Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Дунав-всичко за и по реката
Модератор: sapuna
- Whassup
- ще става разбирач
Re: Дунав-всичко за и по реката
Нямам думи колега, просто нямам думи...А си мислех, че в Свищов са зле нещата, просто ужас.
- begleca_sv
- кандидат преподавател
най големите бракониери са гранични полицаи и разни мутри които държат града 

Обичам природата, но не само на картинка !!!
Подавайте сигнал на 112 ! Така няма как да се потули ...
- ivcho79
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Брато,четеш ли темата както трябва или бързаш да дадеш и ти мнение?За един ден 6 сигнала пуснах на 112 и нищо никой не си направи труда да мине поне да види за какво иде реч,камо ли за някаква хайка или проврерки!!!!!colorado написа:Подавайте сигнал на 112 ! Така няма как да се потули ...
Кльонка във ръката и напред във водата!!!
-
- разбира нещата
Някой нещо ново? При мен пълна трагедия... Отчаях се вече 

Приятел е този, който като му кажеш "Копеле, убих човек", а той да ти каже "Къде ще копаем?".
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Нема да се пуашиш и по-лошо ще става. 

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Колеги споделете инфо за Дунава Горни Долни Вадин Баикал Загражден Черквица
Никъде, никой, нищо........bojko3960 написа:Колеги споделете инфо за Дунава Горни Долни Вадин Баикал Загражден Черквица
Маска за лице с краставица: Oбелва се и се нарязва.Добавя се олио и оцет.Изяжда се с ракия.Лицето се разтяга в блажена усмивка и поруменява.
И при мен нищо,
в Петък и Събота бяхме около Цибър и пълно капо.
в Петък и Събота бяхме около Цибър и пълно капо.
четене и практика,практика и четене
Един агент от Оряхово ми сподели - капо и нищо не е хванал тия дни, мъртвило, а бракониерите си вилнеят на воля !

''Голямата риба е прекалено ценна, за да бъде улавяна само по един път!''
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
Района на Козлодуй-дребосък на пристанището .Общо взето напълно умряла работа .
Привет колеги, мога да ви споделя за един тридневен труден риболов в близост до Загражден. Миналата седмица с един приятел изкарахме две много мразовити нощи на реката.Първите 24 часа нищо, нямаше и пипане. На втория ден през нощта към 02 часа се започна риболова за който брахме толкова студ. Целия екшън беше за два часа общо осем мрени като най малката беше 1,600, а най едрата малко под 3 кг. Риболова беше изцяло на капан и яко хранене с вкиснато жито. След това последва затишие и се отказахме защото провизиите и дървата бяха свършили и решихме да се приберем на топло. На слука на всички!Снимки нямам за съжаление, догодина ще взема и фотоапарата дано да има какво да снимам с него.
Колеги споделете къде бяхте и кокво хванахте
- begleca_sv
- кандидат преподавател
аз бях на р.Янтра чудя се да пробвам утре на Дунава за щука и мряна но дали ще духа силно ...
Обичам природата, но не само на картинка !!!
- Whassup
- ще става разбирач
Малко offtopic, ама видях, че си писал за Янтра и ще ви кажа какво ми се случи вчера. Сутринта отидох към 8:00, към 9 дойдоха 2ма странни типове и...след 10 минути гледам как хвърлят по 1 парашут и си викам а такаа...да видим кой пръв ще звънне на ИАРАТА (понеже около мен имаше повече от 30 човека на реката). Да, ама никой не звъни, а ония през 5 минути вадеха по 3-4 морунажа от порядъка на 100-200 грама, без да преувеличавам. Моментално звъним на ИАРАта, а те викат "пращаме хора на мястото". Пращат, да, ама не. През това време онези си се кефят, а по едно време единия вика "така е, който лови с кука на въдицата, ша ма фане за к*ра. След 2 часа тия смешници си тръгват с пълни догоре 2 живарника (около 10 кила риба във всеки). Понеже минаха покрай всички ни, успях да видя какво имаше в живарника - морунаж, бяла риба и няколко платики и бабушки (едната бяла рибка беше над кило). Стояхме още към 2 часа, но така и никой не се появи. Е на кого да звъним? А уж ИАРА Русе са най-добрите в БГ...