Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Модератор: sapuna
Re: Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Благодарско колега, вече писах там и получих нужната информация, петък събота и неделя сме там живи и здрави, дано се засечем с някой колега. От сега да знаете, че ако видите пасат комби с много багаж- аз съм 

-
- разбира нещата
Ми то и аз съм с ФВ-Пасат комби и багажника не ми стига със свалени седалки,та лодката и др неща си ги возя отгоре
Поздрави и Наслука на Всички колеги!

Поздрави и Наслука на Всички колеги!
Сега се връщам от риболов и пак ми се ходи!!!
Хаха...еми аз последния път бяхме- Аз, Жената, Тъщата и Шурата
7 въдици, палатка, 4 сгъваеми стола от Практикер тия големите, 2 маси, 2 чадъра на Кока кола големите
Одеала, възглавници и няколко торби със хапване, кебабчета, кифтета, бири, безалкохолни, 3 шишета по 10 литра минерална вода и още много неща но не мога да се сетя...кофии за захранката глупости...и 3 метанови ботилки

Язовира до Брезник да не е Бегуновци. За там знам, че е обезрибен преди време. Мой познат се опитва да го вземе под аренда.
Дам, май за него говоря аз

- drat
- разбира нещата
Бах га и Пасата.mclsdreal написа:Хаха...еми аз последния път бяхме- Аз, Жената, Тъщата и Шурата7 въдици, палатка, 4 сгъваеми стола от Практикер тия големите, 2 маси, 2 чадъра на Кока кола големите
Одеала, възглавници и няколко торби със хапване, кебабчета, кифтета, бири, безалкохолни, 3 шишета по 10 литра минерална вода и още много неща но не мога да се сетя...кофии за захранката глупости...и 3 метанови ботилки
![]()
![]()

По принцип,голяма част от инфото на Искара,от лодките излиза тука-сом и бяла http://www.prikachi.com/images/847/3430847i.jpg на тролинг,повечето си пускат лодките от това място,и от зад в рестораннта са лакърдиите.Част от хората ги познавам,другите са познати на мой приятели,та има риби но дребни за сега.В събота имаше инцидент,с 2 лодки та умната,хората са от западния парк до нас,комшията е возил телевизионерите с лодката.Предполагам сте разбрали за инцидента. 

Риболовци.
- qno_zloo
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Малумняци, на цял Искър да се блъснат, даже в събота ми звъняха разни журналисти , за информация. С какво ме свързаха , да ги е..ш ,не ги знам.
Колеги,за Богров-платеното някой може ли да ми даде някаква информация?
- yaata
- фен клуб-скобар
Абе колега просто прочети малко по назад в темата.За там е писано, писано, че просто няма какво да се пише вече.Нищо лично иначе.

Наши учени откриха нова риба - Гад! Не кълве и това е!
- qno_zloo
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Колега вече пита във фидер форума, чакам те там, понеже съм ти задал въпрос.usmiwka написа:Колеги,за Богров-платеното някой може ли да ми даде някаква информация?
Иначе работи в пълна сила, а шараните са почнали да трошат пръчките на 3 части.

- yaata
- фен клуб-скобар
qno_zloo написа:Колега вече пита във фидер форума, чакам те там, понеже съм ти задал въпрос.usmiwka написа:Колеги,за Богров-платеното някой може ли да ми даде някаква информация?
Иначе работи в пълна сила, а шараните са почнали да трошат пръчките на 3 части.

Наши учени откриха нова риба - Гад! Не кълве и това е!
На 14 юли, на Искъра с Иван, за цял ден ( 04.30- 21 ч.), някъде около Римския, ситуацията е следната:
Основна цел- платика , предимно на леко. Помощни средства: фидер на къс повод и ситна пуканка, 2 дънни на пружина и една за бяла. Каракуда и бяла немА. На фидера и дънните само 4-5 платики по 300- 500 гр. и 3-4 дребосъка. Тежко захранване за „лекото”- 3 пакета по 2кг „Трапер” за платика и два пъти по толкова БГ захранки, галета, кокосови стърготини, червени трошки + 0.5 кг. бял червей.Досадно много маломерни платички, които не успяхме да отсеем, както и да въртяхме стръв, дистанция от брега, съотношение и начин на подаване на захранка
. Е, хванахме и по 15-20 по-големки ( 300- 500 гр), повечето на около 15м. от брега, поради което преминахме от директни на боло..Релийзнахме всички, умрелите ги гребна един „комшия”.
Близо до нас колега беше заложил само на дъно и фидер(3-4 въдици) , на дълъг повод(около 40 см) с пинки, колкото е възможно да закачи на кука 10-ка. Хвърляше сравнително близо(50-60м) и за 7-8 часа имаше около 20-тина удара на добри платики , около 400 гр- 1.5 кг.
Основна цел- платика , предимно на леко. Помощни средства: фидер на къс повод и ситна пуканка, 2 дънни на пружина и една за бяла. Каракуда и бяла немА. На фидера и дънните само 4-5 платики по 300- 500 гр. и 3-4 дребосъка. Тежко захранване за „лекото”- 3 пакета по 2кг „Трапер” за платика и два пъти по толкова БГ захранки, галета, кокосови стърготини, червени трошки + 0.5 кг. бял червей.Досадно много маломерни платички, които не успяхме да отсеем, както и да въртяхме стръв, дистанция от брега, съотношение и начин на подаване на захранка

Близо до нас колега беше заложил само на дъно и фидер(3-4 въдици) , на дълъг повод(около 40 см) с пинки, колкото е възможно да закачи на кука 10-ка. Хвърляше сравнително близо(50-60м) и за 7-8 часа имаше около 20-тина удара на добри платики , около 400 гр- 1.5 кг.
Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
- qno_zloo
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Колега аз писах за добрите платики, но забравих да спомена че ги търся на колкото може по на вътре до 100м., макар и да не цяля петното нищо не се променя, понеже съм на метод.