Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Заключено
Аватар
stonetales
разбира нещата
разбира нещата

Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?

Мнение от stonetales »

Ейййй, за секунда ме нямаше и какви ги натворихте?:)
Камъните над Маслен нос са много красиви.
Не, че другите не са.

Висях малко от една тераса, като прани гащи, настудувах се и сега палнах пецата, разтоварих колата и ся джитнах тук, да си нагледам градинката, зер - Тамагочи е това:)

Джимби ми се похвали, че 6 парчета е ударил и щял да ги снима и пусне тук - да ни дразни. Бултето не го чух, ала следващия път.

Инкубус - честно ти казвам - не мога да те разбера? Не, че е необходимо де.
Всеки си се забавлява както иска - ето - един даже си мисли, че всяка сутрин му е по-гадна от вчерашната.
Искаш да споделям неговите настроения или твойте или моите си? Не те разбирам? Или просто да не съм такъв, ама да съм друг, ама и ти не знаеш точно какъв?:)
Не знам какво искаш, но си свободен да продължаваш:)

Ебах ти - седящите на една маса седят или по бизнес или по разбирателство и взаимен кеф. В редки случаи и по двете.
Ти по какъв......... седиш тук?
Честно ти казвам - седя и се чудя какъв човек си???
Ала и това няма да продължи дълго - просто ще те забравя!
Оттича се по дрехите ни
звезден блясък..........
lusienn
и господ не е толокова добър

Мнение от lusienn »

Колега пиши си нормално.Ма пускай снимки-приключения.Е Годзилата каза че пушил-трева-3 пъти :ANAL: Аз никога не съм докосвал дрога-не знам и как изглежда-не ми е интересна :D Нямам приятели дроги-само нормални.
:D Мир любов и щастие за всички

Риболовци.
Аватар
stonetales
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от stonetales »

А, пиша си, ала се опитвам да си обясня кой е отсреща и дето казваше един приятел - грешката ми била, че си задавам екзистенциални въпроси.
Такъв съм си - това ми е интересно. И някак си не се чувствам виновен за това.

Една нощ, тоест една много ранна утрин преди няколко години - десетина- се събудих и в просъница "видях", "просънувах" или каквото и да е там ето това нещо. Станах, нарисувах го по памет и след известно време му направих гипсов модел.
Години след това - преди две-три, го направих и от мрамор. Казва се "Кръст, танцуващ с вятъра".
Идеята на тази работа е разчупване на закостенелите догми и улавяне на всеки нов полъх или идея - във всяка една област, която ни интересува.
Сега е в Словакия.

В стил Годзилата - откъде "падна", през къде "мина" и докъде "стигна" камъкът?:)

Изображение

Изображение

Изображение
Оттича се по дрехите ни
звезден блясък..........
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

Стоунчо,и аз си правя удоволствието и си допълвам релакса в този форум,само,че с по-малко писане.И никога не бих седнал на една маса с такъв като теб-ти сигурно говориш безспирно и все така на "рифове",че и разнопосочно.Имаш всички белези на т.нар."мозъчна салата",това е понятие от медицинските науки,няма нищо общо с прехода и постпреходния период,дефинирано е много по-рано от англо-саксонската научна гилдия в областта на общата психиатрия.Освен това се чудя,кой ти е дал свидетелството да караш кола-с толкова много напиращи мисли в главчурата,ти се явяваш архиопасност за движението и участващите в него в населеното ти място.И изобщо да не ти пука от такива като мен - пак повтарям,пиши си на воля,пиши и не спирай,че и зима идва ..." хладна зима,депресивна....мирише снег".Това последното е рокаджийско,батьовото,сигур не си бил още роден,когато едни босненци и сърби,дет се викаха "Бело дугме"го забиваха на Европата.И пак да се върна на връз теб -освен кучето,зарежи и колата,опасни са за творчеството ти.
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

"Танцуващият с вятъра" кефи! :smt023
stonetales написа:Изображение

Камик, няма да се впрягаш на INCUBUS, 'щот като го няма Лапи :lol: :lol: :lol: , все някой трябва да оБере пешкира. :mrgreen: :wink:
Последно промяна от GODzillata на Съб Окт 22, 2011 8:41 pm, променено общо 1 път.
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
lusienn

Мнение от lusienn »

Всички хора на искуството са неразбрани и с нестандартни за другите идеи.В интернет никога не знаеш с кой си пишеш-руска рулетка :lol: :arrow:

Риболовци.
Аватар
stonetales
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от stonetales »

ХА ХАХАХАА:)
Де да бях, ама не искам да съм "хор на изкуството":)

Не мога да ги дишам ония надути, брадясали пуяци, с измислените капели, които само дрънкат дивотии и върха на постиженията им е, че ходят по изложби, за да снимат тайно чуждите идеи.
Тук не слагам множеството свестни такива, хора на изкуството, които не се дуят, а просто си творят.
Аз съм си прост каменар - това ме кефи и такъв ще си остана. Ако не живех на морето, май никога и нямаше да се пробвам да гмуркам:)

А, на тебе "Глаааво луда, с Бело копче отгоре" - сбогом!
Връщам си ти Злобата Обратно!!!
Оттича се по дрехите ни
звезден блясък..........
snegk

Мнение от snegk »

Като гледам, как не те слуша главата ме е срам да си призная, че и аз съм каменар, или на такъв се правя :lol: :lol:
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Аватар
stonetales
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от stonetales »

Ами отговора на въпроса ти е много прост - кефи ли те или не те кефи да си каменар?
Ако не те кефи - няма какво да говорим!

Аз съм се учил сам, (с гледане и с въпроси), това съм си избрал и с това си оставам.

Тук - при нас има едно момче - Меско - Месуд, Ефендито му викат.
Казва ми един път така - "Някои карат скъпи коли, други скъпи жени, трети друго....
Аз пък - казва - искам да ловя риба в морето!""
И от това си живее човека - сам си прави всичко, (лодки, мрежи, оборудване), взима си екипаж и влиза. Помогна ми с избор на гмуркаческо борудване, дава ми съвети и т.н.
Луд ли е или не, тогава, като не споделя чуждите въжделения? Прави каквото му харесва.

И аз по едно време се чудех - с каменарството ли да продължавам или да продължа с уеб-дизайн (и на това сам се учих). И като си представих душен офис и по 10 часа на ден на стола, с двеста се изстрелях на поредния обект. Работя си сам, сам съм си шеф, ама и кат `фана чука празно няма - пак по 10 часа - ала на открито, на въздух, с движение и т.н.

Много си е читав според мен Меско - и е един от редките хора тук, чиято дума на две не става.
Оттича се по дрехите ни
звезден блясък..........
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

Ама ти си голема звезда,наистина.Че къде откри злоба пък?Да не е за тва,че ти напипах диагнозата?Ай стига,най-хуманно съм настроен -нали досега не съм ти предлагал да си теглиш ножа,само те съветвах да си махнеш кучето и да спреш да караш кола.И както те усещам,изобщо не ходиш на риболов.Ако ходеше,хармония щеше да струи от писанията ти,а не световния хаос в чисто субективен план на балканска куфалница.Ако разузнаването на синода на светата църква българска ти набара изкелефенчения гънещ се кат завехнал... кръст,дето си го сътворил след патологическо съновидение,не ти мърда АНАТЕМАТА во веки веков,че и на цялото ти семе антиканоническо:lol:Винаги ми е било интересно как най-големите езичници и веропродажници /само такъв може да се смята,че е дете на Господа,защото "един е сина Божий...." /имат гнъсно стремление към крив кръст .
lusienn

Мнение от lusienn »

stonetales написа:Ами отговора на въпроса ти е много прост - кефи ли те или не те кефи да си каменар?
Ако не те кефи - няма какво да говорим!

Аз съм се учил сам, (с гледане и с въпроси), това съм си избрал и с това си оставам.

Тук - при нас има едно момче - Меско - Месуд, Ефендито му викат.
Казва ми един път така - "Някои карат скъпи коли, други скъпи жени, трети друго....
Аз пък - казва - искам да ловя риба в морето!""
И от това си живее човека - сам си прави всичко, (лодки, мрежи, оборудване), взима си екипаж и влиза. Помогна ми с избор на гмуркаческо борудване, дава ми съвети и т.н.
Луд ли е или не, тогава, като не споделя чуждите въжделения? Прави каквото му харесва.

И аз по едно време се чудех - с каменарството ли да продължавам или да продължа с уеб-дизайн (и на това сам се учих). И като си представих душен офис и по 10 часа на ден на стола, с двеста се изстрелях на поредния обект. Работя си сам, сам съм си шеф, ама и кат `фана чука празно няма - пак по 10 часа - ала на открито, на въздух, с движение и т.н.

Много си е читав според мен Меско - и е един от редките хора тук, чиято дума на две не става.
Меско-Месуд не съм го срещал по форумите-щото правилно си прави човека-движение.Работил съм застояла работа-не е полезна за гръбначния стълб-изкривява се притиска ти нервите и те боли всичко.Като малък съм работил и хамалин-разтоварване на тир със захар 20тона пак е зле-пак те боли кръста.Та така.На въздух е добре пак при нормални температури.Бачкал съм на сергия на Женския пазар много отдавна -15гр цял ден-пак не е добре-но тогава парите бяха добри и се преглъщаше болката-после лайф из лайв.Та вечен бизнес-печеливш имат само монополистите.И тия къде дават под наем-арендаторите.Фалират и Банки и Държави.-Кво остава за човека от народа :D А сетих се .Имам един комшия Киро се казва-той е каменар-но и е отворен за всекви теми-ама по това време спи от умора.Правил е склуптора за един гей клуб в Америка по поръчка-платили са добре-няма да ти казвам как изглежда-намери си я по снимки в интернет.Няма начин да е няма,щом са дали луди пари :lol: :lol: Та за лека нощ-пускай снимки от морето-зареждат с добра енергия и кефат хората :D

Риболовци.
lusienn

Мнение от lusienn »

Е една от моите от рубриката с лодка в морето :P :arrow: Изображение

Риболовци.
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

Всичко е изкуство, няма значка формата и наклона на кръста, все тая е, нЪл всеки сам си го носи, така че всеки си избира формата, аз например те такъв:
Изображение
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
Мънцата

Мнение от Мънцата »

snegk написа:...и аз съм каменар, или на такъв се правя :lol: :lol:
Мноо станахме каменарите :D
stonetales написа:Много си е читав според мен Меско - и е един от редките хора тук, чиято дума на две не става.
Няма спор - Ефендито е джилезен :wink:
snegk

Мнение от snegk »

Абе Мънцони, ти само кинтите на каменарите броиш :lol: :lol:
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Заключено

Обратно към “Разни”