Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

Чернокоп и лефер 2012
Модератори: emo vasilev, alekst
Re: Чернокоп и лефер 2012
Колеги аз бях на предната плоча където заливаше,и ако сте гледали : От 19.00 (още беше светло)се започна ,до22.30 имах 22бр.мн.качествени чернокопи(почти лефери) ,след това мъртвака стана по-голям и реших да се изместя на левия край, но там греда и чао.Доволно!Писах и в др. форум , но съжалявам че не можах и тук.batbubi написа:На предните плочи имаше един колега - там леко заливаше (много леко), а ния бяхме на по-вътрешните - не заливаше,ма и задника и кофите останаха сухи
-
- новобранец
Получих интересни отзиви от поста ми, които ме накараха да се замисля защо много колеги отказват да дават "твърде много информация" за местата и улова си и съм на път да се съглася с тях. След като хора, които са виждали бомбарда само в магазина, когато я купуват се сърдят, че на "тяхното" място са дошли много хора, дето ще им изхващат рибата и плюят по тези, които са "издали" тайното ТЯХНО място, дето само там има риба и естествено щом мястото е тяхно, следователно и рибата е тяхна (нищо, че не могат да я хванат)... Бре хора, тва месарлъка е голяма работа - научете се да хващате, станете по-рано, палете колелото с пълната щайга такъми и си хванете рибата преди да дойдат "чуждите" чааак от Бургас и Карнобат да хванат поморийската риба.... То тя рибата е овца и седи на едно място и чака да дойдат спецовете да я издоят... пфу
Номера е не да попаднеш в Рая, а да те изгонят от Ада. Раят е миг, почувстваш ли го, той живее завинаги в теб.
- cheatereye
- новобранец
Прав си колега, нали все пак за това е форума, всеки да сподели опитите, уменията и местата на които лови(друг е въпроса дали това, което ще напишат по вещите в риболова, ще бъде попито и разучено) ? И това, което е хванал !? Убеден съм, че много колеги са се регистрирали, само и само, за да разберат местата, които споделяме. Разбира се мое лично мнение 

B lo w мy мind & F o ll o w мe
Значи колега,понеже тази година ходих на маслен нос-6 пъти.Мога да заявя че всеки ден беше различно,и рибата не седеше на едно място-факт неоспорим-свидетели около 100 лодки около мен 

Риболовци.
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Заеби коментарите ве - нали си направихте кефа.ATANAS GANCHEV написа:........ То тя рибата е овца и седи на едно място и чака да дойдат спецовете да я издоят... пфу
То оня ден и около мен вреше от паламуди - ама нъл съм мастор,
не хванах нит'един.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
А Кире да те питам след 10 дена,как ще е времето и каква да е тактиката.Отивам без лодка,с приятели за залган и чернокоп.Ако има свободно място в някоя лодка,ще се качиме 3ма в нея.

Риболовци.
Снощи на Морска гара при пилотите от 19.30 - 23.30 един изтърван Чернокоп и един хванат - това до 20.00. След това нямах нито удър, а и колегите които бяха около мен не се представиха кой знае колко по-добре.
Все съм се питал каква е разликата между чернокопа и лефера /простете за лаизЪма/, но тази вечер разбрах, след като ми опоска чепарето, а това, с което хванах 20-сантиметровите парчета, ходеше насам натам из морето...сякаш тюна то води отдолу
Кеф пред Балчик за час и нещо на залез слънце.

- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Пък като мине лефера - ич няма да усетиш че ти е наполовина чепарето вече.
Само като се сетя,как преди десетина дена ми отнесе такъма с 10м плетеняк,
без да разбера.

Само като се сетя,как преди десетина дена ми отнесе такъма с 10м плетеняк,
без да разбера.

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Бре, Кире! Знам, че съм извън всички теми, но видях броя на мненията ти и че скоро ще се доближат до пощенския код на Кичево. Благодаря за толерантния тон във всичките тези хиляди мнения!
Така е-Киро е точен и стабилен.Значи тая година съм на морето,и седим при едни рибари-мене никой не ме познава,обаче нещо стана дума за интернета и го питам единия,ти къде гледаш-е как къде-нарибата.Е кой познаваш-Епа Киро-той е достатъчен,та така за него.Баси,драскал съм 4 години-и никой не ме познава по водоемите.stih написа:Бре, Кире! Знам, че съм извън всички теми, но видях броя на мненията ти и че скоро ще се доближат до пощенския код на Кичево. Благодаря за толерантния тон във всичките тези хиляди мнения!

Риболовци.
- bat stani68
- вече хвърля и на тежко
Вчера вечер сефтосах зъбатите на нощен риболов-от 20 часа до полунощ 12 хубави броя и поне 5-6 оттървани с изядени куки.Прилагам документи изрядни.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
по-добре да плачеш пред психолог,отколкото да се смееш пред психиатър!
- hgtod
- вече хвърля и на тежко
Абе гледам аз, че камиона на bat stani68 друг го кара, а пък тя каква била работата 

-
- ще става разбирач
Вярно ли е че пристанището на Несебър от днес е забранено за риболов?Снощи бяхме там и чухме новината.
- bat stani68
- вече хвърля и на тежко
Да правилно си забелязал приятелю-нали знаеш че октомври винаги съм в отпуск и почвам морския риболов,обаче от догодина ще изместя с 1 месец по късно,може да е по-удачно.hgtod написа:Абе гледам аз, че камиона на bat stani68 друг го кара, а пък тя каква била работата
по-добре да плачеш пред психолог,отколкото да се смееш пред психиатър!