Къде се намирам:
Риболов
Подводен раздел
Подводен риболов
Подводен риболов
naRiba.com

Форум

СЕЗОН 2012
Модератор: nkolev66
Re: СЕЗОН 2012
...а-у-у-у чудни снимки ...има , няма 10 часа , а аз вече се окапах ...браво ...още един пич в отбора на споделящите ....@ Рики : не съм ги мерил , но общо улова бе около 2 кила - хапнахме си доволно ...
Имай милост към аудиторията, човек!
От вида на тия, последните снимки, поремка или помятане ( в зависимост от пола на читателя) може да се получи.
Лиготечение със 100% сигурност.

От вида на тия, последните снимки, поремка или помятане ( в зависимост от пола на читателя) може да се получи.
Лиготечение със 100% сигурност.

Обожавам мъже с прякори, означаващи женски полови органи.
Супер са Митак, аз нещо не мога да ги открия тези дни. Днес за 4 часа гмуркане видях три пъти платерина и без да успея да стрелям. Голямо капо, без изстрел по риба за толкова гмуркане.
Пашата обича смелите.
Здравейте всички,имам въпрос.
Каква е третата риба от ляво надясно?
Платеринка,платеринка,???,попчета.
Гръмнах я,но не знам каква е.
Към 30тина сантиметра е.Лежеше на един камък на една страна и береше душа.Отваряше и затваряше уста,сякаш не и достига въздух.Не бях уверен дали да я стрелна и...не я уцелих.Дръпна се под близкия камък и се скри отдолу.Тъй като все още не знаех дали я искам,не се гмурнах да я търся,но за всеки случай си маркирах мястото.Направих кръгче в търсене на по-едри каички и се върнах.Имах дежавю.Рибата лежеше на същото място по същият начин.На камъка,на една страна и ритмично отваряше и затваряше уста.Следващото ми приближаване беше съпроводено с изстрел в главата.
Не исках да я закачам на кукана около кръста си и затова я боднах на стрелата на 75ицата която чакаше закачена на буя.В ръцете си държах 45см.за кая.
Малко по-късно срещнах колега гмуркач,който имаше една 600-700грамова платерина и 15сетина попчета.Поздравихме се,обсъдихме набързо бистрата вода,оплакахме се от липсата на риба,пожелахме си късмет и се гмурнахме.И пак тишина.Само да вметна,че толкова бистра вода скоро не бях виждал.Можеше рибка да мине и на 20метра и пак щеше да се вижда.Чувствах се все едно съм в аквариум.
Нагледах се на чиста и спокойна вода,наплувах се и реших да излизам.
За всеки случай смених харпуните.45ицата на буя,75ицата в ръка.
За мой късмет (досега не бях видял дори и опашка) мина пасаж платеринки.Прицелих се в (естествено) най голямата и ураааа точен изстрел.Харпуна ми стреля точно до 5 метра.За моя радост бялканията от ударени рибки бяха две.Изправих се (дълбочината беше около метър.Все пак излизах вече.) и се огледах да се похваля на жена си,децата...на който и да е.Докато се оглеждах в посоката където бяха хавилиите на фамилията,в дясно от мен чух:
-Тате...
Погледнах и уха...децата.Вдигнах колкото мога стрелата във въздуха.Рибките се събраха в едно и по-късно ми казаха,че са ги видяли като една-дебела риба.
И така става,само дето толкова дебели риби сигурно няма.
Излязох,наснимахме се,но въпроса остана.
Каква е онази рибка?
Каква е третата риба от ляво надясно?
Платеринка,платеринка,???,попчета.
Гръмнах я,но не знам каква е.
Към 30тина сантиметра е.Лежеше на един камък на една страна и береше душа.Отваряше и затваряше уста,сякаш не и достига въздух.Не бях уверен дали да я стрелна и...не я уцелих.Дръпна се под близкия камък и се скри отдолу.Тъй като все още не знаех дали я искам,не се гмурнах да я търся,но за всеки случай си маркирах мястото.Направих кръгче в търсене на по-едри каички и се върнах.Имах дежавю.Рибата лежеше на същото място по същият начин.На камъка,на една страна и ритмично отваряше и затваряше уста.Следващото ми приближаване беше съпроводено с изстрел в главата.
Не исках да я закачам на кукана около кръста си и затова я боднах на стрелата на 75ицата която чакаше закачена на буя.В ръцете си държах 45см.за кая.
Малко по-късно срещнах колега гмуркач,който имаше една 600-700грамова платерина и 15сетина попчета.Поздравихме се,обсъдихме набързо бистрата вода,оплакахме се от липсата на риба,пожелахме си късмет и се гмурнахме.И пак тишина.Само да вметна,че толкова бистра вода скоро не бях виждал.Можеше рибка да мине и на 20метра и пак щеше да се вижда.Чувствах се все едно съм в аквариум.
Нагледах се на чиста и спокойна вода,наплувах се и реших да излизам.
За всеки случай смених харпуните.45ицата на буя,75ицата в ръка.
За мой късмет (досега не бях видял дори и опашка) мина пасаж платеринки.Прицелих се в (естествено) най голямата и ураааа точен изстрел.Харпуна ми стреля точно до 5 метра.За моя радост бялканията от ударени рибки бяха две.Изправих се (дълбочината беше около метър.Все пак излизах вече.) и се огледах да се похваля на жена си,децата...на който и да е.Докато се оглеждах в посоката където бяха хавилиите на фамилията,в дясно от мен чух:
-Тате...
Погледнах и уха...децата.Вдигнах колкото мога стрелата във въздуха.Рибките се събраха в едно и по-късно ми казаха,че са ги видяли като една-дебела риба.
И така става,само дето толкова дебели риби сигурно няма.
Излязох,наснимахме се,но въпроса остана.
Каква е онази рибка?
Оказва се,че файла е прекалено голям и ще трябва да намеря начин да го намаля.Дотогава...чакане.
Е,всички сме свикнали с това нали?
Е,всички сме свикнали с това нали?
...моля,съсреточете се върху рибата.
Третата от ляво.
Третата от ляво.
- rikitikitavi
- разбира нещата
галя е. Сега им е много малко кислорода и са замаяни. Иначе са скрити в дупки и излизат само нощен.
Е-книгата "Черноморски риболов"
http://knigite.bg/book.php?pid=268" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;
http://knigite.bg/book.php?pid=268" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;
Яде ли се?
- rikitikitavi
- разбира нещата
от семейството на треските е и е вкусна и без кости
Е-книгата "Черноморски риболов"
Яде се.aunt_og написа:Яде ли се?