Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Асеновград-регион<реки,язовири,езера,блата>
Модератор: sapuna
Re: Асеновград-регион<реки,язовири,езера,блата>
Точно,кратко и ясно инфо за обстановката в околноста.
Георги Тенев
- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Обстановката по света и у нас
В Гръцко-реките почти пресъхнали около Ксанти та чак до Свиленград, само Марица имаше вода ама мясаше както Локи вика Супата на Шрек
, морски риболов става на кейьовете само, излиза хищник чат пат, на пилишка пържола резенчета 
Много е топла водата и пасажите са навътре в морето.
След 18 часа желателно да си си в квартирата инак ванпирите"комарите" са ти испили кръвчицата.
Хора не се базикам напаст божия е там
в цялата ми рибарска кариера толкова хапане съм нямал, направо побесняваш от безпомошност нито алутани нито оцети нищо не помага луда работа.
Награбат ли та спукана ти е работата
.

В Гръцко-реките почти пресъхнали около Ксанти та чак до Свиленград, само Марица имаше вода ама мясаше както Локи вика Супата на Шрек

След 18 часа желателно да си си в квартирата инак ванпирите"комарите" са ти испили кръвчицата.
Хора не се базикам напаст божия е там

Награбат ли та спукана ти е работата

-
- сериозен играч

Пък и стой си в Бъргария,че темата зацикли

- sme6ko83
- вече хвърля и на тежко
Да,ама после като си дойдеш тук и нашите все едно ги няма!chestarfield написа:Обстановката по света и у нас![]()
В Гръцко-реките почти пресъхнали около Ксанти та чак до Свиленград, само Марица имаше вода ама мясаше както Локи вика Супата на Шрек, морски риболов става на кейьовете само, излиза хищник чат пат, на пилишка пържола резенчета
Хора не се базикам напаст божия е тамв цялата ми рибарска кариера толкова хапане съм нямал, направо побесняваш от безпомошност нито алутани нито оцети нищо не помага луда работа.
Награбат ли та спукана ти е работата.

Вчера бат Бойко си е забравил живарника на Моминско ( кръгъл ,шаранджийски с марка " Carp Pro " ). Ако някой го е намерил или е чул нещо,да се свърже с него.
Благодарим!
Благодарим!
TICA FAN
- pacho109
- сериозен играч
С риба или без рибаSONY написа:Вчера бат Бойко си е забравил живарника на Моминско ( кръгъл ,шаранджийски с марка " Carp Pro " ). Ако някой го е намерил или е чул нещо,да се свърже с него.
Благодарим!

Чърчил: "Нима искате избори, които се решават от най-ненужните гласове, дадени за най-ненужните кандидати?"
Чърчил:" На Балканите има повече история,отколкото те могат да понесат!"
http://vremeto.v.bg/
- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
SONY написа:Вчера бат Бойко си е забравил живарника на Моминско ( кръгъл ,шаранджийски с марка " Carp Pro " ). Ако някой го е намерил или е чул нещо,да се свърже с него.
Благодарим!

Локито го е проклел нещо

Сега и живарника ще сменим с нов на МИЛО.

Абе мясами на атентат таз работа.

- Local
- учете се от него
Тиху Асене, тиху! Тиху, че днес искаше да ми дръпне ръчната спирачка на Антона и да улазя с все багажchestarfield написа:SONY написа:Вчера бат Бойко си е забравил живарника на Моминско ( кръгъл ,шаранджийски с марка " Carp Pro " ). Ако някой го е намерил или е чул нещо,да се свърже с него.
Благодарим!![]()
Този месец нещо не му върви на нашичкия
Локито го е проклел нещомача чупи аиде нов на МИЛО
![]()
Сега и живарника ще сменим с нов на МИЛО.![]()
Абе мясами на атентат таз работа.

Клавиатура риба не лови!!!
- Don4o_62
- учете се от него
Освен ръчни
,нещо имаше ли още интересно на Антона,по точно откъм лодки как е.Имаше ли ги или чат пат,или хич 

Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

- bat_boiko_nikolov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Антоне, минаха 4-5 лодки за целия ден+ 1 джет .
Едната лодка мина 3 пъти.
Инфо какво са изкарали не мога да ти дам, но си мисля, че не е имало кой знае каква слука.
Нивото на Антона е ниско- 5-6 метра под обичайното.
По едно време срещу нас се заложи една лодка / около Америката / в търсене на костур, но не се задържа.
В порядъка на деня чувахме епизодични плясъци на риба / 5-6 не повече /, като някои бяха на шарани.
Общо взето неделята май не бе добра за никой
Едната лодка мина 3 пъти.
Инфо какво са изкарали не мога да ти дам, но си мисля, че не е имало кой знае каква слука.
Нивото на Антона е ниско- 5-6 метра под обичайното.
По едно време срещу нас се заложи една лодка / около Америката / в търсене на костур, но не се задържа.
В порядъка на деня чувахме епизодични плясъци на риба / 5-6 не повече /, като някои бяха на шарани.
Общо взето неделята май не бе добра за никой

За да победи злото е нужно само едно - добрите хора да не правят нищо !
- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Баш за никой, от тука гледам Локито как протрива ръчички и та чака да та ушушка. 

- Local
- учете се от него
Шттт Асене... не го дразни Бойко, че току виж от яд е забравил още нещоchestarfield написа:Баш за никой, от тука гледам Локито как протрива ръчички и та чака да та ушушка.

Клавиатура риба не лови!!!
[quote="bat_boiko_nikolov"]Общо взето неделята май не бе добра за никой
Аз в неделя направих добър риболов, ама вятъра ми счупи долната част на чадъра
. Та сега ще се наложи ремонтче
.Та не си само ти
. Кажи какво е станало с костурите.
Аз в неделя направих добър риболов, ама вятъра ми счупи долната част на чадъра

Абе хора, какво се е случило с 40-те Извора? Днес бях там за пръв път тази година и изпаднах в див ужас. Нивото страшно много е паднало и е пълно с боклуци. Това ми беше любимия язовир. Единствения не платен в пловдивския регион, на който можеш да си направиш хубав риболов. До сега никога не си бях тръгвал валат от там. Имаше още 10-тина човека и не видях никой от тях да изкарва някаква риба. А това което най-много ме потресе беше една ограда от дясната страна на язовира, която е вдигната и пресича единствения път по който можеш да стигнеш с кола до средата на язовира от тази страна. Някой си решил да купи земята там и направил ограда на самия път. Все си мислех че вече нищо не може да ме изненада в тази държава. ДО КОГА?!?!?! ДО КОГА ЩЕ ТЪРПИМ?!?! Продават всичко, все едно им е бащиния. Язовири, ниви, земя, тепета.... нищо не остана на народа вече. НИЩО!!! Седим и търпим като скотове в скотобойна!
-
- научил се да хвърля
Доколкото подочух са го взели някакви "столичани",абе ще се слага кръста на още един добър за риболов водоем.