Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Заключено
Аватар
crazybot
фен клуб-скобар

Re: Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....

Мнение от crazybot »

Emanuilcho00 написа:Здравейте колеги така имам следното питане някой знае ли нещо за язовир хераково ходил съм там преди 3 или 4 години и беше платен чувам от тук от там че вече не бил ама незнам какъв е случая???? Благодаря :)
Миналата или по-миналата година беше източен целия. Отпиши го.
Emanuilcho00
новобранец
новобранец

Мнение от Emanuilcho00 »

Ахам ем ок мерси мн защото аз тия язовири кадето пишете за тях негован дружба там777 повечето не ги знам и незнам как се стига а на тоя съм ходил бях доволен а за мало бучино тука тия дни?
Аватар
hristotihov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от hristotihov »

Emanuilcho00 написа:... за мало бучино тука тия дни?
Много раци, изяждат стръвта, риболова невъзможен ... почти.
нямам живарник
Аватар
qno_zloo
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от qno_zloo »

hristotihov написа:
yaata написа:... лових на мач. :drinkers:
Браво, много добри риби, като за мач. С какъв повод ги вади?
Повече от 0,18 едвали, все пак е на мач, ама нека колегата да сподели.
..с други боклуци освен Шимано, не ловя;)

Изображение
Аватар
BACARDI
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от BACARDI »

:?: Хора на кръстопът съм каде да отида в неделя дали на панчарево или на езерото в дружба . За панчарево знам какво има последните 2 пъти се налових на костур и нещо ми доскуча и ми се лови нещо по различно по занад в темата прочетох нещо за някакви кленове но не м истана ясно от езерото в дружба ли са или от реката до него . И все пак да попитам на какви риби може да се разчита в това езеро? Защото колкото и да е странно въпреки че съм от софия не съм ловил там имам 2 капота преди 2 години в късната есен тогава си бях навил на пръста да хвана щука ама нестана само един удар от 2-та излета и се откачи преди да видя рибата каква е . Надявам се да ми дадето инфо че да се реша каде да ходя и как да се подготвя . Мерси предварително :)
http://aquaristicabg.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
GoriLLaz
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от GoriLLaz »

За Дружба, аз лично от 4-5 пъти през които съм ходил, 2 костурчета колкото шамарче, слънчак и 2 стабилни късания, иначе видях да вадят шаран единият път.Имашя някъде из форума снимки на няколко клена, но лудницата от народ е голяма особено през почивните дни, ако имаш нерви да издържиш пробвай.
Хващайте и ловете, ама повече отколкото можете да изядете не носете!
От десет риби осем върни, за да има следващият път пак какво да се лови.
:fishing1:
Изображение
Аватар
yaata
фен клуб-скобар

Мнение от yaata »

qno_zloo написа:
hristotihov написа:
yaata написа:... лових на мач. :drinkers:
Браво, много добри риби, като за мач. С какъв повод ги вади?
Повече от 0,18 едвали, все пак е на мач, ама нека колегата да сподели.

Ами основното е 0.20, повода е 0.18, но имах три дзверски късания на повода.Просто тия риби там са пощурели тая година. :drinkers:
п.п. Ще ми се да пробвам на Безден, ама незнам как е хавата в момента-ако някой колега има прясно инфо за там ще съм му благодарен. :D
Наши учени откриха нова риба - Гад! Не кълве и това е!
Аватар
hristotihov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от hristotihov »

yaata написа:п.п. Ще ми се да пробвам на Безден, ама незнам как е хавата в момента-ако някой колега има прясно инфо за там ще съм му благодарен. :D
Много е зле, напълнило се е с дребна каракуда, която пречи на риболова. Големите шарани не пипват от седмици, не им достига кислород. Има движение на толстолоб, но не взима на дъно, евентуално на тапи може да се пробва, ама при това количество дребна риба ще е трудно. Излизат случайни амурчета по 5-600 грама, които се връщат обратно. На плувка хванаха едно шаранче бебе, декоративно - от червените. Нямат хубави гранули, други години взимат от едрите, към 8-10 мм, а сега са дребни - 2-3 мм, с друга миризма и значително по-сухи. Това е, за сега риболов няма, мисля че и през август ще е така.
нямам живарник
maikal3333
новобранец
новобранец

Мнение от maikal3333 »

Ясен Генсузов написа:За Дружба, аз лично от 4-5 пъти през които съм ходил, 2 костурчета колкото шамарче, слънчак и 2 стабилни късания, иначе видях да вадят шаран единият път.Имашя някъде из форума снимки на няколко клена, но лудницата от народ е голяма особено през почивните дни, ако имаш нерви да издържиш пробвай.
Лудница като ходих аз нямаше кой знае колко по малко е от панчарево.Утре най вероятно пак ще ходя и ще ти дам още малко инфо как стоят нещата :) :)

п.п В неделя го дават лошо времето :D

П.п Вече в сигурно че ще ходя утре вечерта очаквай инфо :)
Аватар
MiTaKa™
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от MiTaKa™ »

CERRUTI написа:Снощи на Чукурово от 20:00 до 03:00=
Два тостолоба по 5кг.и 5-6 едри каракуди.Каракудите са си в язовира,защото бях отишъл специално за толупи ;)
Ако не ми беше свършила захранката рано можеше да има още екшън......но шанс,другия път ще направя двойна доза! :)
Захранката беше 4кроасана и 2рола(ягода) от Кауфланд и 1пакет уклейска захранка!
Това на тараторското ли е , или на язовирчетата по пътя за Чукурово , че и аз ходя често на 7-мия :)
Изображение
horgasz
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от horgasz »

BACARDI написа::?: ... но не м истана ясно от езерото в дружба ли са или от реката до него . И все пак да попитам на какви риби може да се разчита в това езеро? Защото колкото и да е странно въпреки че съм от софия не съм ловил там ...:)
Колеги за кое езето в Дружба говорите и каква е тая река до него, че нещо съвсем се забърках? :?:
maikal3333
новобранец
новобранец

Мнение от maikal3333 »

horgasz написа:
BACARDI написа::?: ... но не м истана ясно от езерото в дружба ли са или от реката до него . И все пак да попитам на какви риби може да се разчита в това езеро? Защото колкото и да е странно въпреки че съм от софия не съм ловил там ...:)
Колеги за кое езето в Дружба говорите и каква е тая река до него, че нещо съвсем се забърках? :?:
Зад теца в дружба има 2 водоема единия е по малък и обрасъл а другия е значително по голям и не е обрасъл ето снимка Изображение

А ето и как може да се стигне до там това е единия път
Изображение

Другия е през миленков автобус 10 минава от там
horgasz
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от horgasz »

Благодаря колега за подробната информация, вече бях решил, че става въпрос за езерото, което е в самия квартал и от което се вадят предимно бирени шишета :)
Аватар
akoto13
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от akoto13 »

Moмчета ще ме извинявате за въпроса,но дали работи пазара на подуене събота за да си взема царевица 20-тина кила.Ако не моля на лично ми кажете от къде в София да си взема.Мерси.В събота ще позаметна някаде и ще кажа какво съм направил.
На вратата пише: "ЖЕНИ". Влизам и гледам - тоалетна!
gogox1
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от gogox1 »

Колега дай малко повече инфо за Чукурово
Заключено

Обратно към “Водоеми и реки”