Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Риболов край ямбол!!!
Модератор: Paublo_Eskobar
- anton jambol
- фен клуб-скобар
Re: Риболов край ямбол!!!
Не ми се вярва миналата година да е давало завидни каракуди при положение че токаджийте го изчеластриха че сигурно и жаби не са останалиboceto84 написа:Някой има ли инфо за Студеното кладенче.Миналата година по това време излизаха завидни по размер каракуди.Сега не знам как е.Чу се нещо че го стопанисвали.Ако някой знае нещо да пише(ако иска)

Хвани и пусни не бъди алчен
-
- новобранец
Здравейте колеги, днес ми написаха акт по чл.24 ал.1 т.2 за повече от две въдици. Някой знае ли каква ще бъде глобата.
Къде бре? А като ги викаме за мрежари,никви ги няма...

В тоз гьол,риба няма!
-
- научил се да хвърля
чл24,ал1 т.2 е относно реките и естествените водоеми, стари корекции и блата, в тоя ред на мисли си бил в някоя от тия зони!!! Изрично една въдица.
чл24,ал1 т.1 е за река Дунав изкуствените водни обекти и Черно море!!! Изрично не повече от 3 въдици с по две куки най-много!!! Най -вероятно не си бил на такова място.
Но не знам и не съм чувал за АКТ който да гласи за повече от 2- въдици, ако пише така на АКТ-а може да обжалваш и колкото да струва той ще падне, защото Законодателя не е описал изрично регламент за по-вече от 2- въдици.. Това не може да се подразбира като означава повече от една въдица!!!
От тук на татък теб не те интересува колко е глобата защото няма да имаш такава!
чл24,ал1 т.1 е за река Дунав изкуствените водни обекти и Черно море!!! Изрично не повече от 3 въдици с по две куки най-много!!! Най -вероятно не си бил на такова място.
Но не знам и не съм чувал за АКТ който да гласи за повече от 2- въдици, ако пише така на АКТ-а може да обжалваш и колкото да струва той ще падне, защото Законодателя не е описал изрично регламент за по-вече от 2- въдици.. Това не може да се подразбира като означава повече от една въдица!!!
От тук на татък теб не те интересува колко е глобата защото няма да имаш такава!
Закона разрешава вече 2 въдици.Явно колегата е бил с повече.

В тоз гьол,риба няма!
-
- научил се да хвърля
Новите промени не съм ги чел, но веднага ще допълня оная част на въпроса в който се пита колко щее..?сирака написа:Закона разрешава вече 2 въдици.Явно колегата е бил с повече.
Административно наказателни разпоредби
Чл. 64. (Изм. – ДВ, бр. 94 от 2005 г., бр. 59 от 2012 г.) Който извършва любителски риболов без билет за любителски риболов в нарушение на чл. 22, ал. 1, се наказва с глоба от 100 до 400 лв.
Чл. 65. (Изм. и доп. – ДВ, бр. 59 от 2012 г.) Който извършва любителски риболов в нарушение на изискванията по чл. 24, ал. 1 и 2, се наказва с глоба от 100 до 400 лв.
Чл. 66. (1) (Изм. – ДВ, бр. 59 от 2012 г.) Който улови и запази риба в количество, надхвърлящо определеното, в нарушение на чл. 24, ал. 3, се наказва с глоба от 50 до 200 лв., ако не подлежи на по-тежко наказание.
- boceto84
- вече хвърля и на тежко
Някой нещо за реката не е ли чул.На Шарково е започнал да излиза едрия уклей
https://www.facebook.com/pages/Handmade ... 8341715246" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;
- anton jambol
- фен клуб-скобар
И каракуди но от този дъжд ще се наложи да почакамеboceto84 написа:Някой нещо за реката не е ли чул.На Шарково е започнал да излиза едрия уклей

Хвани и пусни не бъди алчен
-
- вече хвърля и на тежко
Колега много ли валя,че миналата седмица нивото беше ужасно.Надявах се тази седмица да става ,че за цяла зима ми се изчака чаканката.......anton jambol написа:И каракуди но от този дъжд ще се наложи да почакамеboceto84 написа:Някой нещо за реката не е ли чул.На Шарково е започнал да излиза едрия уклей![]()
![]()
Не,слаб дъждец...но в момента реката е висока,не много мътна. 

В тоз гьол,риба няма!
-
- вече хвърля и на тежко
Благодарско .Явно скоро нивото няма да падне.В Неделя нивите бяха във вода .......а от баирите се стичаше надолу.сирака написа:Не,слаб дъждец...но в момента реката е висока,не много мътна.
- boceto84
- вече хвърля и на тежко
миналата седмица на Воден се вадиха каракуди и по килограм.Приятел сподели,че на Горска поляна буквално е вряло от риба.Незнам само от този дъжд дали може да се отиде някъде.
https://www.facebook.com/pages/Handmade ... 8341715246" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;
- S.Koychev
- разбира нещата
с джипка сме ,няма да имаме ядове,ще пробваме на Воденския ако не отиваме на Горска поляна.
Ribarche