кефалови 2014

Модератори: emo vasilev, alekst

Публикувай отговор
Аватар
ribarshe
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: кефалови 2014

Мнение от ribarshe »

Привечер проверка на Зеления фар - 6 дребни риби .Риболова беше както винаги на плувка , хвърли се гаца , но резултата не е добър .Утре пак :drinkers:
Аватар
ribarshe
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ribarshe »

Днес след 18,30ч отново проби на Зеления фар - една риба,при положение че бях подготвен и направих какви ли не шашми .Дало е добре до ранния следобяд
Аватар
Аматьора Бс
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Аматьора Бс »

Днес на Шофьорския капо ма пълно.
Аватар
vladtina
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от vladtina »

на Аспарухово на Фанагорията голямо нищо
http://floreni.net/" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
jibira
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от jibira »

На Петрол слабо !
Живей докато си жив, понеже след това твърде дълго ще бъдеш мъртъв!
Аватар
StefanHristov
новобранец
новобранец

Мнение от StefanHristov »

Вчера капо на Петрол.
Аватар
ribarshe
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ribarshe »

Днеска от 12ч до към 15ч отново на Зеления фар - нула риби за мен , от сутринта при много въдици са извадени 2-3 риби. Но се случи малко чудо - с кеп се извади ето това

Изображение

Изображение

Щуката плуваше съвсем бавно на около 2м дълбочина и сама влезе в кепа.Като я извадихме я огледах - беше с перде на очите като сляпа , но извън водата беше много борбена. След снимките се върна обратно във водата.
Аватар
Kodjito75
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Kodjito75 »

Щука в морето много ама много странно даже невъзможно.
Аватар
bananaman
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от bananaman »

Kodjito75 написа:Щука в морето много ама много странно даже невъзможно.
За това има снимки , колега ! :lol: :roll: :axe:
За 1 ден НАРИБА Господ два дена дава :)
Там, седнал на един нос, Дарий I огледаждаше Понта (Черно море). В действителност, това море заслушаваше възхищението му, тъй като то е най-прекрасното от всички морета.
"История" , Херодот , 5в.пр.Хр.
djakdjak_63
новобранец
новобранец

Мнение от djakdjak_63 »

Около о-в Света Анастасия ври от илария
pavelmitkov
новобранец
новобранец

Мнение от pavelmitkov »

Само където не я върнахте във водата, а я прибрахте в торбата и газ ...
nasko_sym
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от nasko_sym »

pavelmitkov написа:Само където не я върнахте във водата, а я прибрахте в торбата и газ ...
Аз не бих я върнал.И да я върнат , няма да оцелее.
Аватар
shturetc
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от shturetc »

:shock:
Щука в морето си е чудо нЕк'во :shock:

Вариантите са два.Или зевзещина някаква или рибето се е измъкнало от Варненското езеро и болнаво(затова е плувало кат' замаено на два метра...сигурно и по-горе) се е дотътрило да става курбан на Морска гара Вн. Ако е било пуснато обратно в морето-язък-станало е зян хайванчето-предстои му агония и смърт.Възможните варианти пак са два:единият е в торбата,а по-добрият--обратно във Варненското езеро или друг,близконаходящ се,сладководен водоем.

===========

djakdjak_63,то и на Чукалята(на 1700 м от острова) ври от платерина(по-скоро пачурийки),ама не кусва варненския червей пущината :D В петък малко преди обед с едно аверче разпънахме масата и шезлонгите на въпросния плаж,наредихме мезета и салати,наляхме леденото узо :smt028 и ,за да не ни вземат за алкохолици(по-скоро,за да се прикрием,че сме долни алкохолици :lol: ),опнахме две дънарки на блатен...Легендата:"За риба сме" :lol: Пачуриите минаваха точно над такъмите,кратуните им над водата-удар ни един :shock: Не че държах някакви лайнарки да ме карат да се разделям с чашата ми с кристален еликсир,ама...Жегна ми рибарското достойнство рибната наглост,скокнах и смених едната "майка" с такъм-убиец за еднократна употреба :wink: -бидеми Ф.К. 0.156.В същото време и приятелчето не издържа на рибното предизвикателство,отпра един кИфтак и замята бомбарда.Е,ни удар,ни вопъл,ни стон...нито на минаващата между капацуните на рибите бомбарда,нито на такъма ми-"убиец" :smt118 Рекох с усмивка,че варналии са развалили червея :lol: и удовлетворен от утешаващото рибарската ми немощ "откритие" заебах въдиците и се отдадох на истинската си страст-дегустацията на качествена,огнена вода...И така,докато един късноследобеден дъжд не ни накара да съберем с мъка софрата(не такъмите-тях ги събрахме с безразличие) и да се върнем да си допиваме в Бургас :partyman:
Аватар
ribarshe
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ribarshe »

nasko_sym написа:
pavelmitkov написа:Само където не я върнахте във водата, а я прибрахте в торбата и газ ...
Аз не бих я върнал.И да я върнат , няма да оцелее.
Наистина връщането на рибата във водата не го видях , Илко дали я върна или не / аз лично му казах и настоях да я върне/ , продължиха да си правят снимки , много хора "разбирачи" почнаха да му викат , че щяла да умре. За мен рибата ,с изключение че не виждаше, беше в отлично здраве , много борбена, дебела ,яка, при положение , че откъдето и да е дошла , доста дни е била в морска вода
Аватар
Златев
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Златев »

За мен са пълни глупости, че щуката ще умре в морето! Много са видовете сладководна риба, които при постепенна промяна на солеността, понасят слабосолени води. А нашето море, особено пък около канала, не е с най-високата соленост.
А и помислете - в устието на р. Камчия, например, щука има, а при по-слабо течение на реката и по-силно вълнение на морето, влиза никак не малко количество солена вода, това не пречи на рибите. От морето през пясъчната коса влиза солена вода и в Шабленското и в Дуранколашкото езера. И още много примери...
Мощно се източва яз. Цонево, Провадийски река е огромна. Всичката тази вода със сигорност носи и риба, която достига до морските ни води. А това, че е с перде на очите е точно то солената вода. Но това не би й пречило да продължава да се храни и живее. Или поне така пишеше в книгите дено време?...
Аматьорски Спининг Клуб "С Брат ми"
Публикувай отговор

Обратно към “Информация за активноста на рибата по морето.”