Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Модератор: sapuna
- ben_lyusien
- вече хвърля и на тежко
Re: Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Мариянчо събота е неделя да покажеш на живо с Евгени мислим да се качим утреqno_zloo написа:Колега аз писах за добрите платики, но забравих да спомена че ги търся на колкото може по на вътре до 100м., макар и да не цяля петното нищо не се променя, понеже съм на метод.

Пък и за сом може да метнеш по миналата седмица Евгени има 2 удара и кука на 2

- qno_zloo
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Ми бате, куките за сом почват от 3лв за брой, но по закона на мърфи сома удра и на такива от 20стинки.
Аз как съм псувал на Искъра точно такава ситуация, "големите риби калвът веднъж"
С най-голямо удоволствие, но систъра замина и отмъкна персонала със себеси и съм вързан за заведението .
Иначе съм подготвен на макс, а за сом забрави ,докато не стане буре със светкавици.
Желая ви успех, ще гледам шадравана в градината и ще си мисля за Искъра и вашата компания.
Аз как съм псувал на Искъра точно такава ситуация, "големите риби калвът веднъж"
С най-голямо удоволствие, но систъра замина и отмъкна персонала със себеси и съм вързан за заведението .
Иначе съм подготвен на макс, а за сом забрави ,докато не стане буре със светкавици.

Желая ви успех, ще гледам шадравана в градината и ще си мисля за Искъра и вашата компания.

- akoto13
- ще става разбирач
Ето с такива платики си играеме на хвани-пусни.

Дестинацията ясна.захранка много,а стръвта е мешана(бели,пинки,жито,кус кус).
ПС: На живо изглеждат по големи

Дестинацията ясна.захранка много,а стръвта е мешана(бели,пинки,жито,кус кус).
ПС: На живо изглеждат по големи

На вратата пише: "ЖЕНИ". Влизам и гледам - тоалетна!
Колеги моля за инфо за 777? Освен шаро от плевелните излиза ли нещо? Стръв? Мерси предварително!

http://www.fotosviat.bgM_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
Искър
Някои да знае какво е положението на Искъра че в неделя мислиме там да отидеме или на Лобош ако имате информация и за Лобош и Иксър споделетея
Благодаря 

Аз знам,за Искъра.Лови се сутрин и вечер,през деня през 10 минути ще се къпеш у водата-плаж.Ако нямаш тен,ще добиеш със сигурност.Водата горе е топла в дълбокото студена.Очаквана риба платика,вече е в по дълбокото,костур около педя и по малки,рядко каракуди но едри,Също и червеноперки,ако ловиш на плувка са се завъдили много,храни се доста.На дъно дава най добре пружината
Тия деца 2 дена ловяха,до мен такива риби и това ядоха на огъня,от самоков са и идват с колела 1 хляб,и 1 пастет в джоба.

Риболовци.
-
- научил се да хвърля
16-часово капо на Суходол 

- TRAP
- ще става разбирач
Тази седмица бях два пъти на яз.Искър понеделник и вчера петък кълве доволно привечер от 17ч на там и по тъмно на плувка и фидер като си иска яко захранване на фидера излизат риби до 1кг на плувка до 400-500гр.Ходя само следобед защото през деня е слаба работа.
Аз ходя по брега и викам рибката да идва тя при мен сега.
следобяд от колко до колко и какви риби излизат предимно за дуно добре ли е а и плуфка дали има шанс ?TRAP написа:Тази седмица бях два пъти на яз.Искър понеделник и вчера петък кълве доволно привечер от 17ч на там и по тъмно на плувка и фидер като си иска яко захранване на фидера излизат риби до 1кг на плувка до 400-500гр.Ходя само следобед защото през деня е слаба работа.
TRAP написа:Тази седмица бях два пъти на яз.Искър понеделник и вчера петък кълве доволно привечер от 17ч на там и по тъмно на плувка и фидер като си иска яко захранване на фидера излизат риби до 1кг на плувка до 400-500гр.Ходя само следобед защото през деня е слаба работа.
В четвъртък си кълвеше регулярно през целия ден, като следобдените часове издребняха, а след 17:30 и сутрин излизат по-едри платики. Само на фидер говоря за плувка незнам.

http://www.fotosviat.bgM_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
- TRAP
- ще става разбирач
Рибата е платика и по някой костур останалото съм го написал по горе ако го прочетеш добре.NeRo0` написа:следобяд от колко до колко и какви риби излизат предимно за дуно добре ли е а и плуфка дали има шанс ?TRAP написа:Тази седмица бях два пъти на яз.Искър понеделник и вчера петък кълве доволно привечер от 17ч на там и по тъмно на плувка и фидер като си иска яко захранване на фидера излизат риби до 1кг на плувка до 400-500гр.Ходя само следобед защото през деня е слаба работа.
Аз ходя по брега и викам рибката да идва тя при мен сега.
Жега голяма,форума умре.Без снимки не върви играта.Тоя бил оня бил-не се брои тоя риболов.Днеска може да ви водим на Витоша,ако детето направи снимки сапунерски.Зел ми е телефона та не може да си говорим с рибарите кво става по Искара 

Риболовци.
-
- новобранец
Добър ден рибари!
Влизам в тази тема, защото ми се стори най-подходяща за питането ми.
Може ли да ми кажете къде близо до София има платени и не платени водоеми, било и реки и язовири и т.н.? И евентулано да поясните с цени?
Благодаря ви предварително!
Може ли да ми кажете къде близо до София има платени и не платени водоеми, било и реки и язовири и т.н.? И евентулано да поясните с цени?
Колега разгледай хубаво темата назад, както и раздела информация за водоемите и ще си набавиш инфотоg.n.armani написа:Добър ден рибари!

- CERRUTI
- сериозен играч
Колега първо мнение ти е.....иначе щях да напиша някоя глупост!!!g.n.armani написа:Може ли да ми кажете къде близо до София има платени и не платени водоеми, било и реки и язовири и т.н.? И евентулано да поясните с цени?
Въпроса ти е почти необятен......Все едно да питаш имали кафета по София и ако може да ми кажете и цените в тях....

Ако ти се ловят шаранчета по 500гр. отивай на 777....topsoft написа:Колеги моля за инфо за 777? Освен шаро от плевелните излиза ли нещо? Стръв? Мерси предварително!
Когато бях за последно(ама това наистина ще ми е за последно там)преди 5дни пичовете пуснаха 30-40 шаранчета,към 10:30.......в най-голямата жега,е чакай да клъвнат.......обаче пък със дребна каракуда са зарибили стабилно няма спор

А ако вярвате на приказки от рода ами те каракудите не са пускани те са си тука.......Е как са си били тука като когато взеха гйола го източиха,изринаха и минаха с вар-не остана нищо живо,би трябвало да има само от зарибената риба а не плевел с който се е напълнил изведнъж гйола!!!
Абе мошенници!

Затова утре отивам на Дяково,а в понеделник на нощен за толстолоб да си направя кефа