Къца- кълве воблери BG

Модератори: Павел Иванов, sestrata

Публикувай отговор
Аватар
freeman.bg
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Re: Къца- кълве воблери BG

Мнение от freeman.bg »

Тамън ще откриваме след забраната с нови Къцита.
Аватар
къца - кълве
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от къца - кълве »

IMG_20180417_104003.jpg
IMG_20180417_103940.jpg
IMG_20180414_183640.jpg
IMG_20180414_183555.jpg
Работя всеки ден. Надявам се да имам готови до откриването.
Аватар
къца - кълве
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от къца - кълве »

P1030465.JPG
Тези пъстърви ми харесват, а това означава, че рибите ще полудеят. :D
S_Dakov
новобранец
новобранец

Мнение от S_Dakov »

тези са супер
Аватар
къца - кълве
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от къца - кълве »

I
IMG_20180419_191631.jpg
IMG_20180419_191312.jpg
IMG_20180419_191045.jpg
Още един дълъг и труден ден.
lozzy.68
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от lozzy.68 »

Браво,Къца!Тук става интересно.Да видим кои ,ще излязат ... :fishing5: ...?!?! :D :drinkers:
Аватар
къца - кълве
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от къца - кълве »

В темата,,китайчета'' се извиних наbobopeli и не съжалявам. Така ще направим света по-добър. Така и не разбрах защо му се извиних. Той каза, че пиша за неща от които не разбирам. Аз писах, че съм попадал на скъпи китайски воблери и не са ловили нищо. Това е факт. След това исках да се състезавам с китайски фенове. Какво лошо има в това ?
Аватар
къца - кълве
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от къца - кълве »

IMG_20180508_185617.jpg
P1030470.JPG
P1030471.JPG
P1030480.JPG
P1030481.JPG
P1030482.JPG
P1030483.JPG
Тези са готови.
Аватар
bobopeli
Модератор
Модератор

Мнение от bobopeli »

къца - кълве написа:В темата,,китайчета'' се извиних наbobopeli и не съжалявам. Така ще направим света по-добър. Така и не разбрах защо му се извиних. Той каза, че пиша за неща от които не разбирам. Аз писах, че съм попадал на скъпи китайски воблери и не са ловили нищо. Това е факт. След това исках да се състезавам с китайски фенове. Какво лошо има в това ?

Я да до-уточним някой работи :D

Не са ти лоши воблерите- ловят кефал през по топлата част на годината,и не на последно място цената е добра.

Идеята че си първият и най-добрият захванал се с тази работа е доста спорна.Имаш още много какво да учиш и от китайци и от сърби и от БГ производители.

Та се сетих за нещо което е казал Колю Фичето
То цялото училище е пред очите ти – ако имаш очи да го видиш, научаваш го, ако ли не – не.
Иначе желая успехи!Като редови спинингист се радвам на всеки нов БГ производител на примамки.

ПП Относно скъпите и смотани китайски примамки :D
Търговията с Китай е сложно нещо там че си платил много за нещо не означава че то струва толкова.
Китай произвежда примамки за цял свят,една добра примамка създадена за риболов по топлите морета е нормално да не работи много добре за клян.
...хаосът се намира в най-голямо изобилие там, където някой се стреми да въведе ред.
И хаосът винаги надмогва реда, защото е по-добър организатор.
Аватар
къца - кълве
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от къца - кълве »

bobopeli написа:
къца - кълве написа:

Я да до-уточним някой работи :D

Не са ти лоши воблерите- ловят кефал през по топлата част на годината,и не на последно място цената е добра.

нормално да не работи много добре за клян.
Воблерите ми ловят и през студената част и не са само за клян. Ако прочетеш мненията на хората, ще разбереш. Факта, че се дразниш говори, че воблерите са добри.
rumbeti
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от rumbeti »

А Кръсте що така човек направи сега изкара баси поточната линия,да се чуди човек какво да поръчва :)
Аватар
bobopeli
Модератор
Модератор

Мнение от bobopeli »

къца - кълве написа: Воблерите ми ловят и през студената част и не са само за клян. Ако прочетеш мненията на хората, ще разбереш. Факта, че се дразниш говори, че воблерите са добри.
Не говорим за единични риби, за кефали през зимата се ползват друг тип воблерчета с по различна форма и игра.Имаш потенциал,но много хора преди теб са открили топлата вода :D И вместо да се изживяваш като пътеводната звезда на воблеро-производството не лошо да се информираш за това онова.

ПП Факта че се дразня означава че имам доста свободно време - нищо друго са съжаление!
...хаосът се намира в най-голямо изобилие там, където някой се стреми да въведе ред.
rumbeti
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от rumbeti »

РАЗБИРАЧИИИИИИИИИИИИИИ
Аватар
къца - кълве
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от къца - кълве »

bobopeli написа:
къца - кълве написа:
Не говорим за единични риби, за кефали през зимата се ползват друг тип воблерчета с по различна форма и игра.Имаш потенциал,но много хора преди теб са открили топлата вода :D И вместо да се изживяваш като пътеводната звезда на воблеро-производството не лошо да се информираш за това онова.
В момента по географик канал върви филм за геният Пикасо. Там някой хора го учеха да рисува. :lol: Преди него е имало други художници, но той налага свой стил. Аз имам собствен стил във воблеро-производството и не копирам, вече направени модели. Това което виждате е оригинал "къца-кълве". Някой може да види от мен това онова, но аз не гледам от никой. Готов съм да се състезавам зиме и лете с всеки желаещ, за всякакви риби. Вместо да ми даваш оценки, намери си някаква работа, да не бездействаш. :D
Аватар
bobopeli
Модератор
Модератор

Мнение от bobopeli »

къца - кълве написа: В момента по географик канал върви филм за геният Пикасо. Там някой хора го учеха да рисува. :lol: Преди него е имало други художници, но той налага свой стил. Аз имам собствен стил във воблеро-производството и не копирам, вече направени модели. Това което виждате е оригинал "къца-кълве". Някой може да види от мен това онова, но аз не гледам от никой. Готов съм да се състезавам зиме и лете с всеки желаещ, за всякакви риби. Вместо да ми даваш оценки, намери си някаква работа, да не бездействаш. :D
1 -во и най важно не си Пикасо,ако някой ти е споменал за някакво сходство с него те е вкарал в заблуда,ако сам си стигнал до този извод- не е добре.

2 Колкото до собствения стил,не ставай смешен Пикасо :D
page.jpg
page.jpg (57.88 KiB) Преглеждано 1040 пъти
3 По въпроса със състезанията-изтърва ме,виж преди 10 години може би :D

4 По въпроса с работата- посветил съм се на други каузи за момента.
Публикувай отговор

Обратно към “Спинингов риболов”