Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Дунав-всичко за и по реката
Модератор: sapuna
-
- ще става разбирач
Re: Дунав-всичко за и по реката
Отгоре идва висока вода и най вероятно ще раздвижи рибите а и ще отнесе наносите с водорасли насъбрали се по дъното.Според моето скромно виждане след високата вода ще има резултат и задължително другата седмица ще скокна до реката.
Колега asenfisherman,всичко което съм научил за реката е от двама местни рибари много добре познаващи района който посещавам.Там съм видял че на Дунав е напълно реално и супер ефикасно да се захранва с ракета.Стига да можеш да си служиш добре с нея.
Ще се радвам да се срещнем по реката но незнам в кой район роболуваш ти.Аз съм си харесал подЛомието.
Е заради тези моменти като този на снимката вече съм пристрастен към тая река.На никой язовир тръпката не е такава,а и на Дунав никога не знаеш какво ще се окаже от другата страна на въдицата.
Ийде стига толкова че пак се размечтах.

Колега asenfisherman,всичко което съм научил за реката е от двама местни рибари много добре познаващи района който посещавам.Там съм видял че на Дунав е напълно реално и супер ефикасно да се захранва с ракета.Стига да можеш да си служиш добре с нея.
Ще се радвам да се срещнем по реката но незнам в кой район роболуваш ти.Аз съм си харесал подЛомието.
Е заради тези моменти като този на снимката вече съм пристрастен към тая река.На никой язовир тръпката не е такава,а и на Дунав никога не знаеш какво ще се окаже от другата страна на въдицата.
Ийде стига толкова че пак се размечтах.

Колекционирам лампови радиоприемници
- ivcho79
- ще става разбирач
- Обратна връзка:

Кльонка във ръката и напред във водата!!!
Това са прасета НЕ АМУРИ 

Маска за лице с краставица: Oбелва се и се нарязва.Добавя се олио и оцет.Изяжда се с ракия.Лицето се разтяга в блажена усмивка и поруменява.
-
- ще става разбирач
Това срещу остров Градище ли е.
Колекционирам лампови радиоприемници
- trepachoo
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Е баси каръците сме ние!Бяхме там от 15 до 18 септември включително и изхвърлихме 60 кг царевица- нито един удър на косъм.Бяхме двама човека с по 3 въдици на косъм и с по един фидер .... 

- ivcho79
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Колега с 60 кила царевица не можеш да захраниш добре на тази бърза вода.Тия пичове хвъряха по 50 на ден и тримата имаха 30 въдици на косъм!!!

Как ти се струва гледката????

Кльонка във ръката и напред във водата!!!
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
ivcho79 написа:Колега с 60 кила царевица не можеш да захраниш добре на тази бърза вода.Тия пичове хвъряха по 50 на ден и тримата имаха 30 въдици на косъм!!!

@asenfisherman, нищо лично, колега, за снимката....просто си имаме тертип на писане с Илийката

50 кг. царевица на ден.........пък после що сте хванали прасета, а?

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

- MIR4EV
- ще става разбирач
на мен лично не ми харесва гледката
а на бас че е яло на 2-3пръчки- ебати простора 

Като каза ,че е яло на 2-3 пръчки се сещам за миналата година когато един познат на дунава удари 3 на веднъж
[youtube1]<object width="420" height="315"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/ZApLfgM5yCk?ve ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/ZApLfgM5yCk?version=3&hl=en_US" type="application/x-shockwave-flash" width="420" height="315" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>[/youtube1]

[youtube1]<object width="420" height="315"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/ZApLfgM5yCk?ve ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/ZApLfgM5yCk?version=3&hl=en_US" type="application/x-shockwave-flash" width="420" height="315" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>[/youtube1]
Маска за лице с краставица: Oбелва се и се нарязва.Добавя се олио и оцет.Изяжда се с ракия.Лицето се разтяга в блажена усмивка и поруменява.
- trepachoo
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Ами познавам хора с по 3-4 пръчки и 50-тина килца за по3 дена и хващат.Но 10 въдици на човек ми е малко грубичко и грозно .
- trepachoo
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Хаха..Румен плаши децата с амурите....бех го забраил тоо клип 

Толкова въдици не бях виждал на едно място

- jasonsmith
- разбира нещата
ебато грозната гледка са тия въдици, що ли все сме такива българите- а на бас че тия не знаят че имат право с по три въдици.

- Тедо
- сериозен играч
- Обратна връзка:
те дали въобще знаят какво е "право"jasonsmith написа:... а на бас че тия не знаят че имат право с по три въдици.
![]()
![]()

това си е промишлен риболов... да не говорим, че по "право" като хване едно такова прасе и трябва да събира въдиците и да не лови повече...
Ако сме нормална държава, щяхме да направиме бойкот на ИАРА - никой да не си купи билет една година, та да им лъснат мързеливите задници...