Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

МАРИЦА-всичко за и по реката
Модератор: sapuna
Re: МАРИЦА-всичко за и по реката
Благоевградско на морунажа му викат плескач, а да не говорим че го бъркат и с платикатаsimo72 написа: Да бе пич , правилно си разбрал.
В Пазарджик , на Морунажа , казваме - карагьоз , в Пловдив - Карабалък , в хасковския край , му викат - караятак , в Ямбол - гърбавица , в Първомай , му казват - Аклама , чул съм , но не помня къде , му казват - левга и тн. ..........!!!!!!!
На скобара , на много места му казват алай , но може да срещнеш и бойник!
скобара е риба проклета

-
- разбира нещата
Нещо за мръсния канал чува ли се вече ?? В тоя студ трябва да се е нахакала рибата вътре и то яко 

- MIR4EV
- ще става разбирач
а пък власите му викат-мацой!pojara28 написа:Благоевградско на морунажа му викат плескач, а да не говорим че го бъркат и с платикатаsimo72 написа: Да бе пич , правилно си разбрал.
В Пазарджик , на Морунажа , казваме - карагьоз , в Пловдив - Карабалък , в хасковския край , му викат - караятак , в Ямбол - гърбавица , в Първомай , му казват - Аклама , чул съм , но не помня къде , му казват - левга и тн. ..........!!!!!!!
На скобара , на много места му казват алай , но може да срещнеш и бойник!
- КалинПетров
- разбира нещата
-
- научил се да хвърля
Alankulu , колега относно мръсния кънал в събота последно бях мангалите са гъз до гъз и до гъза пак мангал като цяло слабо , някой фащат по някой алай ама трудна работа.
-
- ще става разбирач
На Мръсния е по-добре да се ходи през седмицата /по възможност/, макар че от "братчедите" отърване няма.
-
- разбира нещата
Някакво последно инфо за канала ?? Нещо в тоя студ не можах да събера смелост да ида и за това събирам само инфо
Пък знае ли човек,ако видя някоя хубава снимка може и да събера куража да зъзна 

-
- кандидат преподавател
Разправят Пловдивчани че имало рибиalankulu1987 написа:Някакво последно инфо за канала ?? Нещо в тоя студ не можах да събера смелост да ида и за това събирам само инфоПък знае ли човек,ако видя някоя хубава снимка може и да събера куража да зъзна

Върл Shimano фен!
-
- новобранец
На Симеоновград излизат редки морунажи и още по-редки скобари.Инфото е от неделя.
- SUPER MARIO
- ще става разбирач
Вчера имаше 10-тина коли на пътя до канала, вероятно има риба.alankulu1987 написа:Някакво последно инфо за канала ?? Нещо в тоя студ не можах да събера смелост да ида и за това събирам само инфоПък знае ли човек,ако видя някоя хубава снимка може и да събера куража да зъзна

Бързай бавно.
- Vid
- кандидат преподавател
Днес имаше 10-тина коли още в 7 ч. сутринта. Луда работа...
Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека
-
- ще става разбирач
Кво му е лудото!? То, ако не ми беше толкова тежко възстановяването след снощния банкет/прераснал в сутришен/, сигурно щях да съм 11-та кола. 

- SammY
- фен клуб-скобар
Колеги каде са по - добрите места по канала , от пътя за Садово към реката или от пътя към станцията ?
- Vid
- кандидат преподавател
Ами, лудото е това да се пернеш на някаква селска миризлива вада още в 7 и да седнеш в калта при това лошо време - студ, мъгла, слана и за кВо? да ловиш каракудки или алаи педарки???angel.tr написа:Кво му е лудото!? То, ако не ми беше толкова тежко възстановяването след снощния банкет/прераснал в сутришен/, сигурно щях да съм 11-та кола.
Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека
- katri
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Много добре казаноАми, лудото е това да се пернеш на някаква селска миризлива вада още в 7 и да седнеш в калта при това лошо време - студ, мъгла, слана и за кВо? да ловиш каракудки или алаи педарки???

Риболовец,а не рибар съм аз!!