Разкази за сома от Камилската долина

Модератор: bobopeli

Заключено
Аватар
toci23
разбира нещата
разбира нещата

Re: Разкази за сома от Камилската долина

Мнение от toci23 »

yco написа:годин..ама не с такива номера... :lol: :lol: :lol:

Изображение

:
Тука на пазара ги има същите :lol: само че от Китайски Крокодили -и са по 25лв.крокодилска кожа тип мушама :lol: само ми кажи че ша извадя голем сом -и скачам в тях и на язовира :rolleyes: :lol: :lol: :lol:
KRASSI написа:Кво да ти показвам ...удъра на 30годишна риба която избягва всеки ден по 30 лодки е като ти да се спънеш в бордюр .... ма ако ти кажа внимавай с бордюра дали ще се спънеш ?????.
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

.....шурито ми вика, преди "акцията".. :lol: :lol: :lol: - бая ми хлопат.. :lol:
- Няма да се притесняваш много пред митничарите. :lol: .. :mrgreen: -ще ги уплътниш с по 5 бр. боро-100...във всеки бутуш...толкова са позволени..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

...ама с тоя питон на камилата не смее да влезе една мишка в стаята.... :lol: - не разбират ли. :wink: ..ахъъъхъ.. :twisted: :lol: :lol: :lol:
при зор тука ша е срещата. :evil: :lol: ..http://www.facebook.com/groups/636519234334902
Адмирал-Краси 112kg, 2,56 m
Вицеадмирал-Милко Георгиев 102.5kg, 2,60 m
Контраадмирал- Николай Гълъбов 91.2kg, 2,51 m
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Тоци на ментета не кълвът..... :lol: :lol: Мишките...а... :lol: :lol:
Аз един път му загледах телишките....една вечер...едвам устоях...ама си мирише на стек антоанета с банан... :lol: :lol: :lol:
при зор тука ша е срещата. :evil: :lol: ..http://www.facebook.com/groups/636519234334902
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

-Тоци и там не бяха скъпи ботушите - само по две Ъглита за чифт..... :lol: :lol: :lol: :lol:
...или казано по нашенски -екек.... :lol: :lol:
Аватар
toci23
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от toci23 »

toci23 написа:Ицакиии :lol: я ми кажи ся ....как се прави молебен за голем сом ??? :lol: а ся да те видя......Давай да го правя и да заминавам... :oops: :lol: ....
:roll: Не знаеш ли веее :roll: :?: :?: :?: А аз си мислех че знаеш всичко :axe: :drinkers:
KRASSI написа:Кво да ти показвам ...удъра на 30годишна риба която избягва всеки ден по 30 лодки е като ти да се спънеш в бордюр .... ма ако ти кажа внимавай с бордюра дали ще се спънеш ?????.
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

....Тоци, аз ако знаех щях да съм на марта при тях, а не тука..... :lol: :lol: :lol:
....ама и те не знаят де филето ... :mrgreen: :lol: :lol: :lol:

Рюкмеча е дюкян голям.... :mrgreen:
Но кой е по-голям... :shock:
Да беше какзал, да беше казал, но он беше ням.... :wink: :lol: :lol: :lol:
Аватар
yankosan
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от yankosan »

Аре Ицко говори на Български,че нещо клониш към ДПС-то. :axe:
Аватар
toci23
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от toci23 »

yankosan написа:Аре Ицко говори на Български,че нещо клониш към ДПС-то. :axe:
Аз от миналата година нищо не му разбирам :lol: ма четем тука нещо..... :lol: ...... :axe: ..... :drinkers:
Аватар
Don4o_62
учете се от него
учете се от него

Мнение от Don4o_62 »

yankosan написа:Аре Ицко говори на Български,че нещо клониш към ДПС-то. :axe:
кажи ти след 4 - 5 Мацашки :drinkers: кви бели мишки ти влизат в главата :D
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти :mrgreen:
Аватар
Don4o_62
учете се от него
учете се от него

Мнение от Don4o_62 »

Темата е за разпускане след тежък и неуспешен улов на сом и стръв преди това :lol: така че може да се пише кой квото му дойде на акъла....лошо няма :D :drinkers: аз не пиша щото нито за сом ходя,нито за стръв :lol: и ми е много рахат :D отдавна спрях да си губя акъла :D
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти :mrgreen:
Славее
новобранец
новобранец

Мнение от Славее »

yco написа:Абе Славе пак си говори с недомлъвки-кажи кой, колко е изтървал на Марта Вачкова... :lol:
?
Не знам подробности,а и не съм разпитвал,главното действащо лице дето ги е ловил ми е сърдит
незнайно защо :lol: :lol: :lol: началото на сезона ми обяви състезание със следните уговорки,
броят се риби само когато и двамата сме на вода,след всеки риболов загубилия требва да се качи на ремаркето И ДА РЕВЕ СЪС ГЛАС :lol: :lol: :lol:
Първи рунд-откриване на риболова,събота от обед до неделя обед 4-0 в моя полза,избега по рано от язовира и не рева :lol: :lol: бех му приготвил салфетки за сълзи.
Втори рунд-еднодневен риболов,25,600 1-0 пак в моя полза,пак избега и не рева.
Трети рунд-започна вече мачкането,3-6-13кг. 3-0 пак в моя полза,пак бегане,пак не спазване на баса.....а аз от приятелски чувства му носим кърпи да си бърше сълзите :lol: :lol: :lol:
Четвърти рунд-пак за два дена....8-0 тука вече изпадна в цайт-нот изгуби и говор и картина,виде риби къде не е виждал през целата си кариера :lol: :lol: :lol: :lol: спре да ми говори,даже гледа и на другата страна.
Пети рунд-тъкмо ми проговори пак,беше му попреминало след тая шокова терапия,видехме се пак за ден и половина 3кг-15кг пак 2-0 в моя полза.Пак го разсърдих :lol: :lol: пак бега не говори,усети че както и да ги напипа нема техническото време да ме настигне.
Шести рунд-един ден риболов,както му викат наемниците/два контролни изстрела в главата/
с малокалибрена пушка,един 3кг и един 6кг и край тоя човек избега и не мога да го намера да му се извиня :lol: :lol: :lol: :lol:
Та понеже съм човечен та рекох да му се извиня писменно.
Кристияне/Скала/извинявам се за стореното,ти сам се напъха на лъва в устата :lol: :lol: никога не обявявам състе зание на никой ти сам си избра присъдата :lol: :lol: :lol:
...но обещавам на никой да не казвам :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
тренирай тая зима на сухо/мезе/и догодина пак. :lol: :lol: :lol: И за да бъдеме по равностойни
ще си махна тройките от воблерите :lol: :lol: :lol: :lol:
Аватар
yankosan
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от yankosan »

:D :lol: :lol: :lol: :lol:
А бе Славчо,размя ме за целия ден :lol: :lol: :lol:
Аре сполай ти... :wink:
Славее
новобранец
новобранец

Мнение от Славее »

yankosan написа::D :lol: :lol: :lol: :lol:
А бе Славчо,размя ме за целия ден :lol: :lol: :lol:
Аре сполай ти... :wink:
Ама много ме нервера тоя Скалата бре Яне.
те му и един поздрав от мене,той е на неколко метра от мойта лодка,а в мойта лодка
е съотборника му.....да му разказва после по подробно :lol: :lol: :lol:

кой не слуша е така :lol: :lol: :lol:
На 2минути и 16 секунди от клипа адаша Славе спомена Скалата
думите му беха,Скалата бая години требва да пореве на ремаркето :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

.... :lol: :lol: :lol:
Славе - това само за тази година ли бе?..... :lol: :lol: или за цял живот.... :lol:
....спрях да ги броя до третия ред.....и отидах да си правя кайве...и вървя нещо, като замаян.... :lol: :lol:

Гледам, че един ми се върти покрай скаличката... :twisted: -да не е е той....... :lol: :lol:
Славее
новобранец
новобранец

Мнение от Славее »

yco написа:.... :lol: :lol: :lol:
Славе - това само за тази година ли бе?..... :lol: :lol: или за цял живот.... :lol:
....спрях да ги броя до третия ред.....и отидах да си правя кайве...и вървя нещо, като замаян.... :lol: :lol:

Гледам, че един ми се върти покрай скаличката... :twisted: -да не е е той....... :lol: :lol:
И на Скалата не му се верваше,мислеше си че филм гледа на платен язовир :lol: :lol: :lol: :lol:
А на Тарзан какви клипчета съм приготвил ум ше му зайде,от 4броя възможни пръчки
всичко на неговото ъгли/дето ми го продаде зимата/ :lol: :lol: :lol: :lol: чукнах и мъжкара
след близо 100тигела на същото место,ама се откачи,удари на магнум-менте на страйк спро
лопатката се откачи от нитовете...........дееба и компромиса за 5лева разлика....абе уж изглеждаше здрав на сухо,ама у водата явно се разкисват нещо :lol: :lol: :lol: затова куписи
5 воблера,ама да са истински,и рапалския магнум също се счупи,но издържа до край и счупен.
Заключено

Обратно към “Риболов на кльонк”