Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

Сафрид 2013
Модератори: emo vasilev, alekst
- shturetc
- ще става разбирач
Re: Сафрид 2013
Thanks,strijok
Ribite na Iztoka!...i 1-4 KM,i megdu vleka4ite,i na magaziq "Nikotin"

Ribite na Iztoka!...i 1-4 KM,i megdu vleka4ite,i na magaziq "Nikotin"

-
- новобранец
Благодарско!
-
- вече хвърля и на тежко
shturetc розово фламинго или пера от марабу ? Че ме заинтригува !
- Pe6o_Tikvata
- сериозен играч
Да ве брат щракни му една снимка на тва чепаре да го видим че ме заинтригува 

Никога не спорете с глупака. Хората може да не разберат разликата.
По-добре два грама по-тежка плувка отколкото половин грам по-лека
По-добре два грама по-тежка плувка отколкото половин грам по-лека

- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Абе нещо подобно е,амааа... по-рошаво.Pe6o_Tikvata написа:Да ве брат щракни му една снимка на тва чепаре да го видим че ме заинтригува

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
- devesil4o
- научил се да хвърля
КИРО написа:Абе нещо подобно е,амааа... по-рошаво.Pe6o_Tikvata написа:Да ве брат щракни му една снимка на тва чепаре да го видим че ме заинтригува

Мечката се мие ,чисти
във потоците сребристи
има ли за тебе пречка
да постъпваш като мечка
във потоците сребристи
има ли за тебе пречка
да постъпваш като мечка
- shturetc
- ще става разбирач
Днес положението на Изток-Бургас бе коренно различно от вчера.
Атакувах тетраподите по-отрано и в 5ч вече мятах чепарето. Още при първото замятане-синджирче от 5 сафрида ,второто-пак,рекох си:убих рибата днес.Да,ама не.Още 4-5 синджира и...рибата отсече отведнъж и изчезна.Един познат пристигна още на първото ми замятане и видя филма,ала въпреки настояването ми да разпъва бързо такъмите,рече първо да удари едно кафе и да си изпуши цигарата,щото ...рибата нямало да избяга.Когато си изпи кафето от сафридите нямаше вече и помен!?
Упорствах на кея до 11ч.,но безрезултатно(тук таме по някоя единична риба) И тъй,резултатът ми е малко над кило,като отново спипах една сардина.
Любопитното бе,че вчера сафрида даваше в по-горните пластове и бе студен на пипане,а днес ранните синджири ги взех на дъното и малко над него и рибите бяха топли!
XegouX,марабуто не е ли със синкави пера? Тези,с които лових вчера, бяха розови и затова асоциираах с розово фламинго.Една приятелка ми даде парче от артистичен шал,състоящ се от розов пух и въпросните розови пера:)
Пешо,вече и снимки правя,че и клипчета снимам,ама...и идея си нямам как въпросните да се качат в нет-пространството.Ще трябва да помагаш;)
Атакувах тетраподите по-отрано и в 5ч вече мятах чепарето. Още при първото замятане-синджирче от 5 сафрида ,второто-пак,рекох си:убих рибата днес.Да,ама не.Още 4-5 синджира и...рибата отсече отведнъж и изчезна.Един познат пристигна още на първото ми замятане и видя филма,ала въпреки настояването ми да разпъва бързо такъмите,рече първо да удари едно кафе и да си изпуши цигарата,щото ...рибата нямало да избяга.Когато си изпи кафето от сафридите нямаше вече и помен!?
Упорствах на кея до 11ч.,но безрезултатно(тук таме по някоя единична риба) И тъй,резултатът ми е малко над кило,като отново спипах една сардина.
Любопитното бе,че вчера сафрида даваше в по-горните пластове и бе студен на пипане,а днес ранните синджири ги взех на дъното и малко над него и рибите бяха топли!
XegouX,марабуто не е ли със синкави пера? Тези,с които лових вчера, бяха розови и затова асоциираах с розово фламинго.Една приятелка ми даде парче от артистичен шал,състоящ се от розов пух и въпросните розови пера:)
Пешо,вече и снимки правя,че и клипчета снимам,ама...и идея си нямам как въпросните да се качат в нет-пространството.Ще трябва да помагаш;)
- zxzx
- научил се да хвърля
shturetc
+1 за подробното инфо,аз утре се каня да ида до изтока да пробвам как е положението,но имам един въпрос.Мога ли да влеза от КПП или трябва да се катеря за да стигна до тютюневата магазия.За снимките мога да ти помогна ако решиш пиши ми на лично да ти обесня.
+1 за подробното инфо,аз утре се каня да ида до изтока да пробвам как е положението,но имам един въпрос.Мога ли да влеза от КПП или трябва да се катеря за да стигна до тютюневата магазия.За снимките мога да ти помогна ако решиш пиши ми на лично да ти обесня.
Ако за 2 седмици спрете алкохола и сте на диета ще разберете,че сте загубили 14 дни!
-
- вече хвърля и на тежко
shturetc зависи как са го оцветили бре , питам защото полюбопитствах из интернет и не видях някаде да продават фламинго (из сайтовете за мухарски материали) иначе разни артистични шалчета излизат ама дали е фламинго ? Вчера като бях на краставицата гледам един колега грабна две пакетчета перца от марабу , не знам не са ли прекалено меки за чепаре .За муховръзвачите това си е класика.....
-
- новобранец
На Фишпорта и толкова нямаше.От 6 до 8 ч - 20 граци и 5 сафрида. Имало е панаир сутринта-граничните са прибрали от колеги няколко пръчки.В 8ч охраната ни изгони.Считайте че и тази дестинация отпада.Със здраве!:)
- kalin_80
- вече хвърля и на тежко
Дочувам, че на вълнолома във Варна снощи са хващали едър сафрид на ластик
Ако някой е бил може да сподели.

Ако някой е бил може да сподели.
- germana74
- ще става разбирач
Здравейте,колеги!
Аджеба, ако тези колеги бяха едно,не разделени и се изрепчат на тези ми ти смешни ''Цецовци'' и Хомоатлети как щяха да вземат въдици?
Ще вземат ама дрензали
Преди три години на Славянка по същия начин,когато даваше карагйоз дойдоха едни смехове кат тез и взеха да се репчат... случиха на човека.
Стана голям панаир. Всички взеха да се отеглят и като се разкрещях...откачих...и викам на смешниците. Аиде арестувай ма ве господин смях на какво отгоре,откраднах ли, убих ли, убидих ли ва с нещо, не бях на себе си, идваше ми да ги измъдя тез палячовци. Йовчо, бог да го прости и той ме подкрепи и други момчета изгълчаха и да видиш как си изчезнаха кат ритнати кучки в кифлите. Било гранична зона, ми отивай да вардиш там ве Ваню Танов, ма нищо..., контрабандата върви и белите пътечки, ама ний ша отчетем дейност като изгоним едни-еднички рибари. Сигурно родителите им много се гордеят с постъпките им! Дадоха им и тиквени медали. Писна ми да ме третират като престъпник и да не мога да отида на спокойствие за риба. Трябва да се кресне братя, ако имам съмишленици, а не Поп-Кръстйовци
аз съм с тях! Съединението прави силата!
Поздрави!
Аджеба, ако тези колеги бяха едно,не разделени и се изрепчат на тези ми ти смешни ''Цецовци'' и Хомоатлети как щяха да вземат въдици?
Ще вземат ама дрензали

Стана голям панаир. Всички взеха да се отеглят и като се разкрещях...откачих...и викам на смешниците. Аиде арестувай ма ве господин смях на какво отгоре,откраднах ли, убих ли, убидих ли ва с нещо, не бях на себе си, идваше ми да ги измъдя тез палячовци. Йовчо, бог да го прости и той ме подкрепи и други момчета изгълчаха и да видиш как си изчезнаха кат ритнати кучки в кифлите. Било гранична зона, ми отивай да вардиш там ве Ваню Танов, ма нищо..., контрабандата върви и белите пътечки, ама ний ша отчетем дейност като изгоним едни-еднички рибари. Сигурно родителите им много се гордеят с постъпките им! Дадоха им и тиквени медали. Писна ми да ме третират като престъпник и да не мога да отида на спокойствие за риба. Трябва да се кресне братя, ако имам съмишленици, а не Поп-Кръстйовци
аз съм с тях! Съединението прави силата!
Поздрави!
“Отмъщението е блюдо, което е най-добро студено”
-
- сериозен играч
- shturetc
- ще става разбирач
zxzx,
през официалните входове на пристанището можеш да влезеш само,ако имаш активиран пропуск,инак по тетраподи,през огради и т.н. Пропускът не е скъп-13 лв на месец,ама не се издава на всекиго--трябва да се аргументираш с работа на територията на порта и....тя да не е любителски риболов.Благодаря за изявеното желание за помощ за качването на снимки--Пешо се е заел със задачата,ама ...първо трябва да си взема кабел за свръзване на телефона и компа
XegouX,
не зная дали е розово фламинго-само го асоциирам с такова,щот' цвета е нежно розов...А и си прав,че най-вероятно е боядисана перушина.Но не са меки (перцата,не пуха)--тамън като ишила са меки/твърди! Ваня е купила въпросния розов шал от магазин за китайски стоки в дългия и висок блок срещу магазина за риба "Феникс".
djakdjak_63,
може и на рибното сафрида да е бил активен в часовия прозорец 5-5:20ч....но съм шокиран от:"граничните са прибрали от колеги няколко пръчки"...Че това не им е работа на тези юнаци!?
В тази държава тъй и не се научихме кой какви правомощия има?! Гранична може да ти провери личната карта,дори багажа...и,ако си/сме в издънка--санкция-административна(ако си без лк) или дори наказателна(ако носиш наркотици,например)! Ама такъмите да вземат???Че те може утре да решат и напиканите гащи от гъза на некой дЕдо Мунчо да свалят?!Своеволие,което трябва да се атакува в съда по ЗАН и ЗАПП. А,че всички дестинации в Пристанище Бургас са отрязани за нас--това е ФАКТ! Та,като отворят(евентуално) октомври месец официално Изтока за свободен достъп ,нали като акостира един 300 метров лайнер пред новата Морска гара и разпъне въжЯтА от 1 до 4 КМ пак изгаряме. Рекъл съм го,с молби няма да стане.100 рибари с тоягите(въдиците за улов на морски котки
) блокират Централния вход на пристанището,100-пред другия вход на запад до промишлената зона,още 100 на жп линиите за товарни влакове и....пълен блокаж на пристанището! Тогава се преговаря!!!! Сега сами си носим вазелина и очакваме...какво....евреин да хвърля пари на улицата,а арменец да върви зад него,да ги събира и да му ги връща
Абсурд!
през официалните входове на пристанището можеш да влезеш само,ако имаш активиран пропуск,инак по тетраподи,през огради и т.н. Пропускът не е скъп-13 лв на месец,ама не се издава на всекиго--трябва да се аргументираш с работа на територията на порта и....тя да не е любителски риболов.Благодаря за изявеното желание за помощ за качването на снимки--Пешо се е заел със задачата,ама ...първо трябва да си взема кабел за свръзване на телефона и компа
XegouX,
не зная дали е розово фламинго-само го асоциирам с такова,щот' цвета е нежно розов...А и си прав,че най-вероятно е боядисана перушина.Но не са меки (перцата,не пуха)--тамън като ишила са меки/твърди! Ваня е купила въпросния розов шал от магазин за китайски стоки в дългия и висок блок срещу магазина за риба "Феникс".
djakdjak_63,
може и на рибното сафрида да е бил активен в часовия прозорец 5-5:20ч....но съм шокиран от:"граничните са прибрали от колеги няколко пръчки"...Че това не им е работа на тези юнаци!?

- zxzx
- научил се да хвърля
shturetc
отново мери,и утре смятам да се пробвам през портала имам няколко идеи как да стане това,но остава проблема с колата с тази синя зона
отново мери,и утре смятам да се пробвам през портала имам няколко идеи как да стане това,но остава проблема с колата с тази синя зона
Ако за 2 седмици спрете алкохола и сте на диета ще разберете,че сте загубили 14 дни!