Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Модератор: sapuna
- crazybot
- фен клуб-скобар
Re: Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Миналата или по-миналата година беше източен целия. Отпиши го.Emanuilcho00 написа:Здравейте колеги така имам следното питане някой знае ли нещо за язовир хераково ходил съм там преди 3 или 4 години и беше платен чувам от тук от там че вече не бил ама незнам какъв е случая???? Благодаря
-
- новобранец
Ахам ем ок мерси мн защото аз тия язовири кадето пишете за тях негован дружба там777 повечето не ги знам и незнам как се стига а на тоя съм ходил бях доволен а за мало бучино тука тия дни?
- hristotihov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Много раци, изяждат стръвта, риболова невъзможен ... почти.Emanuilcho00 написа:... за мало бучино тука тия дни?
нямам живарник
- qno_zloo
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Повече от 0,18 едвали, все пак е на мач, ама нека колегата да сподели.hristotihov написа:Браво, много добри риби, като за мач. С какъв повод ги вади?yaata написа:... лових на мач.
- BACARDI
- научил се да хвърля

http://aquaristicabg.com" onclick="window.open(this.href);return false;
- GoriLLaz
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
За Дружба, аз лично от 4-5 пъти през които съм ходил, 2 костурчета колкото шамарче, слънчак и 2 стабилни късания, иначе видях да вадят шаран единият път.Имашя някъде из форума снимки на няколко клена, но лудницата от народ е голяма особено през почивните дни, ако имаш нерви да издържиш пробвай.
- yaata
- фен клуб-скобар
qno_zloo написа:Повече от 0,18 едвали, все пак е на мач, ама нека колегата да сподели.hristotihov написа:Браво, много добри риби, като за мач. С какъв повод ги вади?yaata написа:... лових на мач.
Ами основното е 0.20, повода е 0.18, но имах три дзверски късания на повода.Просто тия риби там са пощурели тая година.

п.п. Ще ми се да пробвам на Безден, ама незнам как е хавата в момента-ако някой колега има прясно инфо за там ще съм му благодарен.

Наши учени откриха нова риба - Гад! Не кълве и това е!
- hristotihov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Много е зле, напълнило се е с дребна каракуда, която пречи на риболова. Големите шарани не пипват от седмици, не им достига кислород. Има движение на толстолоб, но не взима на дъно, евентуално на тапи може да се пробва, ама при това количество дребна риба ще е трудно. Излизат случайни амурчета по 5-600 грама, които се връщат обратно. На плувка хванаха едно шаранче бебе, декоративно - от червените. Нямат хубави гранули, други години взимат от едрите, към 8-10 мм, а сега са дребни - 2-3 мм, с друга миризма и значително по-сухи. Това е, за сега риболов няма, мисля че и през август ще е така.yaata написа:п.п. Ще ми се да пробвам на Безден, ама незнам как е хавата в момента-ако някой колега има прясно инфо за там ще съм му благодарен.
нямам живарник
-
- новобранец
Лудница като ходих аз нямаше кой знае колко по малко е от панчарево.Утре най вероятно пак ще ходя и ще ти дам още малко инфо как стоят нещатаЯсен Генсузов написа:За Дружба, аз лично от 4-5 пъти през които съм ходил, 2 костурчета колкото шамарче, слънчак и 2 стабилни късания, иначе видях да вадят шаран единият път.Имашя някъде из форума снимки на няколко клена, но лудницата от народ е голяма особено през почивните дни, ако имаш нерви да издържиш пробвай.

п.п В неделя го дават лошо времето

П.п Вече в сигурно че ще ходя утре вечерта очаквай инфо

- MiTaKa™
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Това на тараторското ли е , или на язовирчетата по пътя за Чукурово , че и аз ходя често на 7-мияCERRUTI написа:Снощи на Чукурово от 20:00 до 03:00=
Два тостолоба по 5кг.и 5-6 едри каракуди.Каракудите са си в язовира,защото бях отишъл специално за толупи
Ако не ми беше свършила захранката рано можеше да има още екшън......но шанс,другия път ще направя двойна доза!
Захранката беше 4кроасана и 2рола(ягода) от Кауфланд и 1пакет уклейска захранка!

Колеги за кое езето в Дружба говорите и каква е тая река до него, че нещо съвсем се забърках?BACARDI написа:... но не м истана ясно от езерото в дружба ли са или от реката до него . И все пак да попитам на какви риби може да се разчита в това езеро? Защото колкото и да е странно въпреки че съм от софия не съм ловил там ...

-
- новобранец
Зад теца в дружба има 2 водоема единия е по малък и обрасъл а другия е значително по голям и не е обрасъл ето снимкаhorgasz написа:Колеги за кое езето в Дружба говорите и каква е тая река до него, че нещо съвсем се забърках?BACARDI написа:... но не м истана ясно от езерото в дружба ли са или от реката до него . И все пак да попитам на какви риби може да се разчита в това езеро? Защото колкото и да е странно въпреки че съм от софия не съм ловил там ...

А ето и как може да се стигне до там това е единия път

Другия е през миленков автобус 10 минава от там
Благодаря колега за подробната информация, вече бях решил, че става въпрос за езерото, което е в самия квартал и от което се вадят предимно бирени шишета 

- akoto13
- ще става разбирач
Moмчета ще ме извинявате за въпроса,но дали работи пазара на подуене събота за да си взема царевица 20-тина кила.Ако не моля на лично ми кажете от къде в София да си взема.Мерси.В събота ще позаметна някаде и ще кажа какво съм направил.
На вратата пише: "ЖЕНИ". Влизам и гледам - тоалетна!
Колега дай малко повече инфо за Чукурово