Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Заключено
Аватар
ben_lyusien
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Re: Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....

Мнение от ben_lyusien »

qno_zloo написа:Колега аз писах за добрите платики, но забравих да спомена че ги търся на колкото може по на вътре до 100м., макар и да не цяля петното нищо не се променя, понеже съм на метод.
Мариянчо събота е неделя да покажеш на живо с Евгени мислим да се качим утре :lol:
Пък и за сом може да метнеш по миналата седмица Евгени има 2 удара и кука на 2 :lol: :lol: :lol:
Аватар
qno_zloo
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от qno_zloo »

Ми бате, куките за сом почват от 3лв за брой, но по закона на мърфи сома удра и на такива от 20стинки.
Аз как съм псувал на Искъра точно такава ситуация, "големите риби калвът веднъж"

С най-голямо удоволствие, но систъра замина и отмъкна персонала със себеси и съм вързан за заведението .

Иначе съм подготвен на макс, а за сом забрави ,докато не стане буре със светкавици. :rolleyes:

Желая ви успех, ще гледам шадравана в градината и ще си мисля за Искъра и вашата компания. :drinkers:
..с други боклуци освен Шимано, не ловя;)

Изображение
Аватар
akoto13
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от akoto13 »

Ето с такива платики си играеме на хвани-пусни.
Изображение
Дестинацията ясна.захранка много,а стръвта е мешана(бели,пинки,жито,кус кус).
ПС: На живо изглеждат по големи :D
На вратата пише: "ЖЕНИ". Влизам и гледам - тоалетна!
Аватар
topsoft
фен клуб-скобар

Мнение от topsoft »

Колеги моля за инфо за 777? Освен шаро от плевелните излиза ли нещо? Стръв? Мерси предварително!
Изображение

Изображение
M_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
http://www.fotosviat.bg
NeRo0`
новобранец
новобранец

Искър

Мнение от NeRo0` »

Някои да знае какво е положението на Искъра че в неделя мислиме там да отидеме или на Лобош ако имате информация и за Лобош и Иксър споделетея :) Благодаря :P
lusienn
и господ не е толокова добър

Мнение от lusienn »

Аз знам,за Искъра.Лови се сутрин и вечер,през деня през 10 минути ще се къпеш у водата-плаж.Ако нямаш тен,ще добиеш със сигурност.Водата горе е топла в дълбокото студена.Очаквана риба платика,вече е в по дълбокото,костур около педя и по малки,рядко каракуди но едри,Също и червеноперки,ако ловиш на плувка са се завъдили много,храни се доста.На дъно дава най добре пружинатаИзображениеТия деца 2 дена ловяха,до мен такива риби и това ядоха на огъня,от самоков са и идват с колела 1 хляб,и 1 пастет в джоба.
:D Мир любов и щастие за всички

Риболовци.
iv4o_pif4o
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от iv4o_pif4o »

16-часово капо на Суходол :lol:
Аватар
TRAP
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от TRAP »

Тази седмица бях два пъти на яз.Искър понеделник и вчера петък кълве доволно привечер от 17ч на там и по тъмно на плувка и фидер като си иска яко захранване на фидера излизат риби до 1кг на плувка до 400-500гр.Ходя само следобед защото през деня е слаба работа.
Аз ходя по брега и викам рибката да идва тя при мен сега.
NeRo0`
новобранец
новобранец

Мнение от NeRo0` »

TRAP написа:Тази седмица бях два пъти на яз.Искър понеделник и вчера петък кълве доволно привечер от 17ч на там и по тъмно на плувка и фидер като си иска яко захранване на фидера излизат риби до 1кг на плувка до 400-500гр.Ходя само следобед защото през деня е слаба работа.
следобяд от колко до колко и какви риби излизат предимно за дуно добре ли е а и плуфка дали има шанс ?
Аватар
topsoft
фен клуб-скобар

Мнение от topsoft »

TRAP написа:Тази седмица бях два пъти на яз.Искър понеделник и вчера петък кълве доволно привечер от 17ч на там и по тъмно на плувка и фидер като си иска яко захранване на фидера излизат риби до 1кг на плувка до 400-500гр.Ходя само следобед защото през деня е слаба работа.

В четвъртък си кълвеше регулярно през целия ден, като следобдените часове издребняха, а след 17:30 и сутрин излизат по-едри платики. Само на фидер говоря за плувка незнам.
Изображение

Изображение
M_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
Аватар
TRAP
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от TRAP »

NeRo0` написа:
следобяд от колко до колко и какви риби излизат предимно за дуно добре ли е а и плуфка дали има шанс ?
Рибата е платика и по някой костур останалото съм го написал по горе ако го прочетеш добре.
Аз ходя по брега и викам рибката да идва тя при мен сега.
lusienn

Мнение от lusienn »

Жега голяма,форума умре.Без снимки не върви играта.Тоя бил оня бил-не се брои тоя риболов.Днеска може да ви водим на Витоша,ако детето направи снимки сапунерски.Зел ми е телефона та не може да си говорим с рибарите кво става по Искара :P
:D Мир любов и щастие за всички

Риболовци.
g.n.armani
новобранец
новобранец

Мнение от g.n.armani »

Добър ден рибари!
Влизам в тази тема, защото ми се стори най-подходяща за питането ми.
Може ли да ми кажете къде близо до София има платени и не платени водоеми, било и реки и язовири и т.н.? И евентулано да поясните с цени?
Благодаря ви предварително!
Аватар
topsoft
фен клуб-скобар

Мнение от topsoft »

g.n.armani написа:Добър ден рибари!
Влизам в тази тема, защото ми се стори най-подходяща за питането ми.
Може ли да ми кажете къде близо до София има платени и не платени водоеми, било и реки и язовири и т.н.? И евентулано да поясните с цени?
Колега разгледай хубаво темата назад, както и раздела информация за водоемите и ще си набавиш инфото
Изображение

Изображение
Аватар
CERRUTI
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от CERRUTI »

g.n.armani написа:Може ли да ми кажете къде близо до София има платени и не платени водоеми, било и реки и язовири и т.н.? И евентулано да поясните с цени?
Колега първо мнение ти е.....иначе щях да напиша някоя глупост!!!
Въпроса ти е почти необятен......Все едно да питаш имали кафета по София и ако може да ми кажете и цените в тях.... :shock:
topsoft написа:Колеги моля за инфо за 777? Освен шаро от плевелните излиза ли нещо? Стръв? Мерси предварително!
Ако ти се ловят шаранчета по 500гр. отивай на 777....
Когато бях за последно(ама това наистина ще ми е за последно там)преди 5дни пичовете пуснаха 30-40 шаранчета,към 10:30.......в най-голямата жега,е чакай да клъвнат.......обаче пък със дребна каракуда са зарибили стабилно няма спор :) не те оставят на мира!
А ако вярвате на приказки от рода ами те каракудите не са пускани те са си тука.......Е как са си били тука като когато взеха гйола го източиха,изринаха и минаха с вар-не остана нищо живо,би трябвало да има само от зарибената риба а не плевел с който се е напълнил изведнъж гйола!!!
Абе мошенници! :butthead:
Затова утре отивам на Дяково,а в понеделник на нощен за толстолоб да си направя кефа ;)
Изображение
Заключено

Обратно към “Водоеми и реки”