Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Модератор: dantho.mihov
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Андре , не познавах тази ти страна
Е аз примерно ш принеса нещо в стъкло , нещо с месо , от онъз уникалната сланинка и песнопойката
За сметка на това ш мъ возат с чужд хафтомобил , особено на връщане 

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Павел Иванов
В края на краищата излиза, че "шепа" фанатици държат на нокти запада, въпреки цялата технологична мощ, с която разполага!!!!G.Petkov написа:.......В настоящия случай става дума за друго - племената не идват да работят в Западна Европа,
Те идват да наложат Исляма в Европа !
Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
- Vid
- кандидат преподавател
Нищо подобно, що нас германците не ни щат? Що 1 млн. българи живеят и работят в германия, ама са отишли там по трудния начин?G.Petkov написа:Пропуснах ....
"Статията", която Вид цитира е долнопробна пропаганда от "мурзилките" !
В настоящия случай става дума за друго - племената не идват да работят в Западна Европа,
Те идват да наложат Исляма в Европа !
Що Я, га тръгна на там и то само на екскурзия с пълен джоб с евро и ме проверяват като престъпник? Даже ми проверяват и данните на колата, що? Щото съм прост крадлив източно-европеец и даже имам докуменити, че и минавам през митница, а не през браздата....
Жоре, статията мислЪ е много точна, тия не искат нази, искат да имат безплатна работна ръка от третия свят, ама са сбъркали, щото щЪ ги еб@т рязани ку..рове..... и ще ги ислямизират....
Ачо, точно това излиза, само дето европата има технологичната мощ на граждани расли и живеещи в саксия, а Русия и Щатите имат военната мощ, да менкат нещата..., щото нация без армия е просто нищо....
А, ние сме най жалките в целия ситуейшън.... Нашите "държавници" се одупват и си надигат скъсаните поли пред бюрократите от Брюксел....
Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека
Ако е хубаво времето става-Може да се видиме,да ми Пусне телефона на Лични.Павел Иванов написа:Георге , глей ся какво се очертава . Значи събота , да ти е свободна неделята , дата 06.02.2016г. Място р. Панега , моста под село Тодоричене . Мероприятие - откриване на пъстървоулова , официално . Ако се навие Люс да доде , като не пияч по мероприятията , предполагам , че даже ще те извози с цел да си угодиш на дегустаторските дестилато наклонности с куп различни питиета принесени от целото БГ . Люс от своя страна пък може да си угоди с всекакви видове меса и мръвища пекани на място . За мезе доктора с Флекса е обещал домашен суджук![]()
Найс , А ?!?
Аз кво трябва да нося-Освен Месце за Скарата и Туршия.
Имам и нова блеснарка-2.10-куче марка ама е 160 грама.

Риболовци.
- Павел Иванов
Всеки носи каквото реши , важното е софрата да е пълна в стил "колкото повече , толкова повече"
Естествено , че лошо няма и въдица да се носи , все пак първо има свободен риболов а културното мероприятие е чак към десет - единайсе .

Павел Иванов
Павел Иванов
- Vid
- кандидат преподавател
Павка, те стари видри съществуват ли още, че нищо не се чува?
Питам щото последната благотворителна акция на Филстара, ще дели парите, като полината ще ходят към те видри???
Питам щото последната благотворителна акция на Филстара, ще дели парите, като полината ще ходят към те видри???
Сенека
Сенека
- Павел Иванов
Видю , затвърждаваш впечатлението ми , че днес си се попочерпил по-от рано
Инак кликаш ми в подписа , на оня надпис със сините букви , подчертаният и си отговаряш на питането 

Павел Иванов
Павел Иванов
- Vid
- кандидат преподавател
Абе, почерпих се ама само с 1,5 ракия от по 100 гр...., ама тази доза е смешна за мен, така че не ме бъзикай....Павел Иванов написа:Видю , затвърждаваш впечатлението ми , че днес си се попочерпил по-от раноИнак кликаш ми в подписа , на оня надпис със сините букви , подчертаният и си отговаряш на питането
Това за подписа, нищо не разбрах..., макар че цъках... Ама не съм корифей по нета..
Попитах, щото инициЯтара на тая кампания с Филстара е Гендо (JettroniX), та се чудЪ що все средства да не ходят за водоем де се пази от любители риболовци? Ама Филстара умножават и делят парите между двата- Видрите и Фронта за борба с браковците на Пясъчника...
Сенека
Сенека
- Vid
- кандидат преподавател
Павка, имах в предвид приятелите от Пловдив кВо правят от 2 г. с яз.Пясъчник, най обезрибения и измрежен водоем в БГ. Ама вече не, откак се пази и зарибява, само за 2 г. се превърна в най харесвания водоем от рибарите....
И Я направих един скапан опит с нашите селяндури относно яз.Тракиец, ама ние в наше село просто още не сме порасли дотам, че да бъдем гражданско общество.... Има време, става бавно, ама става.....
Та тук питам, що трябва да се дават част от средствата на видрите, кои ще зарибят някоя пъстървова рекичка, де без пазене ще бъде изтърмъчена до дни от браковците, а не се дадат все средства там де се зарибява и пази?
И Я направих един скапан опит с нашите селяндури относно яз.Тракиец, ама ние в наше село просто още не сме порасли дотам, че да бъдем гражданско общество.... Има време, става бавно, ама става.....
Та тук питам, що трябва да се дават част от средствата на видрите, кои ще зарибят някоя пъстървова рекичка, де без пазене ще бъде изтърмъчена до дни от браковците, а не се дадат все средства там де се зарибява и пази?
Сенека
Сенека
- трапера
- сериозен играч
Просто е въпрос на време, "топчето" да гръмне.
В днешно време има твърде много съюзи, пактове организации и т.н. и един държавник не може просто ей тъй да направи нужните за страната му постъпки.
Иначе е факт, че се е увеличил броя на изнасилванията.
Меркел може да е искала да си вдигне акциите като се покаже като хуманист, приемайки емигранти и бежанци. Това вече и се отчита като грешка и отдавна и "правят предложения" да си подаде оставката.
В момента си има безработица, но има и доста работа. Минималната часова ставка в Германия е 8.50 евро на час. Което си е ташак работа. При положение, че жилищата са отвратително скъпи и е ужасно трудно човек да си намери такова. В Мюнхен ако получаваш нето 1600+ се счита за добра заплата. За човек изкарващ парите си с ръце, а не с акъл. Иначе има и заплати между 3 и 10 хиляди (колко ли е бруто!?).
Цялата работа е, че тия нашественици си мислят, че ще получат подслон и храна просто ей тъй.
пп- изпих си вече кафетата и отивам на работа
В днешно време има твърде много съюзи, пактове организации и т.н. и един държавник не може просто ей тъй да направи нужните за страната му постъпки.
Иначе е факт, че се е увеличил броя на изнасилванията.
Меркел може да е искала да си вдигне акциите като се покаже като хуманист, приемайки емигранти и бежанци. Това вече и се отчита като грешка и отдавна и "правят предложения" да си подаде оставката.
В момента си има безработица, но има и доста работа. Минималната часова ставка в Германия е 8.50 евро на час. Което си е ташак работа. При положение, че жилищата са отвратително скъпи и е ужасно трудно човек да си намери такова. В Мюнхен ако получаваш нето 1600+ се счита за добра заплата. За човек изкарващ парите си с ръце, а не с акъл. Иначе има и заплати между 3 и 10 хиляди (колко ли е бруто!?).
Цялата работа е, че тия нашественици си мислят, че ще получат подслон и храна просто ей тъй.
пп- изпих си вече кафетата и отивам на работа

лягам си star
събуждам се super star
събуждам се super star
- GODzillata
и...после ще искаш Бойко и Москов да те лекуват по ЗК!Павел Иванов написа:...ш принеса нещо в стъкло , нещо с месо , от онъз уникалната сланинка и ...

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

В подписа ти няма нищо синьо, видро медногласа, и ти си се бил подкарал отрано вчера ... 

- Павел Иванов
Е къ да нема
Има с жълтичко една сентенция .
Със синичко препратка къмто сайт .
С червеничко моя си констатация

Има с жълтичко една сентенция .
Със синичко препратка къмто сайт .
С червеничко моя си констатация

Павел Иванов
Павел Иванов
-
- научил се да хвърля
Павка смени си монитора,прав е Флекса,или питието смениД-р Флекс написа:В подписа ти няма нищо синьо,

- Bethoven
- вече хвърля и на тежко
Евала big jibra, изби рибата
Невероятно сходство на ник и поглед
С тия големи джибри, не само синьо....две нема да виждаш
Направо се пиши Вълшебен поглед....

Невероятно сходство на ник и поглед

С тия големи джибри, не само синьо....две нема да виждаш
Направо се пиши Вълшебен поглед....