.
Благодаря за споделеното Вестел и браво за улова и майсторлъка.
Чета поста ти и се радвам,че когато съм говорел и спорел с колеги и най-вече с Троли съм бил прав относно здравината на такъмите.
Чак,когато се сблъскаш с товарния влак,се сещаш за това какво е говорено.Но такива риби не идват всеки ден,а ги улавят подготвените.
Ти си от риболовците с голям опит и те поздравявам още веднъж за трофея.
На последък срещам всевъзможни плавателни средства със какви ли не двигатели, че даже преди месец на Тича срешнах 2 ма без мотор на гребла :lol: А и като тръгнали със едни болонези, телескопи и какви ли не 3-4 че 5 метрови сопи ... се замислям ... как еи сега не ги изпращи нещо и да спра да погледам цирк. Тази риба успя да легне на дъното 19м. и ако влакното беше 30lb сигурно отново щях да викам ... зе ме големия ама скъса.
Затова слагайте нормално дебело ... на него вземат и малки риби :wink:
Тролинг - на Жребеца - и само за СОМ ;)
Аватар
yankosan
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от yankosan »

...и с 2,40м.10-30гр.пак няма да стане :wink:
Аватар
mdesov
новобранец
новобранец

Мнение от mdesov »

yankosan написа:...и с 2,40м.10-30гр.пак няма да стане :wink:
Става Янич, става, ама там трябва да владееш техниката "NO FISH" :D :D :wink:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

mdesov написа:
yankosan написа:...и с 2,40м.10-30гр.пак няма да стане :wink:
Става Янич, става, ама там трябва да владееш техниката "NO FISH" :D :D :wink:
Да,това ви е любимата техника и доста ви комплексирам от години с всякакави риби от Жребеца,но времето е пред вас и дано некогиш късмета ви огрее,та най-накрая да се надуете на чичо Троли! :wink: :idea: Неам вина,че има доста кухи тролингисти! :mrgreen:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

vestel написа: На последък срещам всевъзможни плавателни средства със какви ли не двигатели, че даже преди месец на Тича срешнах 2 ма без мотор на гребла :lol:
Още първата ти дума е грешна,а в цялото изречение имаш 5 броя правописни грешки! :shock: :rolleyes: И ти си тръгнал да даваш съвети или да критикуваш по форумите със собствената си невежест? :rolleyes: :mrgreen: Сори,ма да не беше ми цитирал името и само за това ти отговарям! :idea: Ето и моя отговор:
1.Лъжа е,че сом който удря на тролинг,на 3-4 метра дълбочина може да се гмурне на 19метра! 8) Това са твои измислици и няма нищо общо с действителността! :evil:
2.Лъжа е,че сом може да умре от този повърхностен разрез по гърба! 8) Тия "филми",измислици и лицемерни оправдания за смъртта на сома ги търпя вече трета година и нема кой да ви каже,че нема кой да ви се върже! :mrgreen: Яжте,пийте и се веселете,ма не се правете на Орешарски! :cry:
3.Не е лъжа,че много неуки хора фанаха по некоя голема риба-късметлийски и взеха,че се надуха на Троли или други "тъпаци",ма след това нещо омекват след време и все повече осъзнават,че нищо не знаят и просто са случили на час-пик при храненето без да искат и без да знаят,кога е то! :wink: :mrgreen:

Та яжте големите сомове,пийте и се веселете без да апете Троли,щот не сте дорасли интелектуално и ще ви боли от горчивата истина! :idea: :wink: Този съвет е фрий,па нататък ще се взимат и пари! :mrgreen: :axe:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Правилното изречение се изписва така:
"Напоследък срещам всевъзможни плавателни средства с какви ли не двигатели,че даже преди месец на Тича срещнах 2-ма без мотор." :drinkers:

Но кой съм аз,че да разбирам от правопис,тролинг или сомове? :rolleyes: За това си има цели стада от разбирачи,начело с О.... или Е.... ,КОЙ И КАК МУ ХАРЕСВА,НА ТАМ ДА ПАСЕ! :mrgreen: :axe: :drinkers: :finga:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

vestel написа: За 3 години сблъсквания със големия ... разбрах едно,
Сефте разбираме,че три години се мъчиш с Големия! :mrgreen:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

vestel написа:Но основно за сполуката, тоест за шанса да бъде извадена рибата са на Minn Kota та ... при 4-5м/с вятър и излязла риба на 3-4 метра от лодката ... при условие, че съм сам и в петъка имаше 2-3 лодки, ако не беше тя отново щях да изгледам как товарния влак си заминава ....
И ся,ква стана тя? :shock: Ако не беше ТЯ-Минкота-та и си пътникоф! :mrgreen: :drinkers: Въийх,кви майстори са тия Мъин-Котъй! :mrgreen: :drinkers: :finga:
mitkom
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от mitkom »

Тролка, като даваш съвети за правопис се научи след препинателен знак да поставяш интервал. А тези, които пишат за уловени риби и не претендират да са учители, нека продължават да радват с репортажите си!
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

mitkom написа:Тролка, като даваш съвети за правопис се научи след препинателен знак да поставяш интервал. А тези, които пишат за уловени риби и не претендират да са учители, нека продължават да радват с репортажите си!
Радвайте се,нема проблеми! :wink: Само мразим да ме лъжат,да ми споменават името и да ме кълнат от завист! :wink: "Не претендират да са учители",ма се надсмиват на тези на гребла и ни натрапват 40 либри плетеняк,точно след 10 години,защото от тях започва риболова на сом на тролинг! :mrgreen: За това и не пиша,за това и не контактувам с невежи! :wink: За да не се ядосвам и защото няма смисъл да наливаш от пусто в празно! :wink: :drinkers: Та плямпайте си и няма да се обаждам,стига да не ми замесвате името в лайната! :evil: :twisted:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Аз поне,не съм лицемер! :idea: Хващам,убивам,фризирам и ям без да се отчитам и да се правя на девица! :twisted: Пускам дребното или ненужното /20кг. толстолоб/ без да се надувам! :drinkers: На 40 либри плетеняк веднага ти качвам риби по 100+ кила,та не виждам нещо свръх-естествено или майсторско! :wink: :mrgreen: Нема как да спорите,просто ви трябва опит и ......,да не задълбаваме!Точка,мяу и чао,че не неам нерви за нови тъпи спорове! :finga: :drinkers:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

На всички самозабравили се тролингисти от Жребеца,ето им една темичка от далечната 2006 година,па да знаят къде се намират в момента и кога започват нещата в тролинга реално,а не според техния часовник! :idea: :wink: Ако некой има мозък,ще се запитга що Троли е толко "тъп"! :mrgreen: Но понеже всички са умни,нека се оправят в стадото сега! :mrgreen: :twisted:
http://www.nariba.com/forum/viewtopic.p ... 0%B8%D0%BB
Публикувай отговор

Обратно към “Тролинг”