Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Риболов край ямбол!!!
Модератор: Paublo_Eskobar
Re: Риболов край ямбол!!!
Пукнаха скобарите на родопа Елхово аз бях отсреща и се пукнах от яд само 4 за мен.Без захранка и с груби такъми гол след гол
- AtMos
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Малко риби и от мен от Елхово на Родопа ... качествен риболов редки риби , но като размери добре ... няколко снимки със авера 

- Прикачени файлове
-
- 03022013025.jpg (208.42 KiB) Преглеждано 1514 пъти
-
- 03022013024.jpg (221.66 KiB) Преглеждано 1514 пъти
-
- 03022013026.jpg (232.88 KiB) Преглеждано 1514 пъти
- pala4a82
- научил се да хвърля
днес на коневец тотално капо само ята корморани
риболова е болест която не се лекува само се задълбочява
- AtMos
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
доста познати дойдоха от Коневец на Елхово споделиха че положението е зле 

-
- научил се да хвърля
Колеги как е положението по "Свещенната река"? смятам около дните с лошо време да намеря пролука да намина:) например петък!. Малко информация само за нивото и мътноста,? то за рибите е ясна картината.
- boceto84
- вече хвърля и на тежко
И не само в Ямбол.Днес се разходихме до Елхово,много и кална вода,В близките няколко дена няма да се оправи положението.Пробвахме на Черноземска.Няколко уклей и 10-15 морунажа с размер на уклейте.Водата е добре на цвят,ама нивото е високо
https://www.facebook.com/pages/Handmade ... 8341715246" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- вече хвърля и на тежко

Благодаря предварително
НАслука

-
- научил се да хвърля
Колега и аз съм от далеч и спомена за успешен риболовен излет по съвет не е толкова пресен. По добре следи състоянието на реките от Hydro.bg и гледай какво става с тях и отичането. Аз лично утре ще се поразходя на долу 

-
- вече хвърля и на тежко
Мерси колега ще следя и ще видим какво ще стане ,а ти драсни после някой ред да видим какво си направил
Наслука

Наслука
- boceto84
- вече хвърля и на тежко
Днес минах за минута около моста на търговията.Видя ми се че реката е започнала да се избистря по малко,но си е все още голяма.Имаше и доста хора да пробват,но какво са направили незнам.Ако някой е ходил днес да пише.
https://www.facebook.com/pages/Handmade ... 8341715246" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;
Пичове , не знам ама след тоя дъжд
тряаа си голям оптимист да отидеш за риба, реката и без това си беше ужасна пък да не говорим сега как ще е 

Туй риболова не е за мен 

- germana74
- ще става разбирач
Здравейте колеги!
Единствено в неделята дават времето горе долу да е в час, без валежи,
но...
Тези валежи които се изсипаха едва ли ще става за риболов.
Пожелавам на всички колеги незабравими риболовни излети!
Поздрави!!!

но...

Пожелавам на всички колеги незабравими риболовни излети!

Поздрави!!!
“Отмъщението е блюдо, което е най-добро студено”
На черноземска нестава ли за риболов някой не е ли ходил да сподели?
-
- научил се да хвърля
Колеги нека да охладим "страстите" поне за малко
. На черноземска не става за риболов бяхме там сутринта до към 10,00 положението е от безнадеждно към отчайващо, вода много, кал много !!!
Но все пак се виждат и прилични риба да скачат именно и това ни задържа 2-часа там. На Елхово при Родопа положението изглеждаше от Безнадеждно- към Оптимистично, колегата хвана още първите минути един скобар, на мен едно сомче се откачи, колегите от Елхово са се ориентирали правилно с тапите до брега, и не случайно извадиха 3-4 сомчета общо взето един прекрасен Риболовен Излет сред природата. На връщане минахме и през с.Завой да видим там поне как е ..там положението от Отчайващо към Безнадеждно толкова вода не съм виждал всичко е залято даже и полянката до свинарника е залята там не знам дали някога ще става за риболов. Това е от нас!

Но все пак се виждат и прилични риба да скачат именно и това ни задържа 2-часа там. На Елхово при Родопа положението изглеждаше от Безнадеждно- към Оптимистично, колегата хвана още първите минути един скобар, на мен едно сомче се откачи, колегите от Елхово са се ориентирали правилно с тапите до брега, и не случайно извадиха 3-4 сомчета общо взето един прекрасен Риболовен Излет сред природата. На връщане минахме и през с.Завой да видим там поне как е ..там положението от Отчайващо към Безнадеждно толкова вода не съм виждал всичко е залято даже и полянката до свинарника е залята там не знам дали някога ще става за риболов. Това е от нас!