Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Модератор: dantho.mihov
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Абонтната е тип "Мара общата" - една абонатна на три входа.Bethoven написа:... С две думи клатят те комшии, гепещи парно и вода. Затова е важно на каква абонатна се грееш....няма кражби, нормални сметки.
Тези кражби не могат ли да се хванат с термокамера?

И аз се чудех по време на ремонта дали да не ръгна тръби под пода, ама ме фана шубето и се отказах.

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

На всички Ивановци ,Иванки ,Калояновци и т.н.-Ч.И.Д. Здраве и късмет.
да им е .

Късмет.Всичко е до късмет. 

Честито и на Ивайло Митев-и той има имен ден.
Аз отивам да празнувам пак-на Кръчма,
Весела вечер.

Аз отивам да празнувам пак-на Кръчма,
Весела вечер.

Риболовци.
- GODzillata
Ооо, вярно бе - МИтеФФФФФФФФ, ЧИД, жив и здрав, и да заслабнеш, ей!

На риба - като на война! Fish'n'chicks!

- Павел Иванов
Ооооо , Иве , да ти е ЧИД начи , па и на Данчо Мифовият ако и да е на патерица 

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Павел Иванов
Айде наздраве пак.
Много съм жаден на бира ретро съм.
Много съм жаден на бира ретро съм.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

Риболовци.
Честито на именниците, с пожелание за много здраве и късмет! 

Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
Щот днес Иванов ден та се присетих да питам дали някой знае нещо за Ванката/vatus56/- от месец март миналата година не е влизал във форума?
Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
- Vid
- кандидат преподавател
Люс, първо трябва да си по широко скроен човек и да не се обиждаш от шегите във форума. Второ- това на клавиЯтурата ми е същото кое е реално.lusienn написа: Жената е на Сомаджия-аз кво съм виновен,че Вид не ходи на Сомски срещи и непознава хората.
Вид-не знам откъде ти Хрумна да скачаш на мой приятели-просто-си го Избий от главата.
Едно е на клавиатурата-друго да го кажеш на Човек в Очите,за детето къде се огледа-то е на 12 годинки,и си е начинаеш рибар-с риболовен Билет-Заверен.
И, трето, на никой не скачам, ни имам намерения към жени кои не познавам и никога няма да познавам...... Просто, направих един комплимент към твоя качена снимка и евентуЯлно на твоя приятел, че жена му "не е за изтърване", а ти ме натири в миша дупка.....
А, това, че жената била на СОМАДЖИЯ, човек таа все е едно е принцесата на Монако?
КВо става тука?
Още пак се извинявам, ако съм обидил някого тук или някоя, щото не съм тук за да обиждам хората, просто хумора ми явно не се харесва и няма да го пускам повече....
Сега да попитам колегите пишещи от ЕВРОПАТА?
Дали човекоподобните животни от сирийско, авганско и африканско си обарват и ебат грозните германки, как е добро описано по медиите?
Е та статия ме впечатли- http://spodeli.eu/dobro-utro-germaniya- ... -4290.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Чудя се, Германия дали умира или новия Хитлер вече е роден, ама още не се е осъзнал.. Дали на някои лагери като, да не ги цитирам, май само трябва да се махне табелата- музей, и са готови за работа с човекоподобните животни...???
Дано само нашите "държавници" не проспат ситуацията, че да не се налага ние да излезем на улицата да се разправяме с животните.
Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека
- G.Petkov
Аз пиша от БГ, ама щото имам човек в Европа-та, та ще взема отношение към поста на Вид.
Твърде голяма част от истинските германци дълбоко в душата си са близки до идеите на нацизма и са расисти.
Но ужасяващите последици от ВСВ, включително и за самата Германия - разорена и разделена, все още ги стряскат и донякъде ги карат да бъдат двулични.
Проблемът с Гърция през миналата година и новите проблеми с племената прииждащи от Северна Африка и Близкия изток най вероятно ще катализират процесите в Германия.
За мен версията на "Добре дошли" е приключила. Меркел е пътник от политиката.
Твърде голяма част от истинските германци дълбоко в душата си са близки до идеите на нацизма и са расисти.
Но ужасяващите последици от ВСВ, включително и за самата Германия - разорена и разделена, все още ги стряскат и донякъде ги карат да бъдат двулични.
Проблемът с Гърция през миналата година и новите проблеми с племената прииждащи от Северна Африка и Близкия изток най вероятно ще катализират процесите в Германия.
За мен версията на "Добре дошли" е приключила. Меркел е пътник от политиката.
Има много исторически прецеденти за такава трансформация. В Русия милиони биват избити от държавата по време гражданската война (1917 - 1922 г.) и впоследствие, при чистките на Сталин, и въпреки това той все още е един от най-обичаните и уважавани от руснаците лидери на страната.G.Petkov написа:....Твърде голяма част от истинските германци дълбоко в душата си са близки до идеите на нацизма .............
В края на Втората световна война фашистка Германия създава доброволни поделения от деца, които да се бият срещу настъпващата съветска армия. Тогава германците наистина вярват, че защитават един по-добър ред.
Та нищо се не знае....абе знае се- светът върви към самоунищожение!!!
- Павел Иванов
Абе "осъзнал" се е отдавна на сто процента , малце късно си почнал да се чудиш , само къде за момента все още си изработва "причини" .Vid написа:...или новия Хитлер вече е роден, ама още не се е осъзнал...

Павел Иванов
Павел Иванов
- G.Petkov
Пропуснах ....
"Статията", която Вид цитира е долнопробна пропаганда от "мурзилките" !
Германия, Франция и най-вече Великобритания са приемали милиони от бившите си колонии или в частност - Германия прие няколко милиона турци през миналия век и какво - и сега са си колоси в световната икономика.
Виж емигранти в СССР и сега в Русия няма и май няма да има!
В настоящия случай става дума за друго - племената не идват да работят в Западна Европа,
Те идват да наложат Исляма в Европа !
"Статията", която Вид цитира е долнопробна пропаганда от "мурзилките" !
Германия, Франция и най-вече Великобритания са приемали милиони от бившите си колонии или в частност - Германия прие няколко милиона турци през миналия век и какво - и сега са си колоси в световната икономика.
Виж емигранти в СССР и сега в Русия няма и май няма да има!
В настоящия случай става дума за друго - племената не идват да работят в Западна Европа,
Те идват да наложат Исляма в Европа !
- Павел Иванов
Георге , глей ся какво се очертава . Значи събота , да ти е свободна неделята , дата 06.02.2016г. Място р. Панега , моста под село Тодоричене . Мероприятие - откриване на пъстървоулова , официално . Ако се навие Люс да доде , като не пияч по мероприятията , предполагам , че даже ще те извози с цел да си угодиш на дегустаторските дестилато наклонности с куп различни питиета принесени от целото БГ . Люс от своя страна пък може да си угоди с всекакви видове меса и мръвища пекани на място . За мезе доктора с Флекса е обещал домашен суджук
Найс , А ?!?

Найс , А ?!?
Павел Иванов
Павел Иванов
Мезе всеки си носи!
Аз казах, че ще донеса суджук ( бр. 1)!

Аз казах, че ще донеса суджук ( бр. 1)!