Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Модератор: dantho.mihov
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Тъй де , кът си свали маската му се чудиш дали просто не си е наденал друга такава
Иначе наш Георге си е много по-запазен и от Люк , и от Лея , ако и да са си почти наборчета
Се се чудим при тая активизация последно време от към Русия , няма ли най-накрая да пуснат продължение на конкурентният , на "SW" , "КинДзаДза" , та да се изкефи човек

Се се чудим при тая активизация последно време от към Русия , няма ли най-накрая да пуснат продължение на конкурентният , на "SW" , "КинДзаДза" , та да се изкефи човек

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Павел Иванов
- кирил великий
- разбира нещата
Има направен мултипликационен филм "Кин-Дза -Дза". Пълнометражен.няма ли най-накрая да пуснат продължение на конкурентният , на "SW" , "КинДзаДза" , та да се изкефи човек
Ето линк, който иска: https://multmir.net/multfilm-7335-ku-kin-dza-dza
Аз досега бях на гости за Стефановден-та вече ми стана четвърти ден маратон на Маса ядене и Пиене-Напълнях с 3 килограма досега.
Кире-ако ходиш да гледаш Папагалите,има един много скъп-26 000 евро пара са дали за него.
Аз ги гледах на един познат на телефона.
Кире-ако ходиш да гледаш Папагалите,има един много скъп-26 000 евро пара са дали за него.
Аз ги гледах на един познат на телефона.

Риболовци.
- Павел Иванов
Тъй , тъй и SW7 се пръкна след куп анимации от Дисни , значи има някаква светлина в тунела
Утре ще го изгледам анимационното , тенкс за линка 

Павел Иванов
Павел Иванов
Най добре си ходи с колата-и си паркирай на паркинга на мола.
Ето и Папагалите-за тия къде няма да ходят
http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1535560" onclick="window.open(this.href);return false;
Ето и Папагалите-за тия къде няма да ходят

Риболовци.
- кирил великий
- разбира нещата
Абе, Георгий Данелия да не е на сто години, ама към 80 е със сигурност /на 85 е - проверих/ и едва ли ще се хване да прави нов филм. (Ако можеш хвърли един поглед на воблерите в тая тема http://www.nariba.com/forum/viewtopic.php?f=142&t=90926 да речеш стават ли за Гърция-тУРЦИЯ). ? Гледах ги с лупа - без два всички са Рапали - Ирландия, някакакви други, но грамажи по тях не пише - бЛАГОДАРЯ!Павел Иванов написа:Тъй , тъй и SW7 се пръкна след куп анимации от Дисни , значи има някаква светлина в тунелаУтре ще го изгледам анимационното , тенкс за линка
- Павел Иванов
Абе то и Лукас го използваха единствено за консултант на SW7 та нищо се не знае . Пък и нали надеждата умирала последна
Що да не стават ? Някои от тях са си типично морски такива , този с масивните бели тройки примерно . Друг е въпроса , че за да са ефективни , най-вече сам трябва да повярваш в тях
Плаваемостта се определя във вариантите плуващи , потъващи и съспендъри , големината на лопатките определя слоя в който се движат при водене .

Що да не стават ? Някои от тях са си типично морски такива , този с масивните бели тройки примерно . Друг е въпроса , че за да са ефективни , най-вече сам трябва да повярваш в тях

Павел Иванов
Павел Иванов
- кирил великий
- разбира нещата
Мерси. Бе много ми се видяха малки - колкото пръст по-дебел дълъг та си помислих от най-големите да си купя. Защото морската риба е много лакома - нямам опит нито с воблери, нито с джъркове, но не знам дали ще имам живи стърви къде да запазя и съм принуден.
Тази част на Междузвездни май е всеобщо разочарование...не че съм бил някога съвсем хванат от тоя филм.
Тази част на Междузвездни май е всеобщо разочарование...не че съм бил някога съвсем хванат от тоя филм.
- трапера
- сериозен играч
Краси, нищо не каза за навръщане!?
Баси, четири почивни дни ми дойдоха малко в повече.
Не става само с йеденйе, требе си и разходка малко
Та викаме с буля-що не драснем нейде на чист въздух!?
Къде къде- ами в посока Гармиш Партенкирхен има едно замъче Линдерхоф, дето не сме го посещавали, а тамън да видим случаЙно дали няма в тая околия сняг.
На тръгване от Мюнхен термометъра в колата показваше +11°С, на 100 километра от вкъщи, горе в планината беше -2°С. Но сняг нямаше
Лошото беше, че вътре не беше разрешено да се снима, а беше интересно. Много помпозно, много позлата, много орнаменти....
Градините, фонтаните и водната каскада бяха зазимени. Но напролет сигурно пак ще отидем, като се хванем за зеленото
Иначе в мрежата снимки през лятото има много....
трапера написа:Красимир Атанасов написа:Мани бегай, утре идвам с метрото,ако може де?
Люс.
За къв чеп си даде номера като не вдигаш!
Иначе за швабско е вярно.
Вчера четири часа имах престой в Мюнхен спарих се .
![]()
Навръщане ако пак ще чакаш, дай нишан по-рано!
Можехте ли да излезете извън зоната след паспртната проверка?
Баси, четири почивни дни ми дойдоха малко в повече.
Не става само с йеденйе, требе си и разходка малко

Та викаме с буля-що не драснем нейде на чист въздух!?
Къде къде- ами в посока Гармиш Партенкирхен има едно замъче Линдерхоф, дето не сме го посещавали, а тамън да видим случаЙно дали няма в тая околия сняг.
На тръгване от Мюнхен термометъра в колата показваше +11°С, на 100 километра от вкъщи, горе в планината беше -2°С. Но сняг нямаше

Лошото беше, че вътре не беше разрешено да се снима, а беше интересно. Много помпозно, много позлата, много орнаменти....
Градините, фонтаните и водната каскада бяха зазимени. Но напролет сигурно пак ще отидем, като се хванем за зеленото

Иначе в мрежата снимки през лятото има много....
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
лягам си star
събуждам се super star
събуждам се super star
- трапера
- сериозен играч
От няколко месеца в Мюнхен отвори врати "български магазин".Павел Иванов написа:
Иначе най-най- с месо , с мляко и пр. , и най-най-вкусно , не е задължително да са едно и също , аз лично бих избрал второто
Едни познати веднага отишли да го видят и бяха напазарували кебапчета и кюфтета за скара. Случайно минахме покрай тях да се видим, та и аз пробвах от тия "благинки", после цяла нощ ме мъчиха киселини. Шурито и той си купил мешана скара- през нощта върнал поръчката

Доста работи са заредили момчетата. Но за някои артикули не мога да им се начудя! Олио например, ми то по-скъпо от немското! Имаше и много суджуци, луканки и вакуумирани мезета. Но вече бях пробвал един суджук с вкус на трици и не си взех нищо. Наблегнах на туршиите и лютениците. Ииибаси кефа

Меса и наденички-само от бай селянин или от месарница!!! А, кашкавал също! Там е истината. Не, че и тия ат магазина не стават, ама....
На 23-ти, на един базар скивах един такъв производител. Веднага го проверих какво продава

И най-готиното е, че всеки си прави нещата по стара семейна рецепта, и на всеки продукцията е уникална по своему.
лягам си star
събуждам се super star
събуждам се super star
- Красимир Атанасов
- учете се от него
Няма да имам време.трапера написа:Краси...
Полета ми е сутрин рано и със доста малък престой.
-
- Модератор
Следващия път ако отидеш, погледни само един от двата суджука дали имат - те са единствените истински в БГ и с превъзходен вкус.трапера написа: Но вече бях пробвал един суджук с вкус на трици ...
На първо място в класацията е суджук Тагара. Прави се в Ямбол и не е вакуумиран.
На второ място е вакуумиран суджук Стефанов, вграден в картонен бандерол.
При мен и двата се харчат по 24 лв/кг.
- Павел Иванов
Чак пък единствените истински
На "Маджаров" също са си повече от истински , "Тандем" , "Орехите" и още няколко също правят суджук по "Стара планина" стандарт https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%D1 ... 0%D1%82%29" onclick="window.open(this.href);return false; , да не говорим за продукцията на "АЛДАГОТ" ООД представящи продукцията си под бранда "Еленко" къде освен стандартните предлагат и сухоежбина от дивеч 

Павел Иванов
Павел Иванов
- GODzillata
Мдааа....напрао паднах от стола, тоя пън като си свали маската......мноо гейска физиономия има!Павел Иванов написа:Тъй де , кът си свали маската му се чудиш дали просто не си е наденал друга такава...

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

- GODzillata
Наздраве, господа съпреходници-бохеми!
Пуснете си бохемска рапсодия и си отворете:

Пуснете си бохемска рапсодия и си отворете:

На риба - като на война! Fish'n'chicks!