Инфо за р. Струма!

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Аватар
калин кацаров
сериозен играч
сериозен играч

Re: Инфо за р. Струма!

Мнение от калин кацаров »

колега преди години съм виждал шарани между 5 и 10 кг на Вуковския мост, последно шаран хващах на 3 ти бараж и на Бело поле преди 3г, но ги има още
Аватар
bokser
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от bokser »

metoo написа:А хващал ли си ?
Никога не съм го търсил, но съм го виждал и за съжаление съм загубил (изтрил) клипчетата със шаран към кило, снимани на един от баражите. :wink:
Аватар
ristaka93
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от ristaka93 »

изчезна шарана по рано над моста за Зелен Дол нагоре имаше и каракуди сега къде са ... нямам си и на представа от бая време не са хващани ???
Над силата е единствено способността да я контролираме.

Catch the moment, Release the fish.
Аватар
Батко Емо
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Батко Емо »

Пичове у реката шарани има,ама рънътъ праи борбътъ :D
Аватар
ristaka93
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от ristaka93 »

не знам сигурно по надолу където има шафари трябва да се търсят :)

metoo
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от metoo »

Еми аз не се сещам за нито едно място по реката дето има гьол, освен по баражите надолу ама и там вече няма бавни места.
Аватар
ristaka93
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от ristaka93 »

чисто се развали реката .. :@ и щука не знам къде да търся :@

metoo
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от metoo »

Тия агромах мамата на реката и ебаха и ме яд че само в България е разрешено това, в чужбина нямаш право на копаеш в реките.
metoo
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от metoo »

Ама така ще е, докато живеем в България.
DJONI RINGO
фен клуб-скобар

Мнение от DJONI RINGO »

калин кацаров написа:колега преди години съм виждал шарани между 5 и 10 кг на Вуковския мост, последно шаран хващах на 3 ти бараж и на Бело поле преди 3г, но ги има още
Странно, мястото в радиус ми е познато като моят хол( в частност от Ръждавица до Железница) и на Вуков мост ходя от 20 години шаран никога не съм видял па и големи ебах мама хм!
Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!

Личен лекар на скобарите :)
ciganeto
новобранец
новобранец

Мнение от ciganeto »

DJONI RINGO написа:
калин кацаров написа:колега преди години съм виждал шарани между 5 и 10 кг на Вуковския мост, последно шаран хващах на 3 ти бараж и на Бело поле преди 3г, но ги има още
Странно, мястото в радиус ми е познато като моят хол( в частност от Ръждавица до Железница) и на Вуков мост ходя от 20 години шаран никога не съм видял па и големи ебах мама хм!
Преди 5-6 години имаше зарибяване със шаран по реката в Благоевград. Имаше и една "цистерна" за Невестино, но по обяснения на ИАРА тогава "не е стигнало горивото на колата, и са ги пуснали на Вуковски мост. Ставаше въпросза доволно количество бройки- 10 000 доколкото си спомням, с големина 30-50 гр бройката. Та така.
Не вярвам да е останало нещо, а чак пък толкова да са пораснали- знам ли.
Аватар
калин кацаров
сериозен играч
сериозен играч

DJONI RINGO написа:

На Вуковския мост в големия вир при тополите преди години имаше и каракуда доста и морунаж и сом, шараните бяха огледални, сутрин излизаха на повърхността ,в горния край имаше само шавар, тогава това беше един от най-големите и дълбоки вирове и пълен с риба, в началото на 90-те се ловеше и доста скобар.
Шараните съм виждал 98 година , излизаха на по 3,4 бройки на повърхността минимум 5кг , а може би доста по-големи, не малки шаранчета по килограм каквито се ловят по баражите, а огромни, а такива имаше и на пастух по вировете.
Аватар
калин кацаров
сериозен играч
сериозен играч

ciganeto написа:
DJONI RINGO написа:
Преди 5-6 години имаше зарибяване със шаран по реката в Благоевград. Имаше и една "цистерна" за Невестино, но по обяснения на ИАРА тогава "не е стигнало горивото на колата, и са ги пуснали на Вуковски мост. Ставаше въпросза доволно количество бройки- 10 000 доколкото си спомням, с големина 30-50 гр бройката. Та така.
Не вярвам да е останало нещо, а чак пък толкова да са пораснали- знам ли.

колега става въпрос за преди 15-20г , големи шарани се ловяха инцидентно в района , даже имаше и публикуване във вестник риболов и наслука по онова време
chokoboy
фен клуб-скобар

Мнение от chokoboy »

Аз съм виждал да вадят десетка.Мястото някъде около пастух,ама беше толкова отдавна че даже не си спомням добре.А вчера си говорих с колега,който миналато лято е вадил такива до 2 кг по-големите са бегали по Благоевградско.
metoo
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от metoo »

Преди 1 месец пенщуро от Благоевград хвана 8кг шаран на 2 бараш на драскане. :twisted:
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”