Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

Зарган 2013
Модератори: emo vasilev, alekst
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Re: Зарган 2013
А след това?emil75 написа:Днес на ной без пипане до 10ч.

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
След това кои от където е.Обедна ракиика с яка салата и спанак.Все пак станах в 5ч.
Днес на 3-та буна от 8-10.30 ч. само един удар и изяден червей.,пих една студена вода и се прибрах. Ще чакам да спре вятъра.. 

-
- научил се да хвърля
КИРО написа:А след това?emil75 написа:Днес на ной без пипане до 10ч.
След това 3 добри заргана до 14,30.
- Pe6o_Tikvata
- сериозен играч
Днес се получи приличен риболов от 05;30 до 09;30 имам 24 заргана и 1 платерина.
Но с много неволи , още със слизането от колата ми се скъса сандала , слагам раницата с такъмите на гърба и се къса едната презрамка , за капак и заваля ама аз упорит заех бойна позиция и зачаках да светне.Светна и почнах да взимам риби към 08;30 нещо ме ужили по дланта на лявата ръка и си забрави жилото в мен.в 09;30 ръката много ми се поду а и болеше и трябваше да приключвам с риболова по обратният път се скъса и другата презрамка на раницата.И ся ръката ми е подута и мяса на свинско краче с копито.
Ама така става като ходиш за риба на Петък 13-ти

Но с много неволи , още със слизането от колата ми се скъса сандала , слагам раницата с такъмите на гърба и се къса едната презрамка , за капак и заваля ама аз упорит заех бойна позиция и зачаках да светне.Светна и почнах да взимам риби към 08;30 нещо ме ужили по дланта на лявата ръка и си забрави жилото в мен.в 09;30 ръката много ми се поду а и болеше и трябваше да приключвам с риболова по обратният път се скъса и другата презрамка на раницата.И ся ръката ми е подута и мяса на свинско краче с копито.
Ама така става като ходиш за риба на Петък 13-ти

Никога не спорете с глупака. Хората може да не разберат разликата.
По-добре два грама по-тежка плувка отколкото половин грам по-лека
По-добре два грама по-тежка плувка отколкото половин грам по-лека

Браво Пешо отсрамваш бургазлии,само така.
- bat stani68
- вече хвърля и на тежко
И от мен една еваларка за Пешо,браво колега 

по-добре да плачеш пред психолог,отколкото да се смееш пред психиатър!
Днес от 7-9 часа на 3-та нищо.,само силен западен вятър и то студен (забравих си шапката).,днес пускам обява и си продавам макарата (Shimano Exage 2500). 

-
- научил се да хвърля
Еееее най-после и аз открих сезона в Несебър.3 бр.около 35см. от 2-7ч.следобед ама само към 4 и 15 се завъртя пасаж и така се хванаха за 5мин.после нищо,но утре продължаваме.
- hamerfall12
- новобранец
- Обратна връзка:
Днес сутринта на Дружба-много вятър и риболов с променлив успех...Смених всички видове бомбарди , но-най
добър резултат даде 25г. бързопотъваща.Успях да тествам новата комбинация такъми на Мичел (Privilege 2 Bombard - ,дължина 4,5м, акция 30-80 гр. и макарка Mag Premier - 2000) и влакното Бъркли-супер голям кеф ми направиха, представям си какво удоволствие ще е в тихо време.Краен резултат-не много силен, но пък си подобрих личния рекорд-един хубавец ,дълъг точно 50 см.Надвечер мисля да отскоча отново, но за момента вятърът е над 6,5 м/с и е доста неприятно.

добър резултат даде 25г. бързопотъваща.Успях да тествам новата комбинация такъми на Мичел (Privilege 2 Bombard - ,дължина 4,5м, акция 30-80 гр. и макарка Mag Premier - 2000) и влакното Бъркли-супер голям кеф ми направиха, представям си какво удоволствие ще е в тихо време.Краен резултат-не много силен, но пък си подобрих личния рекорд-един хубавец ,дълъг точно 50 см.Надвечер мисля да отскоча отново, но за момента вятърът е над 6,5 м/с и е доста неприятно.

От 6 до 9 на "Райския залив" до Созопол - валат. Само една писалка изкарана от колега. След това задуха по-силно и се отказах.
- stanimir-ioiooo
- новобранец
Днес на ной сутринта капо ,поне кафето е приятно на такова място 

Днес сутринта на Шабла само три малки иларийки и едно чернокопче. Вятър - западен . Сутринта не беше силен като към 9 часа се усили.
Рибарите бяха хвърлили мрежи на педтдесетина метра пред скалите.
Рибарите бяха хвърлили мрежи на педтдесетина метра пред скалите.
- shturetc
- ще става разбирач
Днес изших първите си заргани за тази календарна година и то... на бургаския плаж(ами,Поморие-то като не дава...
).
От 7:00 до 12:00ч. (приблизително,де) 9 заргана-4 писалки,пуснати по живо,по здраво,4 средняка и една дебела мама-53 см. В допълнение 5 платерини (трите дребни и върнати да си папат от любимите фекалии),3 мини-калканчета,колкото липово листо (откачени с много любов и нежност от кукичката и "посъветвани" да ми "гостуват" пак след няколко години),1 барбун ,1 сафрид и 2 попчета ...Абе,"мешана скара"-- 6 вида риба за един излет! Такъмите-един телемач с бавно потъваща , "крилата" бомбарда (Вики и Наско Ганчев знаят за коя иде реч
)--на него хванах всичките заргани и три от платерините и една сопа с платеринаджийска майка с тапички--на нея всичките останали риби-асорти,които съм изброил по-горе.
Мястото...както е модерно да се изразяваме във форума напоследък --на юг от Адамовият плаж ...........(и на север от Евиният плаж
)-Бургас. 

От 7:00 до 12:00ч. (приблизително,де) 9 заргана-4 писалки,пуснати по живо,по здраво,4 средняка и една дебела мама-53 см. В допълнение 5 платерини (трите дребни и върнати да си папат от любимите фекалии),3 мини-калканчета,колкото липово листо (откачени с много любов и нежност от кукичката и "посъветвани" да ми "гостуват" пак след няколко години),1 барбун ,1 сафрид и 2 попчета ...Абе,"мешана скара"-- 6 вида риба за един излет! Такъмите-един телемач с бавно потъваща , "крилата" бомбарда (Вики и Наско Ганчев знаят за коя иде реч

Мястото...както е модерно да се изразяваме във форума напоследък --на юг от Адамовият плаж ...........(и на север от Евиният плаж