Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

СМЯХ
Модератор: dantho.mihov
- dzeviza
- ще става разбирач
Re: СМЯХ
- Един ловец се връща вкъщи след лов и
от вратата казва на жена си:
- Жена, цял месец няма да купуваш месо!
- Защо бе, мъжо? Да не би да си застрелял сърна?
- Не! Пропих цялата си заплата.
от вратата казва на жена си:
- Жена, цял месец няма да купуваш месо!
- Защо бе, мъжо? Да не би да си застрелял сърна?
- Не! Пропих цялата си заплата.
- dzeviza
- ще става разбирач
- Англичанин, французин и българин спорят от коя националност са били Адам и
Ева. Англичанинът: - Според мен Адам е бил англичанин - само един англичанин
може да бъде такъв джентълмен, че да си даде реброто, за да се появи Ева.
Французинът: - А според мен Ева е била французойка - само една французойка може
да се предложи эа една ябълка. Българинът: - И двамата сте в голяма грешка по
въпроса! Според мен Адам и Ева са били българи - само българин с една ябълка на
гол гъз може да си мисли, че живее в рая... ...
Ева. Англичанинът: - Според мен Адам е бил англичанин - само един англичанин
може да бъде такъв джентълмен, че да си даде реброто, за да се появи Ева.
Французинът: - А според мен Ева е била французойка - само една французойка може
да се предложи эа една ябълка. Българинът: - И двамата сте в голяма грешка по
въпроса! Според мен Адам и Ева са били българи - само българин с една ябълка на
гол гъз може да си мисли, че живее в рая... ...
- dzeviza
- ще става разбирач
- Няколко борци си говорят - какво е това кеф. Първият казва:
- Това е да имаш жена, любовница, готина кола, маса пари.
Вторият:
- Това е да имаш жена, две любовници, две готини коли, и огромна маса пари.
Третият:
- Това е да имаш любовница, да си седиш с нея вкъщи, и изведнъж да нахълтат
полицаи с маски и пищови, да те праснат по мутрата, да те съборят на земята, да
ти сложат белезниците и да попитат: ”Това нали е улица Христо Ботев 36”, а ти да
им кажеш: ”Не, тук е Христо Ботев 38”. ...
- Това е да имаш жена, любовница, готина кола, маса пари.
Вторият:
- Това е да имаш жена, две любовници, две готини коли, и огромна маса пари.
Третият:
- Това е да имаш любовница, да си седиш с нея вкъщи, и изведнъж да нахълтат
полицаи с маски и пищови, да те праснат по мутрата, да те съборят на земята, да
ти сложат белезниците и да попитат: ”Това нали е улица Христо Ботев 36”, а ти да
им кажеш: ”Не, тук е Христо Ботев 38”. ...
- hristotihov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
-
- разбира нещата
50 годишен мъж отива на преглед при лекар.лекаря го преглежда и диагностицира: -сърце разширено;камъни в жлъчката;пясък в бъбреците;язва на дванадесетопръсника;черен дроб увреден.а мъжът тихо простенва -ех докторе ,докторе а аз досега си мислих че... ИМАМ САМО Х....Й.
ВАСИЛ ЛЕВСКИ: "...Ако допуснете утре, когато сте вече свободни да ви управляват днешните турски мекерета и разните му лихвари и чорбаджии, които и днес ви грабят най-безжалостно, то по-добре да си останем под сянката на султана....."
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Много силна страница

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Нищо не може да впечатли божия служител!!!
[youtube1]<object width="560" height="315"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/8IV8bjv5ri0?ve ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://i48.vbox7.com/player/ext.swf?vid=cabbd8c2f0" type="application/x-shockwave-flash" width="560" height="315" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>[/youtube1]

[youtube1]<object width="560" height="315"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/8IV8bjv5ri0?ve ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://i48.vbox7.com/player/ext.swf?vid=cabbd8c2f0" type="application/x-shockwave-flash" width="560" height="315" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>[/youtube1]
Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
- dzeviza
- ще става разбирач
Един от консултантите в супермаркет отива при касиерката:
- Колежке, един капут иска да купи половин зелка... - в този момент забелязва, че въпросният клиент стои зад него и бързо допълва - За щастие този господин ще вземе другата половина, така че отрежи я!
Наблизо минавал управителя и впечатлен от ловкото измъкване извикал работника в офиса си
- От кога работиш тук, момче?
- От две седмици, откакто се преместих от Плевен в София
- А защо се махна от Плевен?
- Там всички са или курви или футболисти - отговорил младежът
- Интересно... - казал управителят - жена ми е от Плевен
- Така ли?!?!? И в кой отбор играе ????
- Колежке, един капут иска да купи половин зелка... - в този момент забелязва, че въпросният клиент стои зад него и бързо допълва - За щастие този господин ще вземе другата половина, така че отрежи я!
Наблизо минавал управителя и впечатлен от ловкото измъкване извикал работника в офиса си
- От кога работиш тук, момче?
- От две седмици, откакто се преместих от Плевен в София
- А защо се махна от Плевен?
- Там всички са или курви или футболисти - отговорил младежът
- Интересно... - казал управителят - жена ми е от Плевен
- Така ли?!?!? И в кой отбор играе ????

- dzeviza
- ще става разбирач
Много якоТелескоп написа:Нищо не може да впечатли божия служител!!!![]()

-
- разбира нещата
мъж си търси квартиранти,но си мисли:ако взема млади ,няма да мога да спя от тях-ще правят банкети и ще вдигат гиролтия;но ако взема възрасни ,аз трябва да се съобразявам с тях и да не вдигам шум.Срешнал познат( който имал квартиранти) и му сподилил проблема си. -Аз съм го решил по много лесен начин,взел съм глухонеми-нито аз ги чувам нито те мене. нашия така и направил,взел семеиство:маика ,дъщеря и зет.Минало се месец и отишъл за наема,тъкмо ще чука и се усеща че няма да го чуят и направо влиза .И кво да види :жената се държи за циците,мъжът надупил тъща си
и дръша един чадър в ръка.излязал набързо и пита познатия си какво означава всичко че незнае нЯмски език. -гледаи сега:жената казва-ВЪРВИ ЗА МЛЯКО а мъжа:-ДА ЕБА ТВОИТА МАМА ДА ЕБА ТИ В ТОЯ ДЪЖД ЗА МЛЯКО ЛИ МЕ ПРАЩАШ

ВАСИЛ ЛЕВСКИ: "...Ако допуснете утре, когато сте вече свободни да ви управляват днешните турски мекерета и разните му лихвари и чорбаджии, които и днес ви грабят най-безжалостно, то по-добре да си останем под сянката на султана....."
Някъде из селата на Русия!

Как увеличивают ГРУДЬ в деревнях и селах, где нет денег на операции?!
Как увеличивают ГРУДЬ в деревнях и селах, где нет денег на операции?!

Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
- dzeviza
- ще става разбирач
Две сестри отишли в кооперативната овощна градина да ядат череши. Качили се те на едно дърво и взели да си хапват. Обаче пъдарят ги забелязал, дошъл под дървото и им казал:
- Слезте долу, няма да ви глобявам, само ще ми пуснете по един път и по живо, по здраво.
Обаче сестрите не слезли, страх ги било. Стоят те на дървото, пъдарят седи долу и чака. Така денят взел да преваля, станало късно и по-малката сестра казала на по-голямата:
- Како, я да слизаме, то се е видяло...тоз х@й нас чака!
- Слезте долу, няма да ви глобявам, само ще ми пуснете по един път и по живо, по здраво.
Обаче сестрите не слезли, страх ги било. Стоят те на дървото, пъдарят седи долу и чака. Така денят взел да преваля, станало късно и по-малката сестра казала на по-голямата:
- Како, я да слизаме, то се е видяло...тоз х@й нас чака!
- dzeviza
- ще става разбирач
Малкият Иванчо си играе с влакчето в дневната. Майка му е в кухнята, но отвреме-навреме дочува откъслечните реплики на синчето си:
- ...последна спирка... на всички тъпанари, които се довлякоха до тук - много им здраве и да си разкарат по-бързо задниците от купетата...
Майката скача, хваща Иванчо за ухото и го праща за наказание в стаята му за два часа.
Когато наказанието изтича, играта се подновява и Иванчо пак започва да си говори:
- Уважаеми пътници, добре дошли в нашия експрес... надяваме се, че пътуването ви ще бъде приятно...
Тук майката въздъхва облекчено...
- ...а всички вас, които сте изпитали затруднения от двучасовото закъснение, ще помолим да се обърнете към тъпата кучка в кухнята!
- ...последна спирка... на всички тъпанари, които се довлякоха до тук - много им здраве и да си разкарат по-бързо задниците от купетата...
Майката скача, хваща Иванчо за ухото и го праща за наказание в стаята му за два часа.
Когато наказанието изтича, играта се подновява и Иванчо пак започва да си говори:
- Уважаеми пътници, добре дошли в нашия експрес... надяваме се, че пътуването ви ще бъде приятно...
Тук майката въздъхва облекчено...
- ...а всички вас, които сте изпитали затруднения от двучасовото закъснение, ще помолим да се обърнете към тъпата кучка в кухнята!