Асеновград-регион<реки,язовири,езера,блата>

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Аватар
syrfist_bg78
новобранец
новобранец

Re: Асеновград-регион<реки,язовири,езера,блата>

Мнение от syrfist_bg78 »

АЗ ПРЕЦЕНЯВМ на кого да кажа и на кого не и никои не е задалжен дами отговаря . Достатачен е факта че споменавам на какво съм го хванал което никак не е малко хората да разберат коя стръв работи коя не толкова!!!
ramcho_gazara
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ramcho_gazara »

еми ок ,айде и другия пат да хванеш по-голям шаран с оная вълшебна накисната царевица :goodman:
Красимир Кюрпеков

Мнение от Красимир Кюрпеков »

Вчера до стената но 40-те отдясно , следобяд за 2-3 часа 7 каракуди и 20-на перки като имаше мутанти :shock: . Стръв и захранка само жито. Днес от към устието под каваците , пак за 2-3 часа следобяда 2каракуди , около 20 перки и едно шаранче около педята. Всичко си плува обратно :wink: .
Аватар
pacho109
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от pacho109 »

Красимир Кюрпеков написа:Вчера до стената но 40-те отдясно , следобяд за 2-3 часа 7 каракуди и 20-на перки като имаше мутанти :shock: . Стръв и захранка само жито. Днес от към устието под каваците , пак за 2-3 часа следобяда 2каракуди , около 20 перки и едно шаранче около педята. Всичко си плува обратно :wink: .
Ти пък в жегата си ловил :roll: Поне що не остана до вечерта по хладно ,или ще има :drinkers: тази вечер :?:
Изображение
Чърчил: "Нима искате избори, които се решават от най-ненужните гласове, дадени за най-ненужните кандидати?"
Чърчил:" На Балканите има повече история,отколкото те могат да понесат!"
http://vremeto.v.bg/
Красимир Кюрпеков

Мнение от Красимир Кюрпеков »

Баща ми е рожденник :drinkers: .То поводи си намираме всяка вечер, ама тая е по-специален.
Аватар
pacho109
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от pacho109 »

Красимир Кюрпеков написа:Баща ми е рожденник :drinkers: .То поводи си намираме всяка вечер, ама тая е по-специален.
Да е жив и здрав :!: и :drinkers:
Изображение
Чърчил: "Нима искате избори, които се решават от най-ненужните гласове, дадени за най-ненужните кандидати?"
vidrin
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от vidrin »

[quote="Красимир Кюрпеков"]Баща ми е рожденник :drinkers: .То поводи си намираме всяка вечер, ама тая е по-специален.[/quot
да е жив и здрав и вия покрай него и наздраве двечера :drinkers:

а аз да се похваля днеска бях в чоба (платена любов) и направихме по 10-20 шарана на човек :) шараните бяха по 1кг до 5,200 кг диви и борбени :)

пиша тука защот редовно чета и следя под темата ... наздраве пичове :drinkers:
Рибар измъква голяма щука от реката.
- Горката риба! - въздъхва минаваща жена.
- Сеньора, ако тя не си отваряше устата, това изобщо нямаше да й се случи!

Изображение
dobrin_dinev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dobrin_dinev »

Днес на Брягово!Страшна жега,много народ,малко дребосък!От 6 ч. до 12,30 ч./повече не издържахме/под гребната база много слаб риболов,на плувка дребни каракудки и костурчета,а на дъно почти не пипна-само една каракуда-половинка и един костур!Имаше и колеги,които вадеха,но трябва предварителна захранка с лодка,хванаха амур към 2,5 кг. и по едри каракуди!
Това е от мен! :D
Аватар
pacho109
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от pacho109 »

dobrin_dinev написа:Днес на Брягово!Страшна жега,много народ,малко дребосък!От 6 ч. до 12,30 ч./повече не издържахме/под гребната база много слаб риболов,на плувка дребни каракудки и костурчета,а на дъно почти не пипна-само една каракуда-половинка и един костур!Имаше и колеги,които вадеха,но трябва предварителна захранка с лодка,хванаха амур към 2,5 кг. и по едри каракуди!
Това е от мен! :D
Такааа, много народ казваш,е...как да не вдигне таксата :?: Тук в Смолян е 27градуса и ми се вижда жега,там долу не знам как издържате :shock: Утре тръгвам и аз на риба,на Ст.кладенец и Даскалово :wink:
Изображение
dobrin_dinev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dobrin_dinev »

:lol: Таксата е все още 10 лв. :idea: И никога не е била 12 лв. както беше казал някой!Не знам кой ги пуска подобни слухове!?Имам чувството,че някой умишлено пуска подобна информация,както за таксата така и за това,че язовира вече е свободен!Днес говорих с пазача,каза,че арендата на собствениците на Брягово изтичала чак 2019 г. за съжаление! :idea: :(
dobrin_dinev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dobrin_dinev »

syrfist_bg78 написа:колеги брягово е вече 12 лева такса!!!
Колега от къде е тази информация :?: Таксата си е както казах по-горе 10 лева и не е била 12 лв. никога :!:
Аватар
Local
учете се от него
учете се от него

Мнение от Local »

Изминалите 2 дни малко разширихме понятието с Асен, "Асеновградски регион" разправям аз, че Асеновград е центъра на вселената, но никой не ми вярва... :mrgreen:

В събота по обяд, чудейски си се нещо, ровейки се из форумите, видях 2-3 снимки от Душанци, последва обаждане "Асене...Душанци...?... "Асен: след малко съм пред Вас"! :mrgreen: 12:30 вече бяхме на изхода на града...

След телефонна помощ на един наш брат по оръжие... за което много му благодаря, без никакво лутане цъфнахме, ама баш където трябва... Garmin имат нужда от здрав ъпдейт и консултации :mrgreen:

Избрахме си местенце, народ наоколо имаше доволно, да обаче една тишинка, едно прохладничко такова, въпреки жегата... рибки преиграват, колеги се оплакват от много слаб риболов, но пък ние бяхме щастливи...вече си бяхме доставили кефа само с самото пристигане...

Поослушахме се, аз разпънах мача, Асен болото, разбъркахме "Малките тайни" и са пльоснахме в чакане. Аз си избрах скромна дистанции на мача, ама какво да направя като там най много ми хареса дълбочината... :lol: Асен, ме нарече дънар...

Изображение

Според мен това е една съвсем нормална дистанция...

Ама и той се крие гадината, не мога да видя какво слага на куката...

Изображение

Като изводи: Много труден риболов! Рибите седят с средата и изобщо не мърдат оттам! Само много рано сутрин са по наблизко 15-20 метра и трябва да се действа бързо докато още не са си набили шута навътре...

Уникално красив водоем!

Изображение

Изображение

Изображение

"Фикс малки тайни за платики" -

Изображение

Пък и някоя рибка хванахме...

Изображение

Изображение

Ми... това е от нас... наздраве :mrgreen:

ПС: Видяхме се и с колегата Borislav58, много готин пич, душа човек, жив и здрав да си бате, ако четеш!
Клавиатура риба не лови!!!
dobrin_dinev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dobrin_dinev »

Много добре сте се справили!Отличници :!:
Аватар
syrfist_bg78
новобранец
новобранец

Мнение от syrfist_bg78 »

ramcho_gazara написа:еми ок ,айде и другия пат да хванеш по-голям шаран с оная вълшебна накисната царевица :goodman:

колега неможах да хвана шаранче този път но пак клавна този красавец.
стръвта и захранката ви е ясна вече :finga:
Прикачени файлове
10072011257.jpg
10072011257.jpg (248.67 KiB) Преглеждано 581 пъти
Аватар
chestarfield
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от chestarfield »

Чакай и аз да пусна малко снимки да не кажите че е фото-монтаж или колаж :rolleyes:
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Стръфта беше много специфична,кълвеше на :idea: П..и косъм от Асеновградска детственица.
Който си събере такъва стръф и риба ще си хвани а можи и друго да хвани :finga: :mrgreen: :lol:
http://www.facebook.com/karakshans
Асен Йорданов Кацаров
Асеновград
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”