Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Асеновград-регион<реки,язовири,езера,блата>
Модератор: sapuna
-
- ще става разбирач
Re: Асеновград-регион<реки,язовири,езера,блата>
то даваш 12лв но да хванеш нещо г/д голямо поне
каракуди до 200 300гр. и може някав шаран дати удари на късмет и твае

каракуди до 200 300гр. и може някав шаран дати удари на късмет и твае

- pacho109
- сериозен играч
Тая касова бележка е да е сигурен чорбаджията ,че пазача не го лъже с таксуванитеКрасимир Кюрпеков написа:Поне ти дават касова бележка , а не етикет от лимонада с написани 5 лв. например. Я се стегнете малко и на неплатените си излиза рибичка, нормата от 3 кг. се прави и на 40-те извора. А пък 12 лв. са 2 -ве кила пържоли
.

Чърчил: "Нима искате избори, които се решават от най-ненужните гласове, дадени за най-ненужните кандидати?"
Чърчил:" На Балканите има повече история,отколкото те могат да понесат!"
http://vremeto.v.bg/
-
- вече хвърля и на тежко
Пичове, няма да се сърдите, че вдигат таксите! Арендаторите и те са хора, и те хляб ядат, и ток, и вода плащат. За Брягово няма какво да се чудите, преди 2 години като тръгна първата вълна, таксата беше 5 лева. След това стана 7, после 10, а сега 12. Арендатора си гледа, че хора си идват и си вдига човека. Сега с Леново се получава същото, тръби се, че рибата кълве, народа се юрка и промените не закъсняват- първо 6, сега 8, нищо чудно след 2 месеца и 10 да стане. А откакто се помня цената там си беше 5 лв. То и на Брягово цената си беше 5 лв...
Asenovgrad Fishing Team © ® Member of Asenova krepost fishing club © ®
-
- новобранец
от както помня първия си път на Брягово, цената беше 4лв+ и доплащаш, ако, ще е с нощувка с още 4 лв., а сега е мама мия........ направо ужас, по-добре събери си малко парички за гориво стегни си багажа, оправи си билета и отиди на Ивайловград... знаеш, че там живеят чудовища и направо с кеф си хващаш
- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Те ако знаят арендаторите батю им Асен и компания какво им готват по 2 лева такса ще пуснат ама нейде
ю
Ощи малко
Ще се чудят от каде им е дошло.

Ощи малко

- vonam
- научил се да хвърля
Така е.... по време на забраната особено беше лудница.....по моя преценка имаше дни с 250 -300 човека на язовира.Въпрос на време е таксата да стане 10 кинта... билетите са подготвени...сега са на промоция само по 8 за опипване на почвата.Avrionov написа:Пичове, няма да се сърдите, че вдигат таксите! Арендаторите и те са хора, и те хляб ядат, и ток, и вода плащат.Сега с Леново се получава същото, тръби се, че рибата кълве, народа се юрка и промените не закъсняват- първо 6, сега 8, нищо чудно след 2 месеца и 10 да стане. А откакто се помня цената там си беше 5 лв.

-
- сериозен играч
Сподели бре Асене, каква кампания им готвите!?chestarfield написа:Те ако знаят арендаторите батю им Асен и компания какво им готват по 2 лева такса ще пуснат ама нейде![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ю
Ощи малко![]()
![]()
![]()
![]()

- Don4o_62
- учете се от него
как може да си губят акъла хората с тоя лайнян язовир-за Леново,но сиромашия и всеки гледа по тънко да мине откъм такса,но оня е алчен и ще вдигне таксите,такова ни е мисленето,как не могат арендаторите да разберат че се печели от оборот
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

Дончо то и на него му е вдигнал таксата.Мишо на Ганьо големия син е от вчера на нащи места и ми каза вече е 8лв.Дори мислел август месец бил отпоскарски и да го правил десятка.А на другите ще ви кажа за таксите-никой не ни кара да ходим зорлен и да им даваме пари за тоя дето духа.Don4o_62 написа:как може да си губят акъла хората с тоя лайнян язовир-за Леново,но сиромашия и всеки гледа по тънко да мине откъм такса,но оня е алчен и ще вдигне таксите,такова ни е мисленето,как не могат арендаторите да разберат че се печели от оборот
- Don4o_62
- учете се от него
Аз за кво си ходя на Кърджали ,утре рано рано пак
,викат излизали по 3- 5 кг. бели на подвижно перо на рибка
,но на определени места 

Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

Вижте колеги билетите по горе това е винаги така таксата не се вижда.
С тоя билет и гъза не можеш да си избършешlicho написа:Вижте колеги билетите по горе това е винаги така таксата не се вижда.

Ехей ,недей,че има колеги който ще почнат да те навикват за местата дето криешDon4o_62 написа:Аз за кво си ходя на Кърджали ,утре рано рано пак,викат излизали по 3- 5 кг. бели на подвижно перо на рибка
,но на определени места

-
- вече хвърля и на тежко
Преди малко говорих с кума ми. Вчера отишъл на Леново и пазача му казал 10 кинта такса
Той му се изсмял и си заминал. Айде честито!

Asenovgrad Fishing Team © ® Member of Asenova krepost fishing club © ®
- Кузмич
- dreamer
Ние бяхме в неделя, едно младо момче каза, че от 2-ри (събота) таксата била вдигната на 8 лвева, кви са сега тия 10 кинта.Avrionov написа:Преди малко говорих с кума ми. Вчера отишъл на Леново и пазача му казал 10 кинта таксаТой му се изсмял и си заминал. Айде честито!
Май бая народ ще го отписваме този язовир.
Мойсей: "Законът е всичко!"
Христос: "Любовта е всичко!"
Маркс: "Парите са всичко!"
Фройд: "Сексът е всичко!"
Айнщайн: "Всичко е относително..."
Аз по принцип съм музикален помияр...
Христос: "Любовта е всичко!"
Маркс: "Парите са всичко!"
Фройд: "Сексът е всичко!"
Айнщайн: "Всичко е относително..."
Аз по принцип съм музикален помияр...