Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Специализиран риболов
Риболов от лодка
naRiba.com

Форум

С лодка в морето
Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1
Re: С ЛОДКА В МОРЕТО
Носа преди плажа на Камчия ако идваш от север
АЗ дадах вече инфо в Шабла и лагуната, но нищо рибата изненадващо я имаше много рано сутринта влязохме в 5.00 и още с влизането започна да яде наи малкото беше 4бр. отначало и така до 9.30 след това се появи делфин и застана точно пред падналата естакада на Шабла явно там имаше пасаж аз бях на около 400 метра от там и започна едно голямо скубане просто невероятно само по 10 бр около 20-на мин. след това знаете какво се случи когато делфина мина общо 12.5 кила на човек.
Успех колеги
А на болата го търсете сутрен препоръчвам ви го от опит и аз влизах следобед но резултата е слаб и делфина го гони следобед а сутрен сякаш се появява по касно
Успех
Успех колеги
А на болата го търсете сутрен препоръчвам ви го от опит и аз влизах следобед но резултата е слаб и делфина го гони следобед а сутрен сякаш се появява по касно
Успех

Браво колега, завиждам ти.. неблагородно 

През март ноемврийският асфалт се топи по-бързо от февруарския сняг.
refiivo написа:АЗ дадах вече инфо в Шабла и лагуната, но нищо рибата изненадващо я имаше много рано сутринта влязохме в 5.00 и още с влизането започна да яде наи малкото беше 4бр. отначало и така до 9.30 след това се появи делфин и застана точно пред падналата естакада на Шабла явно там имаше пасаж аз бях на около 400 метра от там и започна едно голямо скубане просто невероятно само по 10 бр около 20-на мин. след това знаете какво се случи когато делфина мина общо 12.5 кила на човек.
Успех колеги
Успех

Благодарско за споделеното инфо и наслука......
-
- научил се да хвърля
Колеги днес някой ще влиза ли в морето или не защото мислех днес да влизам с няколко човека ама тука близките ми и познати ме направиха на луд с тоя Илинден ... казваха че нито риба щяло да има и други такива глупости
Вчера след обед около 18 часа ,влязохме пред Германката .Североизточен вятър ,лека вълна сафрид дребен в малки количества ,на няколко хвърляния по 1-2 рядко по 3 рибки .Бързо ни снасяше и стана малко тегава работата.Рибата беше много пръсната и навсякъде ,на дъното , по средата и почти на повърхноста.До 19 и нещо извадихме към кило и половина ,колкото да хапнем на Смокиня и се вързахме за 1-вия кол на даляна .Пробвахме за меджит и за половин час извадихме още кило и нещо .Интересно че на чепаре не взимаше както други дни искаше си ем закрепен към него.Риболова беше тегав но вечерята беше чудесна
Кой каквото иска ,имаше попчета на масата ,меджит,сафрид и миди беше ни дал един приятел от мидарниците .Пресни миди циганаки е нещо уникално вкусно,ама си е за друга тема.Лек ден приятели и приятен уикенд
.

- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Абе следи и на 2.08 да не влизаш.thisiswar написа:Колеги днес някой ще влиза ли в морето или не защото мислех днес да влизам с няколко човека ама тука близките ми и познати ме направиха на луд с тоя Илинден ... казваха че нито риба щяло да има и други такива глупости
Че тея глупости понякога разплакват майки.

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Днес рано рано в 5.30ч вече бяхме на вода и газ към Галата,там вече имаше една лодка и я метнахме по 2-3-4.От начало беше доста на често но постепенно намаля и след 8.30 вече стана много рехаво,към 11ч.си тръгнахме,по пътя се видяхме с кап.Мънцони.Резултата 4-5кг повечето хубав едър сафрид-двама души.Даваше на различна дълбочина от 9ти до 13тия метър.
Днес в бургаския залив имаше цяло село от двайсетина лодки. По това време на годината и на това място какво ли ловяха, че да образуват село? Ма що ли питам? То по-вероятно да завали сняг през юли в Бургас отколкото някой да даде някво инфо?
То е щото са се научили само да четат и не са се ограмотили да пишат,затова не им се сърди. 

Сафрид има и на Кара дере. Кило /на час/на човек-сутринта от 8 до 12ч.
Някъде около 15-я метър по-към северния нос. Но беше горе. Мешано-среден и едър.
Чепаре златисто-оранжево. Успех.
Някъде около 15-я метър по-към северния нос. Но беше горе. Мешано-среден и едър.
- atanasov1589
- ще става разбирач
от 9ти до 17ти бях там,но така и не можах да го намеря. Тук там по два три и един заблуден хариб, но така е без сонар. Иначе кая бол. Между плажа и Бяла. Успех!dddd написа:Сафрид има и на Кара дере. Кило /на час/на човек-сутринта от 8 до 12ч.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
здравейтеиотмен.мога да дам инфоза23.06.2011 заболата. влязохме около 17.00 точно пред болата.започна вяло -по едно две до три сафридчета.послесе изместихме към носа и тогва започна по интензивен риболов.рибата биеше близо до брега. като цяло двама около 8-10 кила сафрид.
съжелявам за неграмотното ми писане, но интервала ми не е работил и не съм забелязал 

- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Поне пишеш на БГ - и аз имам проблеми с моята клавиатура,e2001 написа:съжелявам за неграмотното ми писане, но интервала ми не е работил и не съм забелязал
та често се връщам да набивам наново копчетата.
Сега един въпрос.
Има ли тарапана на Болата?
И някой бърка ли в колите?
Слипа дали е станал плитък ( има ли нанос на допълнителен пясък) ?
Та да се налага по-надалеч да се пускат лодките ?
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА