Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

Keфалови 2016
Модератори: emo vasilev, alekst
-
- разбира нещата
Re: Keфалови 2016
Не нанизвам червея, оставям го да виси.Paleykov написа:Благодаря много за съветите утре ще си купя някои неща за да се подготвя и мисля събота да пробвам в Аспарухово наа канала.
А относно куките 14 номер не е ли рекалено малка? Мисълта ми е за червея или да го нанижа нагоре по влакното или да го оставя да виси повече назад?
Нещата не са такива , каквито изглеждат!
-
- научил се да хвърля
Нели е малка тази кука номер 14 аз ловя с 9 на тубертини и сам мн.доволен поне от 5 год.съм с тези куки
- RyDeR
- новобранец
- Обратна връзка:
Кое те притеснява в 14ка кука, че няма да можеш да извадиш голяма риба ли, ще ти се откачат риби ли?
-
- научил се да хвърля
Не за мене е мн.малка тази кука те моите едвам ги изкарвам като ги нагалтат че ги режа през хрилете да я изкарам.
Днес бях от 0800 до 1530 на канала в Аспарухово. Хората ловяха, аз лично нищо не хванах, имах един удар на дъно и до там...
Един човек който се връщаше от вълнолома ми каза че хвърлял на дъно много навътре, може би това ми е била грешката че аз хвърлях в сравнително близки дистанции без да се силя много навътре понеже преди там съм ловил, макар че хората до мен също хващаха пък не хвърляха по далеч от мен. Пробвах на потъваща и плаваща бомбарда и на дънната ми беше постоянно във водата но уви.
Както и да е не ми е било ден днес
Ще видим другата седмица как ще е ако времето е добро.
Иначе риба имаше хората хващаха по 8-15 риби, и някои парчета бяха доста добри екземпляри.
Успех ако някой ходи утре.
Един човек който се връщаше от вълнолома ми каза че хвърлял на дъно много навътре, може би това ми е била грешката че аз хвърлях в сравнително близки дистанции без да се силя много навътре понеже преди там съм ловил, макар че хората до мен също хващаха пък не хвърляха по далеч от мен. Пробвах на потъваща и плаваща бомбарда и на дънната ми беше постоянно във водата но уви.
Както и да е не ми е било ден днес

Ще видим другата седмица как ще е ако времето е добро.
Иначе риба имаше хората хващаха по 8-15 риби, и някои парчета бяха доста добри екземпляри.
Успех ако някой ходи утре.
Днес след дълго обикаляне по морета и канали се намести на железния мост на стария канал. За около час и половина хеанах двадесетина риби, две от които добри
-
- научил се да хвърля
Днес след обяд, който игра на едно от тайните места във Варна (Морска гара) ........СПиЧЕЛИ. Преди обяд как е било не знам.....

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Къде е това "зеления фар" на кой фар казвате зеления? И за кой град става въпрос за Варна ли?Dragan123 написа:днес на зеления фар от 7 до 9 30 хванах това.Рибата намаше намерение да спира да кълве ама ми стига толкова и си тръгнах.бързопотъваща бомбарда кука 10 който иска да ходи да лови.
За Варна по точно казано ,,малкия фар"
-
- разбира нещата
Вчера след работа, 17 часа, на камъните на 4-та буна, капо! Никой не извади! 

Нещата не са такива , каквито изглеждат!
-
- научил се да хвърля
Сега минах през железния мост на стария канал лудница от колеги вадят илария.Успех
- dvdimitrov
- новобранец
Ами като цяло на 4та буна няма риба, колкото пъти ходя там, или нищо, или една-две максимум, за илария ходя на петрол, последните три дена пълня по една кофа на ден, днес 58 бр - четири кила общо, хвърляш вадиш без да слагаш въдицата, засичаш на ръка, по две-по две, много риба ама дребна, вчера беше по нарядко ама имаше и добри размери. Гледам и на другия бряг откъм Аспарухово човек до човек, не знам как е дало...
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Последно промяна от dvdimitrov на Пет Окт 21, 2016 8:05 pm, променено общо 1 път.
-
- научил се да хвърля
Аз пък никога не съм ходил на буните в варна или ходя Траката на Рубин или на Ной.