остров Тасос
Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1
- Аматьора Бс
- ще става разбирач
Re: остров Тасос
Благодаря градски.Иначе адреналина беше на макс с меките.Паламуди там съм боцкал двойно по-големи(този и още един бяха около кило) но такива октоподи за първи път.Най-големият излезе на полиангистро със сардела посред нощ.Докарах го на 50 санта от брега и се залепи за камъка ама аз не виждам и напъвам и калпавото гръцко пособие не издържа.Следваше хищническа реакция от благоверната която нагази до колената в студената вода и го хвърли на брега
.Другите са на октоподиери Такоян и ДТД.Отделно съпругата ми помля сепиите ама явно им беше времето тогава защото много гърци ги търсеха целенасочено .

- Аматьора Бс
- ще става разбирач
Градския ми пожела по-големи трофеи.Направо бири или узаки докато мърда на Морска гара примерноlozzy.68 написа:Ах,представих си, как ти е тупкало сърцето(първата снимка) .... ,като си го вадил ....Аматьора Бс написа:Браво колега аз бях там преди месец и половина но имаше брутален отлив и спининга не вървеше ноооо!!! Желая ти много слука ,адреналин и по-големи Трофеи !!!
![]()
![]()
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- Аматьора Бс
- ще става разбирач
Рибака е от брега на Бодрум и се извинявам че е в тази тема но пожеланията на Лози са тук
.
Личен рекорд 6.200 .Поне така показа кантара на капитана

Личен рекорд 6.200 .Поне така показа кантара на капитана
- Аматьора Бс
- ще става разбирач
Да раздвижим темата въпреки погрома и наводненията и последвалата мътилка
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
И по-големи ще извадиш! Аз съм кадемлия и позитивно настроен ,към можещите...

- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
Много хубави риби ! 
И майските и декемврийските !
Яко !
И все пак - от брега ли ловиш или от лодка ?

И майските и декемврийските !
Яко !
И все пак - от брега ли ловиш или от лодка ?
- Аматьора Бс
- ще става разбирач
От брега.За съжаление лодка нямам
Тасоссссс или както все по-често чувам - острова на КАПОТО. С аверчето ми бяхме там на мъжки санаториум от 19.12 до 22.12 вкл. , като за този период овършахме от скала Калирахис през Лименария, до две известни дълбоки ( по над 30 м) места за джиг след Потос. На всичките тия места натискахме по поне 4-5 часа от тъмно до светло и през деня и кога ли не, от вътре, от вън - КАПО! Нямаше нито едно видимо завъртане , пък дори и по-далеч, няма вдигане на рибка горе, няма подгонване ....нищо. Само на Лименария джуруми от блажено носеща се илария и заргана. От вманиачено натискане на тези 4 места накрая заприличахме на Ситски лордове.
Резултата - един октопод и последния момент една баракуда .
Резултата - един октопод и последния момент една баракуда .
0885022272 / 0885897615
-
- вече хвърля и на тежко
Здравейте. Отдадени се възможност да съм на Тасос в началото на март ,някой би ли споделил къде и за какви риби могат да пробвам? Предпочитам риболова на спининг. Благодаря на отговорилите.
- Аматьора Бс
- ще става разбирач
От острова на капото
Нищо трофейно но от 5 дни само 2 ставаха да се покажеш.Дъжд с вятър и вятър с дъждВие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- Аматьора Бс
- ще става разбирач
Кокалите можеха да са грандиозна бройка но просто джиговете бяха закичени с 2 нули.Все пак за йедро сме тръгнали
.

От 05.09.2020 в района на Лименария ако има желаещи може да комбинираме риболов от брега . Как е в момента ситуацията в този район ? Наслука на всички .
От 25-ти август до 1-ви септември на Лименас - 2 лици - 300 и 500 гр. , 2 сафрида по 300 гр. , около 20 костурчета и към 30 заргана . На бял червей и на силикончета .
Утре отивам за няколко дни на острова. Ще помятам бомбарди, имам и малко воблерчета, силикончета и други изкуствени примамки, живи червеи и дори ръчно правени стримери. Надявам се да хвана някоя рибка.
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
В кой район?luky78 написа:Утре отивам за няколко дни на острова. Ще помятам бомбарди, имам и малко воблерчета, силикончета и други изкуствени примамки, живи червеи и дори ръчно правени стримери. Надявам се да хвана някоя рибка.

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...