Какво кълве на яз.Сопот?

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

Публикувай отговор
bobi_tr
новобранец
новобранец

Re: Какво кълве на яз.Сопот?

Мнение от bobi_tr »

Ако язовира се превърне наистина в плувкаджийски ще е много добре. По старите рибари си спомнят времето, когато хубави риби са се ловяли на плувка от брега. А сега нито на плувка, нито на дъно. За да ловиш на дъно отдавна се изисква да имаш лодка да вкарваш, значително количество захранка и време да чакаш. И това вкарване на рибата чрез захранката навътре, плюс наличието на мрежите, превръщат спортния риболов на плувка в разходка до язовира, предлагаща емоцията "чакам да ми клъвне, каквото и да е".
ulian-dimitrov
новобранец
новобранец

Мнение от ulian-dimitrov »

Днес бях на язовира.Резултата дребна риба платички,няколко бабушки,таранки и десетина малки шаранчета които ме изненадаха много приятно.Не знам дали е от зарибяване или от възпроизвеждане но ще е много хубаво да ги пускаме да поживеят и след години да им се радваме.
zozo
новобранец
новобранец

Мнение от zozo »

Току що се връщам от там. На същото място (стената на рибарника) , но с друг подход. Захранка само царевица, стръв бял торен и дипната царевица и риболов от 17 до към 20.30. Резултата - каракуди около педя, 2 платики малко над педя и 20тина каракудета размер прозрачни :). Едни момчета в ляво от нас, под гората си говореха колко 30шарана са хванали ...!!!!!!! Реших че се шегуват, но може и да е било вярно след като чета горния коментар. Дано са ги пуснали, но не мисля че е такъв случая. Като цяло язовира пада, рибата се е дръпнала навътре спрямо миналата седмица.
КОЛЕГИ, МОЛЯ ВИ СЪБИРАЙТЕ ВСИЧКИ ОПАКОВКИ, ПЛИКЧЕТА И ВСЯКАКВИ БОКЛУЦИ СЛЕД РИБОЛОВА СИ!!! НЕКА НЕ СИ КЕНДЗАМЕ ТАМ КЪДЕТО ПОСЛЕ ИСКАМЕ ДА ИЗКАРАМЕ ДОБРЕ!!!
Аватар
яз,Сопот
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от яз,Сопот »

Това с бебетата шаранета е вярно.
В събота малкия си отлови и всички са релизнати.
На фидера и тоягите нищо.

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Севтоса си платформата :wink:
Риба къща няма.
Аватар
MITKO70
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от MITKO70 »

Да,аз съм свидетел на сефтосването и релииза на малките шаранета :wink: Даже има и медал от нашата група ,документиран :D
Всичко може,но не всеки го можe.
Изображение
Аватар
яз,Сопот
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от яз,Сопот »

Пропуск :wink: :wink:

Изображение

24 карата чисто злато, 8) 8)
Награждава,дедо Данчо, старо коце в риболова. :drinkers: :drinkers:
Риба къща няма.
Аватар
Menkata
фен клуб-скобар

Мнение от Menkata »

Май само аз избягах по топлите страни :lol: :lol: Репортажа по късно да сваля снимките.Като гледам всички се оплаквате от Сопот :(
По-добре с жена на риба, отколкото сам на работа.
zozo
новобранец
новобранец

Мнение от zozo »

Аз от към риба и динамика съм много доволен. Не ми харесва манифестацията и боклука по брега. Вчера едвам съм си намерил място. На Патарника 5 различни лагера, и носа и залива бяха опасани с въдици като Бейрут. Абе щом под Сойченско имаше палатка, на тоя скат дет само за риболов можеш да си изпочупиш краката...! Та в крайна сметка застанахме на (мисля че му викаха Разваните ама така и все не съм сигурен) с нормално количество захранка на 25 и малко отгоре, метра навътре на около 3 мера дълбочина, излезе достойно количество уклей няколко повече от прилични платики и 2 каракуди - шамар :). Ааааааааа и 4 - 5 костурчета сравнително дребни. Умрях си на мъка а едно бяло рибе което закачих ама така беше глътнало, че не можах да го спася.
Та така - ако ще идвате на палатка и нямате кой да ви пази място ...не знам изобщо ще намерите ли. Освен надясно от Мугурицата дет' няма сянка или някъде под Бърдене (Софийския път) където юежду другото също такъв панайр не съм виждал никога...., не знам как и къде.
КОЛЕГИ, МОЛЯ ВИ СЪБИРАЙТЕ ВСИЧКИ ОПАКОВКИ, ПЛИКЧЕТА И ВСЯКАКВИ БОКЛУЦИ СЛЕД РИБОЛОВА СИ!!! НЕКА НЕ СИ КЕНДЗАМЕ ТАМ КЪДЕТО ПОСЛЕ ИСКАМЕ ДА ИЗКАРАМЕ ДОБРЕ!!!
Аватар
MITKO70
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от MITKO70 »

Нормално за петък да има хора,но не е толкова народа,има места от към софийския път,днес говорих с моите хора там.Лошото е ,че няма риболов,какъвто трябваше да има сега,но това са нещата.На плувка от лодка се лови ,но не е това целта.
Изображение
zozo
новобранец
новобранец

Мнение от zozo »

Абе четвърък беше, аз за това се учудих...! А в петък преброих 28 лагера под софийския път и под турското бранище.
Аватар
MITKO70
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от MITKO70 »

Нормално за сезона,само дето язовира вече не е същия и скоро няма да бъде :evil:
Изображение
Аватар
StaAnt
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от StaAnt »

Снимка0420.jpg
Снимка0420.jpg (673.22 KiB) Преглеждано 1067 пъти
Този амур 21кг,дълъг 1метър и 10см е от миналата седмица.Хванат е от колеги които всяка година имат добри попадения на Сопот.Така че,успех на всички които не се отказват да търсят големи риби.
xey123
фен клуб-скобар

Мнение от xey123 »

Здравейте колеги с бащата се чудим да ходим до яз. Сопот обаче никога не сме ходили и ако може да ми дадете прясно инфо. Също така места (да става за щека за палатка ) и да ми кажете на каква стръв и т.н. :)
Изпуснатата риба е най-голяма Изображение Изображение
Аватар
Menkata
фен клуб-скобар

Мнение от Menkata »

StaAnt написа:
Снимка0420.jpg
Този амур 21кг,дълъг 1метър и 10см е от миналата седмица.Хванат е от колеги които всяка година имат добри попадения на Сопот.Така че,успех на всички които не се отказват да търсят големи риби.
Брей,браво бе :D .За цялата година дали има изкарани общо 10 амура :( .Иначе честито на печелившите препоръчвам и да пуснат и едно тото :D .Аз тая година не съм от можещите ,е ще видим в края на септември пак ще дам отчетност.Поздрави за красивата риба :drinkers: и следващия път още по-голям трофей :drinkers:
По-добре с жена на риба, отколкото сам на работа.
Аватар
StaAnt
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от StaAnt »

Menka главният герой е колегата с бялата коса.Всяка година е на Сопот и винаги има добри попадения.Дай боже всекиму такива риби.
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”