Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Специализиран риболов
Риболов от лодка
naRiba.com

Форум

С лодка в морето 2015 - ЧЕРНОКОП
Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1
- stanevJR
- вече хвърля и на тежко
Re: С лодка в морето 2015 - ЧЕРНОКОП
Здравейте! Снощи бях извън Бургас и се чух със моят баща по телефона. Докладва ми за осем килограма едър чернокоп, това за цялата Събота от сутринта до вечерта (07.11.15г.)
"Над нещата."
http://www.nariba.com/forum/viewtopic.php?f=135&t=89200" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.nariba.com/forum/viewtopic.php?f=135&t=89200" onclick="window.open(this.href);return false;
Стига сте подлъгвали хората - изгориха по една цистерна бензин за 10 - 15 малки чернокопчета.
Вчера излязох и се понесох към Галата,после навътре,навътре.....всичко беше в мъгла...тишина....набарах чернокопа-едър и лъскав....лондата се напълни,и .....почнах да го чистя.....така и се събудих,без да мога да го изчистя всичкия....

То във Варна само сънища ни останаха. ..хахаа
Май ще трява екскурзия при колегите на юг. Ще трябва и късмет, че да уцелим и кога има нещо..да не си останем само с екскурзията...не че е лошо...ама писва понякога многото бъхтене около пускане на лодка...
Май ще трява екскурзия при колегите на юг. Ще трябва и късмет, че да уцелим и кога има нещо..да не си останем само с екскурзията...не че е лошо...ама писва понякога многото бъхтене около пускане на лодка...
-
- новобранец
Може ли някой да ми каже днес какво е уловил в бургаския залив и на корикя ?
Колеги, във форума се влиза с опознавателна цел. Нека назоваваме обектите с техните истински имена ! Носът се нарича КОРАКЯ !

- zxzx
- научил се да хвърля
protest написа:![]()
![]()
Колега на Корекята няма и една риба, то и лодки нямаше ,ма как да е. Пълна трагедия е прибрах се измих лодката и двигателя и направо си приключвам сезона, който така и не започна явно.
Не бързай,риба има Черноморец(Б-с) и пред Поморие от 05.11.15г всичките лодки са там.Вчера 3 екипаж 6 кг е по добре малко от колкото нищо имаше колеги с доста повече риба.
Ако за 2 седмици спрете алкохола и сте на диета ще разберете,че сте загубили 14 дни!
Риба има, но не всички хващат- кой повече, кой по-малко, кой хич
Приятели вчера са обикаляли между Черноморец и Поморие и имат по 2-3 кила на калпак, друг с жена си има пълна хладилна чанта от големите
Трябва да се търси и да се има търпение
.............а и без сонар работата не става, от личен опит го знам 

Приятели вчера са обикаляли между Черноморец и Поморие и имат по 2-3 кила на калпак, друг с жена си има пълна хладилна чанта от големите

Трябва да се търси и да се има търпение

-
- новобранец
На 07.11.15 г. от 13 до 16 ч. двама човека 6 добри чернокопа и една шепа граца. В неделя от 7,00 до 12 ч.двама човека 18 чернокопа. Това пред Биволите и Поморие. Рядка и рехава риба. Не видях някой да извади повече от 2 чернокопа наведнъж.
Днес 09.11.15 двама екипаж общо 8кг чернокоп.Район-Черноморец-Поморие посредата.Чепарета първи номер,цвят тиква с розово и сребриста холограма.Тежест-110 гр.
Загубихме час и повече на Биволите след което се ориентирахме към Поморие.Рибата я хванахме буквално за час и половина при силен югозападен вятър.Направи ми впечетление,че много колеги не се ориентираха правилно и работеха с тежести и пилкери 60-70гр.Период-10.30-12ч.Преди това незнам какво е ставало.
Наслука на всички колеги!
Загубихме час и повече на Биволите след което се ориентирахме към Поморие.Рибата я хванахме буквално за час и половина при силен югозападен вятър.Направи ми впечетление,че много колеги не се ориентираха правилно и работеха с тежести и пилкери 60-70гр.Период-10.30-12ч.Преди това незнам какво е ставало.
Наслука на всички колеги!
Благодаря на колегите че дадоха инфо ще го пробваме пак зъбатко.
- shturetc
- ще става разбирач
И аз съм във възторг от появилия се внезапно порив за споделяне от колегите в региона
(те за този алтруизъм споменах преди време;) ) ! ...Колкото и чернокопените пасажи да са рехави и пръснати(аз не пиша,'щото...приключих за това лЕто,но...инфото е КАНАЛА Пм-Чц).
ПП bsgold,пилкера е просто едно олово (с форма,каквато си го сториш,ако си лееш сам),замацано с боички и облепено с лепенки;) Нищо не ти пречи да си сториш пилкерче,в крещящи цетове,няколко добри холограми и с грамаж 110-120 грама!
(те за този алтруизъм споменах преди време;) ) ! ...Колкото и чернокопените пасажи да са рехави и пръснати(аз не пиша,'щото...приключих за това лЕто,но...инфото е КАНАЛА Пм-Чц).
ПП bsgold,пилкера е просто едно олово (с форма,каквато си го сториш,ако си лееш сам),замацано с боички и облепено с лепенки;) Нищо не ти пречи да си сториш пилкерче,в крещящи цетове,няколко добри холограми и с грамаж 110-120 грама!
- fishmaster_M
- вече хвърля и на тежко
Варненската борса пълна с чернокоп......Шабленски...по тяхни думи 

Обаче риболова с корабчетата и този от лодка не са еднакви за съжаление.fishmaster_M написа:Варненската борса пълна с чернокоп......Шабленски...по тяхни думи
Никой не споделя за успешен с лодка около Шабла и Болата. ..