Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Къца- кълве воблери BG
Модератори: Павел Иванов, sestrata
- freeman.bg
- вече хвърля и на тежко
Re: Къца- кълве воблери BG
Тамън ще откриваме след забраната с нови Къцита.
- къца - кълве
- сериозен играч
Работя всеки ден. Надявам се да имам готови до откриването.
- къца - кълве
- сериозен играч

тези са супер
- къца - кълве
- сериозен играч
I
Още един дълъг и труден ден.Re: Къца- кълве воблери BG
Браво,Къца!Тук става интересно.Да видим кои ,ще излязат ...
...?!?!

- къца - кълве
- сериозен играч
В темата,,китайчета'' се извиних наbobopeli и не съжалявам. Така ще направим света по-добър. Така и не разбрах защо му се извиних. Той каза, че пиша за неща от които не разбирам. Аз писах, че съм попадал на скъпи китайски воблери и не са ловили нищо. Това е факт. След това исках да се състезавам с китайски фенове. Какво лошо има в това ?
- къца - кълве
- сериозен играч
Тези са готови.
къца - кълве написа:В темата,,китайчета'' се извиних наbobopeli и не съжалявам. Така ще направим света по-добър. Така и не разбрах защо му се извиних. Той каза, че пиша за неща от които не разбирам. Аз писах, че съм попадал на скъпи китайски воблери и не са ловили нищо. Това е факт. След това исках да се състезавам с китайски фенове. Какво лошо има в това ?
Я да до-уточним някой работи

Не са ти лоши воблерите- ловят кефал през по топлата част на годината,и не на последно място цената е добра.
Идеята че си първият и най-добрият захванал се с тази работа е доста спорна.Имаш още много какво да учиш и от китайци и от сърби и от БГ производители.
Та се сетих за нещо което е казал Колю Фичето
Иначе желая успехи!Като редови спинингист се радвам на всеки нов БГ производител на примамки.То цялото училище е пред очите ти – ако имаш очи да го видиш, научаваш го, ако ли не – не.
ПП Относно скъпите и смотани китайски примамки

Търговията с Китай е сложно нещо там че си платил много за нещо не означава че то струва толкова.
Китай произвежда примамки за цял свят,една добра примамка създадена за риболов по топлите морета е нормално да не работи много добре за клян.
...хаосът се намира в най-голямо изобилие там, където някой се стреми да въведе ред.
И хаосът винаги надмогва реда, защото е по-добър организатор.
- къца - кълве
- сериозен играч
Воблерите ми ловят и през студената част и не са само за клян. Ако прочетеш мненията на хората, ще разбереш. Факта, че се дразниш говори, че воблерите са добри.bobopeli написа:къца - кълве написа:
Я да до-уточним някой работи![]()
Не са ти лоши воблерите- ловят кефал през по топлата част на годината,и не на последно място цената е добра.
нормално да не работи много добре за клян.
-
- новобранец
- Обратна връзка:
А Кръсте що така човек направи сега изкара баси поточната линия,да се чуди човек какво да поръчва 

Не говорим за единични риби, за кефали през зимата се ползват друг тип воблерчета с по различна форма и игра.Имаш потенциал,но много хора преди теб са открили топлата водакъца - кълве написа: Воблерите ми ловят и през студената част и не са само за клян. Ако прочетеш мненията на хората, ще разбереш. Факта, че се дразниш говори, че воблерите са добри.

ПП Факта че се дразня означава че имам доста свободно време - нищо друго са съжаление!
...хаосът се намира в най-голямо изобилие там, където някой се стреми да въведе ред.
-
- новобранец
- Обратна връзка:
РАЗБИРАЧИИИИИИИИИИИИИИ
- къца - кълве
- сериозен играч
В момента по географик канал върви филм за геният Пикасо. Там някой хора го учеха да рисува.bobopeli написа:къца - кълве написа:
Не говорим за единични риби, за кефали през зимата се ползват друг тип воблерчета с по различна форма и игра.Имаш потенциал,но много хора преди теб са открили топлата водаИ вместо да се изживяваш като пътеводната звезда на воблеро-производството не лошо да се информираш за това онова.

1 -во и най важно не си Пикасо,ако някой ти е споменал за някакво сходство с него те е вкарал в заблуда,ако сам си стигнал до този извод- не е добре.къца - кълве написа: В момента по географик канал върви филм за геният Пикасо. Там някой хора го учеха да рисува.Преди него е имало други художници, но той налага свой стил. Аз имам собствен стил във воблеро-производството и не копирам, вече направени модели. Това което виждате е оригинал "къца-кълве". Някой може да види от мен това онова, но аз не гледам от никой. Готов съм да се състезавам зиме и лете с всеки желаещ, за всякакви риби. Вместо да ми даваш оценки, намери си някаква работа, да не бездействаш.
2 Колкото до собствения стил,не ставай смешен Пикасо

3 По въпроса със състезанията-изтърва ме,виж преди 10 години може би

4 По въпроса с работата- посветил съм се на други каузи за момента.