Къде се намирам:
Направи си сам
Как да си поправя или направя...?
naRiba.com

Форум

Воблери
Модератор: emo vasilev
- максимов96
- вече хвърля и на тежко
Re: Воблери
Братле и аз нямам аерограф,боядисвам съм с всякакви работи маркери,темперни бои,лакове,брукати,фолио абе к'во ти дойде на акъла,експериментирай смело.Щом го запечаташ с подходящ лак или епоксидна смола(най-добре) няма проблеми.Стонин МаХенд написа:Искам да боядисвам вече, нямам аерограф, какви бой и лакове ще ме посъветвате да взема.?
Ползвам липа, бях пропуснал

Разкажи как го води попера?На каква дълбочина ти удари?
- максимов96
- вече хвърля и на тежко
Джъркченце 15см.53гр.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Разкажи как го води попера?На каква дълбочина ти удари?
- spoon23
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Още 2
Първия е 60mm,16,2гр,плаващ с тракалки,а втория е 120мм

- ivalpetkov
- разбира нещата
Гледам че някой хора не се научиха да извиват телта както трябва и тва си е !
Мен ме наказаха че ви поздравих МАЙКИТЕ на повечето от продавачките тука полазили форума...
Тези воблери са за плашене на рибата дето и без тва е няма ...
Мен ме наказаха че ви поздравих МАЙКИТЕ на повечето от продавачките тука полазили форума...
Ето за начинаещите снимки да си направят сушилня за воблери с двигател от микровълнова
печка - бавно оборотен.
Това е машинка със която ще постигните високи резултати , ако мажите с епоксидна смола !
Направете си подобна машинка и няма да съжалявате !

Двигателите за микровълнови в магазините за резервни части !
печка - бавно оборотен.
Това е машинка със която ще постигните високи резултати , ако мажите с епоксидна смола !
Направете си подобна машинка и няма да съжалявате !
Двигателите за микровълнови в магазините за резервни части !
- ivalpetkov
- разбира нещата
Благодарим на Hills че ни открехна за "машинката, с която ще постигнем високи резултати".Тъкмо се чудех защо не мога да постигна високи резултати и разбрах-машинката и рамките около снимките са причината....и най-важното...да е бавнооборотна при "маженето" с епоксидната смола....сега влизам в галерията в личния албум на Hills за да видя и да се науча какво значи красиви воблери от които рибата няма да получи стрес и как се огъва тел...Още веднъж сърдечно благодарим (ние начинаещите)и дано все някога постигнем и ние "високи резултати".
ПП.......влязох -видях снимките на човека.....мили Боже-потресен съм....веднага отивам да си изхвърля инструментите и материалите...Та аз до сега по-красиви и съвършени произведения не бях виждал!!!!....Човече-ти си талант....просто шедиоврите ти са на световно високо ниво и съм убеден че всички са показали и доказали своята ефективност....чудя се защо не си постнал десетките риби уловени от твоите воблери.Те са просто неустоими за рибите....еееехххх ....измамно его ....еееххх заблуда човешка.Суета на суетите....И аз си мислех ,че правя нещо но уви....прекъсвам това хоби и отивам на село да копая арпаджика.
ПП.......влязох -видях снимките на човека.....мили Боже-потресен съм....веднага отивам да си изхвърля инструментите и материалите...Та аз до сега по-красиви и съвършени произведения не бях виждал!!!!....Човече-ти си талант....просто шедиоврите ти са на световно високо ниво и съм убеден че всички са показали и доказали своята ефективност....чудя се защо не си постнал десетките риби уловени от твоите воблери.Те са просто неустоими за рибите....еееехххх ....измамно его ....еееххх заблуда човешка.Суета на суетите....И аз си мислех ,че правя нещо но уви....прекъсвам това хоби и отивам на село да копая арпаджика.
За машинката е виновна баба ти !
Може да благодариш на нея !
Когато живях в Ахтопол ми е подари !
Ти специално не можеш да направиш един воблер от 5 години насам не знам откъде се пръкна толкова
талантлив продавач .
Ма щом има балами да ви копуват грозните воблери сте на далавера !!!
Тоя форум не е за ПРОДАВАЧКИ !!!
Може да благодариш на нея !
Когато живях в Ахтопол ми е подари !
Ти специално не можеш да направиш един воблер от 5 години насам не знам откъде се пръкна толкова
талантлив продавач .
Ма щом има балами да ви копуват грозните воблери сте на далавера !!!
Тоя форум не е за ПРОДАВАЧКИ !!!
- ivalpetkov
- разбира нещата

баба ми отдавна почина и ако искаш може ти да отидеш да и благодариш...в Ахтопол никога не съм бил..дори не знам как изглежда това градче.От 5 години не съм направил воблер...странно но не знаех това.явно ме следиш зорко и деноношно от поне 5 години....благодаря ти още веднъж.Изключително ми беше полезен да осъзная колко съм изостанал.Желая ти успех и все такива красиви и умни неща да показваш и измисляш.Предлагам да спрем със оспамването въпреки че приказката ни е много сладка и дадем ход на истинската тема за направата на воблерчета.Очаквам с трепет новите ти красоти.

Последно промяна от ivalpetkov на Вто Фев 03, 2015 1:33 pm, променено общо 1 път.
- franky
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Гледам, че бомбата отново е детонирана 

Щастието се гради от малки радости, а не от хазартни попадения.
- spoon23
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
120mm Абачи

- muerter
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Не са лоши ,ама кога ще се научите да огъвате телта .Пък за оцветяването изобщо не ми се говори .Виж на Hills ,са друга бира - много има да се учите ,тва за мен е новият Леонардо !!!spoon23 написа:120mm Абачи
Ама кво ли ви обяснявам ,само аз си го разбирам човека.Вие сте като коне с капаци

пп:Spoon ,машина си

На някои хора не им е нужен акт за раждане , а писмено извинение от производителя на контрацептиви !!
- Стонин МаХенд
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Тц-тц.. не знам Димитров как може така да се излагаш, човече.. Остави, че телта не си огъваш като хората ама и в оцветяването те няма никъде.. грозно, грозно... толкоз грозно, че шЪ клЪвна Я!
Отново обичайните заподозрени с две леви ръце !
Ето ви един урок да се учите как се извива тел и се правят воблери за продажба !
Воблери направени от мен няма в сайта премахнал съм ги -защо да ва уча цял живот се питам?
Нали продавате успешно ?
Поздравявам вашите балдъзи и сестрите им !
Разбирам че имам много фенове тука ма ги поздравете от мен ...
Винаги вашият Баджо !
Ето ви един урок да се учите как се извива тел и се правят воблери за продажба !
Воблери направени от мен няма в сайта премахнал съм ги -защо да ва уча цял живот се питам?
Нали продавате успешно ?
Поздравявам вашите балдъзи и сестрите им !
Разбирам че имам много фенове тука ма ги поздравете от мен ...
Винаги вашият Баджо !

Хо,ХО,Хо Добре дошъл отново Мистър Hills,Липсвахте ни с конструктивните си мнения за майките и сестрите ни.Съжалявам,че ви изтриха постовете и не можах да попитам как се правят възлите на оня молив за да стане воблер трепач.Виждам че сте заменил яхтения лак с епоксид.Явно времето за размисъл е било ползотворно.Hills написа:Гледам че някой хора не се научиха да извиват телта както трябва и тва си е !
С нетърпение очакваме да видим новите ви творения.Поздрави
Не си мисли,че ония работи висят по дърветата и само трябва да протегнеш врат и да ги лапнеш.