Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на кльонк
naRiba.com

Форум

Разкази за сома от залива на девиците
Модератор: bobopeli
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Re: Разкази за сома от залива на девиците
Миле,Тоци и Ринго,темата си е ваша и аз съм до тук!
Надявам се да не сте овце и Бракониери без съвест!
Дано не връзвате по 20-30 воблера на тролинг или да боравите със Саморъчно направения Бракониерски уред-Екзекутор за разпорване на сомове, само за да ги изядете и изсерете!:drinkers:

-
- сериозен играч
Що така бе ЦЪРВУЛTroli Rapala написа:Миле,Тоци и Ринго,темата си е ваша и аз съм до тук!Надявам се да не сте овце и Бракониери без съвест!
![]()
Дай да видим контрата на канджата от клипа на Томахавката...... или си търсиш партиики просто.
Цървулчоооо

Човек се ражда само с име и то дарено!
Живее в илюзия от мечти сред близки хора,
умира сам в реалноста !
Оставя добрите си дела за да го помнят,
отнася лошите със себе си отвъд !!!!!
умира сам в реалноста !
Тролка,начина по който се развива в момента тая тема -не е в моя стил,затова не пиша.Идеята на тая тема е далече по различна,аз влизам да се разтоварвам -а не да се натоварвам.Не се пише за риболов а се карате с Краси заради някви си ваши стари разправии,всичко това можеше да стане и на лични.....Аз искам да си пиша единствено и само за риболов на сом,вашите си разправии са си ваши,не е редно да ви се бърка никой-но не беше нужно да го правите в темата в която ви чете цяла БГ.Как ловя аз съм си споделял,но не съм карал никой да лови като мен,Диман ми се обидил че гледам а не пиша-да не пиша-защото не съм съгласен с начина им на риболов на кльонк,мисля чв не е правилен-НО това аз си го мисля,и не означава че трябва да им го казвам и да споря с тех.Всеки си има начини и стил,не съм съгласен с на Диман но не му се бъркам защото нямам право.Всеки да си лови така -както го кефи и го прави щастлив......Нямам намерение да се обеснявам на никой защо и как ловя аз так ,както и не искам обеснение от другите......Предпочитам да обсъждаме да си разказваме и да се смеем и да се кефим....
Троли ти-най добре знаеш,какво е две години да си далече от язовира поради неприятни причини..... затова ти се чудя,Защо не говориш за сиболов-а предпочиташ да се караш с който и да е било от нас.Толкова ли не ви увира че дните и годините си минават.......няма време за разправии и скандали.....аз лично след седмица тръгвам да ловя....и ако се говори за риболов тука ще пиша и ще споделям......а на който не му се говори за риболов.....просто да смени форума.....
Поздрави на всички ....и Успех -сезон е започнал вече.....
Троли ти-най добре знаеш,какво е две години да си далече от язовира поради неприятни причини..... затова ти се чудя,Защо не говориш за сиболов-а предпочиташ да се караш с който и да е било от нас.Толкова ли не ви увира че дните и годините си минават.......няма време за разправии и скандали.....аз лично след седмица тръгвам да ловя....и ако се говори за риболов тука ще пиша и ще споделям......а на който не му се говори за риболов.....просто да смени форума.....

Поздрави на всички ....и Успех -сезон е започнал вече.....
KRASSI написа:Кво да ти показвам ...удъра на 30годишна риба която избягва всеки ден по 30 лодки е като ти да се спънеш в бордюр .... ма ако ти кажа внимавай с бордюра дали ще се спънеш ?????.
-
- сериозен играч
Давай, продължавай бе долно и завистливо Цървулче.
Тапета продавал, Калин продавал аз съм бил кво ли не....... ебати завистливия некадърник.
И що ...щото Тапета продава , има кинти, ходи за риба кога си ще , и лови сомове дет ти не си си и фантазирал даже. С Калин същата работа..... ми да са живи и здрави .... тяхна си работа.
Само че не си спомням някой от двамата да са вързали и принудили някой да купува от тях.
Ми ти не беше ли търговец бе ЦЪРВУЛ .... или всички трябва да търгуват само с перални та да са чисти пред г-н Цървула
В Париж нямало завистници и дрън дрън .... има поне един от как ти отиде там

Тапета продавал, Калин продавал аз съм бил кво ли не....... ебати завистливия некадърник.
И що ...щото Тапета продава , има кинти, ходи за риба кога си ще , и лови сомове дет ти не си си и фантазирал даже. С Калин същата работа..... ми да са живи и здрави .... тяхна си работа.
Само че не си спомням някой от двамата да са вързали и принудили някой да купува от тях.
Ми ти не беше ли търговец бе ЦЪРВУЛ .... или всички трябва да търгуват само с перални та да са чисти пред г-н Цървула

В Париж нямало завистници и дрън дрън .... има поне един от как ти отиде там

умира сам в реалноста !
умира сам в реалноста !
Писах го и преди ,че за друго я отворих тая тема.не за мерене на туй унуй
и кой е по по най,ма аз всичко се на майтап го обръщам
канджа имам в моя гараж
ръждясала правил съм я навремето кат са чувах с Милко и кат щях да ловя само големи
никога не съм я ползвал и не нося в лодката,НО не смятам че трябва да съдя някого за начина му на мислене
просто мога да му кажа ,че не ме кефи и толкоз
кой как защо ще си риболовства си е негов проблем,стига дан ми са прай на велик с рибите които е хванал
пък АЗ ще си преценя кой колко е добър като риболовец или като човек
Тъй и тъй ша умрем един ден ,що трябва да е с злоба в душата,на оня свят иерархия няма
всички са мъртви и толкоз

Има два важни момента в живота на човек – единият е, когато се е появил на тоя свят, другият – когато е разбрал защо.
Марк Твен
Марк Твен
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Тоци, Миле, прави сте и за това реших да оставя темата да отдъхне и да се върне към хумора! Вие трябва да го направите, аз не мога да се шегувам когато някой ми мисли злото или ми се подиграва! 

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Ще пусна клип как търсих сом на силикон и къде ми е грешката!
Май го водя много бързо за зимно време и за това не ми удари никаква риба, щот мястото ми се видя добро около 3метра дълбоко и почти без течение!
Явно мястото е важно и при спининг, но тук разстоянията са безкрайни и оди ги намери!
Бъка от сомове и нема риболовци, но това не значи безпроблемен и лесен риболов!
Утре пак ще пробвам същото място под нещо като бент, но в момента е залят и няма водоскок където би трябвало да са сомовете?

Канджа имам от първия ден в който съм тръггнал за сом от лодка,ползвал съм я само веднъж-но винаги ми е в лодката.....не съм стигал до фазата да докарам голям сом мирен и спокоен готов за кансджосване...но се надявам.....Имам кантар до 200кг и рулетка до 10м на блек кат-подарък от приятел от Англия,много бързо разбрах че няма да ми трябват и двете-и ги свалих от лодката,даже не знам къде са
както е тръгнало най-вероятно и канджат ще саля........нося я все още на тролинга ,защото приятел ми показа снимка на голям сом до лодката зашит от сливър за долната и горната устна,няма как да си отвори устата и да се хване
а за кепа е голем..... така ще се мъчим ....

KRASSI написа:Кво да ти показвам ...удъра на 30годишна риба която избягва всеки ден по 30 лодки е като ти да се спънеш в бордюр .... ма ако ти кажа внимавай с бордюра дали ще се спънеш ?????.
-
- сериозен играч
Ооооо здравейте отново г-н ЦЪРВУЛ а уж бяхте до тукTroli Rapala написа:Тоци, Миле, прави сте и за това реших да оставя темата да отдъхне и да се върне към хумора! Вие трябва да го направите, аз не мога да се шегувам когато някой ми мисли злото или ми се подиграва!

Ся на ощипан ли ще се правиш.... докато не пишех можеше да ръсиш плюнки па ся някой ти мислил злото. Докато се плюнчеше никой забележки не ти правеше па темата била за друго ся вече.
Къде е канджата с контрата дето много ясно я виждаше бе ЦЪРВУЛ

Канджосал съм 7 големи сома ...пуснал съм всички както и много от твойте инормънси и само един е умрял ..... па ти ЦЪРВУЛА дето нямаш сърце една риба да пуснеш с кеф ше ми викаш месарин

умира сам в реалноста !
умира сам в реалноста !
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Това е мястото на юг,преди реката да влезе в Париж!Приемам градивни критики!

-
- сериозен играч
Тоци ... едно ще ти кажа само. На Митко Нафтата една от големите оунърски тройки му се заби до кокал в хрущяла на палеца с един сом на нея към 10кг. Изкараха я назад с мръвки и хрущяли от пръста му. Ма повече е пищял докато сома още е бил на нея и е подскачал в лодката. Та сети се ако се закачиш за някой големец ....дъл ша са дърпаш или право с него. Прайте си квото щете .... просто гледайте да сте сейфти
умира сам в реалноста !
умира сам в реалноста !
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Извадените сомове са няколко,намирам 2-3 в Тубето,те един къ гу вади франсето преди потопа!
"Голяма битка с един сом от Сена в наводнението"!Пича пазарува само от Китай и макарата ми мяза на тази,която показа Диман!
https://youtu.be/WGIx7VO4UcM

"Голяма битка с един сом от Сена в наводнението"!Пича пазарува само от Китай и макарата ми мяза на тази,която показа Диман!

https://youtu.be/WGIx7VO4UcM
Последно промяна от Troli Rapala на Нед Фев 04, 2018 10:44 pm, променено общо 1 път.
-
- сериозен играч
А иначе знам за доста пуснати и умрели сомове които не са били канджосвани и връзвани на въже.
Има причини поради коите те умират и е писано подробно за тях. Аксел е ветеринар и е запознат та сме го коментирали и с него. Па той ако иска да си ви обяснява. Аз няма да го правя щот тва на Мосю Цървул не му е интересно и угодно в момента

Има причини поради коите те умират и е писано подробно за тях. Аксел е ветеринар и е запознат та сме го коментирали и с него. Па той ако иска да си ви обяснява. Аз няма да го правя щот тва на Мосю Цървул не му е интересно и угодно в момента

умира сам в реалноста !
умира сам в реалноста !
-
- сериозен играч
Ми фащат хората бе .... не са Цървули като теб.
Явно инстинкта ти на ловец всъщност е от Овча Купел

Там не можеш ... ела се пробвай на Марица дет Марио фатя

Явно инстинкта ти на ловец всъщност е от Овча Купел

Там не можеш ... ела се пробвай на Марица дет Марио фатя

умира сам в реалноста !
умира сам в реалноста !
Не едно, много ми кажи-ако да искаш -но не се карайте пред всички а на лични......Това за канджата го казвам в смисъл,че голем сом да ми удари ми се срува мираж със всеки изминал ден.....,естествено че винаги ще имам канджа в лодката...при това аз винаги съм сам ,и през деня и през нощта,няма кой да ми помага.......Вмето да се разправяте за глупости,земи кажи от какво да се пазим,какво да правим-ако некога случайно ми доди голем сом.Определено ще ми е по интерсно от колкото разправиите. Нито теб познавам лично нито Троли.............KRASSI написа:Тоци ... едно ще ти кажа само. На Митко Нафтата една от големите оунърски тройки му се заби до кокал в хрущяла на палеца с един сом на нея към 10кг. Изкараха я назад с мръвки и хрущяли от пръста му. Ма повече е пищял докато сома още е бил на нея и е подскачал в лодката. Та сети се ако се закачиш за някой големец ....дъл ша са дърпаш или право с него. Прайте си квото щете .... просто гледайте да сте сейфти
Ако пък не ви се разказва за ваще прословути тайни......разкажете случки.....със сомове ...не с мъжки курви......

Последно промяна от toci23 на Нед Фев 04, 2018 10:51 pm, променено общо 1 път.