Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Накъде около Плевен?
Модератор: sapuna
Re: Накъде около Плевен?
15лв. със или без лодка.milen4o84 написа:Абе колеги знаели някой,колко е годишния билет за лодка и без лодка на Дъбник.
Остави само стъпки
благодаря,а от къде да си извадя билет
-
- вече хвърля и на тежко
Отиваш за риба на язовира и като минат проверяващите ще им кажеш, че искаш годишен билет и ще Ти извадят.
Спининг на ясенските блата. Капо. Щуката гони и се вижда, че има, но извъртях 40тина блесни и воблери без никакъв успех.
Здравейте Колеги,
Днес бях на Искъра при Староселци, над моста. Подхранка 2 кг. река , половин пакет трохи, 100 грама бял, малко ароматизатор торен червей. Оръжие match. Продължителност на риболова от 11:00 до 15:00. ЗА стръв бял , пинки , торен, жито. Резултата плачевен 4 муронажчета по педя и около 10-15 попчета.
Интересно че не можах да събера уклея , въпреки че не съм опитвал, но друг път се събира от трохите. Колегите около мен имаха общо взето същият резултат.
P.S.- Интересно ми е на Дъбника дали днес е давало, това ми беше план В
Днес бях на Искъра при Староселци, над моста. Подхранка 2 кг. река , половин пакет трохи, 100 грама бял, малко ароматизатор торен червей. Оръжие match. Продължителност на риболова от 11:00 до 15:00. ЗА стръв бял , пинки , торен, жито. Резултата плачевен 4 муронажчета по педя и около 10-15 попчета.
Интересно че не можах да събера уклея , въпреки че не съм опитвал, но друг път се събира от трохите. Колегите около мен имаха общо взето същият резултат.
P.S.- Интересно ми е на Дъбника дали днес е давало, това ми беше план В
Спининг на Искър при Ореховица над моста (12.10 12-16ч). Капо. 3 вида блесни, силикон и воблер. Останалите спинари/бленари ,които срещнах бяха със същия резултат. Видях уловена щука малко над килограм точно под моста на белсна номер 5, рано сутринта. За марката и модела на блесната не питах.
-
- вече хвърля и на тежко
Днес на Дъбника с фидера се обаждаха дребни платички и бабушчици и 2 морунажчета които плуват отново във Дъбнишките води. Лових на две пинкита с кука 16, дистанция 25 метра и място на камъните на около 80-100 метра от бунгалата. Рибата се завърташе хващахме по някоя риба и изчезваше и пак така.
-
- новобранец
Потвърждавам думите на колегата. И аз бях та ама и аз нищо.Два удара имах.Единия на клон. Другия на камък. Две блесни аутs0me0ne написа:Спининг на Искър при Ореховица над моста (12.10 12-16ч). Капо. 3 вида блесни, силикон и воблер. Останалите спинари/бленари ,които срещнах бяха със същия резултат.

божан написа:
жреп4ево ся го даржи 4и4оми междо другото
жреп4ево ся го даржи 4и4оми междо другото
-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Днес реших да се разнообразя на Дъбника на стената отидох към 11 00 и застанах на стената стръв пападурки монтаж на подвижна плувка и резултата е около 50 костура 

В неделя бяхме там и 3ма човека 20тина костурчета, от тях 5-6 прилични (200 гр) другото за стръв стават.
Нещът ма все едри.
Неще,неще па спре.
Неще,неще па спре.
Дъбника. 12-16ч. Спиниг за костур. Капо. 10 блесни (№1-3) и 2 малки воблера. Изненадващ резултат щука.Накрая реших да използвам клатушка, поради мръстното дъно и водораслите и хванах щукле. Не бях чувал за щука на дъбника, но яно има.
- Прикачени файлове
-
- IMG_20131019_151132.jpg (127.29 KiB) Преглеждано 1330 пъти
Колеги гледам на сайта на ИАРА http://iara.government.bg/enciklopedia/vodoemi" onclick="window.open(this.href);return false; Александрово е даден за любителски риболов! Някакво скорошно инфо от на място?
Под аренда е и се заплаща такса за риболов. Предимно каракуди, МНООООГООО раци и от миналата година щука на спининг.s0me0ne написа:Колеги гледам на сайта на ИАРА http://iara.government.bg/enciklopedia/vodoemi" onclick="window.open(this.href);return false; Александрово е даден за любителски риболов! Някакво скорошно инфо от на място?
http://www.nariba.com/forum/viewtopic.p ... 1&start=90" onclick="window.open(this.href);return false;
Маска за лице с краставица: Oбелва се и се нарязва.Добавя се олио и оцет.Изяжда се с ракия.Лицето се разтяга в блажена усмивка и поруменява.
Байкал. Спининг. 10-16 ч. 2 попадния от този дзвер.
- Прикачени файлове
-
- IMG_20131024_131330.jpg (175.39 KiB) Преглеждано 1313 пъти
Здравейте Колеги,
Посещавате ли Дъбника, може ли малко информация за язовира .
Посещавате ли Дъбника, може ли малко информация за язовира .