Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Аватар
Георги Кръстев
сериозен играч
сериозен играч

Re: Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?

Мнение от Георги Кръстев »

Колеги какво става на Цонево , някой ходил ли е скоро на чудните скали за мирни риби.
Живей не така както трябва а така както ти искаш!!!
Аватар
Златев
разбира нещата
разбира нещата

Re: Успех на яз.Пчелник

Мнение от Златев »

ribar4etoo212 написа: Яз.Пчелник е мечтата на всеки рибар .. поне за сега :)
Плаща се 20лв и каквото си уловиш си го вземаш безплатно ..
Ега ти мечтите... :) Това "мечта" или "реклама" за всеки рибар е?
Аматьорски Спининг Клуб "С Брат ми"
Аватар
svetlio86
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от svetlio86 »

Това беше пресилена реклама на Пчелник!!!! Преди 2 години излизаха горе долу хубави шаранчета но това лято беше пълна скръб!!!! А за 23 килограмовия шаран на какво го хвана на мрежа ли???????
Май собствениците на язовири се върнаха на модаа да рекламират убитите си язовири по форумите!!!!
Най си ми е добре,когато съм сред природата :)....................................................За Риба с бутилка бира
ribar4etoo212
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от ribar4etoo212 »

Хора ,защо веднага трябва да се заяждате!!! Шаранат е хванат на грип а не на мрежа! И според мен язовирът си е страхотен .. това ,че когато сте ходили не сте хванали нищо си е ваш проблем аз се радвам и с нетърпение очаквам март месец да го спуквам шарана ... Как така аз съм на 14 години и вадя добри шарани на пчелник а вие все търсите да се заяждате !..... :lol: :lol: :lol:
Мъжът се връща от риболов с празни ръце.
- Никакъв късмет! - оплаква се той на жена си. - Тъкмо хванах една голяма и хубава риба и червеят взе, че я изяде!
NikiStoianov
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от NikiStoianov »

Туй за 23кг шаран и аз не го вярвам. Доколкото знам преди да отвори врати язовира е бил пресушен, засят с пшеница, ожънат, напълнен и зарибен. Отде ше дойде тоя 23 килограмов шаран не ми е ясно. Може и да греша де, може информацията ми да не е вярна. Тъй или иначе 20лв са много пари на фона на всеобщата българска мизерия, която се и задълбочава. Най-малкото ние като рибари сме длъжни да бойкотираме язовирите с такива такси та арендаторите да се вразумят малко. :evil:
Аватар
Митев
учете се от него
учете се от него

Мнение от Митев »

Моля да се спазва добрия тон в темата :idea:
Аватар
orion30
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от orion30 »

Абе колега Рибарчето,
Ти на 14 години от къде ги вадиш 20лв. ден през ден да ходиш на "платено". Това е цена на едногодиишен билет. :D
Аз на твоите години за лимонада стотинки като имах бях доволен. :D
Сега по темата. Миналата година лятото ходих там. Вече беше обезрибено затова и рибата не се плаща. Щото я няма. Преди като е имало се е плащала такса участие и рибата. Защото я е имало. :D
И ти викаш вчера се регистрира и ревностно го хвалиш тоз язовир сякаш е на баща ти. Пък може и да е знам ли :D
Щом почти всеки ден си там. То много по 20лв ти станаха ще фалираш внимавай. :D
Аватар
Black sea_fb
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Black sea_fb »

Аз бях ходел на Пчелник преди около две години наистина много риба имаше
двама човека около 40 шаранчета от 1кг до 1,5 и едно сомче 2кг но рибата се плащаше и 10лв такса но от тогава несам ходел
NikiStoianov
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от NikiStoianov »

Black sea_fb написа:Аз бях ходел на Пчелник преди около две години наистина много риба имаше
двама човека около 40 шаранчета от 1кг до 1,5 и едно сомче 2кг но рибата се плащаше и 10лв такса но от тогава несам ходел
Пчелник отвори врати началото на април 2008г. Още като го пуснаха тоя язовир, наистина имаше бол риба. Хората бяха през 3 метра - целия бряг окупиран. Имаше колеги на добри места седнали, с по 30-40 шарана към килото. Какво тъпкане на чанти и калъфи беше не е истина. Българина сичко що е крадено му е най-сладко. Три месеца по-късно язовира беше почти напълно обезрибен и много колеги се оплакваха от капота.
Точно тогава като отидох се заговорих със собственика или сина му - едно младо пълничко момче. Като го разпитвах за дъното, има ли закачки, тиня ли е, дъблочини и т.н. той ми каза тоза за източването, чистенето, пълненето и зарибяването. Може и да ме е излъгал.
Този арендатор бързо си отиде, а имаше големи намерения зя язовира....
След туй се смениха други арендатори, из форума се въртяха разнопосочни мнения за язовира, някой явни самореклами - други на опарени колеги с капота.
Миналото лято направихме опит да отидем, но затънахме в кал по черния път и се отказахме. Покрай нас тогава мина един човек с джип и каза, че е зарибено и язовира е забранен.
Освен това съм чувал и че язовира го ползват, за да развъждат риба за някаква рибна борса в Долни Чифлик.

Рибарче хората не ти вярват, защото имаш 10 мнения на кръст. Казваш, че си на 14 години ама може да си и на 64. В интернет е така - може да се лъже за всичко. Може да си собственика, може да си негов роднина и т.н.
Нагледали сме се и сме се напарили на фалшиви акаунти и рекламни постове тука във форума и не се доверяваме лесно. Не се товари и не го приемай лично. Като понатрупаш мнения и като споделяш информации, които после се потвърждават от други колеги, тогава и хората ще започнат да ти се доверяват.
ribar4etoo212
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от ribar4etoo212 »

Niki Аз няма да споря с теб .. да няма спор по - добър си от мен и също така по голям и нее хувабо да се спори с по големи :) ,но искам да ти кажа ,че язовирът е много добре ще си направя цяла фотосесия с уловените риби през ранна пролет :) НАСЛУКА :) :) :D :D
Мъжът се връща от риболов с празни ръце.
- Никакъв късмет! - оплаква се той на жена си. - Тъкмо хванах една голяма и хубава риба и червеят взе, че я изяде!
iostrem
новобранец
новобранец

Мнение от iostrem »

Здравейте колеги. Случайно някой да знае дали във Варна има машини за стръв (подобни на кафемашините) ?
Аватар
Fishing_Fan
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Fishing_Fan »

kopoy_92 написа:
NikiStoianov написа:Село Александрово е до Хасково :wink:
Щуки близо до Варна съм се отказал да търся. Където ги има популацията е нищожна и не си струва усилията.
Има 8 села с името Александрово едното е до Смядово ,близо до този язовир минава река Брестова . А някой да знае в коя част на реката има повече риба ? Аз съм ходил там до Цонкова барака ,но нямаше толкоа риба колкото казват .
река Брестова от тази година е забранена целогодишно,ето заповеда

http://forum.nariba.com/viewtopic41982.html
Lakoz
новобранец
новобранец

Мнение от Lakoz »

^
прочети последната странца и ще ти стане ясно че около варна няма щука, но дори и да има, е във смешни количества
GO BIG OR GO HOME
Аватар
Fishing_Fan
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Fishing_Fan »

karagyoza написа:kolega izvinyavai ama 4uval li si za azmacite
а ти дали си чел правилата на форума,задължително е писането на кирилица,а за азмаците,всички знаем че е в резерват и достъпа до него и риболова е забранен.
иванко
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от иванко »

В неделя смятам да ходя на провадийска река,ако някой може нещо да сподели заповядайте.
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”