Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Кърджалийски регион
Модератор: dantho.mihov
- Антон Тонев
- сериозен играч
Re: Кърджалийски регион
Абе, вие да не топлите юрганите бе.Що не пишете.
ПП Пете, за онази идея за разпъването с лодката и за монтажите, работиш ли по въпроса баце?
ПП Пете, за онази идея за разпъването с лодката и за монтажите, работиш ли по въпроса баце?
Как обичам да си блажа със сланина,
как обичам с винце и на месечина,
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
- antivik
- кандидат преподавател

Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Не съм работил по нея изобщо. Сега работя по въпроса с шатрата.Ще е по устойчива на вятър от монолитна къща:) Окончателните размери са 4х4 с една страница или 6х4(при необходимост)без страници.Транспортната дължина на рейките е 140см. Е,като реклама на технополис ще сме,но на кой му пука под стабилната сянка.
Когато няма риба.......не кълве!
- antivik
- кандидат преподавател
Предвиди някъде приспособление да връзваме байракПетър Недев написа:Не съм работил по нея изобщо. Сега работя по въпроса с шатрата.Ще е по устойчива на вятър от монолитна къща:) Окончателните размери са 4х4 с една страница или 6х4(при необходимост)без страници.Транспортната дължина на рейките е 140см. Е,като реклама на технополис ще сме,но на кой му пука под стабилната сянка.

-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Байрака е задължителен приятелю.Стойка за хладилник няма да има, защото и без това трудно събирам багажа.antivik написа:Предвиди някъде приспособление да връзваме байракПетър Недев написа:Не съм работил по нея изобщо. Сега работя по въпроса с шатрата.Ще е по устойчива на вятър от монолитна къща:) Окончателните размери са 4х4 с една страница или 6х4(при необходимост)без страници.Транспортната дължина на рейките е 140см. Е,като реклама на технополис ще сме,но на кой му пука под стабилната сянка., па ако измиш и удобна стойка де да слагаме хладилника, де да е близо да масата и удобен за обслужване...., съвсем на Балкан-Турис ще замязаме. Умувай и с к`во да увенчаем върхът/билото де/ дъл да бъде корона - полумесец ли
или най-добре някоя чаша, че и по-големичка
![]()
![]()
.
- Vesko1
- сериозен играч
Кой уши Байрака..кой му тури знака.Пете ,кажи на Вик колко багаж има един шаранджия....то са калъфи,стойки..лодка ..палатки,посуди простотии....и квото се сетиш ,джипа и лодката догоре багаж,за байрак не сме се и сетили даже...Петър Недев написа: Байрака е задължителен приятелю.... трудно събирам багажа.

http://daewoo-chevrolet.com
Пичка всеки може да си хване...но 22 килограмов амур хващат само ..майсторите.
- Антон Тонев
- сериозен играч
Пете, помисли над варианта , да разпъваме моята шатра, и върху нея да опъваме тези платна.Петър Недев написа:Байрака е задължителен приятелю.Стойка за хладилник няма да има, защото и без това трудно събирам багажа.antivik написа:Предвиди някъде приспособление да връзваме байракПетър Недев написа:Не съм работил по нея изобщо. Сега работя по въпроса с шатрата.Ще е по устойчива на вятър от монолитна къща:) Окончателните размери са 4х4 с една страница или 6х4(при необходимост)без страници.Транспортната дължина на рейките е 140см. Е,като реклама на технополис ще сме,но на кой му пука под стабилната сянка., па ако измиш и удобна стойка де да слагаме хладилника, де да е близо да масата и удобен за обслужване...., съвсем на Балкан-Турис ще замязаме. Умувай и с к`во да увенчаем върхът/билото де/ дъл да бъде корона - полумесец ли
или най-добре някоя чаша, че и по-големичка
![]()
![]()
.
ПП Весе, ако ходите с двете коли, няма да ви пречи багажа

да си лафя със дружина!
Антон Тонев
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Пете, помисли над варианта , да разпъваме моята шатра, и върху нея да опъваме тези платна.
[/quote]
Няма смисъл. На твоята плата е добре. Слабото място са рейките при силен вятър. А единственото слабо място на това което съм замислил ще е масата(около 30-40кг) и мястото което ще заема в багажника.Иначе ще е бетон

Няма смисъл. На твоята плата е добре. Слабото място са рейките при силен вятър. А единственото слабо място на това което съм замислил ще е масата(около 30-40кг) и мястото което ще заема в багажника.Иначе ще е бетон
- antivik
- кандидат преподавател
Весе, то ние многото багаж го знаемVesko1 написа: Кой уши Байрака..кой му тури знака.Пете ,кажи на Вик колко багаж има един шаранджия....то са калъфи,стойки..лодка ..палатки,посуди простотии....и квото се сетиш ,джипа и лодката догоре багаж,за байрак не сме се и сетили даже...![]()

Не че е някакъв задължителен атрибут де, ма друго си е да ти се ветрее нещо над главата.
- Vesko1
- сериозен играч
Вместо байрак,над шатрата по добре да се опъне тента с надпис с големи букви..."Не опъвайте мрежи,звъня на ИАРА и стрелям на месо"... 

- Don4o_62
- учете се от него
Вчера бях по Кърдж. по работа,то топло там при вас,няма сняг ще кажеш пролет идва
а на високото всичко лед и сняг,колата като шейна върви ако барнеш спирачка,даже пред мен една се хвърли извън пътя и се зарови в снега,на Комунига на байра,пък идваше отдолу,как стана не разбрах,късмет че в тоя момент не се разминавахме,хич не е за пътуване,особено сутрин

Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

- Антон Тонев
- сериозен играч
То от Паничково, до Кантона, винаги зимата е така.Особено внимавам до с.Габрово, че там стават едни мъгли да не ти е работа!Don4o_62 написа:Вчера бях по Кърдж. по работа,то топло там при вас,няма сняг ще кажеш пролет идваа на високото всичко лед и сняг,колата като шейна върви ако барнеш спирачка,даже пред мен една се хвърли извън пътя и се зарови в снега,на Комунига на байра,пък идваше отдолу,как стана не разбрах,късмет че в тоя момент не се разминавахме,хич не е за пътуване,особено сутрин
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
- Поморийския
- ще става разбирач
antivik написа:Що нема к`во да се пише...радвам се на белия сняг и го поливам с цървено вино и те т`ва е
.

Здравейте форумци, може ли да ми дадете информация какъв е най-подходящия акумулатор за електрически мотор?
- Vesko1
- сериозен играч
125 АМПЕРА....от автобус..iva_mm написа:Здравейте форумци, може ли да ми дадете информация какъв е най-подходящия акумулатор за електрически мотор?