Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?
Модератор: sapuna
- Георги Кръстев
- сериозен играч
Re: Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?
Колеги какво става на Цонево , някой ходил ли е скоро на чудните скали за мирни риби.
Живей не така както трябва а така както ти искаш!!!
Re: Успех на яз.Пчелник
Ега ти мечтите...ribar4etoo212 написа: Яз.Пчелник е мечтата на всеки рибар .. поне за сега
Плаща се 20лв и каквото си уловиш си го вземаш безплатно ..

Аматьорски Спининг Клуб "С Брат ми"
- svetlio86
- ще става разбирач
Това беше пресилена реклама на Пчелник!!!! Преди 2 години излизаха горе долу хубави шаранчета но това лято беше пълна скръб!!!! А за 23 килограмовия шаран на какво го хвана на мрежа ли???????
Май собствениците на язовири се върнаха на модаа да рекламират убитите си язовири по форумите!!!!
Май собствениците на язовири се върнаха на модаа да рекламират убитите си язовири по форумите!!!!
Най си ми е добре,когато съм сред природата
....................................................За Риба с бутилка бира

-
- вече хвърля и на тежко
Хора ,защо веднага трябва да се заяждате!!! Шаранат е хванат на грип а не на мрежа! И според мен язовирът си е страхотен .. това ,че когато сте ходили не сте хванали нищо си е ваш проблем аз се радвам и с нетърпение очаквам март месец да го спуквам шарана ... Как така аз съм на 14 години и вадя добри шарани на пчелник а вие все търсите да се заяждате !.....

Мъжът се връща от риболов с празни ръце.
- Никакъв късмет! - оплаква се той на жена си. - Тъкмо хванах една голяма и хубава риба и червеят взе, че я изяде!
- Никакъв късмет! - оплаква се той на жена си. - Тъкмо хванах една голяма и хубава риба и червеят взе, че я изяде!
-
- ще става разбирач
Туй за 23кг шаран и аз не го вярвам. Доколкото знам преди да отвори врати язовира е бил пресушен, засят с пшеница, ожънат, напълнен и зарибен. Отде ше дойде тоя 23 килограмов шаран не ми е ясно. Може и да греша де, може информацията ми да не е вярна. Тъй или иначе 20лв са много пари на фона на всеобщата българска мизерия, която се и задълбочава. Най-малкото ние като рибари сме длъжни да бойкотираме язовирите с такива такси та арендаторите да се вразумят малко. 

Моля да се спазва добрия тон в темата 

- orion30
- разбира нещата
Абе колега Рибарчето,
Ти на 14 години от къде ги вадиш 20лв. ден през ден да ходиш на "платено". Това е цена на едногодиишен билет.
Аз на твоите години за лимонада стотинки като имах бях доволен.
Сега по темата. Миналата година лятото ходих там. Вече беше обезрибено затова и рибата не се плаща. Щото я няма. Преди като е имало се е плащала такса участие и рибата. Защото я е имало.
И ти викаш вчера се регистрира и ревностно го хвалиш тоз язовир сякаш е на баща ти. Пък може и да е знам ли
Щом почти всеки ден си там. То много по 20лв ти станаха ще фалираш внимавай.
Ти на 14 години от къде ги вадиш 20лв. ден през ден да ходиш на "платено". Това е цена на едногодиишен билет.

Аз на твоите години за лимонада стотинки като имах бях доволен.

Сега по темата. Миналата година лятото ходих там. Вече беше обезрибено затова и рибата не се плаща. Щото я няма. Преди като е имало се е плащала такса участие и рибата. Защото я е имало.

И ти викаш вчера се регистрира и ревностно го хвалиш тоз язовир сякаш е на баща ти. Пък може и да е знам ли

Щом почти всеки ден си там. То много по 20лв ти станаха ще фалираш внимавай.

- Black sea_fb
- вече хвърля и на тежко
Аз бях ходел на Пчелник преди около две години наистина много риба имаше
двама човека около 40 шаранчета от 1кг до 1,5 и едно сомче 2кг но рибата се плащаше и 10лв такса но от тогава несам ходел
двама човека около 40 шаранчета от 1кг до 1,5 и едно сомче 2кг но рибата се плащаше и 10лв такса но от тогава несам ходел
-
- ще става разбирач
Пчелник отвори врати началото на април 2008г. Още като го пуснаха тоя язовир, наистина имаше бол риба. Хората бяха през 3 метра - целия бряг окупиран. Имаше колеги на добри места седнали, с по 30-40 шарана към килото. Какво тъпкане на чанти и калъфи беше не е истина. Българина сичко що е крадено му е най-сладко. Три месеца по-късно язовира беше почти напълно обезрибен и много колеги се оплакваха от капота.Black sea_fb написа:Аз бях ходел на Пчелник преди около две години наистина много риба имаше
Точно тогава като отидох се заговорих със собственика или сина му - едно младо пълничко момче. Като го разпитвах за дъното, има ли закачки, тиня ли е, дъблочини и т.н. той ми каза тоза за източването, чистенето, пълненето и зарибяването. Може и да ме е излъгал.
Този арендатор бързо си отиде, а имаше големи намерения зя язовира....
След туй се смениха други арендатори, из форума се въртяха разнопосочни мнения за язовира, някой явни самореклами - други на опарени колеги с капота.
Миналото лято направихме опит да отидем, но затънахме в кал по черния път и се отказахме. Покрай нас тогава мина един човек с джип и каза, че е зарибено и язовира е забранен.
Освен това съм чувал и че язовира го ползват, за да развъждат риба за някаква рибна борса в Долни Чифлик.
Рибарче хората не ти вярват, защото имаш 10 мнения на кръст. Казваш, че си на 14 години ама може да си и на 64. В интернет е така - може да се лъже за всичко. Може да си собственика, може да си негов роднина и т.н.
Нагледали сме се и сме се напарили на фалшиви акаунти и рекламни постове тука във форума и не се доверяваме лесно. Не се товари и не го приемай лично. Като понатрупаш мнения и като споделяш информации, които после се потвърждават от други колеги, тогава и хората ще започнат да ти се доверяват.
-
- вече хвърля и на тежко
Niki Аз няма да споря с теб .. да няма спор по - добър си от мен и също така по голям и нее хувабо да се спори с по големи
,но искам да ти кажа ,че язовирът е много добре ще си направя цяла фотосесия с уловените риби през ранна пролет
НАСЛУКА

Мъжът се връща от риболов с празни ръце.
Здравейте колеги. Случайно някой да знае дали във Варна има машини за стръв (подобни на кафемашините) ?
- Fishing_Fan
- разбира нещата
река Брестова от тази година е забранена целогодишно,ето заповедаkopoy_92 написа:Има 8 села с името Александрово едното е до Смядово ,близо до този язовир минава река Брестова . А някой да знае в коя част на реката има повече риба ? Аз съм ходил там до Цонкова барака ,но нямаше толкоа риба колкото казват .NikiStoianov написа:Село Александрово е до Хасково![]()
Щуки близо до Варна съм се отказал да търся. Където ги има популацията е нищожна и не си струва усилията.
http://forum.nariba.com/viewtopic41982.html
^
прочети последната странца и ще ти стане ясно че около варна няма щука, но дори и да има, е във смешни количества
прочети последната странца и ще ти стане ясно че около варна няма щука, но дори и да има, е във смешни количества
GO BIG OR GO HOME
- Fishing_Fan
- разбира нещата
а ти дали си чел правилата на форума,задължително е писането на кирилица,а за азмаците,всички знаем че е в резерват и достъпа до него и риболова е забранен.karagyoza написа:kolega izvinyavai ama 4uval li si za azmacite
В неделя смятам да ходя на провадийска река,ако някой може нещо да сподели заповядайте.