Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Модератор: sapuna
- ben_lyusien
- вече хвърля и на тежко
Re: Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Аз обаче много не съм съгласен с адаша относно риболова ,че е слаб за час се прави един живарник на плувка като костура кълве през целия ден на различна стръв най дава на торен и рибе с лек превес на торния
Относно платиката тази година е слабо а и няма как да е докато няма контрол на язовира,в събота през ноща катер който доиде от към стената пуска 1 час мрежи без да се крие си светеха с боен фар, а да не говорим за мрежите от към Камелот и щъркела
В неделя доидоха едни комшии водолази които пообиколиха и казаха че положението е много зле и рибата която беше в язовира вече е история и ако продалжават така нещата горе освен за плаж за друго няма да става
Относно платиката тази година е слабо а и няма как да е докато няма контрол на язовира,в събота през ноща катер който доиде от към стената пуска 1 час мрежи без да се крие си светеха с боен фар, а да не говорим за мрежите от към Камелот и щъркела
В неделя доидоха едни комшии водолази които пообиколиха и казаха че положението е много зле и рибата която беше в язовира вече е история и ако продалжават така нещата горе освен за плаж за друго няма да става
Добре е поне, че е голям язовира

http://www.fotosviat.bgM_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
Колеги някои да има пресно инфо за платеното на НОВИ ХАН и за платеното на НЕГОВАН - Какво, как , и какви са условията им тази година
- TRAP
- ще става разбирач
За събота и неделя не знам как е но през седмицата колкото пъти ида винаги си има доста места.jasonsmith написа:ЕЕ добре че е Люсиен да има прясно инфо отгоре (въпреки че в този момент няма кой да ме накара да се кача при всичката тая навалица освен на "моето си място"...lusienn написа: има още много снимки но ме мързи,нека и друг да се включи в картите...
Са като се кача в съботата ще дам и аз прясно инфо.
Р.С. Звъннете по отрано другия път като дойдеш при Иво - Люлин да черпя по бира
Аз ходя по брега и викам рибката да идва тя при мен сега.
- yaata
- фен клуб-скобар
Здравейте приятели. Днес бях на Богров-платеното и риболова беше ама много як- доста рибоци и много борбени - над 10 шарана и 1 амур към 5-6 кг. , но най готиното бе един от шарковците - изключително красив и борбен 

- Прикачени файлове
-
- Това е красавеца- не го мерих нарочно.
- 18072011.jpg (193.85 KiB) Преглеждано 825 пъти
Наши учени откриха нова риба - Гад! Не кълве и това е!
- misho kostura 55
- научил се да хвърля
Същите като мн. година.gogox1 написа:Колеги някои да има пресно инфо за платеното на НОВИ ХАН и за платеното на НЕГОВАН - Какво, как , и какви са условията им тази година

Успех рибари и риболовци?!
- BACARDI
- научил се да хвърля
Ами нали имаше някакви горещи телефони на ИАРА http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=13&t=13540 защо не звънна или и ти като всички българи си затваряш очите и каквото стане " нека некой да си пълни гушата а останалите да гладуват "ben_lyusien написа:Аз обаче много не съм съгласен с адаша относно риболова ,че е слаб за час се прави един живарник на плувка като костура кълве през целия ден на различна стръв най дава на торен и рибе с лек превес на торния
http://aquaristicabg.com" onclick="window.open(this.href);return false;
- ben_lyusien
- вече хвърля и на тежко
И като звънях къв ли е резултата мислишBACARDI написа:Ами нали имаше някакви горещи телефони на ИАРА http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=13&t=13540 защо не звънна или и ти като всички българи си затваряш очите и каквото стане " нека некой да си пълни гушата а останалите да гладуват "ben_lyusien написа:Аз обаче много не съм съгласен с адаша относно риболова ,че е слаб за час се прави един живарник на плувка като костура кълве през целия ден на различна стръв най дава на торен и рибе с лек превес на торния

И бъди сигурен че не си затварям очите а напротив
А и може сам да се сетиш на кои е катера с боиния фар и кога ще доидат като те са с мрежите
- CERRUTI
- сериозен играч
Снощи на Чукурово от 20:00 до 03:00=
Два тостолоба по 5кг.и 5-6 едри каракуди.Каракудите са си в язовира,защото бях отишъл специално за толупи
Ако не ми беше свършила захранката рано можеше да има още екшън......но шанс,другия път ще направя двойна доза!
Захранката беше 4кроасана и 2рола(ягода) от Кауфланд и 1пакет уклейска захранка!
Два тостолоба по 5кг.и 5-6 едри каракуди.Каракудите са си в язовира,защото бях отишъл специално за толупи

Ако не ми беше свършила захранката рано можеше да има още екшън......но шанс,другия път ще направя двойна доза!

Захранката беше 4кроасана и 2рола(ягода) от Кауфланд и 1пакет уклейска захранка!

- hristotihov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Браво, имало е екшън.CERRUTI написа:Два тостолоба по 5кг.и 5-6 едри каракуди.

нямам живарник
- qno_zloo
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Колега, не се крии за тоя шаро, а кажи на какво ги лови.yaata написа:Здравейте приятели. Днес бях на Богров-платеното и риболова беше ама много як- доста рибоци и много борбени - над 10 шарана и 1 амур към 5-6 кг. , но най готиното бе един от шарковците - изключително красив и борбен
- yaata
- фен клуб-скобар

Наши учени откриха нова риба - Гад! Не кълве и това е!
- hristotihov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Браво, много добри риби, като за мач. С какъв повод ги вади?yaata написа:... лових на мач.
нямам живарник
-
- новобранец
Здравейте колеги така имам следното питане някой знае ли нещо за язовир хераково ходил съм там преди 3 или 4 години и беше платен чувам от тук от там че вече не бил ама незнам какъв е случая???? Благодаря 

- jasonsmith
- разбира нещата
дребна каракуда, отвреме навреме минава некъв и се опитва да събира пари, нищо интеерсно.Emanuilcho00 написа:Здравейте колеги така имам следното питане някой знае ли нещо за язовир хераково ходил съм там преди 3 или 4 години и беше платен чувам от тук от там че вече не бил ама незнам какъв е случая???? Благодаря