С лодка в морето

Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1

Публикувай отговор
vakril.k
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: С ЛОДКА В МОРЕТО

Мнение от vakril.k »

Носа преди плажа на Камчия ако идваш от север
Аватар
refiivo
новобранец
новобранец

Мнение от refiivo »

АЗ дадах вече инфо в Шабла и лагуната, но нищо рибата изненадващо я имаше много рано сутринта влязохме в 5.00 и още с влизането започна да яде наи малкото беше 4бр. отначало и така до 9.30 след това се появи делфин и застана точно пред падналата естакада на Шабла явно там имаше пасаж аз бях на около 400 метра от там и започна едно голямо скубане просто невероятно само по 10 бр около 20-на мин. след това знаете какво се случи когато делфина мина общо 12.5 кила на човек.
Успех колеги
А на болата го търсете сутрен препоръчвам ви го от опит и аз влизах следобед но резултата е слаб и делфина го гони следобед а сутрен сякаш се появява по касно
Успех :smt023
yaniv
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от yaniv »

Браво колега, завиждам ти.. неблагородно :mrgreen:
През март ноемврийският асфалт се топи по-бързо от февруарския сняг.
Аватар
dilinger
новобранец
новобранец

Мнение от dilinger »

refiivo написа:АЗ дадах вече инфо в Шабла и лагуната, но нищо рибата изненадващо я имаше много рано сутринта влязохме в 5.00 и още с влизането започна да яде наи малкото беше 4бр. отначало и така до 9.30 след това се появи делфин и застана точно пред падналата естакада на Шабла явно там имаше пасаж аз бях на около 400 метра от там и започна едно голямо скубане просто невероятно само по 10 бр около 20-на мин. след това знаете какво се случи когато делфина мина общо 12.5 кила на човек.
Успех колеги
А на болата го търсете сутрен препоръчвам ви го от опит и аз влизах следобед но резултата е слаб и делфина го гони следобед а сутрен сякаш се появява по касно
Успех :smt023
:smt023 Сори колега, после видях, че си дал инфо и в друга тема!
Благодарско за споделеното инфо и наслука......
thisiswar
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от thisiswar »

Колеги днес някой ще влиза ли в морето или не защото мислех днес да влизам с няколко човека ама тука близките ми и познати ме направиха на луд с тоя Илинден ... казваха че нито риба щяло да има и други такива глупости
roko-koko
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от roko-koko »

Вчера след обед около 18 часа ,влязохме пред Германката .Североизточен вятър ,лека вълна сафрид дребен в малки количества ,на няколко хвърляния по 1-2 рядко по 3 рибки .Бързо ни снасяше и стана малко тегава работата.Рибата беше много пръсната и навсякъде ,на дъното , по средата и почти на повърхноста.До 19 и нещо извадихме към кило и половина ,колкото да хапнем на Смокиня и се вързахме за 1-вия кол на даляна .Пробвахме за меджит и за половин час извадихме още кило и нещо .Интересно че на чепаре не взимаше както други дни искаше си ем закрепен към него.Риболова беше тегав но вечерята беше чудесна :D :drinkers: Кой каквото иска ,имаше попчета на масата ,меджит,сафрид и миди беше ни дал един приятел от мидарниците .Пресни миди циганаки е нещо уникално вкусно,ама си е за друга тема.Лек ден приятели и приятен уикенд :drinkers: :D :drinkers: .
Аватар
КИРО
и господ не е толокова добър
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

thisiswar написа:Колеги днес някой ще влиза ли в морето или не защото мислех днес да влизам с няколко човека ама тука близките ми и познати ме направиха на луд с тоя Илинден ... казваха че нито риба щяло да има и други такива глупости
Абе следи и на 2.08 да не влизаш.
Че тея глупости понякога разплакват майки. :wink:
Изображение

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
vakril.k
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от vakril.k »

Днес рано рано в 5.30ч вече бяхме на вода и газ към Галата,там вече имаше една лодка и я метнахме по 2-3-4.От начало беше доста на често но постепенно намаля и след 8.30 вече стана много рехаво,към 11ч.си тръгнахме,по пътя се видяхме с кап.Мънцони.Резултата 4-5кг повечето хубав едър сафрид-двама души.Даваше на различна дълбочина от 9ти до 13тия метър.
карид
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от карид »

Днес в бургаския залив имаше цяло село от двайсетина лодки. По това време на годината и на това място какво ли ловяха, че да образуват село? Ма що ли питам? То по-вероятно да завали сняг през юли в Бургас отколкото някой да даде някво инфо?
vakril.k
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от vakril.k »

То е щото са се научили само да четат и не са се ограмотили да пишат,затова не им се сърди. :lol:
dddd
новобранец
новобранец

Мнение от dddd »

Сафрид има и на Кара дере. Кило /на час/на човек-сутринта от 8 до 12ч.
Някъде около 15-я метър по-към северния нос. Но беше горе. Мешано-среден и едър.
Чепаре златисто-оранжево. Успех.
Аватар
atanasov1589
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от atanasov1589 »

dddd написа:Сафрид има и на Кара дере. Кило /на час/на човек-сутринта от 8 до 12ч.
Някъде около 15-я метър по-към северния нос. Но беше горе. Мешано-среден и едър.
Чепаре златисто-оранжево. Успех.
от 9ти до 17ти бях там,но така и не можах да го намеря. Тук там по два три и един заблуден хариб, но така е без сонар. Иначе кая бол. Между плажа и Бяла. Успех!
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
e2001
новобранец
новобранец

Мнение от e2001 »

здравейтеиотмен.мога да дам инфоза23.06.2011 заболата. влязохме около 17.00 точно пред болата.започна вяло -по едно две до три сафридчета.послесе изместихме към носа и тогва започна по интензивен риболов.рибата биеше близо до брега. като цяло двама около 8-10 кила сафрид.
e2001
новобранец
новобранец

Мнение от e2001 »

съжелявам за неграмотното ми писане, но интервала ми не е работил и не съм забелязал :finga:
Аватар
КИРО
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

e2001 написа:съжелявам за неграмотното ми писане, но интервала ми не е работил и не съм забелязал :finga:
Поне пишеш на БГ - и аз имам проблеми с моята клавиатура,
та често се връщам да набивам наново копчетата.

Сега един въпрос.
Има ли тарапана на Болата?
И някой бърка ли в колите?
Слипа дали е станал плитък ( има ли нанос на допълнителен пясък) ?
Та да се налага по-надалеч да се пускат лодките ?
Изображение

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов от лодка”